Funderingar

Jag funderar pa att gora en engleks blogg.. typ pa bloggspot eller nagot. For det forsta sa ar det lattare att lagga in bilder och sant fran min iphone om jag inte ar hemma.. Sen behover jag borja ova pa det engelska skrivandet. jag pratar bara engelska nar jag ar har, men skriver det aldrig. Sa jag har tappat jatte mycket av stavningar och grejor. Jag hade inte tankt lagga ner den har bloggen. For jag vet att nagra av mina vanner aldrig orkar lasa nar jag skirver pa engelska (jag forstar dom.. jag hade nog inte orkat med det heller om jag inte var sa javla kar i spraket :P)

Jag vet dock inte an.. Kanske ska gora ett forsok sa far vi se om det funkar eller om jag helt enkelt lagger ner projektet :P Forst skulle jag behovt en fin design dock.. Men en annorlunda fran den jag har nu. Massa bilder och sant. SKulle behovt Johannas hjalp med det.. sa Johanna. Laser du detta far du hora av dig :P

puss

gardagens shopping


klanning topshop
(forlat men gillar inte att lagga in stora bilder pa min kropp haha)

sen nar jag val var pa topshop gick jag aven och halsade pa planboken jag sa garna vill ha men som kanns lite for dyr. men jag ska nog kopa den nasta helg tror jag :O



och sen blev det fika pa costa coffee med Sari, vilket var valdigt trevligt! :)

Godmorgon

Ar javligt sliten idag kan jag lova. Berattar om igar senare och lagger upp bilder.. for nu ska jag in till manchester. hade tankt hinna kanske shoppa lite innan jag moter upp sari for lite fika :)

Sa vi hors nar jag kommer tillbaka!

Godnatt


Blev en ratt tidig kvall pga min lilla pojkvan som sovit for lite och atit for lite innan vi skulle ut :P nu ska jag dock sova.. for imorgon ska jag vara pa starbucks i manchester klockan 14.30 for att fika med sari fran umea :) blir underbart att fa prata och umgas med en umebo.. som forovrigt har gemensamma vanner med mig :) lite coolt sadar.

sov gott. Puss och kram!

GAHR

Sa vi ska alltsa ut nu i Oldham. Och jag har bytt om 15 ganger for att forsoka hitta nagot att ha pa mig.. nagot jag kanner mig bekvam i. Klanning, linne, klanning, jeans, thights och nu sitter jag i jeans, ett linne och en kavaj och ett hippieharband for att mitt har inte ville leka med mig. Men jag ar fortfarande inte nojd. Vi ska dock motas pa the welly om 6 minuter.. sa ja, jag far helt enkelt leva med det har beslutet.


Trak


Jag har haft ratt trakigt idag, sa jag bestamde mig for att prova mitt nya smink fran mac. Eller ja, det var en ogonskugga :P Men anda.. Sahar blev resultatet och jag ar ganska nojd :)

Sen ska vi kanske ut en svang i byn sa da har jag ju fint smink ocksa.

Blir nog utgang i manchester imorgon istallet da jon ska fira sin fodelsedag da.. Men vi far se hur det blir. Far hoppas pa att jag inte behover borja med min antibiotika da :O OCh sen maste jag ju hinna titta pa melodifestivalen ocksa :)

Hejsan

Da har jag varit hos tandlakaren. Han gav mig antibiotika som jag ska ta om det inte blivit battre ikvall eller imorgon. sa jag hoppas att det blivit battre for jag ar inte sa sugen pa att kaka dom.

annars da? gick runt i oldham for att se omd et fanns nagot fint att kopa, men ack nej. Valdigt daligt utbud. Sa jag funderar pa att kanske aka in till manchester. jag blir sa rastlos av att bara sitta hemma. Men blir en dusch innan dock och sant.. for imorse had ejag inte tid for nagonting. Jag ringde dom da jag vaknade och 15 min senare satt jag pa en buss.. Sa ja, jag ser ut som skit :P

Hoppas ocksa pa utgang ikvall. darfor hade jag tankt mig in till manchester. Men vi far se. Jag hinner nog bli lat och somna eller nagot :P

jaja, vi hors! :)

Javla tand

Sa idag har jag ondare an jag hade igar. Sa imorgonbitti ska jag boka in mig hos akuttandlakaren eftersom att jag inte ar inskriven hos nagon tandlakare. Forhoppningsvis ger dom mig typ antibiotika eller nagot.

Annars hander inte sa mycket. Fick ett spannande samtal fran en svensk kvinna som hade ett jobb at mig. (ni som kanske int elistat ut det.. sa har jag borjat soka nytt jobb. och har hittat en massa svenska sadana). Det har jobbet var dock i Dorset vilket ar 2 timmar soder om London. Sa ja, det funkade ju inte sa bra. Far halla tummarna for att hon inte var den enda som ville ringa mig :P

jaja,  nu ska jag ta en varktablett och sen hade jag tankt sova :(

Disney


Hakuna Matata

Idag har jag sjungit disney sanger hela dagen. Pa svenska saklart. Wilf var inte sa intresserad da han inte fattade ett ord utan ville hora dom pa engelska istallet. Det var skitskumt att hora sangerna pa engelska.. det kanns inte ratt liksom..  och vi hade tankt ha disney maraton snart.. men da maste det ju bli pa engelska, och jag vet inte vad jag tycker om det. Har ju vaxt upp med dom svenska rosterna.

Jag far helt enkelt snabbt lara Wilf svenska sa vi kan titta pa dom pa "orginal spraket" istallet.. haha

Melodifestivalen


pa lordag kommer jag sitta bankad framfor melodifestivalen pa svts live stream. for jag menar.. jag kan ju inte missa da kara robert tavlar. kanns skumt att han ar med, men vi alla visste att han skulle gora bra ifran sig i musikbranchen.. jag hoppas iaf dom gar vidare.. for aven om jag kanske ar lite partisk for att jag kanner honom.. sa gillar jag anda laten! :)

sa rosta pa lovestoned pa lordag :)

Ibland..

har vi daremot kul pa jobbet. iallafall jag och danny.. ipe lamnade sin termoskopp med oss.. vilket var en valdigt dum idé.. for sahar sag den ut da han kom tillbaka..


Rundown


sahar ser jag ut da jag inte mar sa bra pa jobbet.

Forlat for dalig uppdatering men jag har matt skit i veckan. har haft huvudvark och magont om vart annat.. och nu idag fick jag tandvark. Min visdomstand envisas med att komma ut, aven fast jag sagt till honom att jag inte vill ha nagot med honom att gora.. nu kan jag se en liten bit av den och ena sidan av min mun ar uppsvullen sa jag kan knappt tugga. men asch, man ar en viking eller?

