typiskt

Jag sa till wilf att om jag for till Sverige ändå skulle säkert någon ringa mig om intervju! Sant var det.. halvvägs till Liverpool ringde kvinnan från simply drinks och frågade om jag ville komma på intervju på fredag (idag) men när jag förklarade för henne om att jag skulle hem och träffa alla över helgen fick jag komma på måndag istället :)

Igår kväll när jag och mamma såg tv ringde en kvinna från Bank i oldham (en klädaffär) och frågadeo m jag ville komma på intervju på fredag (idag) men när jag förklarat för henne också sa hon att hon skulle ringa mig nästa vecka istället om intervju..

Sen imorse vaknade jag upp av ett telefonasamtal av co op i Greenfield och jag ska dit på intervju på fredag..

från att inte ha någon intervju till att ha 3 samma vecka.. Bra jobbat emelie :P
nu är jag nervös haha!

Sverige del 1

Igår landade jag i Sverige efter en helvettes resa. 16.00 började vi färden mot liverpool john lennon airport.. incheckningen började 18.20 så vi gick och åt lite mat, checkade in och 20.20 lyfte planet. 23.40 landade jag i nyköping och tog bussen till sthlm och var där halv 2. cityterminalen var såklart stängd så jag satt utanför och väntade till halv 4. Köpte biljett till flygbussen och åkte med den klockan 4. När jag kommer till arlanda och ska checka in fungerar inte min bokningskod och mannen i incheckningen säger att jag inte är bokad på flyget.. gick till biljettkassan i panik och tårar i ögonen och hon sa att jag bokat flyg morgonen innan.. hon såg dock hur ledsen och panikslagen jag var och la fram ett boardingpass och lät mig åka idag istället.. och jag behövde inte betala något :)

Bea och jonathan hämtade mig på flygplatsen och vi for till draggen för att överraska min mamma. Jag ställde mig framför henne när hon kom och gick.. hon tittade på mig och hon tittade på bea och fortsatte prata med sin kollega.. sen gick det upp för henne.. hon såg så jävla chockad ut.. sen kramades vi en massa och hon grät en massa.. det var fint :)

Sen överraskade jag johanna hemma hos henne och hon trodde allt var ett skämt.. det är kul att överraska folk :) For till alex en sväng och hälsade på henne och hennes pappa. åkte hem till bygdeå och träffade Magda och sen kom kornelia förbi en sväng..

Jag mamma och morgan käkade på frasses och sen for jag med Rasmus till pojkarna i dalkarlså och satt där med rasmus robert bo och carlberg, fikade och pratade.. sen vart det godis och tv med mamma och morgan och sen var jag tvungen att sova efter att ha varit vaken i runt 33 h. sov som en stock :)

Idag är en ny dag.. ska snart in till stan och träffa mamma.. kanske köpa en tröja ellern gåot för ikväll :) Sen blri det pappa för middag och utgång med tjejerna :) det blir en bra dag.

(lite bilder kommer när jag är tillbaka i england på söndag eller måndag) 
Puss

Onsdag

Idag har jag inte gjort nagonting alls. Wilf har varit och jobbat och jag har varit slo.. nu ar han dock hemma, ligger i sangen och ar en trott liten pojke..

Ikvall ska vi ivag med digsy pa en pub for han fyller 18 idag.. fira lite med han och hans kompisar.. vi ska dock fira pa riktigt pa fredag da vi ska till manchester och ga ut pa klubbar.. det blir mys.. med tanke pa att jag inte har sa mycket pengar ska tydligen wilf bjuda mig.. han ar sot han :)

jaja, har inte sa mycket att skriva just nu.. men vi hors sen.
pusshej

5 months anniversary

Igår firade jag och wilf 5 månader. planen var att beställa hem mat, se film, spela biljard osv.. men när carol fick reda på att vi firade 5 månader bad hon oss duscha och göra oss fina, skickade iväg oss i en taxi till en restaurang i Mossley där vi åt middag.. När vi kom hem såg vi film och myste.. Underbar 5 månaders dag :)

5 månader.

Jag och Wilf firar 5 månader idag. Jag som trodde jag varit här i enbart 2,5 månad.. men ack nej.. 3 månader och 2 veckor. Helt galet så tiden har gått fort.

