vi är nördar

jag och min käre pojkvän sitter här med varsin laptop och spelar spel. jag spelar på facebook och han spelar sitt älskade football manager 2008. Efter ett tag gör vi pauser för att pussas och kramas och mysa.. sen går vi tillbaka till vårat nörderi.. Vi är rätt konstiga.

Snart är det dags för mat. Carol har lagat mat för 8 personer då Robs bror och hans familj är på besök från Irland. Jag tycker Irländare är häftiga men jag förstår inte ett ord av vad dom säger :P

Imorgon är det fredag och jag vet inte vad vi ska göra.. Vi får väl helt enkelt se vad som dyker upp.. Vikcy sa igår att jag när jag ville fick hänga med henne och hennes kompisar.. Vi får se om jag vågar. Träffade henne en gång förra gången jag var här.. då var hon tillsammans med jon.. har inte träffat henne sen jag kom hit nu men pratat lite med henne på msn.. och när jag sa att jag saknade mina flickor och att hänga med dom så sa hon att jag gärna fick hänga med dom.. så ja.. det återstår att se om jag vågar :P

pusshej

Suck me beautiful


vill starta detta blogginlägg med att säga att min pojkvän är bäst i världen.. denna bild togs btw när vi var i manchester och firade våran 4 månaders dag. hurra för oss

Igår hängde vi lite på puben här i greenfield. spelade biljard och tog det lugnt.
idag har vi inte gjort speciellt mycket.. vi var på Lidl och tesco med carol och handlade MASSOR  med mat. Efter det for vi till Wilfs pappa och åt middag och sen har vi sett en american pie film. Vi ska strax se ett shameless avsnitt innan vi somnar..

Vi har ätit fruktsallad idag som var väldigt gott.. hallon, blåbär, mandarin, banan och vindruvor.. och glass såklart.. vi är inte hur nyttiga som helst! :P




SMASKENS


ni får en bild på jack också bara för att han såg så söt ut!

nu drar jag..
peace!

This is england

innan jag och wilf går och lägger oss brukar vi dela på en cigg ut genom fönstret. det traskar alltid förbi roliga människor som inte ser oss och som har djupa diskussioner efter att ha spenderat kvällen på puben.. en kväll fick vi höra en man förklara sin kärlek för en tös.. tydligen var dom bästa vänner och det verkade som om hon hade en pojkvän. Han skulle iallafall behandla henne som en gudinna om han fick vara med henne.. och han skulle minsann inte be om ursäkt för det... för det var så han kände. Hon såg lite besvärad ut och försökte gå vidare hemåt.. men han stannade upp och skulle berätta för henne hur han kände.. efter många om och men traskade dom iallafall hem och jag gissar på att han hade lite ångest dagen efter.

en annan kväll fick vi se ett medelålders par försöka ta sig in i deras hus efter några öl för mycket. De stod där i 5 minuter och kvinnan hade stora problem med att få upp dörren. Nyckeln passade inte och där stod vi i fönstret och fnissade medans dom försökte komma in för att sova. De skrattade och tittade sig omkring för att se så ingen tittade på dom.. när dom väl kom in genom dörren jublade vi och fick äntligen sova..

jag gillar konstiga människor i England. Dom får en att somna med ett leende på läpparna!

tuna tuna tuna

Vi har tonfisk hysteri här hemma. Det är typ det enda jag och Wilf äter.. 2 hemmagjorda tonfiskmackor om dagen och nu även tonfisksallad.. men vem kan klandra oss? tonfisk är så äckligt gott!

annars händer inte så mycket. fick ett samtal idag som gjorde mig ledsen och fick mig att önska att jag kunde vara hemma i sverige för att krama om en viss person. jag känner mig som en dålig vän då jag inte kan vara där för denne.. hoppas allt löser sig!

puss

jag flyter bort

Det ar kokhett idag ocksa, jag ar helt chockad.. kan det vara sahar fint vader i England? :P

Har inte gjort sa speciellt mycket idag. diskat, varit pa promenad, atit, letat jobb och sloat. internet gick sonder idag ocksa sa det ar en av anledningarna till dalig uppdatering.. nu snyltar vi dock pa grannens tradlosa.. darfor kan jag inte sitta pa min dator med de svenska bokstaverna. sjukt storande.

har inte varit pa det basta humoret idag och inte igar heller.. mer som hander har och jag blir bara less och ledsen. maste fa ett jobb SNARAST! Var pa scotts idag och fyllde i ett formular och lamnade aven mitt cv sa jag hoppas dom hor av sig.. det borjar bli panik.

hoppas ni har det bra iaf. nu ska jag strax ner till parken for att titta pa nar pojkarna spelar fotboll.. sen ska jag laga mat. Ja mamma, du horde! JAG SKA LAGA MAT! haha. puss pa er.

och btw.. katrine som kommenterade inlagget under.. om du laser det har.. ge mig din mailadress eller msn sa kan vi snacka. hejs

jag har glömt att berätta..