Har borjat fa lite daligt samvete ibland pa jobbet efter en sak jag gjort.. kan nog inte skriva det har.. for folk pa jobbet har min blogg adress och det vore inte sa kul om dom fick veta det nu och sahar.. men om vi sager sahar. jag har borjat kolla over mina alternativ i livet.. akte hem till danny igar efter jobbet och hans mamma hjalpte mig lite pa traven.. asch, jag berattar sen for er som kanske inte fattar vad jag pratar om :P

annars hander ingenting som vanligt. jobbet ar irriterande.. folket ar som skolbarn.. dom pratade lite om mig idag for att jag blev pa daligt humor da dom avbrot och ignorerade mig da jag forsokte prata.. jag slutade helt enkelt forsoka och orkade inte agna energi at att prata med dom.. och da borjade dom viska och titta pa mig.. och idioter som dom ar sa fattar dom inte att jag hor vad dom sager.. ah, jag vill darifran.

sen fick danny positionen som forsta hjalpen.. ingen intervju eller nagonting.. dom valde helt enkelt den personen dom tyckte bast om.. ar det rattvist? och sen som sagt ar dom sexister och later inte tjejerna gora nagonting.. hmpf..

sen har dom aven klagat pa att jag har crocs pa mig.. och jag sa till dom att jag inte hade nagra arbetsskor och dom skulle bestalla det at mig. ge mig en katalog och jag fick bestalla vad jag ville ha. Har jag fatt en katalog? nope, inte direkt.  GAHR GAHR GAHR

Blä blä blä

Idag som alla andra dagar mår jag inte bra. Idag tror jag det är något migrän liknande. Har bara haft migrän en gång och det var mycket värre än detta. Men det känns som att någon slår mig med en hammare i tinningen och jag vill kräkas. Dom tittar på mig konstigt på jobbet som om att jag låtsas må dåligt för att få sympati. Men varför skulle jag göra något så idiotiskt? Åh dom är så konstiga. Har iaf varit tvungen att ställa in med tränaren igen. Men den här gången får jag betala för det. Yeay. Om någon vecka skaffar jag nytt gymkort. Det blir bra. Back to work now. Hej

Satans Ikea

Har spenderat hela kvallen med att bygga ihop 2 nattduksbord som jag kopte idag pa ikea. Det var ett helvette da jag inte hittade saker jag behovde, jag blev irriterad, inget ville ga min vag osv... En hog med svordommar senare sa ar dom antligen fardiga. Kopte aven en laslampa sa vi inte behovar ha igang taklampan da jag laser :P vad mer kopte jag pa ikea?

Jo;
- Hushallsost i skivor
- Prastost
- kaviar
- knackebrod
- kanelbullar
- ahlgrens bilar
- rostad lok

tror det var allt. Mumsigt iallafall! :) speciellt hushallsosten som jag saknat.. Synd bara att man enbart kan kopa den i skivor. Ar typ 10 skivor for nastan 20kr. Inte vart det egentligen.. men for mig ar det de.. Har inte haft det pa evigheter.

Jaja har kommer 2 bilder pa det jag byggt idag :P


blogg.se later mig inte ladda upp en till bild.. jag har forsokt i evigheter nu.. skitsamma.

oj

vad daliga ni blev pa att kommentera helt plotsligt.. man tappar suget igen.

har just varit pa ikea. vantar pa att killarna ska bara in kartongerna sa jag kan borja bygga. just nu stadas det for fullt..

Asos.com

Dessa tanker jag klicka hem nasta vecka tror jag..





Friday night with Jonathan Ross


Ikvall har jag slotittat pa reprisen av friday night with jonathan ross. Jag gillar jonathan ross.. Han ar rolig tycker jag.. och nu var aven Jay z med och honom alskar jag! En intervju och sen upptradde han med en av sina nya latar "on to the next".. collin farrel var med ocksa.. och han ar gorgeous! :)

jaja, itne sa intressant kanske.. men jag gillare! Sen har jag aven tittat pa Sweet home alabama pa tvn och lite av den engelska versionen av Wallander.. som inte alls ar lika bra haha.

Har kommer iaf klippet med Jay Zs upptradande :)

Justja!

Nar jag var inne pa Selfridges sa hittade jag lite clip in loshar.. tjejen bakom disken erbjod att satta in dom i mitt har for att jag skulle fa kanna hur det kandes och se om det var nagot for mig.. Forutom att haret var alldeles for langt och lite vagigt (det var dock riktigt har sa det kan fargas/plattas/lockas osv) sa var det helt underbart! Jag har ju ratt tunnt har och vill ha lite tjockare och det dar var helt perfekt.. behovdes bara klippas lite..

sen fick jag hora priset och blev lite ledsen. for jag ville ju sa garna kopa :(
1900 kr. Det har jag inte att slanga ut just nu.. sa det blev inte clip ins :( Hade ju dock varit ratt underbart!

Shopping

Vi akte ju in och shoppade idag. Wilf kom hem med ett par kalsonger.. Grattis till honom! :P

Jag gick in pa selfridges och kollade runt lite och gick till mac disken och kopte hem 2 ogonskuggor och en pensel. har hort sa mycket bra om mac sa jag tankte prova :P

annars fick vi inte med oss nagot mer. Jag hittade en SUPERSNYGG planbok pa topshop. jag ar inlooove, men den gick pa dryga 500 kr vilket ar lite for dyrt for en planbok tycker jag.. men jag lar nog kopa den anda.. bara for att jag blev sa kar.

Vi kakade lunch pa "Pret A Mange" (supergott) och sen akte vi hem..

nu hade jag tankt prova mitt nya smink :) vi hors sen!


jag var valdigt impad over denna mannen.. han stod sadar bakatlutad med en fot pa marken i evigheter.. han maste ha grymma benmuskler!

lunch :) Cappucino, kyckling och avokado macka och fruktsallad.


Mac Deep Truth

Mac Antiqued
Mac 217 borste

Godmorgon


Jag var uppe med tuppen imorse. kan bero pa att jag drack igar. Jag vaknar alltid tidigt nar jag druckit.. vare sig jag ar bakis eller inte. och det ar jag inte idag som tur ar!

Om en halvtimma tanker min kara pojkvan vakna och da blir det en dusch och gora sig iordning for vi ska till manchester och shoppa idag hade vi tankt. Wilf ska fa spendera £120 pa fodelsedagspresent/julklapp och jag hade tankt unna mig sjalv nagot litet.. for annars tror jag att jag skulle bli galen. spendera massa pengar men ingenting pa mig sjalv, det funkar inte :O

Ikvall har vi inga planer. Blir val film eller nagot? Far se nar vi kommer hem igen.

Vi hors :)

SEXYY!


Fore/Efter

Fore:

Efter:

Hej

1. jag ar lite sadar sma packad efter att ha varit pa puben med carol och rob och haft trevliga samtal.. dom ska forovrigt kolla runt pa sina jobb (speciellt carol) for att se om det finns nagot jobb at mig..