Vi ska iaf fira hemma ikväll. Har inte råd att fara in till Manchester som vanligt.. Det blir middag, en lång promenad, lite biljardspel tror jag och sen film. mys helt enkelt..

skulle förövrigt egentligen hem till sverige på onsdag och hälsa på alla. men det sket sig. mitt humör är inte på topp kan jag lova och wilf är orolig.. jag ler tydligen inte lika mycket längre.. vilket inte är så konstigt. jag såg verkligen framemot att träffa alla. saknar dom så otroligt mycket :(

jaja, wilf är och spelar fotboll så jag ska försöka muntra upp mig själv innan han kommer hem.
vi hörs

Fest

Adam gick och la sig tidigt på festen och kommer sedan nerspringades klädd i detta.

han är rolig han!

Greenfield

Lördag. det är dagen efter festen här hemma och vi är alla dyngbakis.. och gissa vad vi vaknar upp till?

design

fargbyte pa designen.. att jag aldrig kan bli nojd.

jack


jack och jag chillar i soffan. nu bor jag dock ta tag i stadningen och sen duscha for jag kanner mig inte det minsta frasch..

hej

jag onskar nagon vanlig sjal kunde skanka min 1774 kronor sa jag kunde komma och halsa pa en vecka i september.. jag behover fa traffa mina vanner och min familj.

stada

haller pa att stada huset just nu.. simply drinks har inte hort av sig sa jag antar att jag inte var tillrackligt bra for jobbet.. att ha lamnat ut runt 20 cvn och fatt 1 skit jobb dar jag jobbar 4 h / veckan ar verkligen inte bra for sjalvfortroendet.. en till sak som inte ar bra for mitt sjalvfortroende ar att jag nu startat min svenska telefon efter att den varit avstangd i 15 dagar och inte ett enda litet sms.

jag har faktiskt borjat undra om vissa av mina narmaste vanner ens markt att jag ar borta.. att det inte ar nagon skillnad.. kanske tystare och lugnare men inget mer. ah, jag hatar att inte ha ett jobb.. jag hatar att sitta ensam hemma och behova stada hela huset ensam.. man har alldeles for mycket tid att tanka..

ska iallafall ivag med mitt cv till co op som tydligen soker extraknackare igen.. jag lamnade in mitt cv dar for typ 1 manad sen.. men ingen aterkom.. sa jag ska dit med mitt cv och hoppas pa det basta..

varfor vill ingen anstalla en svensk har? hade jag bott i London hade det inte varit nagra problem.. men eftersom att jag bor i en liten by dit svenskar aldrig kommer ar dom val radd att jag ska vara efterbliven eller nagot.

ge mig ett jobb sa jag kan kopa hostklader.. jag behover klader, jag behover skor, jag behover en jacka och jag behover handskar och en mossa. men inte fan har jag rad med det :/

nu ska jag fortsatta stada och tycka synd om mig sjalv.. funderar pa att ringa ett samtal ocksa

we got much further than i thought we'd get tonight


hiya

idag ringde viktor marklund mig fran ett konstigt nummer. eftersom att jag inte hade numret sparat pa mobilen fick jag panik.. sjalvklart borjade jag prata engelska och han fnissade lite.. jag hatar telefoner.

har inte gjort nagot alls idag. designat beas blogg, men det ar ungefar allt. wilf kommer hem om 1,5 timma och jag tankte vara en duktig flickvan och diska bort allt tills dess.. Vi ska namligen bjuda wilfs pappa pa middag ikvall sa det bor vara rent och fint nar han kommer. skulle behovt ga ut med jack ocksa :O

jaja, ikvall blir det val som vanligt film och mys framfor brasan :) just how i like it :)

ha det bra puss

Bloggdesign - Beatrice

 
Gjorde en bloggdesign at min kare van beatrice johansson :) klicka pa bilden for att komma till hennes blogg.

bara för att..

.. jag älskar den här sången. tack johanna :)


jag bju


jag bju. hemsk bild på mig. från "the lock in"

my gorgeous gorgeous gorgeous boyfriend :) <3

i kissed a girl and i liked it..

