Torsdag


jag vill bara saga att jag alskar wilf hur mycket som helst och att han ar bast i varlden.. firade 11 manader igar btw, och bokade hotell for varan londonresa om exakt 3 veckor och 6 dagar :) jag langtar sa fruktansvart mycket!

karlek till min alskling :) <3

Pannkaksdagen/fettisdag


(tandstickorna jag kopte idag. made in sweden :)

Jobbet idag gick bra men jag ar sa less pa en kille som ar argenturarbetare. han lyssnar itne pa oss tjejer och respekterar oss inte alls. Sjukt irriterande. Vad som var kul idag pa jobbet var att en kvinna fran argenturen kaftade med den dryga kvinnan jag berattat om. Sa att hon inte brydde sig om vad hon sa och att hon inte orkade lyssna :P

Det ar pannkaksdagen idag i England, men vi har inte atit nagra pannkakor. Jag ar inte sa ledsen.. vad jag ar ledsen over ar dock att jag inte har atit nagon semla. Forsta fettisdagen utan semla. Jag snyftar. Ska nog fara till Ikea nagon dag och se om dom saljer nagra dar, och introducera familjen har.. :)

Tog en lang och underbar dusch idag, smorjde in mig med mina bodyshop grejor och jag luktar nu gudomligt och kanner mig frasch och fin. Vanligtvis blir det snabba duschar, in.. tvatta.. ut. men inte idag. Jag skulle kunna bo i duschen.

jaja, vi har atit pizza som man gor hemma, sett manchester united - inter och nu ska vi se 24 och sen sova.. ha det bra

Mandag


Hade svart att somna igar pga min hosta, och fick inte sa manga timmars somn. Jobbet gick bra anda dock och dagen gick fort. Hatar dock att argentur arbetarna ar inkompetenta och att en javla killa ar sa oforskamd sa det finns inte och tror att vi ska gora allt at honom. Gahr!

Efter jobbet gick jag till puben och hangde med Carol och Rob. Wilf dok upp en stund och vi spelade biljard och sen gick han hem. Jag stannade dock en stund. Bert, som ar Carol och Robs van satte igang en massa coldplay latar pa jukeboxen sa jag vart lycklig och satt och njot av den underbara musiken. Trodde inte han hade en san bra musiksmak :)

Nar jag kom hem sag jag pa lite The city och wilf lag och sov. Nu har vi kakat god middag som Carol lagat och jag ska lasa lite cosmopolitan och ata min fruktsallad medans wilf kollar sina grejor fore vi ser ett avsnitt av 24.

Hoppas ni har haft en bra dag. Vi hors imorgon!
pusshej

Ny harfarg


Jag vill farga mitt har igen. jag ar less pa det alldeles for blonda haret och att masta ga till frisoren varannan vecka for att fixa utvaxten. Jag vill fa en mer naturlig harfarg, och nar jag sag kelly clarksons nya video "My life would suck without you" blev jag kar i hennes harfarg. Den dar fargen vill jag ha. Funderar pa att ta med en bild pa det sa dom kan kirra biffen. Lite morblondt och lite ljusa slingor for att fa det sa naturligt som mojligt.

Sen ska han inte fa rora mitt har med en sax den har gangen. Han klipper alltid mer an vad jag vill och jag forsoker fa langt har sa det ar inte sa kul.. Sa bara fargning den har gangen. Far ga och boka tid imorgon.

Hejs

Sondag


Vaknade tidigt imorse av en hostattack, och jag kunde verkligen inte sluta. Inte sadar hemskt underhallande. Nar vi bada gatt upp gick vi till Robs lagenhet for att hamta Carols dator. Lagenheten var ganska fast i 80talet, men jag skulle anda kunna bo dar.. Om man fick mala om lite och sadar skulle det nog bli bra. Ah, jag vill verkligen flytta till en lagenhet med Wilf. NU!

Vi gick aven till Co op och inforskaffade mat for ikvall. Pasta och ostsas, och en massa frukt till en fruktsallad.

Wilf sitter nere nu och gor en uppsats till uni och jag sitter och tittar pa the city. kopte mig en cosmopolitan att lasa nar wilf kommer tillbaka och vill ha datorn :P

Imorgon ar det dags for jobb igen sa det blir en tidig kvall ikvall. Speciellt for Wilf som inte varit pa universitetet pa dryga 2 veckor. Kommer bli jobbigt for honom att stalla om tiden igen haha.