2. jag valde att behalla designen sjalv som ni kanske ser.. blatt kandes lite mer som jag.. men ar det nagon som vill ha en design kan dom saga till.. vilka farger och ungefar vad dom vill ha.. och kan jag fixa det sa gor jag det mer an garna :)

3. nu tankte jag titta pa greys anatomy, ata chicken nuggets och sen sova!

shopping imorgon.

pusshej

En design


Har ar designen jag knapade ihop idag. och for att vara arlig ar jag nastan sugen pa att spara den sjalv.. for jag tror jag gillar den mer an vad jag gillar min nuvarande design.. men jag lagger ut den for att se om nagon kanner sig intresserad :O

Designer

Jag har lite kommit in i designandet igen.. grejen ar bara att det enda jag kan designa ar headern.. kan ingenting om kodning osv.. har gjort en fin header.. eller jag tycker iaf den ar fin.. funderar seriost pa att byta till den sjalv.. men jag funderar pa om jag kanske ska lotta ut den eller ja.. ge bort den till nagon?

nagon som ar intresserad? om nagon ar intresserad av en ny design kan jag lagga upp en bild pa den.. annars behaller jag den for mig sjalv da jag trottnat pa min nuvarande :P

Kaos

Det har varit lite kaotiskt det här skiftet. Kommunikationen på dett företag är inte den bästa. Andrew frågade efter ett verktyg (kommer inte på vad det heter på svenska just nu :p) och helt plötsligt börjar lorraine skrika att Hilda ska stänga av maskinen:s Hilda fick panik och stängde av den och det sprutade gel överallt och det enda Andrew ville ha var ett verktyg. Herregud :s jaja 2 timmar tills jag får gå hem:)

Äntligen fredag!

Idag är en rätt bra dag. Kan bero på att det faktiskt är fredag och att jag har en helg att se framemot. Eller ja, vi ska nog inte göra något speciellt i helgen. Imorgon blir det shopping för wilfs födelsedag och kanske middag på någon mysig restaurang i Manchester, och ikväll blir vi nog bara hemma framför en film eller något. Ska kanske förbi puben med Digsy för en öl eller 2 men inte mer än så. Vi måste dock bevisa att vi inte är ett gammalt gift par som inte lämnar huset eller varandras sida som dom säger. Men vadå? Vi tycker om att gå ut tillsammans, och sen prioterar vi tydligen olika saker också. Skit samma :p

hade en liten paus då vi bytte lukt på airfreshenerserna, men nu går den igen så det är dags att jobba haha. Förövrigt försöker jag fortfarande hitta ett sätt att lägga in bilder på bloggen. Får nog klura på det när jag kommer hem. Är ju alltid intressantare med bilder i i läggen :p

puss och kram

Forresten

Hade tankt forsoka stada upp bloggen imorgon och lagga till lite nya kategorier osv. Johanna, om du laser detta behover jag hjalp med arkivet ocksa for att lagga in 2010.

Pusshej

Never mind the buzzcocks


Jag tackar gudarna for youtube och Never mind the buzzcocks haha. Har spenderat storre delen av kvallen med detta program och jag har asgarvat mig igenom alla avsnitten :)

NU hade jag tankt sova. Ar alldeles for sent igen. Skit ocksa! Jag alskar ju att sova, men anda gar jag alltid och lagger mig for sent sa jag knappt far nagon somn. Inte bra Emelie. Skarpning!

Godnatt med er :)

Mitt jobb


typ sahar ser det ut da jag jobbar :P

Video

Haller pa att ladda upp en meningslos 30sek video fran mitt jobb. bara for att visa lite ungefar vad jag gor.. man ser dock inte sa mycket. vagade inte ga runt och filma. dom skulle nog tycka jag var dum i huvudet.

medans den laddas upp bjuder jag pa ett litet filmklipp fran varan musiklektion fran gymnasiet. jag saknar musiken! (jag ar i mitten om ni inte kanner igen mig)


fghjk

nu har jag san dar acklig hjartklappning igen :(

Ny design

Har nu antligen fixat en ny design.. den lar nog inte stanna alltfor lange om jag aknner mig sjalv. speciellt da den ar rosa :P men det far vara dar en stund iallafall :P

uppdatera sidan om ni inte kan se den.
pusshej

Stress

Efter att ha last blondinbellas blogg later det som att jag ar stressad. och det ar ju inge bra kara vanner.. jag kanske borde satta mig ner och titta over mitt liv. va som kan forbattras osv. sen har jag bestamt att i agusti efter jag kommit hem fran sverige och frankrike ska jag ta tag i jobbsokandet och skaffa nytt jobb.. om jag far ett i manchester kanske till coh med flytta dit? jag evt inte. men jag behover gora nagonting. jag vill liksom inte fastna dar jag ar just nu..

iallafall. sitter och forsoker knapa pa en ny design men jag ar sa jakla dalig pa photoshop och sen sa har jag ingen fantasi eller inspiration eller nagonting.. sa allt blir bara skit :/

och vet ni forresten vad jag just hittade langst ner i min vaska? min snusdosa som jag trodde jag inte tagit med mig till jobbet.. sa jag har varit pa ackligt daligt humor i onodan :P fick iallafall ett nikotintuggummi av Danny nar det blev forjobbigt att ha mig i narheten :P sa jag madde iaf lite battre haha.

Så jävla korkat

Det var en dålig jävla ide att glömma snuset hemma. Jag är grinig och Andrew gör allt för att få mig förbannad, och grattis till honom för han har lyckats.

nu vill jag att klockan ska bli 5 så jag får gå hem. Hejdå

Ojsan

Rakade visst somna klockan halv 7 igar.. darav valdigt dalig uppdatering :P sa jag har lyckats sova i 12 timmar.. sa nu kan jag nog inte klaga pa att jag ar trott :P

Hade stoppat in alla mina jobbklader i tvattmaskinen ocksa.. och sen somnat.. och ingen slangde in dom i torktumlaren at mig sa nu ar dom dyngsura.. hoppas ett par byxor hinner bli torra iallafall.. skit ocksa

jaja. det ar en timma kvar tills jag ska till jobbet och jag har redan atit frukost osv.. jag ar aldrig uppe sahar tidigt sa jag vet inte vad jag ska gora av mig sjalv :P jag hittar nog nagot att gora :P

forovrigt insag jag nyss att jag enbart har 2 snusdosor kvar och sen bara nikotinfritt.. jag har en kansla att det har kommer ga kappratt at helvette.

pusshej

Tisdag

Jag har en sån där dålig dag igen, känns som att jag bara har dåliga dagar nuförtiden.. Men men.

jobbet går bra förutom att mina ben gör fruktansvärt ont och att jag tittat på massa gamla bilder och börjat sakna mina kära vänner :/

thats lite though i guess. Nu är lunchen slut. Back to work

The brits


Har just tittat pa nya greek och one tree hill. det stor mig att dom forstort oth sa himla mycket. det enda dom gor nufortiden ar att grina och braka. rena rama sapoperan.

nu tittar jag dock pa the brits.. snygga britter och harliga framtradanden :) mer hander inte ikvall, sa godnatt med er :)

Tråååk

Går som en idiot igen pga min träningsvärk haha. Men det är rätt skönt ändå.

tog mig till jobbet i tid, men nu är det några män har och pratar med vår chef. Ser ut som att dom kanske ska skaffa ännu en robot så det ser ut som att jag kanske måste söka nytt jobb snart. Iofs kanske det är bra då jag vill ha ett nytt jobb och detta ger mig en anledning. Vi får se vad dom tänkt göra.

jag har jätte tråkigt. Har försökt fixa ett program till min iPhone som gör att jag kan lägga in bilder på bloggen. Men bilderna blev alldeles för stora :(

jaja, back to work.. Snart lunch :)

Skumt


Nagot som irriterar mig med bloggvarlden ar fragestunder. Visst, om du har manga lasare sa kanske det ar kul med en fragestund.. Men har du inte manga lasare och maste klicka dig in pa varenda blogg du ser och be dom fraga fragor anser jag inte att det ar vart det. Jag kanner inte dig? Jag har aldrig last din blogg forut? Vad skulle jag vilja fraga?