men förra veckan fick jag ett paket av Kornelia.. Där i fanns en marabous digestive chokladkaka, veckorevyn, ett kort på henne och Ida från liseberg och ett brev. Jag vart väldigt väldigt väldigt glad! dock undrar jag om hon var full när hon skrev adressen :P

Paket uppskattas enormt.. så om du känner att du vill skicka något är det bara att du gör det :)


Söndag

Igår var bra. Vi hängde ute i solen i parken med adam, hannah och connor. sen vandrade vi till simply drinks, köpte våran öl och gick sedan hem och gjorde oss iordning. drog in till oldham och tog en öl på puben buck&union.. där var det "christmas in july" och folk gick runt med tomtekläder.. skumt. Sen vart det the castle där det spelades live musik hela kvällen. Alla band var väldigt bra men bäst var twisted wheel.. vi röjde loss och sjöng med till "you stole the sun".. underbart. Efter det drog vi till en pizzeria, käkade paki pizza och åkte sedan hem..

Idag har solen skinit ännu mer än igår. riktigt utlandsvärme.. (jag är i utlandet men whatever). Vi klättrade in på skolans fotbollsplan här i greenfield och låg i gräset och solade.. läste tidningar, drack en öl, åt chips och bara njöt. underbart! fick lite färg också.. inte mycket.. men lite. Jag är lycklig.. hoppas vädret fortsätter såhär!

Nu har jag just sett klart Sex and the City filmen.. Så underbar film. Andra gången jag ser den :) Funderar på vad vi ska äta till middag, men det löser sig förhoppningsvis..

Hoppas ni alla har det bra.. för det har jag. Puss

YES

Jag vill bara säga att ikväll var HUR BRA SOM HELST! och twisted wheel var HUR BRA SOM HELST! OMG!

nu ska jag sova.. vi hörs imorgon.. pusshej

lördag

gårdagen var mycket bra.. men jag berättar mer om den senare för nu ska jag göra mig iordning för ikväll. vi ska till the castle i oldham och se på twisted wheel när dom spelar. vi fick just det bekräftat att vi är uppskrivna på listan så det blir bra :)

Har varit sjukt varmt och skönt idag. Jag är lycklig.. Jaja, uppdaterar sen.
hejsvejs

lördag

gårdagen var mycket bra.. men jag berättar mer om den senare för nu ska jag göra mig iordning för ikväll. vi ska till the castle i oldham och se på twisted wheel när dom spelar. vi fick just det bekräftat att vi är uppskrivna på listan så det blir bra :)

Har varit sjukt varmt och skönt idag. Jag är lycklig.. Jaja, uppdaterar sen.
hejsvejs

om min pojkvän

stulen av jipp


Vad heter han: Wilf Shaw
Vad har han för favoritfärg?: svart och grönt tror jag.
Vad har han för ögonfärg?: gröna
Klädstil:  lite indie-aktigt
Har han färgat håret nån gång: ja, har sett en bild då han hade en blond slinga i håret.. hans vänner kallade honom skunken
Har han klippt sig någon gång: haha självklart
Har han piercat sig: nope
Dricker han: Ja
Röker han: ibland ja.. oftast när han dricker
Vad har han för mobil: Nokia n95 8gb
Vad vill han bli när han blir stor: Civil ingenjör
Vad har han för färg i sitt rum: vitt
Har han någon/några systrar: nej
Har han någon/några bröder: nej
Vad är hans favoritmat?: mexikanskt
Vilken mat hatar han?: champinjoner
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Åka på semester, köpa ett hus.
Vad brukar han göra efter skolan: Han går inte i skolan för tillfället
Vad heter hans pappa och mamma: Mick & Carol
Har han bråkat med nån någon gång: yes
Vad brukar han göra på helgerna: Festar, spelar fotboll, håller på i trädgården, hänger med mig, ser film osv.
Vad har han för musiksmak: indie och typ lite trance aktigt.. jag vet inte.. indie iallafall
Hur/var träffades ni första gången?: Flygplatsen i Manchester
Hur gamla var ni då: JVi båda var 18
Vad påminner dig om honom: hur mycket som helst
Vad var det första han sa till dig: det första han sa till mig i person var "Its so good to see you"
Vad var det första du sa till han: its good to see you too :)
Vad brukar ni oftast skicka sms om: vi smsar inte så mycket längre, men oftast hur mycket vi tycker om varandra..
Är han beroende av något?: cola light.
Vad kallar du han: baby, älskling, sötnos, sweetheart, wilfy etc
Vad kallar han dig: samma
Tränar han: han spelar fotboll och sånt på fritiden men ingen seriös träniong
Hur länge har ni vart tillsammans: 4 månader igår :)
Hårfärg: mörkbrunt
När fyller han år: 10 februari
Om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En röd ros.
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: bäst, underbar, perfekt
Vilket år är han född: 1990
Gillar du han?: Jag älskar honom :)

vi har sett en kändis.. och en snygg sådan.


idag när vi var på bio och var på väg ut från biografen såg vi Carl från Shameless.. En serie som jag är besatt av och som utspelar sig i Manchester. Jag var helt lyrisk speciellt eftersom att han är snygg och känd och någon jag vet vem det är..