Här sitter vi i vardagsrummet framför varsin dator. Wilf tände en brasa med sitt gamla skolmaterial medans jag tittade på pimp my ride och a shot of love 2. Vi beställde pizza och drack cola light, traskade iväg till Simply drinks och införskaffade lite glass och godis. När vi kom hem hade brasan slocknat så wilf ska få tända den igen och sen ska vi se på sorority boys och mysa :)

här är lite bilder:






år sedan jag åt den här glassen. så underbart god :)


kitkat är våran nya favorit godis.. sjukt gott :)

Simply drinks

Inne på Simply Drinks jobbar en tjej som alltid pratar med mig och Wilf när vi är där.. En dag sa hon att hon skulle sluta och att hon tyckte jag skulle skynda mig in med ett cv.. Så jag gick dit idag, och eftersom att jag inte fick säga att hon skulle sluta eftersom att chefen inte visste om det så försökte jag göra det lite diskret. Hon sa dock att dom hade en ledig plats och att hon skulle höra av sig och frågade om jag kunde komma på intervju när som helst.. Så håll tummarna för mig :) visserligen bara 12 h /veckan.. men bättre än ingenting :)

pusshej

Tisdag

Wilf har inte jobbat idag pga att det regnar så vi har mest bara suttit hemma och ugglat.. Ringde Wilfs pappa men han hade inte tid att skjutsa oss till supermarknaden så vi måste köpa mat på co op och eftersom att vi knappt har kvar några pengar från dom carol lämnade pga oväntade utgifter och för att wilf inte har pengar måste jag betala veckans mat.. som om jag har råd med det? :/

Wilf håller på att fixa med universitetet nu.. Han vet att jag stöttar honom till 100% vad det än är han vill göra och vart han än vill gå.. och jag har sagt till honom att han absolut inte får basera sitt beslut på mig och oss eftersom att jag inte vill vara en anledning för honom att inte göra något han vill, (även fast jag innerst inne önskade att han tänkte lite på det). Nu har han iallafall bestämt sig. Han har sagt upp sin plats i Nottingham och kommer gå i Cheshire och bo hemma. Jag tackar gudarna till det beslutet.. speciellt eftersom att han nu får gå en linje där han får göra det han vill och sedan kan jobba med den han vill..

:)

GE MIG



klänning - h&m

tights

skor - skopunkten
och sen vill jag ha ett svart bälte i midjan också.
om någon känner sig sugen kan ni ju köpa och skicka :)

seriöst

Jag vill ha ett nytt jobb nu så jag kan köpa nya kläder och skor och en ny jacka och ja allt som jag inte kan köpa nu. Det börjar bli höst och kallt och jag vill investera i mysiga koftor och nya  jeans och kanske en kappa eller något.. GE MIG ETT JOBB OMGÅENDE!

poor little dog


Stackars lille Jack är så ledsen och ensam nu när Alice är bortaoch speciellt när Carol och Rob är på semester. Han vägrar äta och han är redan liten och spinkig så man blir orolig..

Poor poor little Jack :/

design

har uppdaterat designen lite.. ah, jag blir aldrig nojd :P uppdatera for att se andringen!

nu blir det att ga och handla middag :)
pusshej

OMG


sasong 6 borjar om exakt 2 veckor..

och detta borjar om 8 dagar. JAG AR GLAD!

har spenderas min dag/kvall


Warwick Avenue

idag har vi varit sjukt sloa. wilf hade tid hos tandlakaren klockan 10 i 10.. jag var alldeles for trott for att folja med sa jag somnade om. nar han kom hem klockan 11 hade jag panik for jag trodde han missat sin tid.. men det visade sig att han redan varit dar och lagt sig i sangen igen.

vi vaknade igen klockan 2 och gick till en liten affar runt hornet och kopte tonfisk och mackor, gjorde var alskade frukost och har sedan suttit framfor tvn. Vi har avverkat gok's fashion (nagot) minns inte vad det hette, top gear och nu bladdrar jag mellan goldenballs och the official uk top 40.