Det ar som med min blogg. Jag har inte manga lasare eftersom att den ar ointressant for folk som inte kanner mig. Mina vanner och min familj laser for att dom vill veta hur jag har det i England osv. Men for er andra ar jag formodligen bara en trakig tjej som tror hon ar cool som bor i england..

asch, jag behovde bara fa ut min frustration. hejda

Godafton

Har nastan nyss kommit hem fran gymmet efter ett valdigt hart pass med min tranare. Mina ben ar som spagetti, men som tur var sa strechade vi.. sa jag hoppas pa att det inte gor allt for ont imorgon.. for jag skulle behovt aka dit igen da :P ska forsoka fara dit sa mycket som mojligt nu.. Hopaps det haller haha.

Annars har dagen gatt ratt bra. Lyssnade klart pa Snabba Cash som var underbar.. och borjade lasa "Dear John".. hade tankt ta en lang dusch strax och krypa i sang och fortsatta lasa :) Skulle behovt en ny ljudbok ocksa till jobbet.. men vi far se. Blev lite sugen pa Jens Lapidus andra bok.. jaja.

Skit start på dagen

Hade planerat att ta mig upp tidigt imorse för att duscha, göra frukost, packa gymväskan osv. istället vaknade jag i panik klockan 8.10 och jag börjar jobba 8.15. Grattis till mig liksom! Ingen frukost, jag luktar äckligt och fick stressa som en idiot.

Men egentligen är jag inte speciellt förvånad. Jag har alltid och kommer förmodligen alltid att vara hopplös på morgonen haha.

Wonderful!


Ny version av We are the world som ar full av valkanda ansikten och roster. Jag alskar den nya versionen! och sen ar den ju for att hjalpa haiti ocksa vilket ar perfekt :)

Maten smakade underbart gott och nu ar jag proppmatt kan jag lova :P Tanken var ju att mysa framfor en film.. men som vanligt lar inte det bli av da klockan borjar bli alldeles for mycket!

Imorgon ar det jobb igen och det kanns skit kan jag lova. Sen efter det har jag tid hos min tranare.. sa jag maste vara pigg och pa G imorgon for att orka :P Men jag ser framemot det :) Ska bli en bra vecka i veckan har jag lovat mig sjalv. Mycket traning, mycket nyttig mat och ingen stress.. bara glada miner! inte bry mig om vad nagon sager eller hur jobbiga dom ar pa jobbet :P

en fraga

varfor star det pa min statistik att det ar den 13 februari idag, da det saklart ar den 14e?

fovirrande haha

Duktig flicka..

Maten ar i ugnen och jag har just for forsta gangen i mitt liv kokat ris.. och jag lyckades! haha. eller ja, jag kokade ris pa hemkunskapen i hogstadiet men vi misslyckades och var tvungen att ata av de andra manniskornas ris istallet :P men nu har jag iallafall lyckats med mitt bruna ris.. sa allt ar klart for lunch och sa imorgon :)

jag kanner mig lite duktig sadar haha. Tragiskt da man ar stolt over att ha kokat ris. men ja, det ar ett mirakel for mig tror jag :P

Alltsa...

ar det bara jag som inte klarar av fulla manniskor nar man sjalv ar nykter? jag klarar verklligen inte av det.. och konversationerna ar sa meningslosa och det ar helt enkelt bortkastad tid.. urs

Film-hunting


Jag har just skickat ivag wilf till affaren for att kopa lite ingredienser till denna maltid. sambal kycklig! Eftersom att det inte blev nagon middag igar utan bara en varmkorv pa bion sa tankte vi att vi skulle ha en mysig middag ikvall!

Sen hade vi tankt se en liten mysig film ocksa.. men vi kan itne bestamma oss for vad.. sa vi far helt enkelt se nagot vi har pa datorn.. som typ the green mile.. fast den ar nog for lang. sa det lar nog sluta med att antingen ser vi ingen film eller sa blir det ice age. Wilf har ju inte sett dom an.. Vi far se helt enkelt :P

Min dag


Ungefar sahar kommer in dag att se ut. lasa min cosmopolitan och dricka té. hade tankt stada upp lite ocksa och tvatta lite klader. Sen blir det att laga god middag med wilf och mysa framfor en film :) en lugn och skon allahjartansdag helt enkelt :)

Glad alla hjartans dag!

Imorse vaknade jag runt 10 av att det knackade pa dorren. Jag var trott och forvirrad och fattade ingenting. Trodde det var tesco som kom med var bestallning, men det var alldeles for tidigt for det. Stod och stirrade ut genom fonstret da en kvinna kollar upp pa mig och haller i en blombukett..

Jag springer ner och oppnar och tar emot en stor rosa bukett med rosor.. och den ar adresserad till mig :) Fanns ett kort med dar det stod "Till varan alskling pa alla hjartans dag! Puss fran mamma och Morgan"

Min mamma har gjort min dag! Hon ar den underbaraste manniskan i varlden! Tusen tack!





TACK TACK TACK :)

Godnatt


Nu ar vi hemma och jag ar trott. Har last lite bloggar och slotittat pa youtube.. men nu ar jag less och hade tankt sova. Vara matvaror kommer imorgon mellan 11.00 och 13.00 sa jag behover vara vaken da for att ta emot dom :P

tankte dock bjuda pa ett litet youtube klipp som jag skrattade sa jag nastan grat nar jag sag det :P

Valentine's day


Efter min shopping motte jag upp wilf. tanken var att vi skulle kaka middag pa nagon restaurang och se valentines day for att fira alla hjartans dag i forskott.. men det var alldeles for lang vantetid pa restaurangen sa vi gick direkt till bion istallet.

jag alskade iaf valentine's day. men da gillar jag tjejiga och romantiska filmer. Wilf gillade den for att hans favorit taylor swift var med.. men innerst inne tror jag han gillade den utover det ocksa :P

jag rekommenderar den iaf starkt. och jag var chockad over hur manga kanda ansikten det var i den :P

Lite shopping


Akte in till manchester idag for att shoppa lite. behovde en kniv till jobbet och sa vidare. gick in till claes ohlsons och fragade efter knivar och fick prata med en man vid namn Mats. Han pratade med en underlig dialekt och jag undrade om han var svensk. sjalvklart var jag ju alldeles for feg for att fraga om han var det.. gick iallafall och hittade mina knivar och sag ett svenskt par som gick omkring. sen borjar mannen prata med Mats som ocksa var svensk saklart.. nar jag kanner att jag behover hora lite svenska ska jag nog ga till claes ohlsons :P Dar far man hora svenska :) Sen salde dom aven sill dar vilket jag tyckte var lite underligt.. men jaja :P

Efter det gick jag och kopte gront té och en proteindrink till efter mitt pass pa mandag. Skulle kopt proteinpulver men visste inte vad jag skulle kopa for sort och sen var forpackningarna gigantiska sa.. mamma skulle fraga min kusin vilket marke och vilken sort jag borde anvanda.. sa det far vanta.. fick iaf med mig till nasta traningspass.

