Onsdag

Jag jobbade 6 h igår vilket inte var så kul, men jag och christopher hade kul.. och jag ägde i betapet.. (?)

När jag kom hem la jag mgi i min säng och låg där hela kvällen helt slutkörd.. frågan är hur det gick till. Sen såg jag på good luck chuck.

Idag jobbar jag igen.. 9-18. det är jobbigt, jag är trött och slut. Men det är pengar.. det är ungefär det som håller mig vid liv.. Nu har jag iallafall lagt upp en plan så att jag kan spara så mycket pengar som möjligt inför England. Både fickpengar till i Mars och till flytten i Augusti eller September. Jag taggar iallafall så fruktansvärt mycket. kommer bli underbart.. och nu har engelsmannen börjat bli snäll igen.. haha. ja är sjuk

jag har iallafall gått och blivit kär..
Luke Pritchard är mina nya älskling. Jag har suttit som besatt på Youtube och kollat in the Kooks live framträdanden och deras intervjuer.. dom blir bara bättre och bättre för varje gång. jag tänker dela med mig detta till er.. :)

 <- my love.


del 1


del2

titta och dröm er bort <3

Julen är över..

Jag har inte haft några julkänslor alls iår. Väldigt tråkigt, men det var mysigt att fira jul hemma hos farmor med familjen! :)

På Juldagen blev det middag med pappas släkt, vi var väl ungefär 40 pers där.. Väldigt påfrestande och jag mådde inge vidare så jag satt mest med barnen och såg Tom&Jerry. Tanken var att jag och Beatrice skulle ut också, men eftersom att jag skulle jobba dagen efter blev det ingenting av det.

Trodde att jag började 8.40 imorse så jag stressade iväg. men det visade sig att jag började 10. Jag och Crilla spelade betapet och självklart vann han. Jag är fan inte bra på Svenska alltså :P Klockan 4 fick jag äntligen gå hem och nu har jag nästan städat klart mitt rum. Sparar dammtorkningen och dammsugningen till imorgon. Men kläderna och allt annat är iallafall borta från mitt golv, så det går faktiskt att leva här nu!

Nu sitter jag och ser "good luck chuck".. kom dock på att beatrice ville ha ett nytt blogginlägg.. så då tänkte jag; "varför inte ge henne det?" så här älskling. här har du det!

Jobb imorgon 9-18. sen vet jag inte vad som händer. SKa iallafall på stan på fredag och försöka hitta några nyårskläder. Beatrice min älskling får hemskt gärna följa med mig.. nu har vi varit utan varandra ett tag..

på lördag blir det fjällen med gänget och jag ser framemot det.. de kommer bli awesome :D

nej, nu ska jag fortsätta se film.
pusshej

>_<

- 3 missade engelska samtal
- 2,5 h sömn
- magkatarr
- missade bussen
- fick åka med peter till skolan
- julavslutning
- håkan froms tal som nästan fick mig att somna
- promenad till stan
- mamma går in i en lyktstople
- pinsamheter
- slutsålda biljetter
- buss hem
- 2,5 h sömn
- försovning till jobbet
- 20 minuter sen
- inga samtal och jag vill härifrån
- sluta 9
- stress hem, duscha, sminka mig, klä mig och skynda mig till stan
- dricka cider i bilen med moster
- teg
- skivan
- HEM OCH SOVA

Idag är det Torsdag.

Jag har inte varit på skolan någonting alls denna vecka förutom då på Måndagen då vi hade konsert i Valhalla. Det var faktiskt riktigt roligt och det var skönt att jag inte var lika nervös den här gången!

Det är någonting fel på min mage, mig och min sömn. Inget av detta fungerar som det ska förtillfället.. Sjukt frustrerande och irriterande!

Jag taggar mer och mer varje dag för England. Och nu verkar det som att jag och Magda ska dra till London och Manchester i Mars. Till London bara för att få se det och så.. sen till Manchester för att ha besökt staden vi ska flytta till och gå runt lite och se om det finns några jobb och så.. Bara göra lite Research.. Kommer bli hur kul som helst tror jag och jag är gryyymt taggad. Speciellt då det är mamma som betalar resan, då jag skiter i att fara på balen! Känns dock mycket värdare att resa än att gå på en bal. Jag har ju trotsallt redan burit en balklänning och en bröllopsklänning (så nu kanske jag skiter i att gifta mig i framtiden också för att spara pengar! haha)

Igår var det julbord med jobbet, vilket var riktigt trevligt.. och maten var riktigt god. Sen så fick man ju såklart träffa älskade Crilla igen! haha, jag är ändå lite läskig!

Ikväll hade jag tänkt mig förbi pojkarna i Dalkarlså och hälsa på deras lilla kattunge.. Jag älskar kattungar.. dom är så söta..

