Imorgon

imorgon är jag tillbaka på jobbet. egentligen skulle jag nog behövt en till dag.. men lönen den här veckan kommer då vara alldeles för låt så jag måste dit. + att vi ska på puben imorgon kväll.. och jag kan inte skita i jobbet för att sedan gå på puben. så fungerar jag inte.

Och imorgon är jag 21 år gammal. eller om en halvtimma i sverige rättare sagt. Spännande. Blir att fira nästa helg tillsammans med cookie som fyller 21 den 18e. Här är 21 en stor grej, nästan som i usa fast inte lika stort. Blir utgång i Manchester. Ska bli kul :) och blir det drama tänker jag hålla mig undan det och ha kul. Ingen ska få förstöra min födelsedag. Sådetså!

Pusshej

Dag 14 - vad hade jag på mig idag

Först och främst har jag legat hemma sjuk hela dagen, så jag har klätt mig därefter också. Sen försökte jag ta en bild av min outfit men det gick som det gick.. så här får ni en annan bild av vad jag hade på mig idag.


Spännande eller hur! :P

Jag ser det snöar!

Tror inte mina kollegor kommer kunna jobba imorgon. Klev just upp och tittade ut genom fönstret och fan vad det snöar. Finns inte en chans att engelsmännen kommer kunna köra i detta. Snöade såhär i Skottland de senaste dagarna och 1000 skolor har varit stängda. Så jag får förmodligen sällskap hemma av Carol :P

Var tvungen att öppna fönstret och bara stå och titta ut. Jag älskar snö.. Uppskattar det mer nu när jag inte får det så ofta. Hatade det i sverige men här är det underbart. Allt var så tyst och stilla och snön så ren och fin. I love it!

Myslåt

Här har ni en myslåt. kan inte sova eftersom att jag sov 4 timmar på eftermiddagen. Så jag myser med Joshua Radin tills john blund kommer..


Min kväll

Efter att ha sagt hej till Carol och berättat vad doktorn sa när hon kom hem klockan 4 däckade jag i sängen och sov till klockan 8.

Har suttit nere med Carol och Rob sedan dess och tittat på tv hela kvällen framför elden. Var mycket mysigt. Carol gjorde té åt mig och lagade middag. Hon är som söt.

Hade tänkt ta ett bad.. men jag har ingen ork i kroppen. Vill bara ligga och tycka synd om mig själv. Och det tycker jag att jag ska få göra.

Vi hörs sen :)

Väder

Man kanske skulle sagt att man skulle jobba imorgon. och få en ledig dag med betalt istället pga snön. aja.. får klara mig :P förhoppningsvis tar sig mina kollegor sig in imorgon som vanligt :P


Min dag i bilder.



nu har jag just ätit lite lunch/middag. och nu ska jag ligga här i sängen och tycka synd om mig själv och titta på dåliga program. Så är det.

Vi hörs sen när jag är lite piggare.

Irriterande

Vet ni vad jag hatar?

Först och främst folk som stirrar på dig och slutar inte även fast du stirrar tillbaka

Sen hatar jag människor som sätter igång musik på sin mobil och tror dom är så jävla coola när det sitter massa människor runt omkring. Vi vill inte lyssna på eran jävla musik! Köp hörlurar förfan :S

Sen nu när jag sitter här och skriver detta så sitter en kvinna och läser det jag skriver. Visserligen fattar hon inte vad det står, men vafan.. Give me some privacy! Inte sitter jag väl och stirrar då du skickar sms eller något. Respektlöst. Gahr

dag 13 - den här veckan

Medans jag låter mitt hår torka så tänkte jag passa på att göra dagens utmaning.

Måndag
- Ska till doktorn och kolla om dom kan hitta något fel på mig
- Hem och tvätta kläder
- slöa och tycka synd om mig själv

Tisdag
- Förhoppningsvis jobba
- Hem och få träffa Wilf igen som spenderar natten i Manchester.
- Titta på tv-serier och slöa (som vanligt)

Onsdag
- Min 21-ÅRSDAG!
- Jobba
- Hem och käka svensk middag
- Öppna presenter
- Gå på puben en sväng med kompisarna
- Sova

Torsdag
- Jobba
- Titta på tvserier
- sova

Fredag
- Jobba
- sluta tidigt
- Förmodligen gå på puben med kompisarna
- Sova

Lördag
- Gå på stan med tjejerna som ska fira min födelsedag med mig. Ska försöka shoppa en ny klänning.
- Hem och käka
- Förmodligen fira Adams födelsedag och spela laserdoome.

Söndag
Min slappar dag så jag ska förmodligen ta ett bad, göra ansiktsmask och bara vara och pyssla om mig själv

Gud vilken spännande vecka. Jag behöver verkligen en hobby haha

Fabror doktorn

Ringde till jobbet imorse och meddelade att jag inte kommer in för att jag ska till doktorn. Så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen bär det av till Oldham och sitta i ett väntrum i gud vet hur länge.

