The last song


Har just last ut the Last song, och jag alskade den! Om filmen ar halften sa bra som boken sa maste jag bara se den.. eller ja, det ska jag anda men :P

Den handlar iallafall om Ronnie och hennes lillebror som bor i New York med sin mamma. De blir skickade till sin pappa i South Carolina for sommaren och Ronnie hatar idéen. Hon har inte pratat med sin pappa pa 3 ar, efter att han lamnat hennes mamma.. Hon ar rebellisk och umgas med fel folk, snattar osv.

Hennes pappa brukade vara piano larare pa Julliard i New York och Ronnie har sedan barnsben spelat piano med sin pappa. Men efter att han lamnat familjen har hon bestamt sig for att aldrig spela igen, trots sin talang.. Och aven fast hon kommit in pa Julliard vagrar hon aka.

Under sommaren med sin pappa hamnar hon i lite trubbel, far lara kanna sin pappa igen, borjar lara kanna sig sjalv och far sin forsta karlek.

LAS DEN!!!


Goddag

Skulle ju som sagt till tandlakaren idag. Men nar jag ringde akuttandlakaren sa dom att dom inte kunde ta in mgi for att jag varit dar redan och for att det inte var akut. Dom gav mig dock numret till en annan tandlakare som kostar lika mycket. Men den ar langt bor i helvettet och jag skulle aldrig hitta dit sjalv. Jag onskar detta hade hant nasta vecka, for da har Carol pasklov och hade kunnat skjutsa mig.

sa runt 9 ringde jag Andrew och han sa at mig att stanna hemma. forst och framst lat min rost hemsk da jag var sadar harligt morgonhes :P Men sen sa sa han att det var enklare for dom om jag stannade hemma, for dom hade redan fatt in nagon som skulle ta over mig och sen sa skulle dom slippa foroska hitta nagot for mig att gora.

Sa nu ar jag hemma. Har strax last ut "The last song" som jag kopte till taget pavag hem fran London. Jag alskar den, och ser framemot att se filmen da den kommer ut :)

annars hander ingenting. Wilf spelar fotboll och jag ska snart ta ett bad tror jag. Jobb imorgon och sen ska jag till Angelica.. Ledig Fredag och Mandag vilket kanns underbart. Kanns som att jag haft lov :P Fast det kommer goraont nar jag far mitt lonebesked. jaja, vi hors snart igen!

Bestallt


forutom att jag bestallde ett antivirus program till min dator igar, bestallde jag ikvall hem forsta sasongen av the o.c. den kostade bara 80 kr. Sa jag kunde liksom inte lata bli. Sen fick jag en provmanad med gratis leverans och det tar bara 1 arbetsdag.. sa den kommer perfekt till min och angelicas o.c. kvall :)

Pusshej

Stackars mig


(skor jag kopte i London men som jag glomde visa.. alskar dom :)


Jobbet gick helt okej idag. Vaknade dock upp och sag ut som en hamster och pratade som en idiot. Min visdomstand javlas igen. Jag ar uppsvalld och det varker. Sa imorgon ska jag tillbaka till tandlakaren och se om den vaxer ratt osv.

Annars hander det inte sa mycket. Folk pa jobbet har tydligen blivit irriterad pa att Andrew ar sa snall med mig, aven fast jag ar otrevlig mot honom. Jag och Andrew jobbade over ikvall och pratade om det har. Och enda anledning ar att jag inte gor honom forbannad. Jag skrattar har kul, och gor han mig arg sa ar det glomt och forlatet inom typ 5 min.. Medans de andra ar sura i dagar och irriterar honom hela tiden. Kul iallafall att en speciell nagon borjar bli avundsjuk for att han tycker battre om mig an henne haha.

Har just tittat pa Greek och Gossip girl och nu hade jag tankt lasa lite ur min bok som jag borjar tycka valdigt mycket om. Men forst maste jag knapra lite varktabletter for det borjar gora ont igen :(

Sen langtar jag till Torsdag ocksa da jag och Angelica ska ha O.C. kvall :) ska ladda ner den forsta sasongen och sa tankte vi ata gott och streckse pa det :)

Vi hors imorgon
Pusshej.