Efter det blev det ett besok pa subway dar jag och angelica satt och pratade. nar hennes basta van hade varit pa besok hade hon tagit med sig massa godis till angelica. och i godispasen fanns lakrits.. Angelica gillar inte lakrits sa jag fick dom.. och det var underbart gott kan jag lova :)

Sen blev det en snabbis in pa boots och H&M. kom hem med en ny varjacka (den pa bilden), ett par sovshorts.. som jag aven ska anvanda pa bikramyogan, en ogonbrynspenna, pennvassare och bommulstussar.

Jag som inte skulle spendera pengar :P Kopte aven en morakniv at Carol som varit pa "skogsvecka".. en kurs om allt som vi lart oss nar vi var barn.. typ att talja grillpinnar och sa :P dom hade iaf anvant moraknivar och hon ville ha en. som tur var har vi ju claes ohlsons :P vi svenskar ar bast pa allt tror jag :P och vi tar over england haha

Fredagen

Da var det antligen helg!

Igar pa jobbet var jag pa ovanligt bra humor pa morgonen.. jag och danny ovade nya skratt, gjorde silikonbrost at mig osv.. Men sen i slutet av dagen lyckades kvinnorna pa jobbet fa mig pa daligt humor igen. Grattis till dom.. De har lyckats med sitt livsmal.. att gora mig irriterad. Det var namligen sa att jag hade jeans, en finare t-shirt och en kofta pa jobbet istallet for den vanliga mjukisoutfiten.. Och sen hade jag pyttelite mascara pa mig. Anledningen var att jag pa fredagar vill kanna mig lite finare och inte ga runt som en javla uteliggare. Och ser man battre ut mar man battre anser jag..

Men da skulle dom saklart ifragasatta varfor jag hade smink pa mig och varfor jag hade finare klader.. Jag kan inte gora nagonting utan att dom ifragasatter och dommer mig.. Samma sak da jag ater nagot. Dom ska alltid fraga vad jag ater, varfor jag ater det osv. Varfor kan dom inte lamna mig ifred och lata mig gora vad jag vill? Jag ifragasatter inte vad dom gor.

hfelefe

Har ar iallafall en bild pa mig med silikonbrost som danny fotade.


Vi skulle aven ut och fira Wilf igar.. men forst och framst hade hans vanner inte rad att ga ut i manchester. och sen nar vi bestamt att vi skulle till church inn var jag och wilf trotta efterr en arbetsvecka.. eller jag var trott efter en arbetsvecka och wilf var trott efter en dags arbete :P Sa vi stannade hemma.. och det var jag glad for imorse kan jag lova :P

Rabarberpaj!


(Detta ar inte min rabarberpaj.. och forovrigt insag jag nu hur ackligt det egentligen ser ut :P)

Rabarberpajen blev underbart god :) Trodde jag forst hade misslyckats.. men den smakde mumma! Forst kakade vi "Sunday Roast" for det var de Wilf ville ha. Det ar typ samma sak som man ater pa julafton.. Roast potatoes, mashed potatoes, roast chicken, stuffing och gravy. Jag alskar det! och sen rabarberpaj pa det. Nu ar jag sa matt att jag inte vill ata igen overhuvudtaget.. never ever! Men imorgon lar jag vara hungrig igen anda :P

Wilf har lovat att gora en kopp té at mig imorgonbitti innan han aker och jobbar. Han ar sot han :) Jag behover nagot som vacker mig pa morgonen.. och vad kan bli battre an en god kopp té? SKa dock kopa gront té eller vitt té tror jag. Skulle nog ha bestallt det fran Tesco :O Far inforskaffa det pa lordag fran manchester istallet helt enkelt..

Imorgon blir det utgang for att fira alsklingen och lordag lite nodvandig shopping i manchester.. behover en kniv till jobbet osv..

Men nu hade jag tankt sova. Sa vi hors sen helt enkelt :)

Puss och godnatt!

Engelsman ar lata.. jag likasa!

Jag har just bestallt hem mat fran Tesco.. Mat till min diet som min tranare skickade till mig och en tidning och lite shampoo och sa.. Det levereras till dorren pa sondag morgon. Soft liksom! Engelsman ar lata och orkar inte fara till affaren.. inte jag heller.. sa da ar basta losningen att bestalla hem :P Perfekt ;)

Just nu haller jag pa att gora rabarberpaj for forsta gangen. carol lar mig det engelska sattet.. eller det kanske ar det enda sattet? Vad vet jag.. har ju aldrig gjort det forut. Aterkommer med resultatet :P

Min alskade


Sahar sag min alskade pojkvan ut da jag kom hem fran jobbet. han ar en san nord! Gar knappt att fa kontakt med honom da han spelar. Och min favorit sysselsattning nar han ar san ar att stora honom nar han spelar.. antingen peta pa honom eller prata en massa sa han maste pausa..

han ar varldens sotaste dock :)  (speciellt nar han ar nyklippt :)

Paket


idag nar jag kom hem fran jobbet fick jag paket.. det gjorde mig pa battre humor :)

Och i paketet lag;

yeay!! jag ser framemot att lasa den :)

Vad är problemet?

Jag är den yngsta här på Sachets men jag känner mig ibland som en äldsta. Det är som att jobba med ett gäng barn. Dom blir sura för minsta lilla och gnäller. Nu är jag less. Idag höll jag på att bli galen och vill bara vråla åt dom. Hitta mig ett nytt jobb?

haha förlåt för att jag gnäller hela tiden men det är det enda sätter för mig att få ut min frustration :p bara 1 timma och 45 min kvar sen hem. I can't wait.

The pub






Vi gick som sagt till puben for att traffa Adam. Men helt plotsligt dok Sean, Scott, Connor och Joe upp ocksa. Dom skulle och repa med sitt band men hade inte tid forran 9.. sa dom kom forbi och holl oss sallskap vilket var valdigt trevligt da vi inte sett dom pa evigheter.

Vi drack ol och pratade och hade det trevligt tills Lesley beslot sig for att slanga ut oss da alla inte drack och hon inte ville ha folk dar som inte kopte nagot. alla hade kopt dricka.. men alla ville inte ha mer an 1.. och da blev vi utslangda vilket jag tyckte var mycket underligt.. for nu kommer vi ju inte ga dit igen om hon ska vara en bitch.