Hoppas det inte tar allt för lång tid. Det snöar liksom och med tanke på hur Engelsmän fungerar i snö så lär jag inte ta mig hem om det snöar mycket mer :P

Jaja, wish me good luck!

Blä

Effekten från värktabletterna börjar försvinna. så innan det tog jag tillfället i akt och diskade lite. Nu är det klart, rummet är nästan städat och jag tänkte gå och lägga mig..

Mår jag dåligt imorgon igen så blir det till doktorn och se om dom kan ge mig någon antibiotika eller något.

här kommer en liten låt som alltid får mig på partyhumör och gör mig glad.


Dag 12 - i min handväska

Tanken var att jag skulle göra en video av detta. Men med tanke på hur jag mår och hur jag därför ser ut och hur min röst låter så låter jag bli. Får göra en video av något annat när jag mår bättre.


1. Min sminkväska. Oftast är den inte sådär full.. men jag var tvungen att ta med mig en del då jag åkte till Angelica.
2. Nässpray.
3. Min stora plånbok
4. Mitt pass. Har inget leg. ska fixas i början av nästa år så jag slipper släpa omkring med det hela tiden.
5. Försvaretshudsalva som jag är kär i.
6. Mina glasögon
7. min dagbok. eller boken jag skriver ner något i när jag tycker det behövs och behöver få ur mig det.
8. Hårspännen. Min lugg är ett helvette på jobbet.
9. Boken jag läser just nu. Wallander.
10. Hörlurar för musik.
11. Min telefon.
12. Snus
13. Perfym
14. Värktabletter som måste tas typ dagligen :(

Förlåt johanna för att min ser typ exakt ut som din :/

wdertjkuli

jag tror jag fått feber igen. hela kroppen värker och jag har världens huvudvärk och jag har ingen ork i kroppen överhuvudtaget. Har tappat bort våran termometer, så jag är inte säker. Men det känns som så.

Nu är jag jävligt less på att vara sjuk typ varannan dag. SKa jag måsta åka till doktorn?

Godmorgon kära ni.

Klockan är 2 och vi har precis vaknat. Men jag behövde verkligen sova. Fick ju inte så många timmars sömn efter vi var ute och gick inte i säng förrän runt halv 3 :S

Vad händer idag? Det är strålande sol och 0*C ute, vilket jag tycker är ett perfekt promenad väder. Så efter jag fått i mig lite frukost och så så tänkte jag ta en långpromenad runt byn.

Sen blir det städning i köket med carol, städa mitt badrumsskåp och tvätta massa kläder. Ungefär så ser min söndag ut. Jag tackar mig själv för att jag inte drack igår.. fast ändå har jag jätte ont i huvudet. tror jag sovit för länge :P

jävla idiot!

Glömde berätta. Härom veckan så packade jag lite grejor på jobbet med 3 argenturarbetare. Vi pratar om något som har med invandrare att göra.. Något som stod i tidningen eller något.. Och en gubbe som står bredvid mig slänger helt plötsligt ur sig "Jävla invandrare. Alla som inte är engelska borde skickas hem till vart fan dom än kom från"

Jag blir helt chockad och blänger på honom och säger "ursäkta mig! hur fan kan du säga så när jag står här och är utlänning?" Då blev han tyst. Men satan vad arg jag var hela dagen..

Sen på måndagen efter det så hade någon flyttat på hans "clockcard" som vi klockar in med på morgonen. Och han blir typ galen och börjar gnälla på att det flyttas och så.. Så ända sedan dess har jag och tracey sett till att flytta det och gömma det bakom någon annans så han får stå där och leta i evigheter. Inte en så hemsk bestraffning.. men jag njuter av att se honom bli förbannad på morgonen. Han får fan skylla sig själv. Sånt där säger man inte!

Gårdagen och idag

Igår var det personalfest för alla Subway chefer i Manchester, Bolton och Leeds. Jag var Angelicas +1 och vi drog till the livingroom där festen hölls. Det var väldigt fint där och vi var med på gästlistan och fick 3 gratis drinkar och buffe var det också. Kände mig väldigt utanför dock då alla pratade jobb och kände varandra.. Var trevligt dock.

Efter det drog jag och Angelica till the venue där det blev en massa dans till gamla klassiker så som jackson 5 osv :) Sjukt kul! Billigt dricka så man blev ju lite rund under fötterna. Angelica fick ragg så jag åkte hem till henne och packade mina saker och tog en taxi till Oldham där jag mötte upp Wilf Kev och Luke som tog en taxi hem med mig.

Idag har jag varit halvdöd. Åkte in till Uppermill för att betala in en check som jag fick från skatteverket här i England. Dom har betalat mig 6500 kr tillbaka i skatt. Det var en väldigt trevlig överraskning :) Sen köpte jag frukost till mig och min käresta som låg hemma och sussade så sött.

Gick på puben med Wilf, Adam och Beckie och tittade på United - Blackburn (7-1 utklassning!) och sen blev det hem, städa hallen åt carol och sen har jag bott i sängen. Väldigt sliten. Nu hade jag tänkt titta på lite svenska tvserier och sen kanske ta ett bad.. eller om jag ska spara min lush badbomb till imorgon istället. Vi får se.