För er som inte vet vem det är är det andra killen från höger längst upp.. alltså den näst sista personen..

Wilf: that was carl from shameless...... THAT WAS CARL FROM SHAMELESS
jag: I know! I saw him.. and just stared at you and waited for you to react. OMG IVE SEEN CARL FROM SHAMELESS!

haha det är ändå sjukt att se kändisar (speciellt från tv-shower och sådant) i verkliga livet.. för du kan inte riktigt föreställa dig denne som en verkligen person utan personen är karaktären den spelar. jag tycker det är häftigt.. fast egentligen är det inte det.. för de är vanliga människor..

hej jag är lite onykter så lyssna inte på mig :P

Fredag

Idag firar jag och Wilf 4 månader :) Det firas med Manchester bio och mys :)

Läste idag på apberget att min farmors karl fyller år idag.. älskade gunnar. Så jag ringde och sjöng för honom. Wilf satt och skrattade åt min sång och Gunnar likaså. Fick även prata med Farmor :) Jag saknar dom så fruktansvärt!

Ringde även pappa när jag var i farten. Har inte pratat med honom på evigheter.. Sist var på midsommar så det var dags att ringa. Han är som söt han :) Fick prata med lillasyster också.. Gud så jag saknar henne.. Varje gång jag hör hennes röst smälter mitt hjärta! det bästa som hänt mig. puss på henne!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för kvällen :)

Puss puss


pappa <3

hmpf

idag är en sån dag då jag hatar hela världen.
har diskat, städat upp i rummet, tvättat och gått runt och surat utan att veta varför. förhoppningsvis blir det bättre snart dock. Nu ska jag duscha och traska iväg till Scotts för att söka jobb (om jag orkar.. har inga krafter kvar i mig.. något är fel)

hoppas ni har en bättre dag än mig..

urs

Hi
I am a good looking businessman from London and India in the software business and looking for a Sugar Babby like you whom I can Pamper.

Would you like to spend a Holiday with me in London or in Goa in india see it on the net. which has excellent beach resorts of five star category.

I can arrange your travel if you agree and are openminded to spend a holiday with me!
You are Beautiful and good looking. We both can do a lot.

Do you speak fluent english if not i can teach you!in bed and otherwise!
Looking forward to your reply
We can also speak on the phone! if you send me your number.
ROB

det finns sjukt folk där ute i världen..
jag säger NEJTACK

yeay

då är jag äntligen mätt och belåten. vi gjorde pasta med pastasås och vitlöksbröd.. mumma!

Nu ska vi strax se på American pie 3 och mysa med glass och godis. :)

Jag längtar tills Fredag för då blir det Manchester med middag på Chiquito och sen bio.. vi ska se mamma mia! Blir nog ett bra firande av våran 4 månaders dag :)

see you

hej ann beatrice elisabeth johansson


jag saknar dig.. och när jag saknar dig lyssnar jag på den här låten..

Onsdag

Jag är dålig på att uppdatera jag vet..
Idag har jag iaf städat, diskat, tvättat och sånt. Nu är vårat rum rent och fint igen och tvätten hänger ute på räcket för att torka.. Wilfs mamma var lite arg på honom och då kom även vårat rum upp på tal.. Så jag satte genast igång och städade. Golvet.. eller mattan är även dammsugad så det ser utt som ett helt nytt rum.. I like it. Wilf har suttit fast vid sitt nya spel så jag har gjort det mesta.. men men.. sånt är livet.

Ska iväg till co op strax och handla mat och sen blir det middag, godis och film tror jag.. Ska hugga in i mina djungelvrål och förmodligen någon choklad och cola light.. Vi lever på cola light!

Det är sjukt varmt här.. Solen har inte varit fram men varmt har det varit.. Dock har jag typ inte lämnat huset men.. är det likadant väder imorgon ska jag ut.. Ska till Scott (något) och lämna in ett cv och sen förmodligen kanske hjälpa carol och wilf i trädgården.

Jaja.. hoppas ni alla mår bra. Jag saknar er.
Puss

godmorgon

Jag sover och jag sover men jag blir aldrig pigg. Vad är felet på mig? Känns som att jag håller på bli sjuk också. Jävligt roligt.

Idag måste jag städa vårat rum, för av någon anledning så är det ett bombnedslag här igen. cola light burkar överallt och kläder fulla golvet. Förhoppningsvis kommer Wilf hem snart och hjälper mig all disk också.

