Hemlängtan

Idag har jag haft en allmänt dålig dag. Hela kroppen har kliat pga all blekningsmedel vi jobbat med hela veckan. Har varit på dåligt humör, det har varit mycket skitsnack och sen kommer jag hem och svärmor börjar gnälla som vanligt och jag rensar ur rummet på mina saker som hon gnäller om och då börjar wilf gnälla.. LESS! och sen gick jag igenom handbagage väskan från sverige och frankrike och hittade detta;



jag saknar min älskade lillasyster, jag saknar mamma och pappa och morgan och åsa och resten av stora tjocka släkten.. jag saknar mina vänner.. jag saknar umeå, jag saknar Bygdeå! jag saknar havet, jag saknar saltlakrits, jag saknar falukorv, osv osv. jag saknar allt.

hade jag varit singel hade jag gått in på jobbet, bett dom alla dra åt helvette, packat min väska och köpt första flygbiljetten jag kunde hitta hem.

men nu är jag inte singel, jag har världens bästa pojkvän.. så jag kan inte gå in till jobbet, be dom dra åt helvette, packa min väska och köpa första flygbiljetten jag kan hitta hem.

jag har sådana här dagar, det måste väl vara normalt då man flyttat utomlands. bort från familj och vänner. jag trodde dock jag borde ha vant mig vid det här laget, men det gör lika ont varje gång då jag tänker på vad jag lämnat hemma i sverige.

Jag vill bara att ni ska veta att jag saknar er och älskar er alla.

3 veckor kvar tills jag får träffa tjocka släkten iaf!


3 kommentarer

Johanna WP

Tackar! Känns som om lägenheten gått från att vara en skokartong till att faktiskt bli lagomt stor nu när barbordet inte är kvar. Underbart!



Sötaste brevet du fått från lillasyster, förresten :)

Datum: 2010-10-08 Tid: 22:16:43
Blogg: http://ilky.blogg.se/
mamma

Såna dagar är nog normalt att ha tyvärr och vi äskar och saknar dig så otroligt mycket åxå <3 <3 <3 puss älskar dig mest i hela världen

Datum: 2010-10-08 Tid: 23:11:48
fia

<3

Datum: 2010-10-10 Tid: 20:19:03
Blogg: http://fiaanderssons.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0