Jaja, hoppas ni haft en bra dag och har en skon kvall.
Vi hors

Apoteket


(jag ber om ursakt for den hemska urklippningen pa bilden, men jag orkade verkligen inte gora det snyggt :P)

Idag var det jobb. De flesta jobbade over till halv 7, vilket ar ungefar 1,5 timma bort.. men eftersom att jag inte ar helt frisk an sa orkade jag inte.. Wilf motte mig vid apoteket och vi kom hem med 2 olika c-vitaminstabletter + A och D.. kopte aven halstabletter, hostmedicin och varktabletter. Nu ska jag fan bli frisk.

Vi spelade just lite biljard pa puben, drack lite cola och sa valkommen hem till Carol och Rob.
Ikvall gor vi ingenting.. degar framfor en film.

Imorgon jobbar jag 4 timmar. (jag vet mamma att du sa att jag inte skulle, men efter att ha sett min lonelapp for den har veckan var jag verkligen tvungen). slutar runt 12 sa da blir det hem och mysa under tacket igen.

NU ska jag se Samantha Who. Vi hors!

Fredag

Da ar man uppe och nu ar det dags for jobb igen. Vi hors nar jag kommer hem.
hejs

The britawards


Det ar har jag bott de senaste 2 dagarna. Framfor tvn, under tacket, i soffan. Nu ser jag pa The britawards och coldplay upptradde just och dom ar ju helt gudomliga.

Wilf ar och koper mat, vilken angel han ar. Det blir soppa ikvall eftersom att jag inte kan svalja och for att jag knappt ar hungrig.. men forkylningen borjar bli battre, och jag ska borja gora som mamma sager och borja ata vitaminer. Ska ga till apoteket direkt efter jobbet imorgon.

Annars hander inte sa mycket. Sa vi hors sen.
Pusshej

Onsdag



Efter att ha varit sangliggandes i 2 dagar borjar jag nu bli battre. Febern ar borta och nu ar det bara halsen som gor ont, men det kan jag leva med. Ringde jobbet och sa att jag kommer in imorgon. Ska aven ga in till kontoret och be om ursakt for att jag varit borta sa mycket, och att jag verkligen varit sjuk och inte bara varit lat.. for jag vill ju liksom inte fa sparken.

Wilf ligger och sover och jag har varit vaken i 4 timmar.. Har sett Samantha Who hela dagen och bara tagit det lugnt.

Tankte beratta lite om nar Bea och Alex var har ocksa.. har ju inte visat nagra bilder eller nagonting :P

Sjukling

Jobbade igar efter att ha sovit ungefar 3 timmar pga hosta. Stannade dock hela dagen men fick feber pa kvallen. imorse vaknade jag upp och madde hur skit som helst. hade gratattacker, hog feber, vark i hela kroppen och en sprangande huvudvark. jag ringde jobbet och sa att jag inte kunde komma in idag och sen bokade vi tid hos doktorn dar vi just varit. Fick antibiotika sa nu hoppas jag att jag blir battre.

Ska krypa ner i soffan nu med tacket och dega framfor tvn. vi hors!

Ja ma han leva, ja ma han leva uti hundrade ar!


Idag fyller min alskling 19 ar :) Han fick det har kortet i posten idag och kanner att lite av det ar riktat mot mig, vet inte varfor :P haha

Har jobbat idag och det var inte sa kul. Mitt huvud gor ont, men vad gor man inte for lite pengar :P

Alex skickade ett sms imorse och sa att dom forsovit sig och missat flyget till Sthlm.. efter lite panik och efter att funderat en stund insag jag ju saklart att dom skamtade med mig.. vilka bitchar alltsa! imorgon kommer dom och jag ar sa lycklig :)

Om dryga timman ska vi till Uppermill och kaka middag pa en indisk restaurang med carol, rob och wilfs pappa mick. Det blir mys :)

Vi hors sen.

Sjukdag


Har varit hemma idag pga febern igar osv. Jag mar battre idag och sov som en liten babis inatt (fast bara nar vi hade fonstret oppet pa vid gavel), Har spenderat dagen i sangen och sett samantha who? nu ska jag ta ett varmt bad och wilf ska laga middag.. sen blir det 24 och sova. ska till jobbet imorgon.