Jaja, vi hörs imorgon iallafall :)
pusshej

ny hårfärg igen :P


Dag 11 - mina syskon


Första gången jag grät av glädje var då jag fick ett sms av min pappa där det stod "lillasyster säger hej". Dagen älskade Ida föddes. Jag grät och jag grät och jag grät.

Den 15 januari 2003 var bästa dagen i mitt liv :) Hon har varit min ögonsten sedan dess. Jag vill kunna ge henne allt i världen. Hon är det sötaste och underbaraste i världen. Jag hatar att jag är så långt ifrån henne, för jag vill kunna kramas och leka och busa varje dag.

Ida Sofia Nilsson jag älskar dig!

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Har just kommit hem efter en kvall i manchester. pa jobbet idag hade jag svarta mjukisbyxor, svart linne, svart kofta och svarta skor. inte sa kul att fota.

sen blev det ombyte for manchester. hann inte ta kort pa det, men har har ni en bild av klanningen jag hade pa mig med svarta tights och en svart kavaj.

pusshej



Dag 09 - min tro

Min tro? ehm, jag tror inte på någonting. Tror inte det finns en man uppe i himlen som styr oss som marionette dockor eller liknande. Tror även inte att det fanns en man som förvandlade vatten till vin. Bullshit.

Men sen får alla tro vad dom vill. Så länge dom inte knackar på min dörr och försöker konvertera mig osv. Låt mig vara utan tro så låter jag er tro på vad ni vill.

Jepp, så är det.

Snö

Idag snöade det i greenfield. Patetiskt snöfall men vafan, vem bryr sig? Jag blev glad iallafall :)

Direkt efter jobbet blir det att gå till frissan. Nu är vintern här och då är det dags att bli brunett igen :P

Dag 08 - Ett ögonblick

Passar på nu när internet vill fungera i 2 minuter..

Det bästa ögonblicket i mitt liv och stoltaste ögonblicket var då jag för första gången fick hålla min lillasyster. Det var något jag alltid önskat mig, en lillasyster. Och en dag var hon där. Så liten, ömtålig och underbart söt. Jag har nog aldrig varit så stolt förut och jag är så himla stolt över henne fortfarande. Jag saknar henne så hemskt mycket. Det viktigaste i mitt liv <3

Sorry

Kan inte göra utmaningen ikväll.. och antagligen inte resten av veckan. Vårat internet fungerar inte. Det funkar i ungefär 2 minuter och sen är det borta i 5, funkar i 2 och är borta i 5. Blir alldeles för irriterad för att ens försöka använda det.

Så jag får göra alla jag missat då det börjar fungera igen. Förhoppningsvis fungerar det innan vi får vårat nya internet, vilket är nästa onsdag (på min födelsedag!)

men jag ska försöka att göra dom från mobilen imorgon. men måste ladda upp bilder till inläggen senare.. för det går inte.

jaja, vi hörs sen

Tillägg till förra inlägget!

Jag var jätte trött igår då jag skrev inlägget om Johanna. Det finns så många minnen jag inte skrivit in såsom;

Gumboda hed då the boppers var där och vi fångade deras vatten flaska och den var fastklistrad vid oss hela kvällen.

Johannas födelsedag under pubtältet i ånäset då vi var hungriga och utan pengar och jag började en födelsedags insamling och vi fick våran mat till slut.

Då vi jobbade på frasses båda två och sög i oss massa helium och busringde. Och när Dogge doggelito kom in och vi bara stod och gapade.

tjuvrökningar bakom jenningshallen, och alla fester vi varit på tillsammans och där konversationerna alltid börjar med "hej, vi är kusiner!" 

hångel tävling i gullmark

våran galna helg i pdol.. Och alla andra galna och fina minnen vi har tillsammans.

Johanna, jag saknar dig varje dag varje minut!

Dag 07 - min bästa vän


sanna johanna westin priemel, kusinalvedon, lotta, sötaste, bästis.. kärt barn har många namn.

Jag och Johanna är inte bara min bästa vän utan min kusin också, vilket är underbart då man får umgås under släktträffar också :)

Till Johanna kan jag säga allt. Hon lyssnar och stöttar mig, motiverar, muntrar upp, gråter med mig, skrattar med mig, är arg med mig och allt och lite till som en bästa kompis ska göra.

Vi har gått igenom väldigt mycket saker tillsammans vilket jag tror gjort våran vänskap starkare. Hon har alltid varit välkommen till mitt hem när saker och ting varit jobbiga och jag har stått vid hennes sida då det kändes som att saker inte skulle bli bättre igen.

Sedan har vi även varit kär i samma kille under högstadiet och våran vänskap sattes på prov då jag "råkade" pussas med honom som då var hennes pojkvän på konfirmationslägret (FY!). Men vi insåg snabbt att han var ett svin och insåg att våran vänskap var viktigare än honom.