Wilf ar hos digsy och hjalper honom med football manager.. det funkde tydligen inte igar sa nu ar han dar igen.. vi har forsokt fa tag pa wilfs pappa for skjuts till supermarknaden for att kopa veckans middagar, utan resultat dock.. vi far se hur vi ska losa detta.. for vi har inte diskmedel heller sa vi har inte kunnat diska.. jag vill fa bort disken i koket :/

jaja, har far ni en underbar lat.. (videon gick inte att lagga ut),

duffy - warwick avenue


vi hors senare

Wilf-party


lite bilder fran festen igar. klicka pa bilden for att se den storre och i battre kvalité :)

har btw bytt design igen.. jag blir less fort och ar kar i photoshop.. uppdatera sidan for att se min nya design.. vi ser hur lange den stannar :P

hej jag ar less

det verkar som att jag maste stada det mesta sjalv. sant tycker jag ar kul (eller inte)
jaja, what to do? det ar val bara att satta igan :/

houseparty

Vi hade fest har hemma igar. var inte sa manga har eftersom att halften av ganget ar pa semester.. men vi blev 8 pers iallafall vilket var valdigt lagomt. Vi drack alkohol, spelade blackjack, lyssnade pa musik och hade det allmant trevligt.. Alla pojkar bestamde sig for att sova har sa vi var 7 personer i varat lilla rum. behover jag saga att det var svart att somna? tva smog ivag till carols sang dock sa det blev lite lattare.. kul var det iallafall.. dom pojkarna ar galna!

huset ar  ett bombnedslag idag och vi har mycket att gora. wilf ar dock inte hemma utan ar hos digsy och hjalper honom med football manager sa jag tog en liten paus fran stadandet.

har hjalpt johanna med att designa en blogg.. jag gillare och jag borjar bli battre pa det. synd bara att jag kan designa headers och inte hela designen.. for annars kunde jag ocksa borja designa at folk :)

jaja, nu ska jag diska bort och dammsuga nedervaningen innan wilf kommer hem.. blir mys ikvall med brasa i eldstaden, film, godis och cola light.. precis som vi vill ha det :)

ska forsoka fa tag pa lite bilder som togs igarkvall ocksa.. aterkommer med det.. tillsvidare har ni en bra lat har.. ett lokalt band harifran :)


jöbb

Har jobbat två timmar idag. Det var väl inte så intressant och spännande. Sålde för £6.50.. fattar inte hur hon får allt att gå runt :S Hon är dock som dom är utomlands.. så fort man kollar på något kommer hon dit och säger hur fin den är och låter folk prova och är allmänt jobbig. jag låter dock folket gå runt själv och kolla för att hitta något dom gillar.. En unge sprang runt och lekte med alla gossedjuren.. Hon hade en sele på sig. jag förstår inte varför dom har selar på barn.. dom är inga hundar :/

Jag och Wilf har turnering i puzzle farter.. jag vann för jag varvade spelet med 6 liv kvar.. 50 banor. Wilf är på level 16 nu och har 1 liv kvar.. haha jag är grym :P

Ska strax göra oss iordning för kvällen och käka middag.. Hoppas kvällen blir trevlig :)
ha det braaaa


denna bild är från när jag just hittade spelet. ni inser inte hur mycket jag spelade det? :P

Hallå i stugan

Gårkvällen var lugn. Carol och Rob åkte iväg runt 5-6 och vi beställde hem en pizza och delade på, sen såg vi John tucker must die som wilf inte sett. Den är rolig :)

Nu ska jag traska iväg till jobbet.. mitt hopplösa jobb. Blir så less. hon lovade att ringa under veckan men gjorde det inte.. så jag ringde henne igår men fick inget svar.. så jag skickade ett sms och frågade när hon ville att jag skulle börja idag.. hon ringde klockan 11 och bad mig komma klockan 1.. så nu ska jag traska iväg och jobba en eller två timmar.. Yeay!

hejdå

Lock in

Igår spenderades kvällen först på the wellington med digsy, cooke, random tjejer och en random rödhårig pojke.. Vi spelade biljard och så. Senare drog dom vidare till The railway och jag och Wilf gick hem. Jag sov en stund eftersom att jag var sjukt trött och runt halv 12 for vi till The railway och tog en taxi med dom andra till Lees.. där var det Lock in..