Sen var det fotboll ocksa vilket ar anledningen varfor alla sitter med blicken uppat mot tvn.. Och jag och Sean som inte ar sa intresserade ritade pa varandra och jag fick en fin tattuering :P

Carol skulle ha gjort middag men insag inte att det hon skulle goras kulle ta san tid.. sa det blev chippy. och fodelsedagsmiddagen och rabarberpajen blir imorgon istallet. Mums.. blir fint efter gymmet haha.

mailar med min tranare nu. han har gett mig en matplan och en traningsplan som jag ska folja. Detta kan bli spannande :P Sen ska jag in till manchester och kopa proteinpulver till efter mina traningar.. Jag hade tankt ta halva dosen isdtallet for fulla.. for jag vill ju inte bli biff liksom eller ga upp i vikt.. bara ge mina muskler lite naring :P

Jaja, nu hade jag tankt sova. sa vi hros sen!

pusshej

Ja ma han leva!


Idag fyller min alskling 20 ar :) det ska vi fira med god mat, rabarberpaj som jag (!!!) ska baka, ol pa puben med Adam och en massa mys. Riktiga firandet sker pa fredag da vi ska ut och roja.. och sen nasta helg ska han fa min present vilket blir en shoppingrunda dar han far valja ut vad han vill for en viss summa pengar. Det blir nice!

Annars hander inte sa mycket. Har jobbat och lyssnat pa snabba cash hela dagen, och jag gillar boken valdigt mycket! Dom pa jobbet tycker jag ar osocial, men jag bryr mig inte. dom har anda ingenting vettigt att saga.. bara gnall.. och jag har markt att jag mar battre da jag inte lyssnar pa deras skitsnack.. det stressar bara upp mig.

Jag har traningsvark idag och har lite problem med att ga upp for trappor och sitta ner da jag har fruktansvard traningsvark i min rumpa. Men jag ska inte gnalla. det ar en skon smarta! :)

Sitter forovrigt och funderar pa om jag kanske ocksa borde borja soka nytt jobb nu. Jag ar ju som sagt less pa mitt jobb och skulle garna fa ett nytt med battre betalt.. Men da ar ju jag livradd for arbetsintervjuer sa jag ar egentligen inte sa sugen. jag onskar jag hade varsta bra affarsideen och kunde starta mitt egna foretag. men ack nej. inte det heller. jaja, far sta ut med sachets ett tag till och sen kanske jag antligen kan borja plugga och gora nagonting vettigt med mitt liv.

Nu ska vi strax till puben.. maste ta pa mig nagot finare an mina jobbarklader (mjukisbyxor och en gammal t-shirt.. inte vart att forstora finklader :O).. Vi hors sen :)

Gym och snabba cash



Alltsa, nu borjar jag bli forbannad pa mina arbetskamrater.. Dom ar som 12 aringar och jag borjar bli nadigt less pa att dom ska bli sura for minsta lilla och alltid gnalla och halla pa. visst, jag gnaller hela tiden i bloggen.. men att gnalla pa jobbet gor inte saker battre? Jaja, nu foljer jag dock Dannys rad och bryr mig helt enkelt inte. Jag orkar inte langre. Det ar mycket jag inte orkar bry mig om langre.. Och det kanns faktiskt ratt skont!

Har borjat lyssna pa snabba cash idag och jag gillar den :) Tyvarr kommer den nog ta slut imorgon och da har jag ingen aning om vad jag ska lyssna pa :P forhoppningsvis hittar jag nagon annan bra bok :)

Gick till gymmet efter jobbet for att jag hade tid med tranaren. Han fragade vart jag hallit hus och sen korde han med mig.. Har inte lika ont som forra gangen vilket kanns skont. Vi tog det lugnt med mina ben da jag strackt ena laret i somnen (jag ar konstig).. Men mina armar kommer gora ont i morgon kan jag lova! Ska dit igen pa Mandag. yeay!

Forovrigt pushade jag lite pa Angelica igar for att hon ska ta tag i att soka nytt jobb. Imorgon klockan 10 har hon sin forsta intervju. Jag blir glad da lite positivt pushande fran min sida faktiskt gor nytta. Nu hoppas jag att hon far jobbet sa hon kan stanna i England och vara min bastis liksom! For om hon aker hem vet jag inte vad jag tar mig till. Jag behover henne har liksom! Sen om hon far jobbet och det ar superbra sa kan hon ju alltid tipsa om mig och se om dom vill ha 2 sota svenskar dar istallet for bara en haha. Nejmen. kanske vore dags for mig att borja kolla runt lite. Kan inte stanna pa fabriken for alltid och jag skulle nog ganska garna flytta in till manchester.. men ja, da behovs en storre lon. Vi far se..

Vi hors sen iaf.. for nu ska jag se How i met your mother och sen hade jag tankt sova.

Wilfs fodelsedag imorgon. yeay!

Bikramyoga

Jag och Angelica har bestamt oss for att prova pa Bikramyoga och jag ar taggad till tusen. yoga i 40*C kan bli valdigt intressant. Hoppas pa att jag inte tuppar av av uttorkning for tydligen ska man svettas som en javla gris..

hoppas pa att det blir av snart :)

Godafton

Ligger har och kanner mig jatte lat haha.

Jobbet gick bra idag. Har lyssnat pa en ljudbok hela dagen och den ar bra, sa min mandag har gatt superfort! tack gode gud for det haha.

Nar jag kom hem fran jobbet holl wilf pa att dammsuga och vi bestamde oss for att moblera om lite.. jag vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet.. men det blir nog bra. vi ska kopa nagra nattduksbord fran ikea nagon gang framover.. da kanske det ser lite battre ut..

Nu hade jag tankt gora min sallad for imorgon och sen titta pa ett avsnitt av Vampire Diaries och sova. Blir en supertidig kvall for mig. Jag ar ackligt trott!

Pusshej

The September Issue


Sitter har i en sang utan sangklader och myser med en flaska annanas juice och the september issue pa tv(datorn).. underbart tycker jag.. hoppas pa att filmen ar bra ocksa. Wilf ville aldrig ga och se den med mig pa bio.. jag och carol sag just the devil wears prada och jag sa att jag ville se filmen om anna wintour.. och helt plotsligt ar den pa tv.. perfekt!

Bad day


Har inte haft en speciellt bra dag. Jag tror jag har PMS eller nagot. Vi har iallafall kommit fram till att vi inte har rad att flytta.. eller jag har rad men inte min kara pojkvan. fick dock ventilera en massa med min mamma som alltid ar lika bra och hjalpsam.. och nu kanns allt mycket battre.

jag coh wilf har storstadat idag. vi ar inte riktigt klar men wilf ska fixa det imorgon da han ar hemma. annars har vi inte gjort sa mycket. vi har varit pa kingfisher och kakat mat och jag ritade fiskar med kritor som nagra barn lamnat kvar pa bordet och fyllt i malarbocker. wilf sager att jag ar en 5aring i en 20arings kropp.. och det stammer nog.. mitt nasta inkop ska bli malarbocker haha

nu vantar jag pa att vara lakan ska torka.. sen ska jag ta en lang mysig dusch och krypa i sang och lasa lite.. maste komma igang med lasningen igen. ska aven ladda ner en ljudbok som jag kan lyssna pa pa jobbet. borjar bli ackligt less pa musiken jag har.. och ingen kommer med forslag pa ny musik sa det far bli ljudbocker och podcasts fran och med nu..

imorgon hade jag tankt mig forbi gymmet en svang och sen hem och dammsuga det sista :P vi lever ett spannande liv jag och wilf :P

Dear John


Jag har hort talas om en film som just kommit ut pa bio i Usa.. den heter dear john och ar baserad pa en bok.. och boken ar skriven av samma forfattare som skrev the notebook som ar min favorit film.. sa jag vill verkligen se den.

men eftersom att den inte kommer ut i uk forran maj.. sa har jag kopt boken istallet. bestallde den fran internet sa jag hoppas den kommer till veckan sa jag kan lasa den.

har ar trailer till filmen;

Lagenhet


Carol har hittat en lagenhet i Greenfield som ar relativt billig. billigare an den vi hittade tidigare. Hon ar verkligen desperat over att fa ut oss ur huset. och for att vara arlig ar jag desperat efter att flytta till nagot eget.. jag orkar inte med att bo har langre.. jag blir bara deprimerad.