Jag skulle göra allt och lite till för Johanna. Vi har så himla kul ihop och jag känner mig alltid hemma och välkommen hos henne och även om det är 9 månader mellan gångerna vi träffas eller 2 dagar, så är det alltid likadant. Det är så riktiga vänner ska vara.

Kusin kvällar har varit en av de kvällar jag sett framemot mest. Gigantiskt sockerintag, fjortisfilmer och en massa skvaller kan få vem som helst på bra humör!

Jag älskar kusinalvedon så himla mycket och är glad att hon alltid kommer vara en del av mitt liv. Hon är underbar och förtjänar det bästa! Och skulle någon göra henne illa, då vill dom inte veta vad jag skulle göra mot dom!

Sen vill jag poängtera precis som Johanna att jag har massa fina vänner som är precis lika värdefulla och som jag älskar massvis också!

Dag 06 - min dag

07.55 - Vaknade upp efter att ha sovit i ungefär 5 timmar. Jätte kul tyckte jag och ville helst bara ligga och sova hela dagen.

08.13 - jag springer mott jobbet och blir som tur är upplockad av Danny så jag kommer i tid.

08.15 - går in i fikarummet och får en chock. Det skulle målas om där inne i helgen.. men inte ens hälften är klart. Bordet jag delar med pete och ipe är fullt av målarburkar och vi alla har blivit inträngda i ett hörn vid mikron. yeay! färg luktar det också.

08.16 - dags att börja jobba.

09.45 - en argenturarbetare slänger ur sig att engelsmännen borde skicka tillbaka alla utlänningar dit dom kom från. Jag blir flygförbannad!

10.30 - rast och lorraine börjar prata om något ovettigt som jag inte orkar lyssna på och vill skrika åt henne då jag är trött, hög av lukten av färg och har ont i mina tänder.

10.45 - dags att jobba igen och jag springer till en maskin så jag inte behöver jobba med lorraine.

13.00 - jag är redo för lunch och försöker äta, går inte så bra men jag får iallafall i mig något. Kan ju inte tugga.

13.30 - tillbaka ut i fabriken

15.00 - dags för rast igen och jag håller mig borta från fikarummet. Lorraine är på konstigt humör och ska kommentera allt. Jag blir även tillsagd av en argenturarbetare, samma som tidigare under dagen att jag pratar för mycket. jag säger åt honom att hålla tyst.

15.15 - dags att jobba igen. Maskinen vi ska jobba på slutar funka. Så jag och Tracey har ett slappar skift och smyger in en rökpaus också.

17.00- Äntligen dags att få gå hem!

17.30 - Får ett samtal av en kvinna jag behövt prata med i en vecka. Det handlar om ett jobb, men inte jobbet jag trodde det var. det är ett jobb i Wigan. Och det är 1,5 timma bort med både tåg och buss. Så jag tackar nej till intervju, men hon säger att hon ska hålla ögonen öppna för svenska jobb åt mig.

17.45 - pratar med pappsingen och bestämer en julklapp till Ida. En webcam blir det. Så att jag och hon kan se varandra och prata med varandra när vi vill. För i piteå ville hon ta kort på mig hela tiden så hon hade dom hemma. Men med en webcam kan hon se mig när som helst :)

18.50 - inser att Wilf inte kommer hem förrän sent ikväll. Jag är alldeles för trött för att gå till Coop och köpa mat så jag springer över vägen till chippyn (dumma emelie jag vet! men vafan, jag är helt död idag)


21.00 - Carol och Rob kommer hem från puben och vi pratar och planerar jul och bak av peparkakshus som jag införskaffade på ikea igår.

Nu är klockan 22.21. Jag ska slänga igång ett avsnitt av Svenska hollywood fruar och invänta min käresta som spelat fotboll i Manchester ikväll. Sen ska jag sova. Sådetså.

Urs vilket tråkigt liv jag har haha

Känner mig rätt attraktiv


Shoppade lite idag. Gick in på primark och köpte en ny stor sminkväska och ett nytt halsband. 15 kr för ett halsband. som hittat ju!

Försökte hitta en ny väska men hittade ingenting så jag gick in på lush och tröstshoppade. Åh vad jag älskar lush! Blev 2 badbomber, en tvål, en showergel, en massagebar och en ansiktsmask. Det ser ut som att jag har smetat in bajs i ansiktet, men den luktar choklad och är hur underbar som helst och huden känns som baby hy efteråt. Hade tänkt ta ett bad, men det var alldeles för sent då jag bestämde mig, så det får bli imorgon istället. Men nu ska jag iaf tvätta bort ansiktsmasken och hoppa in i duschen.

Vi hörs imorgon!

Dag 05 - vad är kärlek


Vad är kärlek? Gud vad svårt, men johanna förklarade det väldigt bra, så jag ska försöka mig på ungefär som hon gjorde.

