resfeber

Jag drar ikväll!! Visserligen bara till sthlm men imorgon dras det vidare till Manchester. Omg.. jag har fortfarande inte riktigt fattat det. Jag kommer dö på flygplatsen!

förkylning

Jag har legat uppe hela natten och hostat. Min förkylning vägrar ge sig och jag blir galen. Den blir bara värre och värre. Inte nog med det har jag en fruktansvärd mensverk också. Tack gud för att du älskar mig.

Nu blire sista ärendet på banken innan jag far. wöwöw

naw

image239
ida gillar att äta på mig.

måndag

lördagen bjöd på fest. jag var jätte full som vanligt och har minnesluckor. men det var rätt kul iallafall.. mys under bardisken med magda.. jag shakade ass och det var kul att träffa en massa folk :)

söndagen bjöd på frasse mat med magda. godis i soffan hemma hos pojkarna och slöerier hemma. usch så skönt. Vart även jääävligt förbannad igår. Tur att vissa människor är normala.. eller inte??

Idag har jag varit duktig. Skrivit lite på projektrapporten. Varit på banken och hämtat ut pengar. Varit på forex och växlat pengar. Varit hos farmor och hämtat resväskan och nu börjar det gå upp för mig att jag åker om nästan 3 dagar. Jag är så nervös att jag inte kan andas.. kräk.  :( Var även och fikade med Michaela.. Det var mycket trevligt, och jag tycker det är väldigt konstigt att vi gått i paralellklass 3 år och aldrig riktigt pratat. Jag hade iaf hur trevligt som helst :)

Nej, om man skulle gå och kräkas en sväng.
4 dagar. 

bloggtorka

Jag är dålig på att uppdatera. Mestadels för att jag idag varit sjukt sliten och spenderat hela dagen med magda i soffan hos robert och bo. även hemma hos henne där vi fettat onyttigheter. en annan anledning är att en av engelsmännen är en idiot och har gjort mig förbannad.

jaja, summering av helgen kommer imorgon.

hejsan

jag är hög på magma. magma är min drog. jag tycker om det. hon är rolig. hon heter dock egentligen magda. men jag gillar magma mer bara för att det låter så fult. puss på henne iaf!

hejdå

GAH

Jag hatar kvinnan på banken. Jag kommer inte få mitt visakort innan jag far. Hur fan ska jag lösa det här?

7 dagar. en jäkla vecka!

Nu är det exakt en vecka kvar tills jag är i Amsterdam och väntar på flyget till Manchester. Det pirrar i min mage! Wilf är iallafall mycket bra för tillfället. Vilken söt liten pojke.

Idag har jag varit hemma. Jag är sjuk, det är synd om mig. Jag har ont i magen och min hals håller på att ta död på mig. Mamma är också hemma. Hon är sjukskriven i 2 veckor.. stackarn. och hon kanske måste opereras :(

ikväll ska jag ligga i min säng och tycka synd om mig själv. se film, kurera mig och äta onyttigt. Imorgon är det jobb som gäller.. 10-16 sen drar vi igång med supandet! bygdegårdsfest FTW! :D jag taggar jävel. Jag och Malvin ska bli redlösa! :)

peace

thursday

Jag vart bättre i magen men nu har det blivit lite sämre efter middag på frasses och fika hemma hos Petter. Men det var mys med fika.. Prata gamla minnen och grejor. :)

Förutom fikat låg jag hemma i min säng och såg serier.. det var underbart tyckte jag!

Nu har jag tråkigt. Blir ingen skola för mig imorgon då jag inte känner mig riktigt kry. Ska ligga hemma och kurera mig hade jag tänkt.

Om 17 minuter är det en vecka kvar. SPÄNNANDE!

morgon från helvettet

Jag trodde att jag seriöst skulle dö imorse. Jag vaknade klockan halv 8 av att jag hade hur ont i magen som helst. Har aldrig haft så ont förut. Jag kunde inte röra mig. Jag tog mig ner för trappen och kröp till toaletten där jag låg på golvet i typ en halv timma. Jag kröp ut och ställde mig upp men var tvungen att springa in igen för det kändes som att jag skulle kräkas. Det gick dock inte så jag kröp till soffan där jag tydligen lyckades somna. Vaknade 4,5 h senare och nu har jag inte fullt lika ont men jag känner mig inte riktigt okej ändå.

