jag ar valdigt ointressant :P

Dagen har inte bjudit pa sarskilt mycket.. Jag gick till gymet som var stangt (ar riktigt irriterad pa dom, for dom verkar stanga nar dom kanner for det). annars har vi bara latat oss sa det finns liksom ingenting att skriva om :P

Igar kvall sag jag the hills, greys anatomy och scrubs och somnade runt 3.. mer spannande an sa blir det inte :P men jag bjuder pa 3 bilder fran helgen :P


jag i fredags.. jag ar samst pa att ta bilder pa mig sjalv :O

cricket.. fattar ingenting av den sporten

digsy och wilf i solen :)

Lordag

Dalig uppdatering igen.. men vafan. jag har varit alldeles for trott :P

Har iallafall jobbat i veckan, hangt pa gymet och myst med wilfen. Har varit sjukt varmt och soligt vilket alltid uppskattas :) Hade dock garna velat vara ute mer under dagarna an de 60 min jag far varje dag. men men, man kan inte fa allt man vill ha.

Igar hangde vi forst med Digsy, Kev, Matt och Luke pa the welly. Efter det drog jag och Wilf in till Oldham med Jon och Bunny och gick till Tokes dar vi festade hela natten lang.. speciellt da drinkarna var 10 kr styck :P Vi blev ratt packade och runt halv 4 gick vi och kakade fylle mat och taxin slappte av oss klockan 4 hemma. Sjukt kul kvall :) Och vi dansade som aldrig forr :)

Idag vaknade jag upp med en baksmalla.. vilket jag iofs hade forvantat mig, men vi kande att vi inte haft en riktigt utekvall pa lange sa jag fick skylla mig sjalv helt enkelt :P Digsy kom och hamtade upp oss och sen gick vi till Parken och sag pa Cricket, spelade lite biljard, gick tillbaka och sag pa Cricket och jag solade.. (for det har varit sjukt varmt idag ocksa). Nar jag kom in sag jag att jag faktiskt fatt farg.. fast det var inte sa mycket, fraknar hade jag daremot fatt.. skont att jag borjat tycka om dom nu :P

Jag och Wilf gick och kakade pa King Fisher har bredvid.. Mycket gott, men man kan inte riktigt njuta av mat om man har en baksmalla vilket ar lite synd. Nar vi kom hem sag vi pa Mamma mia med Carol och Rob, sjong abba latar osv :P Och nu sitter jag har och vantar pa att fa hem nya Greys anatomy, Scrubs och The hills..

Imorgon blir det gymet och sen stada lite och sova sa jag inte ar allt for sliten da det ar dags att ga tillbaka till jobbet :P

Hoppas ni alla har det bra :)
Vi hors!

Sondag

Idag har vi varit i manchester och kopt springskor till mig. Dom ar underbart skona men nu har jag inga pengar kvar :( snyft. tur jag far lon pa tisdag haha. Ringde gymet innan jag for och fragade nar dom stangde och dom sa 6.. sa nar jag kom hem sprang jag dit.. men nar jag val kom dit sa var det stangt.. klockan halv 5. idioter :/

Ikvall blir det formodligen en film eller nagot och sen sova :P JObb imorgon. urs och fy..

soligt har det iaf varit idag.. underbart skont kan jag lova. Wilf hade shorts och tshirt i manchester utan att frysa :) Det irriterande ar dock att alla dryga kryp kommer nar det ar varmt. speciellt getingar och grejor som jag ar livradd for.. speciellt efter incidenten i robertsfors med johanna och frubb. Johanna du  minns det formodligen! du skrattade och skrattade at mig :P Men men, smallar man far ta.

vi hors sen

Lordag

Igar for vi till Kev med Digsy, Luke och Paul. Vi sag pa Colleteral, drack lite och sa boxades pojkarna.

Idag har det inte hant sa mycket. Tog sovmorgon, skulle till gymet men dom hann stanga. For in till Manchester for att hitta skor till gymet, men innan jag hann kolla riktigt stangde affarerna. jag och Wilf gick till en italiensk restaurang vid Piccadilly Gardens och kakade mat (supergott). Nu ar vi hemma och har just sett pa "Burn after reading" med George Clooney & Brad Pitt. Rolig film men valdigt forvirrande :P

Imorgon ska jag in till Manchester igen och hitta skor, men fore det blire gymet en svang :)
Jaja nu ska jag sova. mer spannande an sahar blir det inte.

Traning!

Da har jag skaffat medlemskap pa gymet. Var dar igar och idag efter jobbet. Adam var dar idag och korde med mig. Jag var helt slut efterat. Ska tillbaka imorgon ocksa. Sjukt taggad pa det :)

Imorgon ar det fredag och det ses framemot :) Vi ska dock inte gora sa mycket. Spara pengar liksom! Ska forovrigt vara soligt och jatte varmt pa lordag.. Underbart :) 

Annars hander ingenting.. darav dalig uppdatering. Carol ar i Frankrike och cyklar sa vi har huset for oss sjavla, vilket betyder wilf framfor datorn och fotboll pa tvn :P

Jaja, vi hors sen :)
btw. har fatt skype att funka pa min mobil nu.. sa alla jag kanner far garna fixa skype sa vi kan prata gratis nar vi vill :)

Sondag

Igar hande det inte sa mycket. Jag och Carol gick upp tidigt och for pa spinning klockan 9.45, vilket var kul men sjukt jobbigt och eftersom jag inte smalt frukosten an madde jag inte sa bra men men. Sen gick jag och Wilf till det nya gymet som nyss oppnat i Uppermill och pratade lite om medlemskap osv.