Kärlek är att få krama om min lillasyster, kärlek är att hålla handen, kärlek är när wilf tar hand om mig när jag är sjuk och patetisk, kärlek är när mamma ringer och vill prata för att hon lyssnat på en sång som påminner om mig, kärlek är att hitta en ny favoritförfattare, kärlek är ett varmt lush bad, kärlek är när någon uppskattar något du gjort, kärlek är en komplimang, kärlek är ärlighet, kärlek är sorg, kärlek är när lillasyster berättar för sina vänner om sin bästa storasyster i england, kärlek är att få en oväntad present, bara för att den kände för det, kärlek är att få blommor då wilf tror han gjort mig ledsen, kärlek är att sitta på puben med vännerna och snacka om allt och ingenting, kärlek är när någon kommer till mig och berättar en hemlighet, kärlek är min familj, mina vänner och min pojkvän.

Kärlek är allt, inget och lite till. Jag älskar kärlek.

hmm

Idag vaknade man upp med huvudvärk. Har slängt i mig några värktabletter och förhoppningsvis försvinner den snart.

Alldeles strax ska jag och Wilf bege oss till Manchester. Han ska möta upp sina uni kompisar och jobba på en presentation dom ska ha imorgon och jag ska passa på att shoppa lite. Sen hade jag tänkt försöka åka förbi Ikea och köpa hem lite knäckebröd etc. Och kolla upp vad dom har för mat till jul, så mamma slipper ta med sig en hel resväska full :P

Och förövrigt mamma. Rob tog med sig korv i sin resväska från Irland.. Så Prinskorv går förmodligen bra :P

Jaja, vi hörs sen när jag kommer hem :)

Dag 04 - det här åt jag idag

Jag glömde att ta bilder då jag haft mycket att göra och tänka på..

men;
frukost - rostmackor med makrill i tomatsås
middah - pizza (vi var för lata för att laga middag)
snack - chokladtårta hos luke på hans födelsedag :P

Har haft en väldigt trevlig kväll. Nu är det dags att sova, men bilder och sånt kommer förhoppningsvis imorgron.

puss och godnatt

Älskar harry


Jag höll precis på att bli av med min förra förkylning och nu har jag fått en ny. Hostar så jag nästan kräks, min näsa rinner konstant och jag känner mig allmänt trött och hängig. Urs vad jag hatar att vara sjuk. Ge mig droger så jag kan bli av med det här :/

Efter jobbet åkte iallafall jag och Wilf in till Manchester för att titta på den nya Harry potter filmen. Vi var som barn på julafton, vi har väntat så länge på den här filmen och vi båda är stora harry potter nördar. Den var iallafall underbar och höll sig förvånansvärt bra till bokens händelser.

Det är en film jag verkligen rekommenderar, den bästa harry filmen än så länge. Nu ser jag framemot den sista delen, även fast det känns sorgligt.. för jag menar, det kommer inga fler efter det. Var så deprimerad efter jag läst sista harry potter boken, kommer känna likadant igen.

Nu är det dags att titta på greys anatomy innan det är dags att sova.
Imorgon ska vi på 21 års fest.
Vi hörs!

Dag 03 - mina föräldrar


Det här är mina föräldrar. mamma Monica Fredén och pappa Peter Nilsson.

Mamma och pappa separerade då jag var 5 och jag bodde till en början varannan vecka hos dom. Sedan blev det varannan helg hos pappa och när jag flyttade till Bygdeå och hade alla mina kompisar där så blev det ännu mindre vilket jag tycker är synd. För jag träffade knappt pappa.

De är iallafall de underbaraste föräldrarna i världen. Pappa är som jag, envis och tjurskallig, men är hur rolig som helst och väldigt händig. Jag blev helt chockad då jag kom hem och vi hade ett nytt vardagsrumsbord och en massa nya grejor i huset och han sa att han byggt dom och designat dom själv. Och sen har han byggt en egen bil också vilket jag tycker är väldigt coolt. Sen har jag fått hans plattfot och hans bleka hy också, men det gör ingenting :P  Jag är väldigt stolt över min pappa och jag blir alltid lika glad då jag får se honom igen! Jag älskar honom massor och saknar honom väldigt mycket.

Sen har vi min kära mor. Min mamma är min bästa vän. Jag kan berätta allting för henne och hon säger alltid något som får mig på bättre humör och bättre tankar. Hon är väldigt pratglad, precis som jag fast värre. Hon kan starta en konversation med vem som helst, och mina vänner brukar ofta kommentera på hur skön och cool morsa jag har. När jag blir stor vill jag bli som min mamma. En väldigt stark person. Hon är definitivt min förebild. Världens bästa mamma som jag älskar mer än något annat.

Sen har vi såklart morgan som jag måste ha med här också. min mors käre man. Han har alltid också funnits där för mig, (iaf under tiden mamma och han har varit tillsammans). Vi bråkar som syskon men vi är som bästa vänner också. Våran alltid pågående debatt är om vem som är bäst av oss båda, men jag tror vi båda vet att det är jag :) Han bryr sig, han oroar sig och ser mig som en dotter även fast jag inte är kött och blod. Och behöver jag hjälp så hjälper han mig. Jag är väldigt tacksam att mamma hittat någon som honom och att han finns i våra liv.

