Sista dagen pa aret

Nu har jag varit sa dar ruskigt dalig pa att uppdatera och jag ber om ursakt. Men jag forsokte spendera sa mycket tid med familjen jag kunde nar jag var hemma i sverige och sen har det egentligen inte hant sa mycket har i england..

jaja. Sverige var underbart. Vi at julbord med hela pappas familj, sag pa bio med bea jonathan och sebastian, fick en overraskningsfest av kornelia och ida, firade jul med mamma, at tacos med pappas familj, busade med ida, forfestade hos johanna, julklappsutdelning, ut pa corona, taxi hem (vilket var ett helvette), och mest bara myst med pappa och med mamma.

Resan hem var ett helvette dock. Vi akte med en buss till Sundsvall och varat tag fran sundsvall skulle ga klockan 23.40 och vara framme i sthlm klockan 03.53 vilket gav oss 50 min i sthlm innan varan flygbuss gick. Men tror ni taget var i tid? nej.. vi anlande klockan 05.00. missade varan sista flygbuss. Sj bokade taxi at oss som aldrig dok upp sa till slut fick vi panik och var tvungen att ta en taxi som kostade 1700kr till flygplatsen och dar var i 5 minuter innan checkin disken stangde. Jag var arg kan jag lova.

Vi kom iaf fram till Liverpool dar Carol hamtade oss. Spenderade hela dagen sovandes :P
Vi har lart Carol och Rob plump som vi spelar varje kvall nu och i forrgar kakade vi ocksa en underbar middag bestaende av kina mat :) Igar akte vi in till Manchester dar jag kopte skor, ett par jeans, ett halsband och orhangen.. allt utom jeansen ska baras ikvall pa nyar :P

jaja, inte sa intressant.. men en liten uppdatering iaf..
nu ska jag vacka wilf som sover som en stock

Twilight

Igar kom vi hem efter en javligt lang resa. Det kanns bade konstigt och bra att vara hemma igen.

Idag for vi pa jullunch i skeppsvik med pappa och slakten pa hans sida. at tills vi nastan spydde haha. Sen var det fodelsedagsfika (i efterskott) hos pappa for en mindre del av familjen. Efter det ovningskorde jag till Johanna och vi spelade guitar hero dar och sebastian kom forbi en svang. vi gick till honom och kollade hans lagenhet. Vi tog bussen till Bea med sebastian och vi alla (jag wilf bea jonathan och seb) sag twilight som var underbar. Men boken ar helt klart 1000 ganger battre.

Nu ska vi sova tycker jag for jag ar jatte trott.
imorgon blir det date med petter och sen med kornelia. vi hors.

Bygdeå

Nu sitter jag i soffan hemma i Bygdeå med Wilf. nu blir det att sova. Vi hörs imorgon.

jag blir sa less

jag sov mellan halv 12 och halv 2. nu ar klockan kvart over 4 och jag kan inte sova eftersom att jag knappt kan andas och jag hostar och hostar sa jag nastan kraks och det kanns som att min hals bloder. Enda gangen jag inte hostar ar nar jag star med huvudet ut genom fonstret.. fonstret har dock varit oppet hela kvallen sen klockan 7 sa jag borde inte ha nagra problem att ligga ner och andas in friskluften men tydligen ska inte allt vara latt..

sa imorgon blir det inget jobb. kanner mig inte sa taggad pa att jobba och sen kanske somna nar jag packar airfresheners.. synd att man inte fick saga ett riktigt hejda till dom pa jobbet.. men jag ska nog dit en svang och hamta mina julkort innan jag far sa, jag far ta det da.

jaja, nu ska jag gora ett nytt forsok till att sova.
vi ses

hej

julmiddagen ar avklarad. kalkon, stuffing, gravy, potatis, massa konstiga gronsaker, mince-pies osv :) underbart gott.. tror jag iaf.. kande ingen smak pga min forkylning.. sen lite rosévin pa det och julklapps oppning :) underbart!

