Sondag

Igar akte jag somsagt in till Manchester. Motte upp Angelica och vi gick och shoppade lite. Kopte fodelsedagspresent till lillasyster, dryshampoo, lite smink, underklader och tofflor :P Vi satte oss och kakade lite och sen gick vi och handlade alkohol och traskade hem till henne..

Runt 8 kom Sari och Sabina forbi och vi hade tjejkvall. Nasta gang bor vi ha nagot spel eller nagot.. Men det blev mycket snack och mycket skratt vilket uppskattades. Jag hade en mycket trevlig kvall och de ar underbara tjejer allihopa :) Kul ocksa att Sari ar fran Umea och vi kanner typ samma manniskor :P

Runt 3 kom Saris pojkvan och hamtade oss och jag fick skjuts till Failsworth dar vi bestallde taxi at mig. Det tog dock en timma innan den dok upp och jag var antligen hemma runt 5.30 imorse :P Sari och Chris stannade dock med mig tills taxin kom vilket var valdigt snallt av dom :)

Nu har jag huvudvark och ar kanner mig sliten. Vet inte om det ar for att jag har sovit sa konstiga tider pa sistone :P

jaja, nu ska jag titta pa celebrity big brother. vi hors!


1 kommentarer

fia

men jisses, har dom ingenting där borta? :O



jaa, och det blev supergott med sambaloelekyckling oxå!

Datum: 2010-01-11 Tid: 09:33:08
Blogg: http://fiaanderssons.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0