Jag älskar er!

Godnatt

ligger och tittar på en dokumentär om prins william och hans fästmö kate. som ni kanske läst så ska dom gifta sig och det är värsta grejen, som när prinsess viktoria gifte sig. fast jag gillar william och kate mer, dom är lite mer intressanta :P

Täntke gå och lägga mig strax. jobb imorgon. Har inte magsjuka, måste ha varit något jag ätit. För strax innan 5 provade jag att äta något och mådde prima. Så jag ringde in och sa att jag skulle komma in imorgon.

Sen klockan 6 gick jag och klippte mig. Ni får se bilder imorgon eller något, måste in och fixa till luggen.Måste klippas lite mer.

Jaja, vi hörs imorgon dåv i ska se harry potter :D

puss och godnatt

Dag 02 - min första kärlek


Jag har alltid trott att jag varit kär massor av gånger. Fått mitt hjärta krossat osv, men det var bara jag som var ung och naiv. Min första kärlek är definitivt Wilf. Jag trodde jag varit kär innan tills jag träffade honom.

Jag och Wilf träffades på internet. Jag började prata med hans kompis och sedan med Wilf. Vi blev jätte bra kompisar (så bra som man kan bli över internet) och tillslut bestämde jag mig för att åka till England för att träffa honom.

Jag minns hur nervös jag var. Även fast vi pratat på webcam och mic väldigt mycket och mamma pratat med honom också, så kunde man ju inte vara säker på att det verkligen var han. En kvinna bredvid mig på flygplanet höll mig i handen för att jag skakade så mycket, hon trodde jag var flygrädd.

Jag spenderade iallafall 9 dagar i england och vi träffade hans kompisar, åkte till london ett par dagar och det var där vi blev tillsammans. Vi hade en sightseeing dag på en sådan där dubbeldäckare och åkte omkring och såg på allt som gick och se på i London. Höll handen och mystes. Vi hade det helt underbart. Vi gick ut den kvällen och dansade. Jag sa tydligen något kul på puben för han började skratta och spottade öl i mitt ansikte. Han fick guida mig ut ur klubben och sen gick vi mot bussen hem till där vi bodde. Han sa någonting till mig som jag reagerade på (privat sak) och jag gav honom en bitchslap.. (hur fan lyckades vi bli tillsammans) Men på bussen hem så skickade Adam (wilfs bästa kompis) ett sms till honom där det stod "are you an item yet?" jag fattade inte och frågade vad det betydde, och wilf sa "han frågar om vi är tillsammans" "är vi det" "om du vill!". och så blev vi tillsammans. töntigt men ändå gulligt tycker jag.

De 3,5 månaderna jag var tvungen att spendera hemma för att gå ut gymnasiet var väldigt svåra. Jag saknade honom fruktansvärt. även fast jag bara kännt honom i 9 dagar (i det verkliga livet). Han kom och hälsade på i Sverige för att vara med på mammas bröllop och några dagar senare tog jag studenten och flyttade iväg till England för att bo med honom, och här har jag bott i 2,5 år nu :)

Jag och Wilf har alltid kul tillsammans, vi har en väldigt speciellt humor. Vi förstår varandra och vi bråkar väldigt väldigt sällan. Bara över småsaker som vem som ska diska och vem som ska laga mat. Men viktigast av allt, vi älskar varandra mer än något annat.

Jag vet att Wilf skulle göra vad som helst för mig, och jag har redan bevisat att jag till och med skulle lämna min familj och mina vänner för honom. Vi trivs ihop och vi skrattar ihop. Jag trodde aldrig jag skulle hitta någon som förstod mig och inte såg mig som bara en kompis. och när jag gav upp med att leta så helt plötsligt fanns han där.

Jag tackar gudarna för internet och myspace. För utan dom 2 sakerna skulle jag inte vara med denna underbara person.

Wilf, jag älskar dig!

Hemma

Blev hemskickad från jobbet efter att jga var tvungen att gå och kräkas. Inte speciellt trevligt. Tydligen går det en hemsk magsjuka här i byn och 80 elever var tvugna att gå hem från skolan. jippie, hoppas inte det är de jag har..

nu tänkte jag titta på lite serier och mysa ner mig i sängen och tycka synd om mig själv. Men först blir det utmaningen :P

.....

Fyfan vad jag mår skit idag..

hmpf

var så förbannad när jag kom hem från jobbet idag. Visste väl att någonting skulle hända innan jag åkte hem.

Vi alla borde vid det här laget veta vem Danny är. Han som alltid är sen, han som kom in till jobbet och luktade sprit, han som skulle slåss i måndags. Idag blev han befodrad till line manager.

Hur fan går det till? Så jag ska alltså börja komma in sent och mucka gräl med folk för att bli befodrad? Den här fabriken är ett skämt, fattar inte hur dom tänker. nu behöver jag verkligen ett nytt jobb. Jag kan inte respektera dom längre :S

Dag 01 - presentera mig själv


Jag heter Emelie Sofia Westin och föddes den 1 december 1989. På mitt pass står det att jag heter Vestin, och varför det är så har jag ingen aning om, ni får fråga min mamma.