Nu packar vi.. for imorgon efter jag kommer hemf ran jobbet drar jag coh wilf till liverpool och sover pa hotell tills fredag morgon da vi drar till swe :) vi hors!
Pusshej

urs och bla

vaknade upp imorse med en hemsk forkylning.. traskade ivag till jobbet eftersom att jag behover pengarna men var tvungen att ga hem efter en och en halv timma eftersom att jag borjade kallsvettas och skaka och ma illa.. sa nu ar jag hemma. ska slanga in lite tvatt i tvattmaskinen.. ta ner resvaskan och sen lagga mig under tacket och lasa och tycka synd om mig sjalv.. da vet ni

Hej igen

Kom just pa att i fredags sa var det 6 manader sedan jag flyttade till England.. sa jag har nu bott har i ett halvar. Det tycker jag ar ganska coolt..

over and out

Sondag

Helgen har varit ratt lugn. I fredags at jag och wilf pa restaurang efter han slutat jobba.. Sen gick vi hem, at glass och sag pa Batman the dark knight.. javligt bra film.

Igar var vi inne i manchester och kopte de sista julklapparna som ska inhandlas i england.. Vi ska fira jul har pa onsdag eftersom att vi aker pa torsdag sa vi inhandlade carol, wilfs pappa och robs julklappar. Efter det akte vi hem, wilf for till jobbet och jag for dit och drack med rob och hans jobbarkompisar som ar fran poland. Wilfs pappa kom forbi ocksa sa jag pratade lite med honom.

Idag har vi mest bara varit hemma. Gick och handlade och handlade fodelsedagspresent till rob som ar 45 ar idag. Han fick 4 burkar carlings (ol) och 20 cigaretter. Han var lycklig haha.

Nu har vi just atit. Jag ska lagga mig och lasa lite, sen sa blir det att hoppa i sang. Sista veckan innan Sverige och 2 veckors ledigt :) Vi hors.


I fredags fick jag en blasa pa mitt finger efter att ha jobbat med airfresheners. Jag var ledsen och den gjorde ont. Nu har jag sprackt den dock och ar glad.. da vet ni..


jag igar

julgranen ar uppe och dar sitter 45aringen :P

Onsdag

Jobbet i veckan gar sakta och ar trakigt.. Jag tror det beror pa att jag vill komma ivag sa fort som mojligt men tiden maste ga sakta for att jag ska bli overvant och irriterad haha. Nasta vecka bar det av till Sverige och jag ar taggad, wilf likasa :) Tanken var att Carol skulle skjutsa oss till flygplatsen pa fredag morgon innan hon borjar jobba men idag sa hon att hon bokat in oss pa hotell sa vi aker dit pa torsdag kvall och far sova pa hotell till fredagen. Underbart tycker jag :)

Har fixat julklapparna till alex, bea, johanna, lillasyster, mina kusiner, mamma, morgan, rob, carol, mick och wilf. kanns underbart tycker jag.. eller ja.. nagra ska kopas pa lordag men vi vet iaf vad som ska kopas sa allt ar lugnt :)

Snart bar det av till Wilfs pappa for middag. sen ska wilf jobba, sa jag ska se lite gossip girl och lasa lite ur breaking dawn :)


dar vi ska bo :)

Helgen



Sorry for dalig uppdatering..

I fredags for vi in till Oldham med Digsy och hans tjejkompisar Liz och 2 andra som jag inte minns namnet pa, men dom var typ de trakigaste manniskorna jag traffat. De sa ingenting, de foljde liz som spoken och ja.. urs sager jag bara. Oldham var inte sa speciellt. Har aldrig riktigt kul dar. Nagra killar flortade med mig (ackel) och wilf vart lite orolig.. ingen anledning for honom att vara. jag sa at dom att ga ivag :P sen tappade en javla tjockis ett bord pa mig (!!!????) och jag vred mitt kna.. vi at pommes, ost och vitlok som var underbart och sen for vi hem..

I Lordags for vi in till Manchester och traffade Adam och Scott. Folk pa stan skrek om gud och att satanister malade sina ansikten vita och lyssnade pa marilyn manson, jag skrattade. Forsokte hitta julkappar man vi var for bakis och det var alldeles for mycket folk sa vi orkade inte. Vi kom iaf hem med en bok var och Wilf kom hem med ett par skor som han fick i julklapp. Jag kom hem med den sista boken ur Twilight serien och han kom hem med den nya J.K Rowling boken :)

Efter manchester sa for vi hem. Jag laste och han jobbade.