Den rödhåriga pojkens föräldrar äger en pub där och vi fick alla gå in efter den stängt och fick spendera natten där. De hade 2 bartenders så baren var öppen.. det spelades biljard, var drama då clayton höll på med en tjej bakom ryggen på en annan.. den andra tjejen drog in honom på toaletten och spenderade 50 min där för att prata ut.. han kom ut lite senare och bjöd alla på drinkar för att han var less.. Var faktiskt riktigt trevligt där.. vi tog taxi hem runt 3 och somnade runt halv 4..

idag mår jag som jag förtjänar och gör så lite som möjligt. Wilf är och spelar fotboll så jag ska nog gå och vila en stund. Sen ska jag in till Simply Drinks och lämna in mitt cv för en tjej som jobbar där sa till mig att hon skulle sluta och sa att jag skulle skynda mig dit och lämna in mitt cv, så det skall göras.

Carol och rob far alldeles strax och då är vi ensamma i huset i 10 dagar! skönt! imorgon blire house party!

Peace out

hej

ingen videblogg
hejdå

svenska?

"vad har hänt?"
"vad har hänt min flickvän emelie?"
"min flickvän är snygg"
"vad har hänt? jag vet inte"

wilf har lärt sig att säga "vad har hänt" osv.. detta går han runt och säger hela tiden. jag tycker han är charmig och det låter så sött när han pratar svenska.. borde kanske lära honom lite mer :P

återkommer med en engelsk videoblogg lite senare förhoppningsvis :)

Resultday

Imorse åkte vi till Oldham Sixth Form College och hämtade ut Wilfs resultat. Visar sig att han förmodligen inte ska till Nottingham längre.. Man blir mest bara förvirrad. Jaja, jag hoppas på det bästa för honom och hoppas att han får göra det han vill.. vilket är trädgårdsdesign för tilfället :)

Efter det traskade vi till Mc donalds och käkade mat. Där fick vi också 2 gratis coca cola glas.. jag var glad för dom var rätt fina :)

Vi drog till jobcentre också och skrev ut en massa telefonnummer och grejor till folk som söker personal. Jag gick till en bingohall där dom behövde folk.. well, bingohall kanske är fel.. nästan som ett kasino.. Jag fick en jobapplication form som jag ska fylla i tills imorgon.

Nu är vi hemma. Jag har hängt upp tvätt och wilf sitter i telefonkö för att prata med universitets folk.. vi lyssnar på klassisk musik för det är det som kommer ut ur telefonluren för tillfället.. driving me crazy!

peace.

Ny design

Veterinaren kom klockan 11 och jag wilf och carol satt och klappade alice tills hon somnade in.. det var sa hemskt! sen bar vi henne i hennes filt till bilen och for till faltet och begravde henne. hon har det battre nu iallafall som tur ar..

wilf blev skickad till jobbet sa jag satte mig med photoshop och fixade en ny design.. uppdatera sidan om ni inte kan se den..

pusshej

det är en dyster kväll

vi har alla suttit på nedervåningen.. jag, wilf, carol och rob.. matat alice och bara rått om henne. imorgon klockan halv 1 - 1 engelsk tid kommer veterinären och avlivar henne. Hon har varit i familjen i 15 år.. Wilfs mamma är helt förstörd stackarn.. Jag frågade om det fanns något hon ville att jag skulle göra imorgon.. så när dom åker klockan 10 imorgon bitti och gräver hennes grav ska jag ta hand om jack och sen se till så att han inte är ivägen när veterinären är här..

det är för det bästa dock eftersom att hon har en stor tumör i ansiktet och bara har en vecka kvar att leva. orkar knappt gå och mår inte bra.. synd dock eftersom att hon är en stor del av familjen.

som sagt, det är en dyster kväll.

it's raining

det regnade som satan här och jag bestämde mig för att filma det ut genom fönstret. wilf hängde på. jag ber om ursäkt för den dåliga videon men ja.. skitsamma.



nu ska vi till puben och spela biljard innan vi handlar mat som vi ska tillaga ikväll..

pusshej

Yankees Weekend




Tisdag

Traskade iväg med wilf och jack till hans föräldrars kompis där jag skulle klippa mig. vägen dit var ett rent helvette eftersom att det var branta backar och jag känner mig inte helt 100% kry än..

håret blev för kort men det känns ändå skönt eftersom att det var så fruktansvärt slitet.. men som alla säger, det växer ju ut igen.