Jag är iaf lycklig.. och ännu lyckligare blev jag när jag fick höra att Alex kanske kommer hit om 5 veckor! JAG HOPPAS! :D Både jag och Wilf vill jätte gärna ha hit henne. Jag hoppas att Johanna också kan komma.. för vi vill jätte jätte gärna ha hit henne också! (även fast hon vägrar prata engelska.. det kan bli kul :P )

Peace out

Fika med svenskar

Åkte in till Manchester idag med 11.50 tåget.. Jag är stolt över mig själv som lyckades ta mig in och hem alldeles ensam.. :P Fick vänta ca 10 min innan Anders och hans flickvän (som befann sig i Manchester) kom till Victoria Station där jag hoppade av.. (Vågade inte åka taxi själv så jag bad dom komma dit). Anders hörde av sig på Facebook om att dom skulle till England och självklart ville jag ta en fika.. man tackar ju inte nej till att träffa Svenskar.. Speciellt inte svenskar man halft känner och som är från Umeå :)  Vi gick till Starbucks och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord.. speciellt om England såklart.

Träningsverken i mina ben är inte nådig.. jag kan inte gå i trappor och mina armat gör ont också. jävla klättring igår alltså. jaja.

Solen skiner idag så jag är glad.. dock sjukt trött så jag ska nog vila en stund tänkte jag..
peace out.

GRATTIS TLL MIN KUSIN OCKSÅ SOM FYLLER 20 IDAG! Ringde och sjöng för henne.. stackars hennes öron kan jag lova. Önskar jag kunde varit där på din födelsedag.. men du får ha en underbar dag utan mig :)


Manchester

Om 30 min går mitt tåg in till Manchester.. Jag är nervös.. för jag har aldrig varit där själv. Har alltid haft Wilf med mig som har kunnat guida mig till värda ställen och sen tillbaka till stationen. Allt blir inte bättre av att hans gamla telefon som jag har nu inte går att ringa från.. så jag är rätt körd om jag går vilse.. Får se till att ta med mig tillräckligt med pengar så att jag kan ta en taxi dit om jag skulle gå vilse..

Wish me good luck.
Puss

oops

glömde berätta.. i lördags var vi hos sean på en liten "get together". det var jag, wilf, sean, scott, jennie, hanna, 2 random tjejer och alex.. random tjejerna hanna och jennie for dock hem efter ett tag. vi drack öl, lyssnade på musik, snackade, käkade pizza, dom gjorde en sång om mig och sean gjorde en sång om hur mycket han hatar vikingar men hur mycket han älskar mig :P Var en riktigt trevlig kväll.. och jag var rätt full :P Runt 1 halv 2 eller något traskade vi alla hem (förutom sean då).. däckade direkt när vi kom hem.. vi var båda helt slut..


seaaan

jag och seans ödla bruce :P

iihk



vill bara säga att jag älskar min pojkvän. han är bäst i världen. puss

Dovestone

Idag har jag varit på en 5 timmars promenad med wilf sean och rachel.. eller.. promenad och promenad.. vi klättrade i berg.. det var hemskt.. tog oss ca 2 timmar att ta oss upp och 1 timma att ta oss ner.. utsikten var dock underbar och man kunde se både greenfield och manchester (långt borta iofs) men man såg det :)

Jag var dock rätt less för mina skor var dyngsura, jag gjorde illa min vänstra fot och min högra fotled och mina byxor är fulla av fårskit och lera.. men det var värt det.. eller något.

igår hängde vi med wilfs mamma och rob på en pub en bit härifrån. det var trevligt.. vi traskade sedan hem runt kvart i tolv och när vi kom hem ställde vi oss och lagade underbar mat.. haha vi är mäster kockar :D

Imorgon ska jag in till Manchester själv.. Jag ska träffa Anders och hans flickvän som är där.. Blir trevligt att träffa Svenskar.. Vi ska väl ta en fika eller något.. Måste be dom att komma till Victoria Station dock för jag är ensam och hittar typ ingenstans :P

Jaja, nu ska vi beställa pizza och ha american pie maraton..
puss på er

bilder från idag:

sean & rachel

min pojkvän är snyggast i världen

seanybabes

typ halvvägs upp.. ser ni vägen till vänster? vi var på den.. hasade oss ner till den lilla bäcken i mitten och började klättra

sean låtsas hänga från en klippa :P

rachel och sean på toppen

älskling och sean på toppen

utsikten.. man kan se greenfield... nere vid sjön eller vadfan det är. det var där vi startade våran vandring :P




nere igen.. jag ser förjävlig ut och förbannad ut.. men jag var less.

Fredag

Idag är en sådan där dag då jag saknar min familj och mina vänner otroligt mycket.. Speciellt min mamma! Städade rummet idag och satte upp fotona mamma skickade till mig på väggen över den "öppna spisen" i vårat rum.. när jag satte upp dom hittade jag ett brev bakom den vackra bilden på min mor.. Det fick mig att gråta.. Jag saknar henne.. Så otroligt mycket!