Scott bestamde sig for att inte ha fest igen. Sa vi gick en svang till The Welly dar det var overraskningsfest for min jobbarkompis syster. Sen drog vi hem.

Idag har jag varit pa en lite jogging tur och for forbi gymet i Uppermill igen och fick en liten rundtur pa gymet. Sjukt fint och sprillans nya grejor :) Jag ser framemot vibrationsplattan och alla cyklar och grejor med tv.. precis som pa iksu fast nyare :) Ska dit med £300 pa tisdag och skaffa medlemskap.. 1 ar :) blir superbra. jag ar taggad.

nu ser jag pa kalle och chokladfabriken pa tv. sen blir det ett bad, middag och film :) Myskvall helt enkelt.
Ha det bra :)

puss :)


lite bilder som togs med webcamen igar ;P


jack wilf & tilston

jag wilf & tilston

jack wilf & tilston igen

adam, jack, wilf, jag & tilston

Charlotte, alex, rachel, jag, tilston & wilf :P

Fredag



Jag ar ledig idag och mandag vilket kanns helt underbart :) LANGHELG :)

Igarkvall for vi till scott pa fest. Det sparade lite och saker gick sonder.. men i overlag var det valdigt trevligt. och kul att se vissa personer :)

Imorse gick jag och bokade in mig pa ett spinning pass pa ett gym har bredvid oss. Ska dit imorgon bitti med carol klockan 9.45. Ska borja trana dar.. men jag vet inte om jag ska skaffa ett medlemskap eller om jag ska vanta till det nya gymet i Uppermill oppnar.. for dar har man tillgang till pool. och jag ar sjukt sugen pa att simma. Men men, vi far se. Jag kanske trivs superbra pa det har gymmet :) och medlemskap har kostar runt 320 kr i manaden.. och da ar spinning billigare och aerobics gratis och man har tillgang till gymmet mellan 7.30 och 21.30. och nara ar det ocksa :) tar dryga 2 min att ga dit :)

Ikvall ska vi nog pa bio. Se pa "The boat that rocked". det ar manniskorna som har gjort Four weddings and a funeral, Notting hill och Love actually. 3 av mina favorit filmer :) Sa jag har hoga forhoppningar :P Tidig kvall blir det iaf pga traningen imorgon bitti. Jag ar taggad pa att komma i form nu :) 

hello

I'm at Scotts and i've met Alex again. Hes back from Iceland.. AWESOME!
And Rachel is here as well! WOHOOO!

Computer problems

Igar dog varan dator. den ska dock fixas snart. maste bara fixa lite pengar och se vart det ar billigast osv.

Igar stadade vi en massa i rummet. Vi sadtade ut alla lador som carol haft i varat rum osv. Wilf hade ingenting att gora idag eftersom att datorn ar dod, sa han har stadat en massa idag. ar inte klart an men blir klart imorgon. vilket ar underbart :) Rent och fint.. renare an det nagonsin varit :P

Fick paket av min mor idag. det var fint. TACK! :) det uppskattades i mangder.. och sockarna/halsbandet och allt var superfint :)

Nu ska vi snart ata.. och sen blir det att se lite "the inbetweeners".. en ny serie vi borjat se nu efter att vi blivit klara med Veronica Mars :P

Sitter nu btw pa Carols gamla dator som hon just fatt till liv. men den ar dum i huvudet och tangenterna ar minimala sa man knappt skriva.

jajavi hors sen.

Sondag


Sorry for dalig uppdatering :P I fredags var det da fest hos scott vilket var ratt trevligt. Adam hade en toga pa sig och sprang runt i underklader, halsband och skarp. han ar inte riktigt klok.

I gar stadade jag for fullt nar wilf var pa fotboll med sin pappa, vart dock inte klart sa vi ska fixa det idag.. sen for vi pa bio och sag the damned united.. trodde jag skulle hata den eftersom att det ar en fotbollsfilm men jag gillade den :)

Nu ska jag strax ut i solen och se pa nar pojkarna spelar fotboll. sen blir det stadning for hela slanten.
vi hors!

fest

da drar vi till scott for att festa lite.
vi hors


Torsdag

har inte hant sa mycket i veckan. jobbat och det har varit soligt och varmt ute.. sommarvarme. hade ungefar 15 + igar.. och kandes nastan varmare idag :) ringde forresten radio idag. key 103 som vi lyssnar pa pa jobbet har ett program klockan 15.45 dar dom vill prata med folk som ar fran andra lander. jag ringde upp och fick prata med nagon som fragade vart jag var ifran osv. han trodde dock inte pa att jag var svensk.. jag hade ingen svensk dialekt osv.. helt sjukt skumt. sa jag fick inte vara med i radio :( snyft.

imorgon ska jag pa ansiktsbehandling pa spaet har bredvid oss. min alla hjartansdags present fran wilf :) underbart.

lagger in lite bilder nar datorn inte ar cp i huvudet. har bilder fran london och sa :) men jag lagger in en bild pa wilf idag i solskenet.



pratade forovrigt med mamma idag pa skype vilket var mycket trevligt och jag saknar henne massor :) sen pratade jag med pappa och lillasyster ocksa.. vilka jag saknar massor ocksa!
puss pa dom

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0