Mamma trodde det kunde vara något som magkatarr.. Eftersom att jag inte äter som jag ska, jag sover inte som jag ska och jag stressar för mycket. Dock kändes det inte såhär sist jag hade magkatarr. Jaja, jag hoppas det går över nu iallafall.

Kalas



Idag blev det inte så mycket gjort på skolan. Såg på en show i Valhalla med Alex och Bea. Den var bra bitvis men jag saknade den rödatråden och jag blev förvirrad.

Gick ner på stan och kollade grejor med flickorna efterskolan. Käkade middag på Catarinas med Johanna och Line och gick sedan hem till Johanna.

Vi for sedan med Farmarn och Peter till Samuel där det var kalas. Han fyllde nämligen 21 igår. Såg en oerhört ful man som hade gympa framför tvn. Vi alla stod och stirrade på honom och asgarvade. Vilka jävla rörelser han gjorde alltså. Sjukt jävla underhållande! Han hade dock blivit rädd om han sett oss :P

Nu är jag hemma och är trött. Ska se mina serier och sen typ sova.
Ingen skola imorgon eftersom att det är universitetsdag och jag inte tar mig in på universitetet efter skolan med mina betyg. så jag ska vara hemma.

Allt är fixat med resan nu hoppas jag. Jag tar mig till stockholm i tid. Jag vet när flygen går (vilka tidzoner jag ska använda), jag har en resväska och en sovsäck. Awesome säger jag.

PARTY PÅ LÖRDAG!
och 9 dagar kvar.

en bra dag

Idag har varit en bra dag.. jag vet inte varför.. men jag har varit på strålande humör hela dagen! Införskaffade även en typ klänning eller vad det nu är för något. Den är fin.. men jag känner mig lite för hipp.. jaja, jag vänjer mig nog..

Wilf frågade btw sin mamma idag om jag fick bo där i 9 dagar.
wilf: oh mum emelie from sweden is coming for 9 days. is that ok?
mrs shaw: WHAT?!
wilf föklarar lite och hon verkar lycklig och drar till med en svensk dialekt (som jag är nyfiken på hur den lät)
mrs shaw:
how does emelie from sweden off the interner look like? let me guess.. tall, long blonde hair, very pretty?
wilf: good guess :]
lovely! nu är det iaf säkert att jag får bo där. skönt :)

Ringde även flygbolaget för att kolla upp tiderna.
"Unfortunately we can not take your call in Swedish, please hold and you'll get to take it in english."
jag fick panik och la på.


nu lite tidsfördriv stulet av min käre vän MALVIN

Har du:
Folköl i kylen?
jag tror inte det nej.
Några husdjur? en katt.
Någon favorit rätt? som vanligt kotletter i kolasås.
Några framtidsplaner?
ENGLAND
Någon sjukdom? förkylning?
Gymkort? Jag hade
En homosexuell kompis? Jag hade
Någon favorit låt? . många
Duschat idag? nej.
Någon kompis som snarkar? haha ja
Någon vän som spelar i ett band? ja.. jag själv bla
Några mvgn? MUSIK
Något beroende?. nikotin typ och cola light
Fikat idag? nej
Något favoritmärke? jag gillar cheapmonday
Nagellack? nej
Någon vän som bor i ett annat land? jag har mina britter :) :)

Vem:
Avskyr du mest just nu?
jag vet inte.
Stör du dig mest på? Ingen speciell tror jag
Lagar mat? mamma
Städar? jag.. vilket är typ aldrig

Vilken:
Tidning läser du?
ingen.
Buss åker du oftast? till och från skolan.. linje 12.
Frisyr har du? ingen förtillfället
Dag fyller du år? 1 december
Årstid föredrar du? Vår & sommar.
Stad är du uppvuxen i?
Umeå

Vad:
Gör du nu?
har tråkigt
Vill du arbeta med när du blir stor? Ingen aning :O .
Har du på dig just nu?. tights och min kjolklänning. + underkläder såklart
Har du för smink idag? foundation och mascara.
Äger du för skor? converse, 2 vans, ett par röda tygskor och ett par svarta.
Läser du för bok? ingen förtillfället
Ska du göra nu? sova kanske?

jag; emelie sofia westin..