Idag har jag som sagt städat rummet.. Det var dags för det såg ut som ett bombnerslag här.. tänkte överaska wilf när han kom hem.. efter en dag på jobbet kan det vara skönt att komma hem till ett rent och fint rum.. Förlåt mamma för att jag inte gjorde så åt dig. jag är en hemsk dotter :P

Ikväll ska vi till Sean. Vi ska se på film och kanske dricka lite öl.. Vi får se.. Vi blir iallafall inte utomhus eftersom att det regnar.. Jävla land :/ jaja.

Hoppas ni alla mår bra! :) Pusshej

underbara varelse


htitade just den här bilden på apberget. min kusin är vacker. och hej.. vill ni veta en sak? jag saknar henne så fruktansvärt mycket! har aldrig någonsin varit borta från henne så här länge förut. speciellt inte utan att prata med henne i telefonen eller något. jag fungerar inte på samma sätt utan henne och jag hoppas och önskar att hon kan komma hit snart och hälsa på mig.. för jag behöver vara galen och konstig med henne. jag vill bli aspackad med henne.. jag vill att hon puttar in mig i taggbuskar.. jag vill höra henne prata om sex (som hon alltid gör).. jag vill krama henne.. jag vill äta chokladpudding med henne.. jag vill dricka cola och se på fjortisfilmer med henne.. jag vill vara mongo och tigga ihop pengar på hennes födelsedag till en hamburgare.. jag vill gå på x3m med henne och dricka öl.. jag vill snacka skit med henne om allt och alla.. jag vill ha hennes stöd och hennes goda råd..

sanna johanna westin priemel
JAG SAKNAR DIG!
puss

GRATTIS GRATTIS GRATTIS



Min älskade mor fyller år idag. 42 hela år! Hon fick ett samtal med sång och hon lät glad.. men jag tycker vi ska fira där här också! PUSS PÅ DIG MAMMA! saknar dig i massor.

you stole the sun..

idag har jag och wilf varit inne i oldham. vi for först till brooks och fixade p-piller.. konstigt men underbart att det är gratis. dom tog liksom bara blodtryck, vägde mig och mätte mig, berättade hur det funkade och gav mig ett paket med piller för 3 månader.. heja england. sköterskan var underbar också :) ser alltid konstiga människor där dock.. typiska chavs med mjukisbyxor, bling bling och dom är allmänt fula. urs.

efter det blev det mat på mc donalds, en visit på boots och sen gick vi till sainsburys för att köpa middag till ikväll. det blir kyckling på spett med lite grönsaker och ris. vi ska laga mat till hela familjen för att hålla mamman i huset lycklig.., för det är de vi vill.

var även förbi puben "the bridge inn" och hämtade min lön för i helgen och han tog mitt nummer och skulle ringa när han behövde mig.. jag var hemsk och ljög för honom och sa att jag inte kunde jobba nästa helg för att vi ska till London. Självklart ska vi inte dit eftersom att vi inte har råd.. Däremot ska vi in till Manchester på fredagen, äta middag och se bio (vi firar 4 månader :D).. och på lördagen är vi uppskrivna på gästlistan då ett välkänt band spelar på en klubb.. kommer bli awesome!

vi hörs..
pusspuss

foton fran paketet jag fick igar


jag var ganska cool i min "kaxig"a troja.

lillasyster



jag och line i min stuga

jag och tva tomtar

min mamma ar bast och snyggast i varlden

jag och min far ar coola

har dops jag till emelie sofia westin.. kul att veta va?

jag leker lucia

forsta gangen jag haller i min lillasyster <3

pusshejda

Onsdag



(wilf och sean var pa jakt efter ett nytt stalle att chilla och dricka pa.. dom hittade det har.. sag udnerbart ut och btw.. titta vilket fint vader vi hade igar.. ar ni inte chockade? :P!)

Idag for jag till banken for att oppna ett bankkonto och antligen lat dom mig gora det! Traskade aven ivag till Sachets (ett foretag jag sokt jobb pa) och sa att jag fortfarande var intresserad och dom sa att dom hade mitt nummer och att dom skulle hora av sig nar det var aktuellt vilket tydligen ar ratt snart :)

Nar jag kom hem kom jag pa att jag glomt nyckeln hemma eftersom att jag vart stressad da wilf sa att han och hans pappa skulle aka till uppermill just da och om jag ville ha skjuts var jag tvungen att skynda mig. Sjalvklart var ingen hemma nar jag kom hem sa jag fick sta utomhus och vanta i regnet.. det var inte sa kul.. men 30 min senare kom carol hem som tur var..