Nu har vi nastan nyss vaknar (eller for en timma sedan) wilf gor lunch och jag ska lasa..
Ska rensa upp lite i rummet (forsoker halla det rent) och sen bara sloa.

Btw. Jag efterlyser johanna. hon ar sparlost borta, svarar inte pa mina samtal och ar aldrig inne pa msn. Jag saknar min kusin!

Fredag

Igar var jag ledig pga att det skulle komma sno, men det gjorde det inte. Sa jag var ledig bara for att engelsman ar korkade.. betald ledighet for ingenting tackar jag inte nej till.

Vaknade inatt av att jag grat efter en mardrom. brukar inte handa, men den kandes sa otroligt verklig sa det gick inte att gora nagot at det. Som tur var hade jag wilf bredvid mig som jag kunde krypa upp hos och som fick mig att ma battre. jag hatar mardrommar

Wilf jobbar och jag sitter har. Ska strax gora mig iordning, men forst ska jag lasa ett kapitel ur den tredje boken ur Twilight serien.. "Eclipse". Ni som inte last dom borde verkligen gora det. helt underbart.

Ikvall blir det antingen en lugn kvall eller aka in till Oldham och klubba. Vi far se.

Vi hors

Bra lat


Bjuder pa en bra lat liksom.

Nar jag kom hem fran jobbet sa sa wilfs mamma att hon kopt en liten present. uggs lookalike.. jag gillar ju egentligen inte uggs men dom ar sa javla skona och varma sa jag var glad.. battre an att traska runt med tygskor i slasket och kylan :P

Kom just hem fran wilfs pappa. nu ska vi snart se Sunshine.. fast forst ska jag lasa lite :)

Fodelsedagen

I mandags firades min 19 ars dag. Jag gick till puben efter jobbet och blev bjuden pa lite ol. Spelade biljard med Adam och sen gick vi hem och kakade kottbullar, potatismos och graddsas, och till efterratt kladdkaka :)

Jag fick;
1000 kr av farmor
en rod halsduk av adam
ett jatte fint halsband av wilf
en ikea kokbok, svenskt godis och pengar till min frisorstid av carol & rob
och en typ "fjallraven" mossa av wilfs pappa som ar supervarm och mysig :)

Hade en supermysig kvall. Tack liksom :)

nu taggar vi hemresa under jul :) 2,5 vecka kvar!

SnowChaos

"You see now Emelie how messed up this country is. A little bit of snow and the whole country stands still" - Andrew


Sant sa sant. Igar kom det sno och hela javla landet stod stilla haha. Iaf har uppe i norr. Eftersom engelsman inte anvander vinterdack (finns inte har) sa tog sig folk inte till jobbet. Skolor var stangda och foretag likasa. Jag kom till jobbet dar Kevin och Tracey satt och vantade. 5 minuter efter kom Pete och dar satt vi 4 stycken och vantade pa resten av folket (eftersom att vi alla bor i Greenfield). Alla satt fast i trafiken och det var kaos efter vagarna. Snoplogar korde fast och det bildades langa bilkoar.

Den sista personen anlande klockan 12.45 till jobbet efter han forsokt kora 5 ganger. Sa hela formiddagen spenderade vi genom att klistra klistermarken pa hinkar. Inte sa spannande.

Efter jobbet gick jag hem och somnade runt 7. At lite chicken nuggets i somnen och sen somnade jag igen :P

Idag har det varit jobb igen men imorgon ar vi lediga pga att det tydlgien ska komma dubbelt sa mycket sno an igar.. Och vi gjorde klart allting igar. Sa vi ska ut och leka i snon imorgon :P Engelsmannen verkar inte se det sa ofta :P Fick aven sluta 15 min tidigare idag sa jag var glad..

Nu ska vi snart till Wilfs pappa och ata middag. Sen ska vi nog se pa film och ata Ben and Jerrys och sa..

:)

19 ar

Jepp, da var man 19.. inte sa speciellt men jaja :P
sitter har med en kopp kaffe och har just atit mina tonfiskmackor.
snart bar det av till jobbet, men forst en snabb dusch.

Vi hors ikvall :)

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0