Godnatt

Dags att sova. hall tummarna for att jag mar battre imorgon. har verkligen inte rad att vara hemma igen.. och sen vill jag inte behova ga till doktorn heller. Men det lar jag nog masta gora anda for inhalatorn.

Jaja, sov sa gott allesammans. Sa hors vi imorgon!
Pusshej

London Shoppingen



Alskling


2 ar tillsammans :)

blev lite ledsen da jag inte hittade orginalbilden pa varan 1arsdag.. darfor ar det olika typsnitt pa sifforna och sa.. far se till att denna bild aldrig kommer bort sa jag kan fortsatta bygga pa :)

I love you Wilf :)

Jag ar tragisk haha

Somnade efter jag bloggat sist med wilf i min famn. Jag tror vi varit ganska slitna efter resan. Vaknade runt tva av att det varkte som fan i min mun. Sa nu har jag fatt tandvark. Wilf var som tur och spelade fotboll da och kunde kopa med sig varktabletter hem, vilket han sa snallt gjorde. Och det var supertabletter kan jag lova. Nu borjar dom sluta verka lite tror jag, men sedan jag vaknade har jag inte kannt ett skit. super.

Vet inte om jag ska till jobbet imorgon. Maste till doktorn och kolla upp vad felet med mitt immunforsvar ar och skaffa inhalator igen for att parfymen pa jobbet ger mig svarigheter med att andas. Speicellt nu med min forkylning. Var svimmfardig imorse da jag var dar.. och det var liksom bara en halvtimma :S

Hade tankt lagga upp lite londonbilder snart.. antingen idag eller imorgon. tyvarr sa tog vi inte sa mycket bilder. Glomde som bort det lite da vi prioriterade varandra istallet for bilder :P om ni forstar vad jag menar? :P

Pusshej

Musikal


det var den har musikalen vi gick och sag pa west end i london :) sjukt bra :D

Vad ar det for fel?

Jag var tvungen att ga hem fran jobbet idag. jag ar sjuk. IGEN! Alltsa, nu borjar jag bli javligt less pa att vara sjuk hela tiden. Vad ar det for fel pa mitt immunforsvar? Har jag ens nagot?

Min hals ar iallafall hemsk, och bakredelen av min tunga gor ont.. sa jag kan inte svalja eller tugga eller nagot. Och sen sa har jag lilte problem med att andas och min mage gor ont.

Skjut mig.

Dags att sova

Da har vi kommit hem till Greenfield igen. Eller ja, vi anlande runt 5 nagon gang. Carol hade lagat god mat at oss och sen har vi mest bara latat oss. Jag har forsokt lasa alla bloggar jag missat, tittat pa alla tvserier jag missat och allt san skit mina dagar ar fulla av just nu haha.

Ni far lite mer uppdatering och bilder fran London resan som forovrigt var underbar :) Ska forsoka mig till gymmet imorgon ocksa, det blir skitbra!

Jaja, godnatt med er.
puss

Godmorgon

Vi har just klivit upp. Grease musikalen igår var så jävla bra :) och wilf älskade den också :)

nu ska vi göra oss iordning och sen blir det turistande. Vi hade tänkt gå runt big ben, parlamentet och buckingham palace :) sen blir det akvariet och sen vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Gå ut eller käka fin middag eller något. Justja vi hade tänkt gä till camden market också :)

vi hörs sen :)

forresten

om ni vill sa kan ni formodligen folja mig pa http://twitter.com/emeliewestin
dar kommer jag nog publicera lite bilder fran vart jag ar och vad jag gor :) mycket enkelt med iphonen.. Pusshej

forresten

om ni vill sa kan ni formodligen folja mig pa http://twitter.com/emeliewestin
dar kommer jag nog publicera lite bilder fran vart jag ar och vad jag gor :) mycket enkelt med iphonen.. Pusshej

