Fodelsedagsfirande osv

I fredags var det da fodelsedagsfirande som stod pa schemat. Efter Wilf slutat jobba kom han och Adam hem hit och jag fick min present av Adam. En rod halsduk som jag ville ha :) Tack adam. Sen kom Digsy och vi gick till The Welly och spelade lite biljard och drack lite. Efter det tog vi en taxi till Uppermill, kakade Kebab och Digsy bjod pa en drink pa puben bredvid da vi sprang pa toa :P

Efter kebaben tog vi en taxi till Church inn dar vi hangde resten av kvallen. Var mycket trevligt (har alltid kul med dom har 3) och vi blev alla pa lyset :P Varje person jag traffade ville jag presentera mig for "Hello, I'm Emelie. I'm Swedish". En kille trodde mig inte och jag fick visa mitt pass. Sen traffade jag nagra utanfor nar jag skulle roka som ville att jag skulle saga "I'm Emelie, from sviiiiiiiideeeeeeeeeeen".. sen skrattade dom at mig. :P

Promenaden hem var galen. Kolsvart och halkigt och vi alla var valdigt fulla. jag ringde en massa samtal. (forlat bea och johanna). Var busiga och gjorde lite hyss och sen nar vi kom hem dackade vi.

Lordagen spenderades en stund i Manchester. Wilf kopte fodelsedagspresent at mig och vi kopte julklapp till min kusin Alex. Kakade middag pa Chiquitos och sen for Wilf tll jobbet och jag lag i sangen och var jatte bakis och laste och somnade sen.

Idag har vi stadat rummet, blivit skrikna pa och nu gor vi ingenting. jag gick till tagstationen for jag skulle till Ikea.. men efter en stunds vantan kande jag att jag inte orkade dra till Ikea for att jag inte skulle klara av att bara alla sakerna till taget osv.. sa carol ska dit imorgon.

Har kommer lite bilder fran Fredagen


i vantan pa kebaben




min nya halsduk :)




Wilf tog bilden. Sjalvklart spionerar jag inte pa pojkar nar dom kissar.


Digsy :P

Fredag

Jobbet idag gick bra och vi fick sluta tidigare vilket var helt underbart.

Jag har nu duschat och klatt img. Bara sminket som behover fixas innan vi gar ut ikvall.
Fodelsedagsfirande :)

Btw.
Farmor (om du laser det har)
Hade ett kuvert fran dig i posten idag. Tanker inte oppna det forrans mandag dock. men tack sa mycket :)

Thursday

Jobb idag da som vanligt. Vaknade runt kvart i 8. Var jobbigt att kliva upp da min gullegris lag bredvid mig och sag allmant sot ut. Men men.. what to do? jag borjar iallafall komma in i det har med heltidsjobb, och jag gillar det :) Pengar saklart, sen sa har jag ju nagot att gora under dagarna istallet for att sitta och uggla i mitt rum.

Jobbet gick bra. Jobbade med Kevin som ar valdigt pratglad och aven en av Wilfs kompisar.. De mobbar mig lite pa jobbet dock, svart att forklara da ni inte vet hur maskinerna fungerar.. men det ar roligt. vi far alla ett gott skratt. Sen har jag upptackt att jag inte forstar min kollega ipe som ar fran indien.. inte ett ord :P

Det ar aven valdigt mycket skitsnack pa mitt jobb. Speciellt om en kvinna (och jag forstar varfor). Hon pratar ut i ett, om sig sjalv saklart.. och om man sager nagot avbryter hon en och pratar om sig sjalv igen. Sen ar hon valdigt jobbig att jobba med eftersom att hon ska gora allt pa sitt satt och inte som alla andra gor. Irriterande.hon var dock inte dar idag sa fikarummet var tyst och lugnt.

Julpyntet blev upphangt dar idag och dom hade varldens roligaste julgran som hade ogon och en mun och varje gang man gick forbi den sa sjong den "jingle bells". Kan nog bli lite irriterande i langden.

