Gym och snabba cash



Alltsa, nu borjar jag bli forbannad pa mina arbetskamrater.. Dom ar som 12 aringar och jag borjar bli nadigt less pa att dom ska bli sura for minsta lilla och alltid gnalla och halla pa. visst, jag gnaller hela tiden i bloggen.. men att gnalla pa jobbet gor inte saker battre? Jaja, nu foljer jag dock Dannys rad och bryr mig helt enkelt inte. Jag orkar inte langre. Det ar mycket jag inte orkar bry mig om langre.. Och det kanns faktiskt ratt skont!

Har borjat lyssna pa snabba cash idag och jag gillar den :) Tyvarr kommer den nog ta slut imorgon och da har jag ingen aning om vad jag ska lyssna pa :P forhoppningsvis hittar jag nagon annan bra bok :)

Gick till gymmet efter jobbet for att jag hade tid med tranaren. Han fragade vart jag hallit hus och sen korde han med mig.. Har inte lika ont som forra gangen vilket kanns skont. Vi tog det lugnt med mina ben da jag strackt ena laret i somnen (jag ar konstig).. Men mina armar kommer gora ont i morgon kan jag lova! Ska dit igen pa Mandag. yeay!

Forovrigt pushade jag lite pa Angelica igar for att hon ska ta tag i att soka nytt jobb. Imorgon klockan 10 har hon sin forsta intervju. Jag blir glad da lite positivt pushande fran min sida faktiskt gor nytta. Nu hoppas jag att hon far jobbet sa hon kan stanna i England och vara min bastis liksom! For om hon aker hem vet jag inte vad jag tar mig till. Jag behover henne har liksom! Sen om hon far jobbet och det ar superbra sa kan hon ju alltid tipsa om mig och se om dom vill ha 2 sota svenskar dar istallet for bara en haha. Nejmen. kanske vore dags for mig att borja kolla runt lite. Kan inte stanna pa fabriken for alltid och jag skulle nog ganska garna flytta in till manchester.. men ja, da behovs en storre lon. Vi far se..

Vi hors sen iaf.. for nu ska jag se How i met your mother och sen hade jag tankt sova.

Wilfs fodelsedag imorgon. yeay!


2 kommentarer

Carolina

Jättefin blogg!:)

Datum: 2010-02-10 Tid: 18:04:02
Blogg: http://justbreath.blogg.se/
Angelica

Ja jag behövde den där sparken i baken, tack så grymt mycket för det :)

Och klart jag stannar, om jag så ska leva på min pappas pengar så stannar jag. Men ja du får ju ta och flytta in till stan snart så vi kan hänga lite oftare. Typ fika dygnet runt och sånt, kanske gymma när vi ätit lite för mycket donuts :)

Datum: 2010-02-10 Tid: 18:43:08
Blogg: http://metrobloggen.se/whatever



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0