Nu sitter jag har och letar efter jobb pa internet och vantar pa att wilf ska komma hem. funderear pa att spela lite bubbles.. (har borjat spela det igen bea for det ar ju sa himla kul :P)

Ha en bra dag.. pusshej

lycka


idag knackade det pa dorren och dar stod en man med ett paket fran mamma, gissa om jag blev lycklig? Sitter nu med en snus inne och njuter. Har tittat pa kort med Wilfan innan han for till jobbet och saknat min mor och alla andra i min familj. tack mamma. du ar bast!

i mitt paket fans:
- en stock snus
- foton
- 4 pasar djungelvral
- ett paket ipren 400 mg
- mitt european health insurance card
- pommeskrydda :)

Idag ska jag formodligen till banken och forsoka fixa mig mitt bankkonto. Jag trodde wilf skulle vara hemma idag men hans pappa kom och hamtade honom for ca 10 minuter sedan sa jag maste ga dit sjalv. Jag ar ledsen flicka 89.

pa tal om ledsen. fick nagot anfall igar och kundei nte sluta grata. Hade inte hjarta att vacka wilf heller men gjorde det till slut och han fick mig att ma battre. tur att jag har honom liksom.

peace out

låtgrejs

1.Sätt din musikspelare på shuffle
2. Tryck nästa för varje fråga
3. Använd titeln på sången som svar även om det är helt konstigt.
INGET FUSK!

1. Hur mår du idag?

one last chance - james morrison


2. Kommer du komma långt i livet?

California - the kooks


3. Den här låten kommer något speciellt hända till.

Fascination - Alphabeat


4. Kommer du att gifta dig?
See you - foo fighters


5. Vilken är ditt livs temasång?
If it wasn't for me - the courteeners


6. Vilken är ditt livs historia?
Inga problem - Snook


7. Den här låten är din favorit låt.

It's ok love - Saybia


8. Hur kan du fortsätta i livet?
Wake up call - Maroon 5


9. Den här låten kopplar man med dig.
Superstar Tradesman - the view.


10. Den här låten har du på din mp3 bara för att en annan säger att den är bra.

Bra, bra - Timbuktu


11. Vad kommer hända nästa vecka?

Längst fram i taxin - Snook


12. Vilken sång beskriver dig bäst?

The second you sleep - Saybia


13. Hur går ditt liv?
Foundations - Kate Nash


14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Look what you've done - Jet


15. Hur ser världen på dig?
Med eller Mot - Timbuktu


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
This boy - James morrison


17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?
The remedy (I won't worry) - Jason mraz


18. Vilken sång beskriver den person du är attraherad av?
Cannonball - Damien Rice


19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen?
Im gonna miss her - Brad Paisley


21. Trånar människor efter dig i hemlighet?
Känn pepp - Timbuktu


23. Kommer du att få barn?

Walking after you - Foo fighters


24. Till vilken låt kommer du vara intim till nästa gång?

If you love a woman - dirty pretty things


25.  Vilken låt kommer spelas på ditt bröllop?
Youre not alone - the enemy


26. Den här låten kopplar du till en speciell person.
Razor - foo fighters


puss


No-one has ever looked at me the way you look at me. No-one has ever cared about me the way you care. No-one has ever said those things youve said to me. No-one has ever made me feel like you make me feel. A kiss has never meant more than a kiss from you. Ive never feelt as safe and loved in anyones arms than i do in yours. Im madly in love with you and always want to be. I could stay in your arms and look in to your eyes forever. Youre my best friend and my soulmate and whatever happens i'll always be here for you.

I love you Wilf Shaw.. I really do!

uv-party pa tokes


tyvarr togs det inte fler bilder an sa :P

thank god its friday

idag damp ett kuvert med mitt namn ned i brevlådan här i greenfield. det var ett brev från national insurance number kontoret och i kuvertet fanns MITT national insurance number. Jag kan äntligen öppna bankkonto och skaffa min jävla mobiltelefon! :) Jag är glad.

Igår stod storstädning på schemat och ni ska se hur rummet ser ut nu.. det är LAV-LEY! Vi ska bara dammsuga och hänga upp våran tvätt och så.. sen ser det bra ut här inne. Min mor skulle vara stolt!

Ikväll blir det Tokes med Kieren. Det är UV-party där och dresscode är vitt. Så det blir nog min skjortklänning från H&m och ett par jeans eller något. Vi får väl se helt enkelt :P Det blir iaf supa och leva jävel ikväll. Äntligen inomhus istället för på ett fält.. Kan nog bli kul :) För jag är ju säkrare på Engelskan nu och känner vissa människor så det är inte lika pinsamt (hoppas jag).

Imorgon ska jag jobba. Jag hoppas det går bra. För jag behöver verkligen ett jobb!

Igår skickade mamma saker till mig. Hon är underbar. Det som kommer hem hit på Onsdag är:
- en stock snus
- ett paket ipren 400 mg
- pommeskrydda
- djungelvrål
och inget mer tror jag. Jag ser iaf framemot det :D Tack mamma! <3

Pusshej

jag saknar








jag saknar alex, bea, johanna, pojkarna, mamma, morgan, pappa, ida och alla er andra såklart. 4 veckor är det mesta jag varit borta från de flesta av er. älskar er alla.

Onsdag


Igår spenderade vi kvällen på puben "The Wellington". Jag och Wilf spelade biljard och vi sa även hejdå till Robs familj från Irland. Det bjöds på öl och vips var jag och wilf fulla. Vi gick som vanligt på promenad till parken med jack och sprang omkring i lekparken.. mogna som vi är.