Jag bor med min kära pojkvän Wilf och hans mamma Carol i Greenfield, England. Greenfield är en liten by utanför Manchester (eller den är inte så himla liten). Här har jag bott sedan juni 2008 och trivs som fisken i vattnet.. förutom med mitt jobb, men vi kommer till det.

Jag jobbar för tillfället på en fabrik här i Greenfield, och jag hatar verkligen mitt jobb. Jag letar alltid nya positioner men blir alldeles för feg för att sluta och skaffa nytt. Är rädd för att få sparken från mitt nya jobb och sedan måsta åka hem till sverige och lämna min älskade Wilf här. jag vet att jag inte borde tänka så, och jag försöker.

På min fritid hänger jag med kompisarna på den lokala puben, går ut och dansar i Manchester, ser film, läser massor av böcker, tittar på alldeles för många tv-serier (precis som kära johanna)  och försöker för tillfället hitta en ny hobby. Det ska bli fotografering. Ska införskaffa en systemkamera och leta upp någon kvällskurs i fotografi. Så ni kanske kommer få se fina bilder här så småning om :)

Som person är jag vädligt social och glad, oftast iaf. Jag pratar alldeles för mycket, mina jobbarkompisar ber mig vara tyst ibland för deras öron gör ont haha. Jag bryr mig om mina nära och kära, och har dom problem så finns jag alltid här för att lyssna (då jag inte kan vara där fysiskt :/ ) och jag brukar alltid ta på mig andra människors problem för mycket utan att fixa mina egna, jag är väldigt lat men försöker ändra på det och försöker hitta min motivation till att göra något bättre med mitt liv än att jobba på en fabrik. Jag kan även vara väldigt naiv och försöka hitta goda sidor hos folk som mina nära varnar mig om.. men jag tycker inte om att dömma böcker efter dess omslag och jag vill alltid ge människor en chans, vilket har gjort illa mitt psyke x antal gånger.

Jag har världens sötaste och underbaraste lillasyster som är det jag värderar högst i världen.. sen självklart min kära mamma också. Jag är en riktig morsgris. Men mer om dessa 2 får ni läsa någon annan dag.

Johanna min sköna höna,

har utmanat mig med det här;

Man ska alltså skriva ett inlägg varje dag i 30 dagar, om dessa ämnen. Jag tror det är en pik från johannas sida om att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta :P Så jag ska försöka mig på det här.

Jag utmanar.. hm, dom som vill helt enkelt haha

Wednesday

Sitter på jobbet och fryser. Värmen funkar inte så jag sitter här med halsduk och jacka och försöker värma upp mig själv.

Äntligen kommer någon och tittar på våran tvättmaskin idag också. Den har inte fungerat på några dagar nu. För mig gör det ingenting för jag behöver inte klä mig i fina kläder.. Men Wilf håller på att bli galen.

har jag något mer att säga? Tror inte det. Får se om det händer något intressant då jag kommer hem. Pusshej

Carols födelsedag

Vi käkade middag på kingfisher ikväll för att fira Carols 52 års dag. Det var mysigt :) Nu ligger jag mest och tittar på mina serier. Funderar på att gå och lägga mig och sova dock. Har somnat klockan 02.00 de senaste nätterna och det är inte så hemskt roligt att behöva börja jobba klockan 8 efter så lite sömn. Men känner jag mig själv rätt så är det några timmar kvar tills jag somnar :/

Jaja, vi hörs imorgon!
Puss och hej

Babyliss Root boost

Idag när jag kom hem så hade jag en lapp innanför dörren där det stod att min paket hade blivit omhändertaget av någon på nummer 51. Feg som jag är så vågar jag såklart inte gå dit då jag inte har någon aning om vem som bor på nr 51. Carol kommer dock hem och försäkrar mig om att det är en väldigt trevlig dam som bor där.. så jag traskar över och säger ett blygt hej, jag är wilfs flickvän.. jag tror du har mitt paket här.. jag lät som ett litet barn. Varför har jag så svårt för sådana grejor?

Iaf så var det min babyliss root boost som jag beställde i söndags. Har provat den väldigt snabbt idag, och den verkar helt underbar :) Blir nog bättre resultat också om man lägger lite tid på det istället för som jag gjorde, spendera 5 minuter på det :P

Det är iaf en typ våffeltång eller vad dom nu heter, men en väldigt smal sådan som man ska klämma vid rötterna för att få volym i håret. Mitt hår är äckligt platt och jobbigt, så den är perfekt för mig. Jag är väldigt nöjd :)


Väldigt trevlig kväll.

Angelica åker till Sverige på onsdag och jag har inte hunnit se henne på typ 2 veckor.. så vi bestämde oss för att gå och ta en öl här i greenfield. plockade upp henne klockan 7 och vi drack några öl och pratade en massa och käkade chips. Det var supermysigt och det får mig att inse hur mycket jag uppskattar att ha en riktig tjejkompis här som jag kan prata om allt med. Spelar ingen roll om vad det är.