Hej fran London

Hade en absolut underbar dag igar. Eftersom att vi bor i Covent garden sa hangde vi dar och shoppade lite. Kopte ett par skor och lite smycken. Sen blev det hem, gora oss iordning och sen akte vi till Leister square, kakade middag pa "varan" restaurang, kikade pa bio (the hurt locker, som var skitbra) och sen gick vi ivag till trafalgar square och bara satt och tittade pa big ben i bakgrunden av nelson statyn. Helt underbart :) Sen gick vi hem. Vi har gangavstand till Leister square, piccadilly circus och trafalgar square.. Underbart :)
Nu ar vi pa Westfield shopping center vilket jag har for mig ar ett av europas storsta. Det kan det nog vara. Jag har kollat runt i affarer och blev lite uttrakad. Sa jag gick in till apple store och tankte titta pa lite mac och bestamde mig for att blogga ;)
Efter det har blir det oxford street, kanske notting hill och sen hem, gora oss i ordning. Kaka middag och sen ska vi ga pa musikal pa west end :) Vi ska se Grease. Och da hade jag tankt tanka pa Johanna och Sofia. For jag tanker pa dom da jag hor latarna. Speciellt Johanna :)
Jaja, hoppas ni har det bra dar hemma. Har skiner solen och jag ar lycklig :)
puss hej

London here we come :)

Tåget in till manchester imorse var ju såklart 20 min försenat. Så vi fick inte så mycket tid som vi tänkt i Manchester innan tåget.

hann med att säga hej till Angelica och lämna hennes kläder som jag tydligen stulit med mig i lördags haha. Sen lite mat, köpa saker vi glömt så som hårspray etc och nu sitter vi äntligen på tåget :)

jag var tvungen att vara en sån där jobbig människa som måste byta plats pga mina alla problem. Dagens problem var att vi satt baklänges och jag blir jätte lätt åksjuk men nu sitter vi rätt väg och är framme i London om 2 timmar :)

blir förmdligen kanske lite uppdateringar i helgen. Vi får se hur mycket tid vi har :P

ha det så bra :) puss puss

2 ar med min alskling :)



Den 25 mars 2008 var dagen vi blev tillsammans. En regnig dag i London. Idag 2 ar senare ar vi lika lyckliga och lever ihop. Vem hade trott det? Det har varit 2 underbara ar och jag har alskat varenda minut av dom, och fler ska det bli :)

Imorgonbitti aker vi till London for att fira, eftersom att det var dar vi blev tillsammans. Blir shopping, middag pa restaurangen vi at middag pa den dagen och sen en massa mys :) kommer bli underbart!

Hoppas ni far en underbar helg, for det har jag verkligen tankt ha..

Vi hors pa sondag :)

Wilf Shaw, I love you more than anything :)

sjuk IGEN

da har jag kommit hem fran en helvettes dag pa jobbet. forst och framst har folket varit ovanligt otrevliga idag.. sen sa har jag matt skit. har frossa, hela min kropp varker och jag har ingen energi. Trodde jag skulle ha hog feber, men den ar nastan obefintlig. Min hals gor ont dock, sa jag tror det har nagot med saken att gora.

Underbart. Bra timing av mig da vi aker till London pa Torsdag :S

Godmorgon

Idag mar jag skit, som vanligt da. Min hals har borjat gora ont igen och mitt huvud haller pa att sprangas. Kanns aven som att jag haller pa att fa feber.

Bara att packa med sig paracetamol och bita ihop antar jag. Har inte rad att bli sjuk nu, speciellt inte innan London..

i overmorgon aker vi :) Jag ar sa javla taggad :D

HAH

Alltsa vilken underhallning Svenska Hollywoodfruar ar egentligen.

Nar det var dansuppvisning och den 80ariga mamman var dar och assistenten fragade om hon ville komma och satta sig pa sin plats for att se dom dansa sa sager hon " Klart jag ska come and look at dom". Perfekt svengelska, och oj vad jag skrattade haha.