Något jag stör mig på är folk som inte har respekt för andra och som är drygast i världen. har stött på några sådana idag. När jag och Wilf var på Brooks (ungdomsmottagningen) var det 3 killar där som trodde dom var bäst i världen. Dom försökte prata med oss men vi ignorerade dom så vackert. Spelade hög musik i väntrummet med deras mobiler.. pratade om varandras kukar, en berättade hur jävla full han ska bli imorgon (han skulle tydligen däcka) och hur det var att göra kvinnor gravida. Jävla missfoster :S

Jag ligger i sängen nu för jag har ont i min stackars mage :/ Har inte gjort mycket idag. Varit inne i Oldham. Imorgon ska jag ut på långpromenad med Jack. Sen ska jag förbi co op och fråga varför dom inte hört av sig till mig om intervju som dom lovade.. och gå förbi Sachets och se hur det går med jobbet där.. Det gäller att vara effektiv.

Ha det bra så länge.

Måndag

I lördags provjobbade jag ju somsagt på puben i Lees. Jag har ingen aning om vad den heter (smart av mig) men den ligger lätt isolerat från sjävla byn. Jag jobbade från 7-10 och jag var sjukt nervös.. men det gick hyffsat bra för att vara första gången bakom en bar. Inga krossade glas eller större misstag och folk verkade impade över min engelska och sånt när jag berättade att jag var från Sverige.

Igår var vi upp till dik clough igen. Jävligt jävligt trevligt faktiskt. Innan gick jag adam och wilf till simplydrinks för att köpa alkohol till alla underåriga.. (adam är också underårig men brukar få handla där ibland). Kvinnan i kassan sa dock att om det jag höll i var till Adam också så fick jag inte köpa.. men vi alla sa att det var till mig och hon var jävligt irriterad och bitchig. Jag och wilf gick ut med våra saker och Adam kom ut lite senare. Tydligen hade han köpt godis till sin kompis.. lagt fram pengar och sagt "keep the change and fuck off". så han är inte välkommen där igen.

Dik clough var iaf bra. Vi satt runt brasan. Vissa grillade marshmallows, hamburgare och korv. Annars drack vi mest, sjöng och pratade. Adam och Sean sprang och jagade får i underkläder också.. vilket verkar vara en ny tradition. Tvivlar på att det händer igen dock för Sean tappade bort sin tröja :P Jag föll i lera och vi gick hem i regnet. haha, trevlig kväll! :)

Idag har jag och Wilf varit på puben där jag jobbade i lördags. Jag fick £15 i lön för dom 3 timmarna jag jobbade och har ett till provjobb på lördag. denna gång 6-9. Han tyckte att jag skulle le mer och prata mer med kunderna så jag ska försöka med det nästa gång.

Efter puben drog vi till Oldham och gjorde lite ärenden. Gick även på "ungdomsmottagningen" och pratade om p-piller. En sak som är bra med England är att man får p-piller här gratis.. beror nog på att ungdomsgraviditeten är så hög :P

Vi har spelat biljard, druckit lite öl och så också här hemma i Greenfield. Jag gick till simply drinks för att köpa maltesers och kvinnan som jobbade igår var där och gav mig en mördande blick. hon hatar nog mig! :(

Nu har vi ätit middag.. curry. Robs familj är här så vi är 10 pers i det här lilla huset. dom är irländare och jag förstår inte så mycket av vad dom säger.. :P

jaja, detta inlägget är för långt. seeya

Dik Clough


igar vandrade vi upp pa ett falt. vagen dit var ett helvette kan jag lova. man kunde knappt andas. (kan bero pa att man ar otranad) men vi allihopa var helt slut nar vi kom upp.

Jag wilf adam sean och hannah gjorde upp en eld och pratade och drack. det var trevligt. senare pa kvallen kom alex ocksa. vi spelade musik.. de satt runt elden och sjong crying bara for att javlas med mig. det sjongs "jag sitter har i venten och spelar lite dota" och boten anna". jag borjar dock bli van nu :P

alex och adam dansade aven runt mig samtidigt som dom gjorde fagel ljud. jag var ratt radd ja!

Det var iaf en heltrevlig kvall innan det sparade och elden forstordes hah. fick aven ett samtal av johanna vilket jag alskade. gav mig hemlangtan dock. JOHANNA!! du far inte ringa och saga sadana saker.. hmpf :P

just nu har jag trakigt. ska se lite shameless tror jag. ikvall blir det att provjobba pa puben. borjar klockan 7 (8 eran tid).. hoppas ni haller tummarna for mig!

pusshej

hej

vi ska tydligen ut på ett fält och dricka öl. jag är inte så taggad. jag, min kille, två sextonåriga pojkar och två sextonåriga flickor. hm, man tager väl det man haver. känns som att jag måste bli aspackad. bara för att ha kul eller något. kan man bli mer negativ än mig? jag är less på att bara sitta inne och inte göra någonting.