När vi kom hem for Wilf och Carol med Alice till veterinären eftersom att carol hittat en böld på hennes hals.. imorgon avlivas hon här hemma.. runt halv 1 - 1.. Sen ska hon begravas på ett fält som Carol äger i Uppermill.. hemskt :/ men det är för det bästa.. för Alice är 15 år nu och hon orkar knappt gå längre.. så ja.. hon slipper lida.

Nu ska jag fortsätta med tvätten, och sen blir det väl midda och film.. återkommer sen med videon från paraden i uppermill haha. :)

harklippning



hej jag har klippt mig!

hej på er.

Jag är sjuk idag. Har spenderat dagen i sängen och tyckt synd om mig själv, spelat the sims, raderat the sims, hittat fina bilder och bara försökt bli bättre men ack nej. Nu ska vi strax laga mat. Pasta och pasta sås med vitlöksbröd. En av våra favoriträtter.. Jag skickar Wilf till affären medans jag börjar med maten och slänger in första lasset tvätt.

här får ni en bild av kate moss. hon är förbannat snygg.



Söndagen

Tillslut har vi kommit till söndagen.. Jag traskade iväg till jobbet runt 9.15 eftersom att jag skulle vara där 9.45.. klockan 10.15 dyker hon äntligen upp och jag är måttligt irriterad för hon sa att hon skulle sätta upp allt i butiken och så, så att jag kunde sätta mig i kassan och hon kunde fara iväg och göra vad fan hon nu skulle göra. Jag fick dock hjälpa henne att ställa ut alla hennes skitsaker och hon var grinig och tjatade och grejade.. Hennes fel för att hon försov sig.. idiot.

Det var dött i butiken eftersom att det var en parad utanför med säckpipor och gamla bilar.. jag ska visa er en film sen..

Klockan 12.30 kom hon tillbaka. Jag sprang lite ärenden och sen väntade jag på att Wilf skulle komma. Det började ös regna.. och jag lovar.. jag har aldrig sett det regna så mycket.. Jag ringde Wilf och han sa att han stod under ett träd och väntade på att regnet skulle sluta.. Så jag sprang dit och vi gick hem.. När vi kom hem var vi alldeles dyngsura och lessa.. jävla skit väder!

Vi gick till puben och spelade lite biljard, lagade middag (hur gott som helst), satt och rullade cigg med rob och carol när dom kom hem och sen såg vi "van the man" som wilf aldrig har sett innan vi la oss.

Nu är det måndag och på schemat står
- rensa rummet
- diska
- tvätta kläder
- dammsug.
som tur är så är wilf hemma och kan hjälpa mig :)

Vi hörs

Lördagen

Jag jobbade 3 timmar på lördagen. Jag sprang ärenden och satt på ett café och skrev "pieces of paradise" på kanske 500 papperspåsar. behöver jag säga att jag älskar mitt jobb? fyfan, jag vill ha ett nytt. När hon bad mig köpa glass och grejor åt henne smet jag in på co op, fyllde i en jobbansökan och lämnade in den. nu får ni hålla tummarna för att dom återkommer till mig..

Det var Yankees weekend här i helgen.. detta är någon hyllning till något krig eller något och folk klär ut sig till amerikaner så som dom såg ut under kriger under 40 talet typ. var rätt häftigt faktiskt..

Vi hade tänkt spendera kvällen hos Adam för att se film och dricka lite.. men eftersom att regnet öste ner, vi inte hade ätit middag och vi inte orkade gå hem i regnet efter filmen stannade vi hemma. Jag spelade lite the sims 2 och sen såg vi på little britain.. en tidig och lugn kväll helt enkelt :)

Fredagen

Eftersom att jag inte orkar skriva helgen i ett och samma inlägg skriver jag dom dag för dag..