Och sen Maria Montazami som jag har nagon hatkarlek till. Hon ar den basta dar, men alltsa.. "far jag inte louis vuitton filten sa blir jag JATTE besviken". och sa fick hon den och slanger den pa soffan och ba :" Och sa landade den pa soffan sadar perfekt, och dar far den ligga nu"

Ja, dom har for mycket pengar kan jag lova!

oops

Tydligen har dom borjat bli lite mistanksamma pa jobbet. En av kvinnorna hade fragat Danny i fredags vart jag var. Han hade sagt att eftersom att jag inte sa nagot sa var det formodligen personligt. Hon hade sagt "eller sa ar hon och kollar jobb" danny: eller sa ar hon hos gynekologen? inte fan vet val jag. men personligt vare iaf"

haha, han ar sa javla skon :P

men eftersom att jag anda ska tacka nej sa gor det nog inget. Fragar dom var jag och fixade p-piller eller nagot. Vem bryr sig? dom har egentligen ingenting med det att gora. Men dom ar ju sa ackligt nyfikna.

Sen sa sag Holly att jag hade en stampel pa min hand fran Moho i lordags. Hon hade ocksa en stampel fast fran en annan klubb och tyckte det var svincoolt. (vilket arhundrade ar hon fran? far man inte alltid stamplar om man ska ut och ta luft?) Hon hade iallafall sagt till Andrew att jag ocksa hade stampel och han ville se den. Dom gor mig galen?

Bilder del 2: Moho Live






nagra svenska pojkar fran orebro




och sista delen far vi ta imorgon.. :P

Mandag

Jag ar sa javla trott sa det finns inte. Har kollat lite pa youtube och mina ogonlock foll ner tusen ganger och jag vaknade upp av att mina ben borjade rycka haha.

Dagen har iaf gatt relativt fort vilket jag tackar och bockar for. Har daremot behovt jobba med en mindre rolig person idag och det har som alltid varit mycket skitsnack. Men jag har mest bara ignorerat, och nickat i takt med att folk pratar, sa dom tror att jag bryr mig.

Mumsar lite pa en subway macka som Wilf kopt med sig hem. Fick mig att tanka pa Angelica, och jag hoppas hon har haft en bra forsta dag pa jobbet :)

Nu hade jag tankt lagga upp del 2 av bilderna :P Blir nog 3 delar. Tog ackligt mycket bilder :P

Bilder del 1: forfesten










Smink

Fick ju aran att sminka Angelica igar. Gjorde dock bara ogonen. Hon fick ta pa foundation och sant sjalv :P Sa medans jag haller pa att kolla igenom gardagens bilder far ni 2 bilder pa hennes smink har. Jag var ganska stolt over mig sjalv da det var forsta gangen jag sminkade nagon :P



En bild


provade pa losogonfransar igar. Det var ratt coolt men jag vet inte om det ar min grej riktigt :P Angelica var dock skitsnygg i sina :P

Sa sliten!

Vaknade klockan halv 3 idag vilket jag tyckte jag fortjanade da jag kom hem runt halv 6-6 nagon gang. Kommer inte riktigt ihag haha.

Vi borjade iallafall kvallen hemma hos Angelica. Vi sminkade och gjorde iordning oss, Sari kom forbi med svenskschlager och vi skrattade, pratade, sjong, dansade och kakade wienerbrod haha.

Efter det drog vi in mot centrum och forsokte hitta en pub som en svenskkille jobbade pa. Motte upp en tjej som heter Sandra, hittade aldrig puben sa vi drog pa nagon klubb som jag tror hette Moho. Dar hangde det drygt 5-6 svenska killar som vi hangde med resten av kvallen. Runt 2-3 blev vi less pa Moho och drog med oss en kille osm heter Daniel till the gay village och dansade loss till r&b till runt klockan 4.

Vi traskade sen hem till Angelica, hamtade upp vara saker och sen fick jag skjuts till Failsworth och tog en taxi hem darifran. Alltid skont att vakna upp hemma nar man mar som jag gor idag haha.

Hade iaf en jaaavligt rolig kvall som vi verkligen maste gora om snart igen! :)

Bilder kommer sa fort jag hittat kabeln till min kamera :P
Pusshej

Tjejkväll på schemat!

Gud så konstigt det känns med ett svenskt tangentbord, jag vänjer mig nog dock haha.

Är hos Angelica just nu och har just duschat. Snart blire att kleta lite smink pa ansiktet och börja dricka lite. Eller ja, vi har börjat lite smått redan.