ska bli skönt att jobba imorgon. även fast allt kanske går åt helvette och det är första och sista gången jag jobbar där.
hm

halsband


jag gillar mitt halsband. fick det av bea i fodelsedagspresent. har aven hangt dit mammas forlovningsring som hon hade med pappa. fick den av henne nar jag for vilket jag tyckte var fint. nu bar jag med mig dem bada overallt :)

friday


idag akte jag buss sjalv for forsta gangen har. forst till lees dar jag gick till en pub vi sag pa vagen hem igar fran oldham. dom soker barpersonal sa jag kande att det kanske kunde vara nagot for mig. jag ska fa provjobba imorgon och borjar klockan 19.00. det blir kul. jag ar dock sjukt nervos

busschaffuoren var inte sa glad pa mig nar jag rakade ge henne 3 pund och en tia pa bussen idag. tior och pundmynt ar bada guldiga sa jag blev forvirrad. sen visste jag inte vart jags kulle hoppa av i lees sa jag hoppade av en hallplats fortidigt och fick ga en bit. det gjorde dock ingenting.

efter det tog jag bussen in till oldham och lamnade in mitt cv pa poundworld som nyss oppnat (en affar dar allt kostar en pund). som typ the dollar store.

Fick aven ett lyckligt besked idag. jag kan andas ut. sa javla skont!

Har tvattat och diskat och stadat undan lite.. (jag kanner mig som en hemma fru) och wilfs kompisar kallar mig "the wife". jaja.. det ar smallar man far ta helt enkelt :P

Ikvall vet jag inte vad som hander. Alkohol skall dock fortaras.. mer vet jag inte. Horde att vi kanske skulle upp pa nagot falt igen och dricka.. vem vet?

bloggdesign

idag hjalpte johanna mig med photoshop och jag borjar lara mig lite. jag gjorde iaf en ny design helt sjalv.. jag ar nojd :)

da vet ni.. mer om dagen kommer sen.
pusshej

det ar sommar har


torsdag

pa dagens schema star;
- ga till uppermill
- fraga pa buckleys om det finns nagot jobb
- kopa macka pa buckleys
- lamna in cv pa spar igen
- ta bussen till oldham
- ga till nagon pantbank eller nagot och lamna in cv for dom behovde tydligen folk
- hem
- stada
- tvatta
- ata
- se blood diamond
-sova

pusshej

onsdag


jag har varit dalig pa att uppdatera men jag har varit sjukt trott de senaste dagarna.

I forrgar hangde vi pa ett falt och drack lite alkohol.. och det resulterade i videon ni kan se i inlagget under.

igar gjorde vi inte mycket alls. wilf jobbade och jag var uttrakad. det var kanon vader dock sa jag gick till parken en stund och laste min bok "pappas flickor" som jag tog med mig hemifran. gick pa promenad med hundarna och tyckte synd om mig sjalv for att min armbage ar fucked up. Robert ringde och undrade hur jag hade det och det uppskattades kan jag lova. Ringde aven alexandra som jag inte pratat med pa typ 3  veckor och viktor horde av sig fran cambridge. Gick till co op och fragade om jobbet dom hade dar (lamnade in mitt cv forra veckan) dom skulle hora av sig om intervju. Somnade en stund pa eftermiddagen och vacktes av wilf som kom hem. Vi gjorde middag, sag pa tv, gick pa promenad med hundarna och somnade.

Idag ar jag uttrakad igen eftersom att jag ar arbetslos och wilf jobbar. Jag ska alldeles strax ta tag i disken, tvatta och stada upp lite i rummet sa carol blir glad. Har ju inget battre for mig sa. Har varit pa promenad med hundarna (som jag forovrigt hatar idag). dom vagrar lyssna, dom at upp osten jag skulle ha till min frukost (eftersom wilf aldrig stallde in den i kylen) och dom ar allmant irriterande. Nar disken ar klar och tvatten ar i tvattmaskinen ska jag springa ivag och kopa brod och ost sa jag har nagot att ata samt sa vi har nagot att ata till frukost hela familjen.

jaja, dags att ta tag i saker och ting.
ha en bra dag. pusshej

HAHA adam ar galen


adam bestamde sig for att strippa till underklader och jaga far. det var underhallande kan jag lova. :P

hhaha


1. ni hor inte var jag sager sa jag har skrivit lite dar
2. jag ar pinsam som gar omkring och pratar med mig sjalv
3. om ni hor mig prata hor ni hur fjolligt jag pratar
4. kom och halsa pa mig

(hm, jag ser nu att det jag skrivit typ itne fungerar har.. men om ni ser den pa youtube.com sa har jag skrivit lite i filmen.)

hejjjjjjjjj


hej, jag hittade till wilfs photoshop.. dock ar jag samt pa det.. jag onskar johanna var har sa hon kunde hjalpa mig.
jaja, pusshej

btw. ska ut och rasta hundarna nu och tankte filma lite pa vagen sa ni far se lite hur det ser ut :)

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0