Nu är det dags för middag (22.04) och sen blir det sängen.
sovgott puss

Underbara morgon..

Dagen på Sachets började ju bra.. Eller? Danny kommer in en halvtimme sent och går fram till darren och tar tag i hans krage och tänker slå till honom. Tydligen hade Danny köpt en bil av darrens styvson och idag på motorvägen går den sönder, något med hjulet.. Lös bult eller något. Danny säger att han kunde ha dött och att det var darrens fel? Som att darren planera att mörda Danny? Sen köper man inte en bil utan att kolla den ordentligt, eller? Var iaf massa skrik från Danny darren och Andrew som försökte lugna ner Danny. Efter många om och men bad Danny iaf om ursäkt. Men han måste seriöst skaffa hjälp :S

Traceys syster dog för 2 veckor sedan hastigt i cancer och lider av panikångest vilket är förståeligt. Hon fick iaf en attack efter dramat med pojkarna då hon var i mitten av allt så hon var tvungen att åka hem.

Holly åkte hem innan 10 också och har blivit inlagt på sjukhus igen. Hon var där nästan hela förra veckan. Jag har aldrig varit med om någon med en mer dramatisk graviditet än hon. Nu har hon tydligen vätskebrist osv. Förvånar mig inte det minsta då det enda hon äter är chips och godis och det enda hon dricker är läsk. Och vafan ska hon ha ett till barn för? Hon har själv sagt att hon inte har råd att skicka det till dagis och sagt att hon hatar sin man. Hon är pantad :S

Så fint började min morgon :/

lite bilder från min frånvaro :P

Inte så många, men det får duga. Ska försöka leta fram kabeln till min kamera, för där finns mer :) Det här är iaf det jag gjort..


Ännu en lista

Har i princip legat i sängen hela dagen idag. kan ine tvätta för att tvättmaskinen är trasig så det finns inget att göra + att jag har ont i ryggen :/ so here goes;

DAGENS VILL HA: Ett större rum..
DAGENS KLÄDSEL: leggings, brottarlinne och stor mysig kofta (allt från gina tricot)
DAGENS SMINK: absolut ingenting.
DAGENS FRISYR: smutsigt hår, underbart.
DAGENS HÄNDELSE: Åkte och handlade lite mat på tesco?
DAGENS LÅT: Rihanna - whats my name? ft drake
DAGENS PLANER: Kvällens planer är att käka middag med Wilf och Carol och sen titta på The X factor innan jag ska sova.
DAGENS SAKNAD: Min familj och mina vänner som alltid.
DAGENS DUMMASTE: Wilf har smittat mig med sin förkylning som jag smittade honom med :/
DAGENS SJUKA: ingen aning
DAGENS DROG: youtube, funderar på att skaffa min egen sida och börja göra videor :S
DAGENS ROLIGASTE: Jack, han är så konstig och får mig alltid att skratta (våran hund)
DAGENS FAVORIT: Wilf
DAGENS KÖP: Babyliss rootboost. Hoppas den kommer innan helgen :)
DAGENS GODIS: Nada :)
DAGENS HUMÖR: Trött och uttråkad
DAGENS ORD: What?


Jag älskar amazon.co.uk

Igår när jag kom hem från jobbet bestämde jag mig för att beställa hem en bok till mig och 2 böcker till Carol som fyller år på tisdag. Imorse vaknade vi av att det knackade på dörren och där var dom. Hos dom går det undan haha.

Till mig beställde jag;

En bok med skönhetstips, sminktips, hårtips, tips för självförtroendet, tips för att lyckas i livet osv osv. Jag gillar den :)

Till Carols födelsedag köpte jag;

En bok om Keith Richards galna liv. När Carol är klar med den står jag och Wilf på kö för att slåss om att läsa den.

och en kokbok av en av hennes favorit kockar.. Hope she likes it :)

13 november 2010

Nu är jag såhär frånvarande igen. Var hemma i Sverige och njöt av att få spendera tid med min familj. Sen kom jag hem och var tvungen att börja jobba igen och Wilf var i Dublin så jag var ensam :/ Sen kom Wilf hem och vi åkte och firade en kompis 21årsdag vilket var kul, förutom att det alltid ska vara drama på dom festerna.

Sen blev det jobb igen och jag fick en intervju för ett jobb på tesco här i byn som öppnar om några veckor, men det mesta dom hade att erbjuda var 20h i veckan, no can do!

Sen blev det helg igen och igår var vi och käkade curry med Digsy och hans flickvän, försöker få henne att känna sig välkommen i gruppen och det var supertrevligt :) Sen blev det puben och lite för många double vodka redbull. Idag har jag legat i sängen hela dagen.. eller jag har hunnit städa lite och tvätta lite och sen har jag sovit en massa :P

Nu är det dags för x factor! ska se om jag kan lägga in lite bilder senare av vad ni missat :P

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0