Kom in till Manchester runt halv 4 och vi gick och köpte en foundation och ett puder till mig och sedan lösögonfransar som jag tänkt prova. Jag kommer nog se ut som en transa ikväll haha. Sen blev det smoothie och en pizzaslice pa foodmarket i Arndale.

Vi väntar fortfarane på Sari och Sabina som ska med ut ikväll. Blir först tjejförfest här med svenskmusik (jag gissar på massa sång) och sen ska vi ut och dansa hela natten lång ;)

Har med mig kameran och lovar att jag ska forsoka ta massa bilder :P

Intervjun igår gick bra förresten. Mer om det imorgon.

Pusshej


antligen..



mina sminkborstar har kommit :) Nu vantar jag bara pa mina ogonskuggor och sen blir det att experimentera. Angelica har sagt att hon ar frivillig forsokskanin.. sa jag ska testa lite pa henne pa lordag :)

Intervju imorgon. Jag ar lite nervos!

JAG VILL HA!


Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha och jag vill ha!

En clarisonic med detta monster. For er som inte vet vad en clarisonic ar for nagot.. Sa sager dom att det ar som en tanborste for din hud. Man avander den en minut morgon och kvall. Den tar bort all dod hud, rengor riktigt pa djupet och hjalper att fa bort pormaskar och valdigt synliga porer. Den piper efter ett visst antal sekunder for att saga till dig att byta omrade. Jag tror det ar runt 15 sek panna, 15 sek, haka, och 15 sek for vardera kind. Tyvarr sa vill jag inte slanga ivag nastan 2000kr pa en sadan. Aven fast jag verkligen vill ha den.

Men man far dromma eller hur?

Overlycklig

Haha, jag ar overlycklig. Och anledningen ar patetisk.. men Carol ska typ kopa en frys imorogn haha. Antligen kan jag ga och storhandla coh slippa spendera typ 300 kr om dagen pa farskmat. Har ska det sparas pengar ;)

och forovrigt ska jag pa intervju pa fredag. Det kan bli spannande :)

Godnatt

Sitter fastklistrad pa ebay och forsoker hitta grejor att kopa. Jag ar en shopaholic, men pa ebay ar ju allt billigare. Nu har jag dock bara budat pa nagra sminkborstar. vi far se om jag vinner dom dock. 21 st for 100 kr. Inte sa farligt eller hur. Hade tankt kopa lite parfymer och grejor. men det far vanta tills London da jag faktiskt kan lukta pa dom :P

Jaja, nu hade jag tankt sova sa jag orkar med morgondagen.

Puss och Godnatt!

Skonhet


Jag hade ju inte tackat nej till att vakna upp och se ut som denna kvinna! Vilket skonhet. Sjalvklart sitter hon klistrad pa mitt lilla kollage haha.

frukost


mumma! :) lite brand kanske.. men vem bryr sig :P

Godmorgon

Hatar att vakna upp av att jag inte kan andas. Jag tycker min forkylning kan forsvinna nu. den har varit har nog lange.

Idag hander det ingenitng. Jag tanker lata mig idag igen coh forsoka bli frisk. Wilf gor just nu frukost och jag nordar mig framfor internet. Hade strax tankt fixa mitt motivationskollage. Det kan bli kul. Saknar att klippa och klistra :P

Jaja, vi hors sen liksom :)

Detta far mig att vilja flytta hem igen..


The ugly truth


Jag och Wilf tittade nyss pa denna film. Jag alskar sadana filmer. Forutsagbara men anda underbara. Man blir glad av att se dom. Och med min rinnande nasa och  min irriterande hals behovde jag en feel good film :P

Nu hade jag tankt lasa lite innan jag gar och lagger mig. Imorgon blir det lite pyssel tror jag. Hade tankt gora ett motivations kollage for mitt gymmande. Klippa ut fina bilder pa personer som jag beundrar och som jag tycker ar snygga. Halsosamma manniskor da.. inte ackligt smala manniskor som victoria beckham. For nar jag tittar pa sadana bilder far jag ett sug av att ga till gymmet. Hade tankt hanga upp det typ pa dorren eller nagot. Vi far se helt enkelt.