Vi hade iallafall tankt ringa imorgon och se om vi far ga pa visning eller nagot for att se om det ar vart att ens borja titta over ekonomin och sa.. vi har iaf tittat lite och det ser valdigt knapert ut for wilf med sitt studielan.. han ska dock prata med carol.. for ar hon sa javla desperat over att fa ut oss ur huset kan hon val hjalpa sin son lite med hyra.. tycker man iallafall.

det har ar iaf det forsta jag varit riktigt uppspelt over pa lange. jag vill verkligen flytta.. jag vill ha nagot eget.. jag vill kanna mig sjalvstandig och vuxen. och slippa hora klagomal hela tiden. sa jag hoppas hoppas och hoppas. men som vanligt lar jag nog ha for hoga forhoppningar och bli besviken igen.. jaja, skitsamma.

den ligger iallafall just bredvid tagstationen vilket ar bra.. och det ar ungefar 5 minuter fran varat hus.. sa om vi skulle fa den sa har jag inte mycket langre till jobbet och behover fortfarande inte betala resor till och fran jobbet.. jaja, vi far se hur det gar iaf..

Hej kara ni


Jag mar lite battre idag.. efter ett samtal med min alskade mamma osv sa har man fatt lite perspektiv pa saker och ting. Och for att vara arlig ar jag javligt trott pa att vara ledsen hela tiden.. sa jag ska borja jobba pa att inte ta at mig av saker och ting och liksom bara bry mig om det som ar viktigt.. jag vet inte.. nagot sant iaf :P

Jobbade iallafall imorse vilket inte var speciellt spannande, men jag behover extra pengar sa.. why not? tro det eller ej men jobbet fick mig pa battre humor ocksa.. det var bara skona personer som jobbade.. eller ja, av varan orginal personal var det bara jag andrew och ipe.. men vi kommer valdigt bra overrens och det var ingen bullshit eller nagonting. och jag och ipe hade disco under sista timman da vi sjong hogt och dansade till alla latar pa radion haha.

slutade iaf klockan 1 och sen har jag bara varit hemma och sloat. vi at middag hos wilfs farmor med hans pappa vilket var valdigt mys.. hon ar super sot :) var dock inte sa hemskt fortjust i maten da jag inte gillar artsoppa.. men den gick att ata och det var nog den godaste varianten av artsoppa jag atit :P haha

dfrtgyhuj

jag ar sa javla less pa att vara ledsen.

aterkommer nagon gang.. kanske imorgon, vi far se..

Hejsan


Har varit tvungen att ha handskar pa mig igen idag da jag bet som en galning pa naglarna.. Holly holl pa att bli tokig :P

Vi fick iallafall ga hem en timma tidigt idag da dom i slutet av dagen bestamde sig for att byta ror pa airfreshener maskinen.. jag tackade och bockade :P

nu sitter jag har och hade tankt se lite greys anatomy och sen gora mig iordning for kvallen. Vi hors sen!

Thank god it's Friday

Hej på er. Det är fredag äntligen!

Sitter på jobbet och käkar lunch. Bara dryga 2 timmar kvar innan jag slutar :)jobbar däremot imorgon också förhoppningsvis då jag är fattig just nu och behöver alla pengar jag kan få haha.

Ikväll ska jag och wilf på bio. Vi hade tänkt se den nya filmen med Morgan Freeman som handlar om Nelson mandela. Tror att den kan vara riktigt bra.

vi hörs när jag kommer hem :) xx

Hemskt

Ni vet barnet jag skrev om som blev fastkedjad da hans pappa jobbade?
Klicka har for att komma till sidan.


Jag blir sa ledsen ner jag ser sant har. Jag vill bara krama om det dar barnet och ta hand om det.. Det ar inte egentligen pappans fel da det ar det enda han kan gora. Barnets mamma ar tydligen valdigt sjuk och kan inte ta hand om honom. Och pappan jobbar pa en "Rickshaw" som ar en cykeltaxi och han kan ju inte riktigt ta med sig barnet pa den..

det har aven varit mycket kidnappningar och grejor i Kina och pappan som inte ens har ett foto pa sin son vill inte att hans ka bli bortrovad och anser att detta ar det enda sattet att halla honom saker, da de inte har rad att skicka honom till skolan.

Stackars lilla pojke. Han ar bara 2 ar och han ser sa ensam och frusen ut pa bilden!

Jag onskar jag vore rik sa jag kunda hjalpa folk! :(


Ute och vandrar

Är påväg till gymmet. Spelar ingen roll om jag velat gå hem eller inte; för jag är nämligen utelåst. Jippie! Jag måste leta reda på min nyckel igen då folk inte berättar för mig att dom inte kommer hem från jobbet. Jaja, då är jag iaf tvungen att gå till gymmet vilket i och för sig är bra.

går på en liten Stig i geggan och har skitskor på mig och det är mörkt vilket jag inte riktigt tycker om. Jag är mörkrädd :( ska öka takten nu så jag tar mig dit någon gång. Vi hörs sen

Gud så tragiskt

Nu har vi suttit här i fikarummet i 3,5 timmar nu och maskinen funkar fortfarande inte. Varför låter dom oss inte bara gå hem?waste of time!

läste just i tidningen förresten om en pappa som kedjar fast sin son runt en stolpe då han går till jobbet då dom inte har råd att skicka honom till dagis. Han får stå där hela dagen och vänta tills pappan slutar jobba. Det var en bild på barnet också och jag mådde så dålig då jag läste det! Lägger in en länk när jag kommer hem. Nu ska vi tydligen städa :s

Skit fabrik

Jaha, då sitter man här igen och gör ingenting. Vi satt halva skiftet och nu har vi haft en halvtimmas rast istallet för 15 min och det ser inte ut som att maskinen är påväg att fungera igen snart. Jäkla skitfabrik. Jag skulle gärna gå hem nu och gå till gymmet tidigt osv. Men dom lär nog få oss att sitta här och vänts till 5 om den inte startar innan dvs. Jaja, ska återgå till min tidning nu :)

Godmorgon

Godmorgon kära ni! Jag ville verkligen inte kliva ur sängen imorse, men var ju tvungen såklart. Sitter på jobbet och har rätt tråkigt. Men men

blir gymmet efter jobbet om det inte spöregnar som dom säger att det ska göra. Varför flyttade jag till england? Haha

annars kanske det blir Manchester. Angelicas bästa vän är och hälsar på och vi skulle kanske ut på en fika så vi fick träffas.. Får se dock. Hon är inte här så länge och dom vill ju umgås så mycket som möjligt :)

jaja, back to work! Puss hej

Hjalp!

