Goddag bloggen



Jag är hemma och är sjuk. Inte så trevligt tycker jag. Fick gå hem 14.30 igår för att jag började må jätte illa och min mage krånglade. Det känns lite bättre idag, men är fortfarande inte 100%. Jag bör dock vara tacksam att jag fått vad jag nu har fått nu och inte på Söndag eller Måndag. Skulle inte vara så trevligt att vara sjuk när jag är i Sverige!

Så igår när jag kom hem la jag mig i sängen direkt och stannade där hela kvällen. Jag såg 2 filmer. Remember me (Den med Robert Pattinson) och Farsan som jag sett folk skrivit om.

Remember me var jävligt bra och jag grät floder. Kunde typ inte sluta och Wilf blev lite orolig för mig :P Tur var dock att jag hade Farsan att se efter, och jag låg där och asgarvade. Speciellt under "Macho-sallad" scenen. Wilf tyckte jag var lite konstig. Synd att han inte kan uppskatta svensk humor :(

Vad gör jag idag då? Tänkte utnyttja att jag är hemma genom att tvätta alla våra kläder. Har haft fullt upp den senaste tiden så det har inte funnits någon tid och nu är vi inne på vårat sista par underkläder, så det var kanske dags :P Hade tänkt ta ner resväskan också och börja packa lite smått. Skulle ju vara skönt om man kunde få det överstökat tidigt, så man slipper oroa sig för det när det närmar sig.

Nu är det förövrigt 6 dagar kvar och jag längtar!

Justja, jag har ju glömt att berätta om våran fredan. Försöker hitta kabeln till min kamera så att jag kan ladda in bilder. Så jag skriver om kvällen då jag fixat det :)

Ha en bra dag! Pusshej


1 kommentarer

Johanna WP

Haha, älskade macho-salladen. Tror faktiskt att det var det enda jag tyckte var bra med hela filmen? :)

Datum: 2010-07-06 Tid: 20:02:29
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0