Nu ska jag lagga mig och lasa och gosa med Wilf.
och imorgon blir det fodelsedags galejj.. vad vet vi inte an.. men det kommer innehalla alkohol och trevligt folk.



kvinnan som vi alla ogillar






Bilder fran varan 8 manaders dag

inte sa manga men.. varsagoda








Underbaraste alskling!

nu nar jag kom hem fran jobbet hade wilf en overraskning at mig. forst hade han stadat rummet, iaf det mesta :) och sen bad han mig titta under tacket. dar lag en bukett med liljor och en lapp till mig. AAAAAAAAAAAAAh, jag dor sa sot han ar :) PUSS


hemma igen

internet ar sa javla segt sa bilderna kommer upp imorgon.
pusshej


8 manader

Kom just hem fran jobbet. Har varit en ratt lugn dag med manga skratt. Det uppskattas :)

Nu ska jag byta om och springa till taget som tar mig till Manchester. Jag och Wilf ska ata middag dar for att fira varan 8 manaders dag.. sen sa ska vi nog hem och chilla.
 
Jag onskar att mina bocker kunde kommit idag sa jag hade nagot bra att lasa.. Jag far helt enkelt vanta tills imorgon :P

Jaja, ha en bra kvall. Bilder kommer formodligen lite senare da vi kommer hem.

Mandag


Jobbet idag gick hyffsat fort. Jobbade med kevin och vi pratade om allt mellan himmel och jord sa tiden flog fram. Efter jobbet for jag och wilf till puben och spelade lite biljard (jag vann bada gangerna) och nu har vi just atit klartm iddagen han lagat at oss.

Vi hade tankt fara pa bio imorgon for jag vill verkligen se twilight, men den visas inte i England an (skit javla land).. Detta gjorde mig besviken.. och speciellt eftersom att det ar varan 8 manaders dag sa ville jag ga och se den och mysa och sa. Men ack nej. Sa vad som hander imorgon vet jag inte. Vi ska nog pa middag anda. Vi far se om det gar nagra andra filmer.

Jaja, nu ska jag ge datorn till Wilf och lagga mig och lasa min nya bok. (vill egentligen lasa uppfoljarna till twilight men man kan inte fa allt man vill ha..besatt?). Vi hors.
Pusshej

Sondag

Wilf har ockuperat datorn hela dagen for att skriva sin uppsats till uni sa jag har mest legat i sangen och last. Darav dalig uppdatering :P

Igar fixade Johanna min design. Mycket enklare och renare an forut och jag alskar det. Bilden i headern skall dock bytas ut da jag tar en ny bild, for den dar ar mer an ett ar gammal tror jag :P Tack sa mycket alskling :)

Har inte gjort nagot spannande idag forutom legat i sangen och last Twilight. Den ar utlast nu btw och jag vill ha uppfoljaren. Sjukt javla bra bok alltsa. Ni borde lasa den :)

Sitter har nu och kanner mig nagorlunda deprimerad over nasta mandag. Emelie fyller 19 och dagen kanns bara vardelos. ingen familj (forutom min engelska familj), inga presenter fran min familj fran sverige (forutom mamma som redan skickat den, och johanna) eftersom att de tanker fira den till jul. varfor ens idas fira? tankte ga ut pa middag med wilf, men han kommer hem sent pga uni sa det blir ingenting utav det heller. Kanner mest bara for att grava ner mig.

jaja, nu ska jag strax sova. hejs

Forlat


Jag ber om ursakt for min hemskt daliga uppdatering, men jag har borjat jobba i fabriken pa jobbet och har varit helt sludkord nar jag kommit hem och direkt lagt mig i sangen och tyckt synd om mig sjalv :P Jobbet gar iaf bra sa ni vet.

Igar var jag och wilf i dobcross och hangde pa puben the woolpack med adam, jennie, charlotte, sophie och deras 3 vanner. Var mycket trevligt kan jag lova men vi alla vart verkligen pa lyset. Hade trevliga konversationer med Adams mamma och pappa som var dar ocksa. Vilka gulliga manniskor.

Idag for vi in till manchester for att kopa julklappar. Vart en snabb visit dock eftersom att vi bada var jatte bakis och for att det var alldeles for mycket folk dar. Kom iaf hem med en julklapp till mamma och en till Alexandra. Sen kopte jag 2 bocker ocksa. Twilight (som filmen som kommit ut nu ar baserad pa) och Chasing Harry Winston som ar skriven av samma forfattarinna som skrev djavulen bar prada. har borjat lasa twilight nu som verkar riktigt bra. Gud vilken bokmal jag ar :P

wilf ar och jobbar och jag sitter har och trakar. ska nog lagga mig och lasa igen och kanske ga och sova. ar sa sjukt trott, men vill ju anda vara vaken da wilf kommer hem igen.

