13 november 2010

Nu är jag såhär frånvarande igen. Var hemma i Sverige och njöt av att få spendera tid med min familj. Sen kom jag hem och var tvungen att börja jobba igen och Wilf var i Dublin så jag var ensam :/ Sen kom Wilf hem och vi åkte och firade en kompis 21årsdag vilket var kul, förutom att det alltid ska vara drama på dom festerna.

Sen blev det jobb igen och jag fick en intervju för ett jobb på tesco här i byn som öppnar om några veckor, men det mesta dom hade att erbjuda var 20h i veckan, no can do!

Sen blev det helg igen och igår var vi och käkade curry med Digsy och hans flickvän, försöker få henne att känna sig välkommen i gruppen och det var supertrevligt :) Sen blev det puben och lite för många double vodka redbull. Idag har jag legat i sängen hela dagen.. eller jag har hunnit städa lite och tvätta lite och sen har jag sovit en massa :P

Nu är det dags för x factor! ska se om jag kan lägga in lite bilder senare av vad ni missat :P


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0