är så less att jag skulle kunna grina just nu. på allt. idag har jag en oerhört oerhört oerhört dålig dag, vilket jag tyvärr också lyckas ta ut över stackars oskyldiga människor.

SKÄRPNING!

Måndag och skola igen.



Lovet var bra, även fast jag var oerhört förslappad. Det kändes skönt att ha sovmorgon till 12.30 första dagen men inte fullt lika skönt att ha en oändlig Samhällslektion där vi fick veta att vi har prov på Onsdag. Ångesten och stressen kom alltså direkt.

Saker som måste göras de närmsta 10 dagarna:
- Samhällsprov
- 2 religionshemprov
- show and tell på Engelska Cn
- 70% projektseminarium
- Kulturhistoria redovisning
jag vill ta studenten nu så jag slipper skiten!

Nu har jag nyss ätit och funderar på att slå igång en film eller något. Jag känner mig inte kry. Jag håller på att bli förkyld och magen gör ont. Skitvädret ute gör mig deprimerad och jag är fruktansvärt trött. Jag glädjer mig dock åt att jag åker nästa vecka! UNDERBART!

Hejdå

btw. idag skaffade jag visa kort.. dom på banken tyckte att det var en bra idé då jag ska till England. Vill ju inte riskera att mitt maestro inte fungerar och jag står där pank. Så nu är det påväg.

11

nu är det 11 dagar kvar tills jag åker och 9 timmar tills jag ska kliva upp.
skolan ger mig ångest.

söndag

Imorgon börjar skolan igen. Det känns seriöst förjävligt. Nu vill jag ta studenten så jag slipper skiten!

Igår jobbade jag 9-18. Ett helvettes pass! Åkte till morbror där mamma hade gjort tacos.. Åkte hem och betalade biljetterna till england.. så nu är det på riktigt.. Wilf var hemsk och lurade mig om att jag inte kan bo där och jag fick lite panik.

Jag och magda drog sedan till dalkarlså där det var sällskapsspel kväll med bo robert samuel farmarn petter lundström anton sorken carlberg och sofie. :) mycket trevligt och jag har tydligen en doldtalang i att kunna ord baklänges.. haha. Fick åka skoter med Farmarn också och jag trodde seriöst att jag skulle dö. Jag skrek och jag skrek och jag skrek. Nu gör min hals ont.

Åkte hem och somnade runt 12. tidigaste kvällen på sjukt länge. Men då känner jag mig relativt uppvilad nu också då det är dags för arbete. Skulle egentligen börja 10 men blev inkallad tidigare då Linda var sjuk. Jaja, skitsamma.
Nu ska jag fortsätta äta min frukost! byyye


12 fucking dagar kvar

btw, någon som förstår detta?

ni ny god ny sinne härje svenskä ägn a kägnu jel båtol Slyna msn
vaknade nämligen upp med det smset och jag förstod ingenting haha.


engelska hemmafester och cider

Igår hängde jag hemma hos anton och crille med magda anton robert robert och petter. vi pratade en massa, spelade kort och hade det allmänt mysigt.. Sen drog jag och magda hem till mig och drack cider och fick uppleva en engelsk hemmafest genom webcamen. HAHA det var så sjukt roligt. Fulla jävla engelsmän! haha.

Nu sitter jag på jobbet och det är hemskt. Jag är så less. Jag vill sluta men har inte råd. Någon som vet av ett bra betalt sommarjobb som jag kan prova på? Gahr.

13 dagar kvar. Jag vill åka nu. Jag är less.
men jag har ju magda nu, som jag blir hög på. haha vi är sjuka i huvudet!

underhåll mig till kl 18 då jag äntligen får åka hem!