Fredagkvällen spenderades som sagt på The wellington pub där goat hade sin svensexa. Hans vänner hade beställt en strippa som kom runt 11. Hon var klädd i "sjuksköterske kläder" och piskade honom och höll på. Det var hur kul som helst.. Jag har en film på det.. Vet dock inte om jag ska lägga ut den :P

Efter strippan spelade vi lite biljard och sen gick Wilf hem för att han inte mådde så bra. Så jag stannade med Rob och hans bror och pratade en stund innan jag ocskå gick hem och mådde dåligt haha.

Trevlig kväll iaf.

haha

Vi ska ner till "The Wellington" strax för Robs jobbarkompis ska gifta sig imorgon och dom har ringt dit en strippa som kommer snart.. Så vi ska springa dit och se det hela.. kommer bli sjukt kul.. jag tar kort om jag kan.. eller kanske inte :P

vi hörs!

Företagande..

Igår kväll när jag gick ner till köket för att hämta diet coke så kom Rob och Carol hem efter en kväll på puben. Carol var full och glad och ville att jag skulle provsmaka hennes nybakta bröd. Jag hade redan gjort det och berättade hur gott jag tyckte det var.. Hon började prata om att det kankse är det vi borde göra. Öppna ett eget företag och sälja bröd till folk osv.. Jag sa att Wilf ville starta en trädgårdsfirma och hon var taggad på den idén för hon är väldigt intresserad av det också.

Allt är så oklart för tilfället. Vad händer egentligen i Oktober? Wilf vet inte om han ska fara till Universitetet eller inte eftersom att han inte är säker på att det är något han vill göra och han vill inte inse det efter ett tag, hoppa av och sen ha en massa skulder. Så vi får se om jag flyttar eller inte.. Jag hatar att inte veta och jag hatar att vara arbetslös.. Så eget företag är kanske något man skulle startat?

Friday

Idag har jag jobbat. det var tänkt att jag skulle jobba en hel timma men det blev 2 istället.. har inte gjort något för mitt jobb är ett skämt. har satt rea prislappar på lite varor, sprungit till affären för att köpa glass och dricka åt henne.. pratade med wilf på vägen till affären och han sa att han sett en lapp i fönstret på co op om att dom behövde personal.. så jag gick in och hämtade en job application och har nu fyllt i den. ska lämna in den så fort jag går till jobbet imorgon.

Ikväll verkar det inte hända ett skvatt. Vi har just ätit chips & curry och vet inte vad vi ska hitta på.. Kanske går till någon pub, spelar lite biljard och bara tar det lugnt.. På Söndag ska vi dock fira Kierens kompis Joyce som fyller 18. Får se hur kul det blir.

Wilf har btw gjort en blogg idag. Jag är uppspelt.. Nu väntar jag spänt på att han ska skriva klart sitt första inlägg!

goddagens

igar hande det inte sa mycket. jag och wilf foljde med carol till shaw dar vi handlade mat for en vecka.. jag rakade he sonder en pase med pasta nar vi packade ur vagnen sa det lag pasta over hela golvet i affaren :O jag och wilf sag klart sweeney todd som vi borjade se dagen innan och sen drog vi till puben coh spelade biljard och drack lite ol.. lagade god mat och gick sedan tillbaka for att spela lite mer.. sen sag vi halva "forgetting sarah marshall". orkade itne se hela for vi var sa fruktansvart trotta haha.

idag gor jag inte mycket. wilf ar utanfor och jobbar med sin pappa. byter stuprannorna pa huset.. ska strax ner och diska och borja stada rummet som ser forjavligt ut igen.. sen klockan halv 2 varan tid sa ska wilf och carol och klippa sig sa jag kanske foljer med och haller sallskap. jag ska klippa mig pa tisdag.. blir skont att fa mtit har fixat for det ar verkligen hemskt just nu :/

hander ingenting spannande for tillfallet nej.. blir battre nasta vecka pa fredag for da aker carol och rob till frankrike i 10 dagar.. sa vi far huset for oss sjalva.. det blir house party pa lordagen och sen blir det val mest att slappa haha.

jaja, ha det bra. pusshej


Adele


Adele - Hometown glory.

hon har kanske den skönaste rösten ever!