Jaja, dags att borja lasa Dear John. Jag har varit valdigt dalig med lasandet pa sistone.

Puss och Godnatt

Grattis till mig sjalv..

Tappade just upp ett bad at mig sjalv. Innan jag klev i slangde jag ner en av mina favorit badbomber fran lush da jag tyckte jag behovde unna mig sjalv lite lyx. Nar jag stoppar ner foten i vattnet inser jag att det ar iskallt. Javla tvattmaskinen ar igang och varmvattnet funkade inte. Sa dar slangde jag ivag min favorit lushgrej och fick inte ta mitt lyxiga bad. Jag tog en dush istallet.

Badkaret ar fortfarande fullt och luktar gott. Jag ar for irriterad for att tomma det haha.

Jag ar nog samst pa denna planet

Cougar Town


Jobbet igar gick val helt okej. Jag knaprade paracetamol och gick fran doende, till helt okej, till doende och till helt okej igen. Inte direkt kul, men vad gor man inte for pengarna liksom? Fick ju 1000 kr extra i veckan och det skadar inte att ha till London ju.

Nar jag kom hem la jag mig direkt i sangen och tyckte synd om mig sjalv haha. Har hittat en ny tv-serie som jag har suttit och tittat pa hela garkvallen och nu pa morgonen. Har bara 1 avsnitt kvar och sen masta jag vanta tills nasta kommer ut i USA :P Tv-serien ar Cougar Town. Med Courtney Cox (Monica from Vanner ni vet). Jag tycker iallafall den ar riktigt rolig, sa ni borde titta pa den. Sen nar den ar slut far jag helt enkelt hitta nagot nytt att titta pa.

Jag har inte tankt lamna sangen i helgen. Har tanker jag ligga tills jag blir battre. Kanske forflyttar mig till badrummet och tar ett varmt bad.. men det ar nog det jag kommer gora :P Sa det ar darfor jag inte uppdaterat sa bra. Haha jag kommer hela tiden med ursakter.. det ar typ som mitt gymmande :P

Jag har forovrigt en fraga. Hur mycket javla snor rymms det i en nasa? Det tar aldrig slut. Jag borjar bli lite less pa att inte kunna andas :P

Jaja, vi hors sen.
Pusshej

Sjukling

Wilf har smittat mig med sin hemska forkylning. Sa nu ligger jag har och tycker synd om mig sjalv som vanligt. Min hals haller pa att doda mig, jag mar lite illa och jag ar snorig. Tummen upp for det. Perfekt infor helgen. Jag som skulle hanga med angelica.. blir nog inte sa nu. vi far se hur jag kanner mig..

Tvingade Wilf att titta pa Ice age igar och han gillade den. Sa imorgon ska vi ha filmkvall eftersom att vi bada ar sjuka. Vi ska se "The ugly truth" och "Ice age 2" tror jag iaf. Blir mys!

NU hoppas jag pa att jag inte vaknar upp med feber imorgon. For ar jag inte pa jobbet imorgon far jag inte alla timmar jag jobbat over.. Man maste jobba 40 timmar for att fa OB.. och ar jag borta, sa har jag jobbat dom javla timmarna i onodan. Sa hall tummarna for mig.

Kanns ganska osammanhangande detta inlagg. Jag ar alldeles for trott och sliten for det har. Kommer en battre uppdatering imorgon. Sen verkar jag ha det lattare att uppdatera den engelska bloggen. skumt. Jag kanske maste skaffa en helt ny blogg.. for att fa lite inspiration eller nagot?

Bestallning


Har skaffat mig ett ebay-konto och ett paypal-konto.. sa nu har jag varit och kollat runt lite pa ebay och jag hittade den har paletten med ogonskuggor som jag hort massor om.. Det ar 88 skimmrande ogonskuggor och som ni kan se finns i princip alla farger :P Den kostade mig 220 kronor. sa 2,5kr for varje ogonskugga vilket inte ar sa farligt va? ;)

det enda negativa ar att jag var tvungen att bestalla den fran hongkong.. sa den lar nog inte komma forran om 2 veckor. men da jaklar ska det lekas med smink :)

Godnatt!

