friday


idag akte jag buss sjalv for forsta gangen har. forst till lees dar jag gick till en pub vi sag pa vagen hem igar fran oldham. dom soker barpersonal sa jag kande att det kanske kunde vara nagot for mig. jag ska fa provjobba imorgon och borjar klockan 19.00. det blir kul. jag ar dock sjukt nervos

busschaffuoren var inte sa glad pa mig nar jag rakade ge henne 3 pund och en tia pa bussen idag. tior och pundmynt ar bada guldiga sa jag blev forvirrad. sen visste jag inte vart jags kulle hoppa av i lees sa jag hoppade av en hallplats fortidigt och fick ga en bit. det gjorde dock ingenting.

efter det tog jag bussen in till oldham och lamnade in mitt cv pa poundworld som nyss oppnat (en affar dar allt kostar en pund). som typ the dollar store.

Fick aven ett lyckligt besked idag. jag kan andas ut. sa javla skont!

Har tvattat och diskat och stadat undan lite.. (jag kanner mig som en hemma fru) och wilfs kompisar kallar mig "the wife". jaja.. det ar smallar man far ta helt enkelt :P

Ikvall vet jag inte vad som hander. Alkohol skall dock fortaras.. mer vet jag inte. Horde att vi kanske skulle upp pa nagot falt igen och dricka.. vem vet?


1 kommentarer

Bea

The wife to the wilf.. hihi :D Jag är så rolig!

Datum: 2008-07-04 Tid: 18:33:42
Blogg: http://abej.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0