Jaja, vi far se hur kvallen slutar. Den blir dock lugn och skon.

fyaaaaaaaaan

....v ilken javla kvall!
eftefest nu liksom med rollingstones och alkohol och massa folk
underbar kvall

Pappa


fick just mms av pappa med den har bilden.. pappa ida och min farbror i bakgrunden. Vilka sotnosar eller hur!!
Puss pa dom!

Huddersfield - Leeds

Hade helt glomt bort att vi skulle pa fotboll idag i Leeds med Wilfs pappa. Vi gick iaf upp tidigt och gjorde oss iordning och hoppade in i bilen for att aka dit.

Var fullsmockat med folk. Borta match for Huddersfield som vi hejade pa. 32 000 askadare och 30 000 av dom var typ leeds fans. hejarklacken var underbar, huddersfield gjorde vinnarmalet 2 minuter innan matchen slutade och allt var hur kung som helst.

Nar vi var pavag hem slappte dom inte ut oss fran arenan for att Leeds fans stod utanfor och vantade pa oss. Vi stod vid en grind dar leedsare kastade mynt pa oss och grejor. Vi fick poliseskort darifran och poliserna stod som en mur mellan oss och de andra fansen som gav oss mordande blickar. Nagon kastade en flaska mot huddersfield fansen. Efter ett tag lugnande det ner sig sa vi smet ivag till bilen och akte hem.

Vilken stamning :D

bilder kommer har

pa vagen till leeds

pa vag till stadion som ni ser en del av

ridande poliser











dar bakom poliserna star dom och vantar pa oss haha


"we all hate leeds scum"
see ya

You know that I could use somebody.


(en bild jag ritade dag nar jag hade trakigt pa jobbet :P )
Nastan ny kommit hem fran jobbet som var lika slappt som vanligt. Jag har varit valdigt orolig ett par dagar nu eftersom att min provanstallning gar ut imorgon och far jag inte jobb sa kommer jag formodligen att masta flytta hem nar jag halsar pa till jul.

Men igar hade vi ett snack om min framtid i foretaget.
"We think that youre not experienced enough to work in the office. Its nothing about your speaking or reading english, even though you might have problem reading some of our procedures and so on, but mostly your listening english. And we can understand that you have a bit of a problem understanding different accents like scottish and irish.

We've been waiting to have this conversation this long because we've been looking for other oppertunities for you here."

Efter det berattade dom att jag iaf har 3-4 manaders jobb i fabriken om jag vill, sen kommer en robot som dom ska kopa och da far vi se hur manga bestallningar dom har. gar foretaget bra behaller dom mig, annars forsvinner mitt jobb. Detta betyder dock att jag iaf har 3-4 manaders jobb och att jag kan spara pengar om jag inte skulle fa fortsatt efter det.. Men en kille ska in i armen sa jag kanske far ta hans jobb nar han far, vi vet dock inte nar det ar an.

"We dont want to pressure you in to making any decisions right now. You can wait till friday to tell us what you want to do. But we wanted to ask you before we made it public that we need anyone."
"I DEFENITELY WANT THE JOB"
:)

Jaja, nog om jobb. jag ska lagga mig och lasa sista harry potter boken nu .laste ut halvblods prinsen haromdagen och laser nu sista. harry ar min hjalte :P

imorgon vankas bio tror jag. nya bond filmen och pa lordag blir det carols 50 ars fest :)
Vi hors sen.

♥ alskling ♥


jag vill aldrig lamna det har!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

..........

mina hander skakar, jag har hjartklappning och kan knappt andas.
kvinnan ger mig javla panik attacker.

Daddy's little earner


Den har boken laste jag nu innan jag borjade med Harry Potter. En valdigt gripande och bra bok som jag verkligen rekommenderar. Vet inte om den finns oversatt pa svenska, men las den anda tycker jag.

Boken handlar om Maria Landon (en verklig historia) och om hur hon som liten blir utsatt for overgrepp och misshandel av sin far. Hur han manipulerar manniskor och far Marias mamma att bli prostituerad for att betala for hans ol-vanor. Nar Maria ar dryga 13 gor han henne till prostituerad ocksa. En grymt grymt bra bok men grymt tragiskt ocksa. Paminner lite om pojken som kallades det.