Forresten

jag har faktiskt skaffat en engelsk blogg nu. Men tror inte det ar vart att ge ut addressen da jag inte tror att nagon anda kommer vilja lasa den. Typ samma sak som jag skriver har men pa engelska. Kul for mig att ha dock. Fortsatter jag skriva i den kanske jag lagger upp den har nagon dag..

Nya mojligheter, fattiglappar och fodelsedagar.

Jag tycker sa synd om vara kunder som maste vara riktigt fattiga da dom valjer att kopa vara produkter och inte nagon annans. Jag skulle aldrig kopt dom. Jag sa iallafall till Pete idag att han hade fint leende och da fick jag en penny som tack. Jag bestamde mig daremot for att ge den till en stackars sate som maste kopa vara produkter :P Andrew tyckte dock inte att jag skulle skicka ut den.. Sa pennyn ar min igen haha.

Fick ett ovantat samtal idag fran en argentur som hittat mitt cv pa en hemsida. Forra gangen var jobbet dom erbjod mig 6 timmar soderut.. men den har gangen ar det bara 40 min fran Manchester, och det gar att ta tag och grejor dit. Sa jag tackade ja till att ga pa intervju. Vi far se nar det hander dock. Har just skickat in mitt cv till argenturen som ska skicka det till foretaget.. Jag hoppas det ar ett bra jobb. Annars stannar jag dar jag ar ett tag till.

Wilf har gatt och blivit dyngforkyld och jag tycker synd om den lillestackaren aven fast han kraver mer sympati an vad han fortjanar. Men det ar faktiskt fortfarande lite synd om honom haha.

Forovrigt har jag ringt och sjungit for Morgan idag som fyller 37 ar. Han borjar bli gammal och gaggig. Och sen hoppas jag pa att jag overtalat honom att folja med mamma hit till jul.. Sa mina kara vanner, blir nog ingen hemresa till jul. Ni far noja er med Juli och sen nagon annan gang i framtiden.

Det var ungefar allt jag hade att saga. Forutom att jag ar lycklig for att Gossip girl antligen har kommit tillbaka och for att jag inte behovde jobba over ikvall :) Tankte unna mig sjalv en valdigt tidig kvall :)

Godnatt!

Jippie

Vaknade lite sent idag, men som tur var plockade holly upp mig längs vägen så jag kom i tid :) insåg också att jag glömt klocka in och ut på lördagen vilket sög. Men tror det är fixat.

Fick iallafall nyss veta att vi har 11 pallar av airfresheners att göra till imorgon och att vi nyss fick en beställning av 13 pallar av airfresheners och 7 pallar av blue loo att göra till på onsdag. Hej övertid. Jag slipper dig inte! Men det blir iallafall lite extra pengar till London :) förövrigt är det nästan bara 2 veckor kvar tills vi åker. Jag längtar som tusan! Behöver verkligen komma iväg en sväng!

Bilder fran Oldham forra helgen..








det har ar da bilderna fran forra helgen som jag aldrig la upp. dessa ar dock inte fran min kamera.. for jag orkar inte grava fram den just nu. Sa bilderna fran i fredags kommer nog upp antingen imorgon eller pa tisdag. beror pa om jag jobbar over imorgon eller inte.

nu tanker jag strax sova.. vi hors!

Antligen vila

Sahar har min vecka sett ut ungefar

Mandag:
Jobb, hem, ata middag sova.

Tisdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Onsdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Torsdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Fredag:
Jobbade till 15.30, tog 15.50 taget till manchester.. motte upp Angelica, shoppade lite, fikade, tog 18.30 taget hem.. gjorde mig iordning och tog 20.50 taget tillbaka till manchester och gick ut med Adam och Jon. Taxin kom klockan 03.00 sa vi var hemma klockan 03.30

Lordag:
Andrew vacker mig klockan 7. Jag ar pa jobbet klockan 8.15 och jobbar till 16.30. Hem, gora mig iordning och sedan tog jag wilf och carol 17.50 taget till manchester. kakade middag pa Chiquitos och sag pa Alice in Wonderland. Hemma runt halv 11 och jag dackade klockan halv 12.