<3


du är det finaste jag vet <3

hometown glory

Förlåt för dålig uppdatering.. Speciellt till dig Johanna som verkligen tyckte det var på tiden att jag uppdaterade den haha.

Händer ingenting speciellt här i Greenfield. Vi har mest suttit hemma framför varsin dator, sett på film, och så. Var in en sväng till Manchester igår för att hitta skor åt pojken.. Han hittade supersnygga Fred Perry skor.. Jag tar kort på dom när han inte har på sig dom (är på jobbet) :P Jag fick med mig ett par solglasögon från Primark.. £2.. vilket kap liksom! :)  Vi har hängt rätt mycket på The Wellington också.. Den lokala puben. Där har vi druckit lite öl och spelat biljard.. Mycket mysigt.

kvällen har spenderats med middag, datanörderier, lyssnat på underbara låtar och nostalgi låtar och nu ska vi se på Sweeney Todd och äta popcorn.

Imorgon ska jag storhandla med Carol och göra en storstädning i rummet.. Det ser rent ut sagt förjävligt ut här :P

Nästa Fredag åker dom iväg till Frankrike så vi har 10 dagar hemma här ensamma. Skönt.. Hoppades på att Alex skulle komma då men tyvärr inte :/ Om någon annan är sugen på att ta en sista minuten hit då så är dom mer än välkomna.. (COME ON, DO IT! :P )


här kommer bilder från där jag jobbar btw.. haha det är hemskt :P



jag vet inte om ni kan se såpbubblorna på den här bilden.. men hon har iallafall en såpbubbelmaskin som jag måste hålla koll på hela tiden så inte bubblorna tar slut :P

Pieces of Paradise


jobb

nu ska jag iväg och jobba. för er som inte vet så har jag fått jobb på en minimal butik i uppermill (grannbyn) som heter "Pieces of Paradise". ägarinnan är typ hippie och säljer småkonstiga saker.. jobbade 2 timmar igår och satte rea lappar på de flesta varor.. sprang även ärenden åt henne en stund.

Idag börjar jag 9.10 min tid. 10.10 er tid.. jag ska jobba ensam till klockan 12 då hon kommer tillbaka. lär bli läskigt. sen har jag lunch och fick typ komma tillbaka och jobba en stund om jag ville. Jag jobbar så länge som möjligt.. jag behöver pengar.

Hängde på The Waggon (pub i Uppermill) igår med carol, wilf, rob och robs släkt. det var trevligt.. Sen traskade jag och Wilf hem. Matade hundarna och så och gick till The Wellingtons här bredvid och spelade lite biljard och så.. Beställde sen hem Curry och såg på Shameless.. Mysig kväll :)

Jaja, måste väl börja traska iväg snart. Vet inte ens vad jag ska ha på mig :S
Önska mig lycka till!
Puss på er!

gah

ringde just magda och fick prata med henne och robert.. vilket fick mig att sakna dom ännu mer.. sms från bo och dom alla gör mig bara gråtfärdig. varför ska det vara så dyrt att flyga hem och hälsa på? jag önskar jag vore rik.. för jag saknar alla mina vänner så det gör ont i mig..

Hej hej hej

Här sitter vi nu med varsin laptop och varsin jordnöttssmör macka efter en kväll i Dobcross. Har hängt hos Adam. Druckit öl, sett på film.. "the mist" som hade världens sämsta slut.. alla skrattade åt det förutom jag och adam som bara tyckte det var tragiskt. Hängde en stund i en park också sen traskade jag och Wilf hem.

Jennie sa ikväll också att jag fått deras dialekt och börjat låta som dom. haha.. jag tar det som en komplimang :P
hoppas ni alla mår bra! puss på er!

blä

Idag är en sån där dag då jag saknar mina vänner. Speciellt pojkarna som jag knappt pratat med sedan jag flyttade hit. jag känner mig inte hel utan mina vänner.. jag önskar någon kunde komma hit och hälsa på mig ellr att jag kunde komma hem och hälsa på en sväng..

btw. igår när jag skulle tända en cigg brände jag upp mitt näshår. det gjorde ont och luktade illa!

nu ska vi göra frukost

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0