Las den!

Tva Halloween bilder :P



Fotboll

Igar jobbade wilf. tanken var att han skulle jobba fran 16.30 till 01.00 men puben var dod och det var 3 personer bakom baren sa han fick ga hem som tur var. Han berattade ocksa att han skulle till Sverige over jul och att han inte kunde jobba. Dom var inte glada och kanske kommer sparka honom (vilket jag inte hoppas :( ).

Vi sag lite greys anatomy nar han kom hem och sen laste jag harry innan vi gick i sang.

Vi skulle egentligen pa nagon minnesstund idag for varldskrigen men carol och rob ville hellre sova vilket vi tackade for eftersom att regnet oser ner. Wilf ar nu pa co op och handlar bacon och agg till frukost och jag har stadat rummet lite.

Wilfs pappa har btw kopt 3 biljetter till Huddersfield vs Leeds pa lordag. Det ar inte manchester united som jag vill se men det ar anda fotboll och det kommer vara mycket folk dar tydligen. Sa pa lordag morgon aker vi till Leeds, ser pa fotboll och pa kvallen blir det Carols 50 ars fest :) Blir en kul helg.


hit ska vi pa lordag :)

Underbart

Tankte bjuda er pa en sjukt javla underbar lat.
lyssna och njut

The Church Inn

Igar vare sista dagen av jobb innan helg :) Jobbade storsta delen av dagen i kontoret men de sista 2 timmarna jobbade jag i fabriken.. vilket jag tyckte var skoj.. dom tycker jag ar konstig for att jag gillar det, men jag tycker om att gora saker hela tiden istallet for att sitta och vanta pa att telefonen ska ringa (gjorde det alldeles for lange pa telec) och jag alskar att jobba och tjana pengar for det betyder att jag kan stanna har med wilf..

Kvallen igar var sjukt kul. Vi motte digsy och kevin pa the welly, spelade lite biljard och pojkarna fick mota en knarklangare i biljard.. jag ar radd for den mannen.. sen skjutsade kevin mig wilf och digs till uppermill dar vi motte adam. Sokte efter brasor och fyrverkerier (det var bonfire night i onsdags) utan resultat sa vi traskade ivag till Church inn som ligger valdigt avsides.

Vagen dit var hemsk for vi hamnade pa en lerig vag och det var bara uppfor sa jag var ratt less, och jag horde konstiga ljud i morkret sa jag var livradd :P Efter manga om och men kom vi iaf fram. Adam som inte ar 18 var radd att han skulle masta ga hem igen for att dom inte slappte in honom, men dorrvakten kollade bara wilfs och digsys legg och slappte in mig och adam utan att titta pa leggen.

Inne i Church inn vart det mycket snack, trevliga konversationer, jagermeister bomber osv.

Runt halv 1 vinglade vi hem.. jag wilf och digsy gick den langa vagen till Greenfield som gick forvanandsvart fort (for att vi var full formodligen) och vi hade en massa roliga incidenter och konversationer pa vagen hem och sjong en massa sanger hogt hogt :P

Nar vi kom hem spydde en person pa mattan i vardagsrummet och nedanfor trappan (Namner inga namn :P ) men jag fick stada upp det.. jag ar ratt duktig.. trodde aldrig jag skulle klara av det :P Sen gick vi alla och la oss och stackars digsy sov pa golvet :P

Nar vi vaknade gick vi till ett café och at en full english breakfast med té, bacon, agg, bonor, korv och rostade mackor. underbart gott..

wilf och adam

digsy

jag och digsy

besokare


puss

Jag kommer inte pa nagon bra rubrik

Jobbet idag var inte sa spannande, forutom att strommen i hela greenfield gick. vi hade inga datorer, maskinerna funkade inte osv pa 2 timmar.. sa alla satt mest och rullade tummarna.

Fick med mig lite provexemplar hem. Airfresheners till vart rum, lite vatservetter som jag ska anvanda for att tvatta bort smink osv och rengoringsmedel som tydligen ar bra for heltackningsmattor... sa jag ska forsoka fa bort flackarna vi har pa varat golv.. den storsta ar fran nar jag var har forsta gangen och tappade ut ett glas smoothie pa golvet. lyckat?