Idag tanker jag inte gora nagonting.. forutom att tvatta lite klader. Jag tanker ta ett langt bad och lasa min bok. Jag tanker inte lamna huset och formodligen inte sangen heller. For jag har haft somnbrist och varit stressad hela veckan och hela helgen. Och sen sa jobbar jag formodligen over imorgon och nagra andra dagar nasta vecka. Sa jag behover all vila jag kan fa..

(detta ar varfor jag varit dalig pa att skriva i veckan. har inte funnits tid eller energi :/)

Aterkommer med bilder fran forra helgen och i helgen lite senare..

HAHA

Jag och min kära arbetskamrat blev just ovänner. Men vem tror hon att hon är som säger åt mig vart jag ska vara och vad jag ska göra? Hon är inte min chef? Och sen försökte hon splittra på mig och Danny bara för att vi sjunger och har kul då vi jobbar ihop. Dom klarar inte av att man har lite kul på jobbet. Bitch

Sliten

Jag har varit dalig pa att uppdatera idag.

Pa jobbet bestamde dom sig idag att vi behover gora 20 timmar overtid tills pa tisdag. Sa jag har jobbat over ikvall, ska jobba over imorgon, pa torsdag, lordag och mandag. Men det blir fina pengar.. perfekt infor London resan om 3 veckor :)

Hade tankt visa lite bilder pa vad vi har for oss pa overtiden :P


Holly

Jag (jag sag hemsk ut i ansiktet :P)

Andrew

Ipe

Danny

Danny utkladd till en av vara medarbetare. En kort kvinna med acklig hastsvans som har jobbig rost. Sa Danny sprang runt pa sina knan och skrek Andrew precis som henne. Jag holl pa do av skratt.

sen blev jag lite gaga! haha.. bad romance spelades pa radion och jag sprang omkring och sjong och dansade robotdansen osv.. jag har talang!

nej alltsa..

att skaffa ny blogg pa engelska kanns konstigt.. sa jag far helt enkelt kora pa engelska ibland om jag vill ova.. och sen har jag ju twitter saklart ocksa.. och dar skrivs det pa engelska :P

nu tanker jag sova.
hejda

She probably just pretended and went shopping.

Jag blev sa irriterad idag. Jag tog ju ledigt i fredags och akte till tandlakaren. fick antibiotika och grejor. inte en speciellt rolig formiddag direkt.. hade ju hellre varit pa jobbet.. men ja..

Tydligen hade toxic som vi kallar henne (tracey) sagt i fredags da Lorraine kom in till jobbet;
Lorraine: Where is everybody? (jag danny och holly hade ledigt)
Tracey: Holly is at a wedding, dannys is poorly and Emelie said she was going to the dentist but shes probably just pretending and is out shopping.

Da hade Lorraine skrivit det till Holly och alla trodde typ att jag varit borta en dag for att shoppa.. Alltsa idioter? Nasta gang jag tar ledig tanker jag inte saga ett ord. Jag tanker helt enkelt boka in det hos kontoret, vara tyst i fabriken och inte dyka upp. Inte ett ord om vart jag ar eller vad jag ska gora. For man kan tydligen inte gora nagonting nu utan att bli anklagad for att ljuga eller bli ifragasatt.

hfklrjfe;fkd;e

Haha

Tack vare mig ska holly vara med på radion idag klockan halv 5. Så både jag och holly har varit med på key 103 Manchester nu. Lite roligt sådär. Men oj så nervös hon var. Haha jag ser framemot att höra det :p

Äntligen måndag igen...

Urs och fy.. Ännu en dag på jobbet och den är underbar som alltid och mina abetskamrater är underbara som alltid. Hade tänkt köpa en provvecka på det nya gymmet jag tänkt börja på. Man kan gå in och betala £10 och så får man vara där hur mycket man vill och gå gratis på aerobics och grejor hela veckan. Och eftersom att jag inte ska till tränaren i veckan tänkte jag prova det. Lycka till till mig själv haha.

hoppas ni har en bättre dag än mig. Tjingeling

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0