Jag skulle behova lite musiktips.. Allt jag har pa min ipod har jag blivit ackligt less pa sa jag behover fylla pa med nagot nytt och frascht.. Eller ar det nagon bok som man kan ladda ner som jag borde lyssna pa etc etc.. Tipsa ar ni snalla!

Godkvall


Sant har gor jag pa dagarna da maskinerna inte verkar vilja fungera langre. Dom ar ratt fallfardiga sa det var val bara en fraga om nar allt skulle ga sonder. men men :P (Det ar Holly och Danny forresten :P)

Hade tankt mig till gymmet men det borjade snoa ratt kraftigt innan vi slutat och efter att ha varit pa co op och traskat hem i mina valdigt bra vinterskor (tygskor) fran primark for 20 kr som forovrigt har hal overallt, sa var mina fotter som isbitar och dyngsura saklart. Sa jag valde att stanna hemma och istallet ta pa mig mina fina gummistovlar imorgon och ga dit da istallet.

Jag har varit trott och bara legat och tittat lite pa american idol och wilf lagade supergod mat som jag just atit. "Tuna pasta bake".. mums!

Nu hade jag tankt se om jag kunde hitta en bra ljudbok eller podcast pa itunes som jag kan lyssna pa imorgon. for jag borjar bli ratt trott pa det jag har pa min ipod for tillfallet.

Jaja, ska skynda mig med att fixa det for jag vill sova tidigt ikvall. Vi hors!

February 3rd 2010

God morgon.. Eller goddag kanske haha. Jag är på jobbet som vanligt.

blev lite fundersam igår. Min tränare såg mig på gymmet i måndags och hejade och så. Sen igår fick jag SMS av honom där han frågade hur min rygg var och hur min träning var och förlåt för att han var så upptagen och inte hann prata. Sen avslutade han SMSet med "x", vilket för er som inte vet är "puss". Jag vart lite förvirrad då man inte skickar x till människor man inte känner och jag viste inte om jag skulle skicka det tillbaka eller inte. Jag valde inte och SMSet jag fick tillbaka signerade han med D för Dave. Jag tyckte iaf det var lite konstigt och lite kul :p

ska förmodligen till gymmet efter jobbet idag. Hoppas på att det inte är lika mycket folk som sist för jag hatar att köa till maskinerna.

nu funkar maskinen igen,(den stannade så jag tänkte passa på att blogga haha), så nu måste jag återgå till jobbet. Vi hörs sen :)

Godkvall

Sitter just nu och vantar pa att paradise hotell ska laggas upp pa webbtvn sa jag kan fa se finalen jag ocksa :P Tankte jag skulle blogga medans jag anda vantade. Har kollat igenom lite bilder som jag glomt lagga in har. Typ som dom fran fredags da vi gick ut.. eller nej, forra fredagen var det till och med. fy pa mig. Jaja, jag ska lagga ut nagra har strax. Sen fick jag mig ett litet wakeup call da jag sag bilder pa mig sjalv nu och bilder pa mig sjalv fran innan jag flyttade hit.. Tankte om jag skulle skriva ut dom eller nagot sa det kan ge mig lite mer motivation att ata nyttigare och ga mer till gymmet. Borde fan gora det tror jag. Jaja, har kommer iaf lite bilder :)







Förresten

Jag vill kunna lägga in bilder här på bloggen från min iPhone. Men det går såklart inte :(

Trött

Sitter här på lunchen nu och håller på att somna. Jag är så äckligt trött. Blir en tidig kväll ikväll!

förövrigt vill jag hem nu för alla här är på konstigt humör. Sen orkar jag inte med allt skitsnack idag.

då var lunchen över :(

At work

Just nu står jag och väntar på att hinkar ska fyllas med gula block som luktar citron. Det är inte så spännande, det är faktiskt sjukt tråkigt.

när jag har tråkigt biter jag på mina naglar som en galning. Idag är inget undantag. Ipe såg mig bita, och slängde latexhandskar till mig. Jag känner mig jätte dum men dom hjälper faktiskt. Jag biter ingenting :)

pete nämde förövrigt också hur jobbig det kommer bli för mig att komma tillbaka till jobbet efter min semester. Och ja, det kommer vara äckligt jobbigt.. Men det är helt klar värt det! Jag önskar i var i juli månad istället för februari. Jag börjar bli lite övervänt :p

random

Mina ben ar kritvita och luktar vitchoklad. det tycker jag ar mysigt. sen spokar det i varat rum ocksa. i min lush pase for att vara exakt. den ger ifran sig konstiga ljud lite nu och da. wilf sager att det inte ar nagot. men jag tror att det ar ett monster som vill ata upp mina ben.

nu borde jag sova

Waste of time


Sista skiftet pa jobbet idag var onodig. Vi hade kunnat ga hem klockan 3.. Men istallet fick vi sitta och rulla tummarna till klockan 16.50 da maskinen ville starta igen och vi jobbade i 10 minuter. Jag hade kunnat vara pa gymmet eller gjort nagot annat vettigt.

Gick iaf till gymmet efter jobbet. Det var jatte mycket folk dar sa jag kunde inte gora det jag ville. Men det blev 30 min pa cykel, lite crosstrainer, mag och rygg-traning. Sen tyckte jag att det var bra och traskade hem i kylan. Svin kallt ar det har (+2 grader).. sa egentligen ar jag lite patetisk da ni typ har -20 men asch, vem bryr sig? :P Jag tycker det ar kallt iallafall.

Pa vagen hem fick jag ett mms av pappa som inneholl den har bilden och ett tack fran lillasyster. 3 veckor senare och hennes fodelsedagspresent har antligen anlant i posten. Det ar egentligen tragiskt.. Da den skickades den 13 januari och kom fram idag. Men men, hon fick den iaf vilket var bra :) Jag hoppas hon blev glad.

Tog just ett bad med en av mina lushgrejor och det var myspys kan jag lova. Wilf haller pa att laga mat for tillfallet och min mage kurrar sa jag hoppas det ar klart snart haha.

Jaja, hoppas ni har haft en bra dag!
Vi hors :)

Tillbaka på jobbet

Ja då är man tillbaka på jobbet igen. Det är faktiskt inte så farligt då jag och Danny mest slagit vad med holly att hon inte skulle våga göra vissa saker, såsom att ta på sig Andrews kläder och sen gå och fråga om hennes rumpa såg stor ut i hans jeans.

planen misslyckades däremot då det tydligen var richards byxor hon hade på sig :p

jaja, sitter på lunch nu och har ätit mina underbart goda fiber flingor med torkade frukter och mjölk.

efter jobbet blir det gymmet en sväng då jag lovat wilf. Och han har lovat att om jag gör det ska han städa rummet och laga mat innan jag är tillbaka. vi får se hur det går med det :p

dags att jobba igen. Puss hej

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0