Nej.. åter till något vettigare.. ehm. eller något..

Sofia, jag hoppas att det här gav dig lite tidsfördriv iallafall :)




(England här kommer vi! ..hoppas jag)

äntligen klippning

ikväll ska jag klippa mig. mitt hår behöver verkligen en klippning, det är helt fucked up. och luggen behövs det göras något åt också. tack till jennifer min räddare som ställer upp i alla väder och alla kläder!

frågan är bara hur jag ska klippa mig :/


magnus betnér

image63

Igår såg jag på magnus betnér med sebastian. magnus var hur kul som helst, och snubben före honom var också grym. satan så kul jag hade och satan vad bitter han är alltså! helt underbart!! detta blir svårt att slå alltså :) HAN ÄR BÄST! :D

nu jobbar jag.. jag tycker inte om att jobba.. speciellt inte när jag är alldeles ensam här på telec.. men men..

ikväll ska jag slöa, slöa och slöa! det blir sköönt.

Tisdag..

image62


I helgen var min stora helg.. då jag äntligen fick bli vuxen. och så som jag sett framemot det. Jag hade dock lite små ångest där några dagar innan då jag trodde helgen skulle bli den värsta någonsin.. Men ack så fel jag hade!

I fredags började dagen på skolan där vi fick köra harrans bil och öppnade ett konto åt kompledigt UF! wööw.. Sen åkte jag hem till pappa där det blev kina-mat och presentöppning. Eftersom att både jag och Jenny skulle ut och festa (jenny är min farbrors underbara flickvän) så skjutsade Åsa oss.. Mig till Mariehem och henne till berghem. Väl på Mariehem bjöd Samuel och Bo mig på en blåbärs/glassdrink som itne var så god.. men tanken var fin! Jag var glad för att pojkarna ändå valde att följa med mig ut. Samuel, Bo (dom 2 var mina bästa vänner under kvällen) Farmarn, Robert, Billy, Jon och grisen hängde med ut. Det vart öl, tequila, absint och grejor innan vi tog bussen ner på stan.

Eftersom att klockan var 23 när vi kom ner och jag ännu inte fyllt år så körde jag in Samuel och Bo på eksem och själv satte jag mig på max och väntade. De andra kom runt 12 så då ställde jag mig i kön. Vakten såg lite fundersam ut eftersom att han tydligen ( som någon sa ) kände igen mig sen förut och nu insåg att jag fyllde år. Jag fick komma in iallafall och där inne stod Samuel och Bo och väntade och grattiskramade mig! Inne på x3m blev det ohyggligt mycket dans och jag hade hur kul som helst! lätt värt det..Där runt 2 någongång åkte vi hem och jag däckade ganska fort :)

På lördagen gick jag upp rätt tidigt och började fixa och dona. Fick öppna mamma och morgans paket och blev överlycklig.. Därefter började gästerna rullade in. Det blev lite sång, fika, presentöppning, fjortisfilmer och mys.. Jag Bea och Jonathan åkte sen in till stan. stannade på obs och handlade mat och jag fick köpa lite snus och folköl. Eftersom att jag itne fick visa legg på ica i bygde när jag handlade snus (eftersom att Linus jobbade) så ville jag hemskt gärna köpa beas snus så jag fick visa mitt vackra pass. Jag var glad.

Hemma hos bea gjorde dom mat och efter maten så drog vi på rött.. Där satt Alex, Viktor, peter, Johanna och Viktor och väntade på oss. Det var myyyys. öl, cider, tårta till bartendersarna och alla som satt omkring oss och så. hur trevligt som helst! :) Vi kom sen på att vi ville på krogen krogen.. så Peter kom och hämtade oss (han hade åkt iväg och spelat tv-spel) och vi drog in dit. Där fick man band som lös i mörkret och visade om man hade partner eller inte. lite sådär små kul. Det var iallafall sjukt kuld är inne. Var väl kanske för att jag var övertaggad (vet inte om dom andra hade så kul).. speciellt inte stackars peter och johanna som var nyktra :P När vi var klar på krogen krogen åkte vi hem. Gjorde ett litet stopp på Statoil för inhandling av fyllemat :)

På söndagen slöade jag hela dagen. sen åkte jag in till stan och kornelia bjöd på middag. Jag sprang runt i ladugården med henne och såg på när hon matade fåren och så. fick se hur hon jobbar. det var mys.. Sen kom pappa och hämtade mig och jag la mig och slöade! :)

Nu äre en ny vecka och helgen är tyvärr över.. men den har varit sjukt underbar. Jag tackar alla som var med och gjorde den till det den var :)

Nu är jag äntligen vuxen :)

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0