Dan in real life

image234


Igår jobbade jag 17-20. Sen gick jag och Johanna till Dalkarlså för att hämta min börs och där fick jag en glad överraskning. I soffan satt MAGDA! finally. Henne har jag saknat. Jag skrek och flög på henne, stackarn :P vi satt där ett tag och pratade sen for vi hem.

Jag och Johanna käkade pringles, drack cola, läste bloggar och såg Dan in real life, som jag tyckte var bra iaf.. Vet inte vad Johanna tyckte :P Sen pratade jag med britter och sov.

Vaknade runt 1 idag. Gick på en väldigt kort promenad med Magda till min morbror. Han är i Thailand.. så under de närmaste 3 veckorna så är det där (i min morbrors lägenhet) våran middag tillagas eftersom att vi inte har något kök. Käkade mat och gick hem.
Nu väntar jag på att mamma ska se klart Glamour så att vi kan boka flygbiljetterna. Sen ska jag duscha och vara med Magda och några av pojkarna.

Solong.

image235
om exakt 2 veckor är det här jag befinner mig.

nervositet

Igår slöade jag hemma hela dagen och åkte på kvällen till Dalkarlså för att se film med Robert och Anton. När jag och Anton anländer är inte Robert hemma. Vi startar turtles och ser nästan klart filmen då jag går upp och hittar honom sovandes i sin säng. Vilken jäkla slöfock.

Idag har jag legat hemma hela dagen igen. jag är slöast i världen. Gick och käkade med Johanna på frasses och nu är jag på jobbet.

Smsade Wilf och sa till honom att om han hade ändrat sig så skulle jag behöva veta det nu och svaret jag fick var: "No love i cant wait :) No second thoughts at all :) xx" Så ikväll bokas biljetterna! Pappa gick med på att betala hälften av kostnaden.  8 dagar hemma hos Wilf. det kan bli spännande.. men ack så kul. (håller tummarna ^^ ) jag är sjukt nervös.

jobb fram till 20. Sen ska jag hem och umgås med Johanna. Se film och mysa :) det blir kul.

peace out.

15 dagar kvar

Kate Nash



Kärlek till denne också.

Corona

image233


Igår var det jobb mellan 13.30 och 17. Åkte in till stan med 18.05 bussen och insåg när jag anlände i stan att mitt pass fortfarande var hemma. Panik ringde till Morgan för att han skulle skicka det med nästa buss vilket han gjorde. Fick dock betala 20 kr tll den där jävla busschaffuören. snåla jävel.

Drog till Johanna, duschade och drack någon öl.. Jag och farmarn for sedan till Ersboda och TKI där Robert Bo Björn och Björns jobbarkompisar hängde. Beställde taxi, åkte till Corona där det vart party för hela slanten. Jag lyckades tappa bort mitt bankomatkort under kvällen men hittade det som tur var i baren sen. Någon godhjärtad människa hade lämnat in det. Har dock inte vågat kolla hur mycket det är kvar på det. Måste nog göra det nu. Jag rädd att det kan vara länsat.

Vaknade runt 12, gick ner i köket men vart så less där nere så jag kunde inte göra något att äta. Så nu är jag hungrig. Fick hem nya kyle och october road som jag har sett. Och nu ska jag stänga av datorn för att den är överhettad och för att jag måste äta något och sånt bajs.

Ha en bra dag.
Peace

Det är tisdag och solen skiner.

Strålande sol och jag har sovit bort halva dagen. Vaknade runt halv 1 - 1 då jag fick sms av min käre farbror. Hinner bara ut på altanen då chefen ringer och frågar om jag vill jobba. Självklart vill jag det eftersom att jag behöver pengar, men kanske inte jobba enbart enstaka timmar. Men pengar är pengar såklart.

Ikväll blir det utgång (hoppas jag) om det finns biljetter och om dom vill släppa in mig. Det kan bli kul.. Ska ut med Sandra :) Sen blir det att sova hos Johanna, om jag inte sover hos pappa dvs. Han kanske tycker det är kul att jag är hemma där någongång.

