LÖRDAG

Igår var jag i Dalkarlså och såg Idol och Fredag hela veckan. Sen spelade jag Björn Bosse Samuel och Peter poker med 100 kr var i insats. Vi tog en paus från spelandet när Björn taggade alla att spränga en petflaska med gas. Det gick inte så bra för dom.. LIte komplikationer.. Men tillslut sprängdes den.. väldigt coolt! Sen fortsatte vi spela poker. Jag spelade ut Björn, sen spelade jag ut Bosse. Sen spelade Peter ut Samuel och sen var det bara jag och Peter kvar. Efter att ha spelat mot varandra ett tag så beslöt vi oss för att dela potten. Så jag vart rikare. Kul. Kom hem typ 2.

Vaknade tidigt imorse med det värsta humöret någonsin. Gick ner, åt frukost och åkte in till Iksu med mor och Morgan. Där träffade jag Ida och sen kom Bea. Vi satt och pratade.. Sen åkte vi ner på stan och jag och bea strosade omkring. Sen kom mamma och vi köpte linnen och strumpbyxor.

Magda kom förbi med alkohol och sen for vi till Dalkarlså där jag hängde tills Peter och Johanna hämtade mig. Nu är jag där och Sofia och Kristoffer har just kommit. Vi ska förfesta och sen blir det klinten. Jag är inte så taggad.. Har huvudvärk och är tröttast i världen. Men ja, förhoppningsvis blir det kul.

Puss


2 kommentarer

Fia

han stavar med Ch, om jag får be.
och tack för en mysig kväll! :]

Datum: 2007-10-08 Tid: 14:41:31
johanna

fyllesvin :)

Datum: 2007-10-08 Tid: 18:23:40
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0