Vi har nyss kommit hem fran the welly efter lite biljard spel. Nu blir det middag och sen ska jag lasa min nya bok. Den ar sjukt bra. Berattar om den sen.

Vi hors.

Mandag morgon igen

Jag ar sa sjukt trott for tillfallet. Igar hade vi planerat en myskvall med film, mat och tanda ljus men wilf var tvungen att fara till jobbet da tjejen som jobbade var sjuk och lovade att om han jobbade nu skulle hon jobba at honom da carol har sin 50 ars fest sa det var som inte mycket att gora an att traska ivag dit.. Sa jag satt och nordade och vantade pa att han skulle komma hem.

Efter en timmas snoozande sa har jag antligen klivit upp. Nu blir det en snabb dusch, lite tonfisk macka och sen bar det av till annu en dag pa Sachets ltd. Hoppas ni far en bra dag, sa hors vi sen.
Pusshej

Hejhej

Igar hangde jag pa puben med Wilf. Rob fick mig att kopa en massa mjolkchoklad shotar (rob som jobbar med wilf inte carols pojkvan :P) Var javligt trott dock och ringde en taxi for att fara hem och stoppa vara lakan och skit i torktumlaren sa vi kunde byta sangklader.. Taxin var javligt sen dock sa wilf kunde aka med mig hem ocksa, vilket var skont :)

Idag ska vi inte gora mycket. Ska gora lunch/frukost nu.. sen ska vi stada rummet och tvatta alla vara klader.. maste fa ordning har for vi ska till ikea i veckan och kopa den dar byran, sa vi far nagon ordning pa vara klader.

Sen blir det promenad och middag, sen formodligen harry potter innan vi sover. Tidig kvall ikvall for wilf ska upp till uni och jag ska till jobbet imorgon ju.

Hors sen.. kommer lite bilder fran halloween da ocksa.
Pusshej

Halloween

Hade tankt ladda upp lite bilder men wilfs mobil ar pa hans jobb sa jag kan bara lagga upp en bild.. visserligen togs det inte manga alls men anda :P

Vi for till nagon fest med carol och rob som inte var kul eftersom att det var en liten fest dar vi inte kande folk, sa vi tog en taxi hem.. Sen tog vi en taxi till the comersial dar folk var utkladda och fulla och roliga :P Runt 12 tog vi en taxi hem..

Nar vi gatt och lagt oss runt halv 1 sa borjade vara telefoner ringa och det var nagon utanfor huset.. det var jon.. ni som kanner mig vet vem det ar.. wilfs gamla basta van som jag forst borjade prata med och var intresserad utav innan jag traffade wilf.. Dom har inte pratat eller setts nagot sen jag typ flyttade hit eftersom att jon tydligen var avundsjuk for att jag blev tillsammans med wilf da han tyckte om mig, sa vi var lite chockade.

Han kom in, borjade prata om hur mycket han saknade wilf och bla bla bla. Fyllesnack.. sjukt roligt dock for han sa massa saker som han ALDRIG skulle sagt om han var nykter :P Hans vanner dissade honom for dom var less pa att sta utanfor huset och for att han lamnade dom sa de gick hem och jon var tvungen att sova har.. Han vagrade sova i soffan sa han sov i sangen. Wilf var orolig och la sig mellan oss haha.. som om nagot skulle handa? nej tack :P

det konstiga var dock.. vi alla satt under tacket.. jag i mitten.. jon pratade pa med wilf och jag kande hur nagon strok sina fingrar pa utsidan av mitt lar.. Wilf lag pa den andra sidan sa det var inte han.. jag vagade inte saga nagot eftersom att wilf verkade glad att se honom och jag antar liksom att det inte var menat.. jag menar, han visste fan inte vad han holl pa med. skitsamma. han drog 7 imorse iaf och jag sa till wilf "jag undrar hur lange det kommer ta innan vi ser honom igen" formodligen lika lange som sist :P

jaja, har kommer bilden av Wilf som captain jack sparrow:


Jag haller pa att tvatta och ska egentligen stada lite i rummet, men jag funderar pa att skjuta upp lite tills imorgon och fara till wilfs pub for jag ar sa javla uttrakad sa det finns inte. ar less pa att sitta hemma alldeles ensam i huset medans alla ar ute.. maste bara gora mig iordning, slanga in ett till tvattlass, vika lite klader och ringa en taxi. :P

vi hors sen.

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0