17 DAGAR KVAR INNAN JAG ÄR I ENGLAND! tagga jävel.

nej det är absolut inget fel på oss...

image232

gudomligt.

Jag har blivit kär i denna 17 årings musik. Helt underbart. Här får ni ännu ett smakprov.



Jag blev btw oerhört less nyss när jag var inne på hennes myspace och såg att hon ska spela i Umeå den 28mars då jag är i England. Vad är oddsen liksom? gud gillar inte mig.

England, lov och hunger

image230
min kusin är sötast i världen.

Jag är hur hungrig som helst, men jag vägrar göra något i vårat kök. Jag kan inte göra något i vårat kök för det är en enda röra och jag hittar ingenting. Kan det inte bli klart snart? Jag blir tokig.

Det är lov och jag har fått sova ut vilket kändes underbart. Slipper ha ångest över att man är hemma :) Idag känner jag mig såhär lat och tråkig. Ligger bara i min säng och slöar, men det är oerhört skönt!

England England England. Har inte hört något från Magda så jag antar att det blir så att jag får åka själv. Jag hade dock sett framemot att få spendera tid där med henne :) (nu vet jag ju dock inte om hon ska med eller inte.. men jag antar att hon inte kommer ha råd :/ ) Jag lär nog åka själv iallafall och bo hos Wilf. Läskigt säger vissa, nyttigt andra. Jag tror det kan vara jävligt nyttigt även fast jag kommer vara sjukt nervös. Tänk om jag helt plötsligt glömmer bort hur man pratar engelska och vi hatar varandra! Det är dock inte så långt hem.. bara över havet och så :P

pratade med mamma om det.. Hon såg inte så nöjd ut men hon sa inte nej. Frågade mest bara om vi kunde lita på att jag kunde bo hos dom osv. Jag litar på dom, det gör jag. Ni får kalla mig naiv.. (även fast jag blir upprörd) men jaglitar på dom :)

Nej jag måste verkligen äta något. Jävla kök helvette :(

planering

Haha, planeringen har ändå börjat även fast allt inte är säkert än. Jag ser dock framemot det sjukt mycket. Visserligen är jag lite sådär små nervös och tycker inte om när folk säger till mig att allt kommer gå åt helvette. Men jag tror på det här.. jag gör det verkligen.

insåg just att det isåfall är 18 dagar kvar. sjukt säger jag.

sliiiiiitet

I fredags vart det pipes, johannas lägenhet, rött och x3m för hela slanten och jag hade jävligt kul. Dock ramlade jag av en stol på rött och alla i puben blev tysta och stirrade på mig. Jag har fortfarande ont i mitt lår och skäms när jag tänker på det! Fint var det också att alla i mitt sällskap bara skrattade och pekade på mig och att det var en främmande kille som fick hjälpa mig :P Skämde ut mig lite på x3m tror jag också.. men det vill vi inte tänka på.

Kom hem klockan 4 igår och då stod mamma och drack öl. Jag vart nyfiken på vart hon skulle någonstans. En kvart senare sitter jag i en bil påväg mot Holmsund (av alla ställen :S) Vi äter middag hos Carina (anders flickvän) och går sedan till Kajutan där Anders band spelar. Träffade Linda min kusin och det var sjukt trevligt :) Jag hade en underbar kväll och alkoholen bara regnade över mig. Kanske så det är när man är yngst. Fullt av 30+are och en del äckel som jag försökte hålla mig undan från men som ändå hittade mig. Vet inte hur många gånger vi fick höra "Är det här din dotter??? neeeee.. jag trodde ni var systrar" Jo jävlar att ni trodde det! Jaja, iaf en mycket trevlig kväll. (förutom då att min vita älskade skjorta är förstörd av rödvin. snyft och grin).

Nu har jag huvudvärk, ont i min mage och allt jag äter smakar alkohol. Lyckades somna runt 4 och sen vare bara att kliva upp runt 8-9. Jag vill hem men jag måste vara kvar här på jobbet till 16.00. Blä säger jag. Sen ska jag hem och slöa.

JAG HAR LOV! grina av glädje.

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0