Imorgon ar det wilfs fodelsedag btw.. 19 ar :)

jaja, vi hors sen

Stackars mig


Igar var det pokerkvall som stod pa schemat. Vi gick till the welly och motte upp adam lee och kevin. De drack nagra ol och jag drack min cola light och sen gick vi hem och borjade spela poker. Adam akte ut forst och darefter jag. Vi kakade chippy, kev for hem och wilf vann runt 1 nagon gang. Efter det akte adam hem och jag wilf och lee satt och pratade en massa. Sen var det dags for sangen.

Vaknade upp imorse och madde skit. Hog feber, ont i hela kroppen, hostade som en tok och min nasa var full med snor.. Jag mar lite battre nu.. eller ja, febern har gatt ner efter att jag knaprat alvedon men halsen gor fortfarande ont och jag ar valdigt snorig. Hoppas verkligen jag ar battre imorgon sa jag kan fara och jobba :/

Jag och wilf har haft en lugn dag. Vi har sett 24 forsta sasongen och nu ar han pa puben och ser pa manchester united matchen och jag sitter hemma och tycker synd om mig sjalv. ska nog spela lite guitar hero innan han kommer hem.

jaja, vi hors sen.
pusshej

sjuk

har legat nu och sovit i flera timmar. hade hog feber och kanner mig fortfarande risig. hela min kropp gor ont, min nasa ar fylld av snor och min hals for fruktansvart ont.

Vi ska ha pokerkvall ikvall. Jag vill inte stalla in eftersom att wilf har sett framemot det valdigt lange nu. dom ska pa puben innan dock och jag tror jag stannar hemma.. om inte sa dricker jag cola light.. men jag tvivlar pa att jag kommer kunna fara dit om jag kanner mig sahar. som tur ar sa kommer det inte manga pa pokerkvallen (jag wilf adam lee och kevin).. sa det blir lugnt och skont :)

Jaja, nu ska jag nog duscha och sa.. bli lite fraschare haha.
vi hors

The curious case of Benjamin Button


Igar kvall akte vi in till Manchester, kakade pa Chiquitos, vart stressade for att vi stod i kon for att kopa ben and jerrys glass nar filmen borjat och sag denna underbara film.

Nar vi val kom till salongen hade filmen inte alls borjat utan bara reklamen sa vi var lyckliga.. Sen spenderade vi de nasta 2,5 timmarna och tittade pa denna underbara man Brad pitt.. Filmen var hur bra som helst, jag alskade den! Och Brad pitt ar varlens sotaste gamla gubbe :P Ni bor verkligen se filmen :)

akte hem med 11 taget, spelade lite guitar hero och sen gick vi och sov. Vaknade upp med halsont och tappt nasa idag och det kanns som att jag haller pa att fa feber. yeeay! bra dock att jag far det nu och inte nar tjejerna kommer. forhoppningsvis har det blivit battre da :)

Wilf sitter nu och spelar guitar hero och snart kommer hans pappa och hamtar upp honom. Dom ska till Huddersfield och Wilfs pappa ska kopa en fotbollstroja at wilf i fodelsedagspresent :)
Hans fodelsedag ar pa tisdag btw :) 19 bast :)

jaja, nu ska jag lagga mig i sangen och tycka synd om mig sjalv :(
Pusshej

Torsdag


Igar kom jag hem och wilf var jatte forkyld och lag under tacket hela kvallen. jag lagade mat, spelade lite guitar hero och vart uttrakad sa jag gick ocksa och la mig i sangen runt halv 8 och somnade och sov hela natten. Det var skont kan jag lova :)

Jobb idag och sen hem och spela guitar hero med wilf, kakde just lite pizza och sag skins och wilf har aven fixat robs har.. det var kul.. :P

Nu ska vi lagga oss. Imorgon ar det fredag och vi ska antingen pa bio och se "The curious case of Benjamin Button" eller ha pokerkvall.. vilket utav dom det blir ar inte bestamt an.

Jaja, dags for sangen.
Pusshej

Lite sma sjuk


Wilf kom antligen hem runt 2.. Vi myste lite, spelade guitar hero och sen runt halv 6 akte han ivag igen for att se pa fotboll i Huddersfield. jag hade egentligen tankt folja med men eftersom att jag jobbar imorgon kande jag inte for att komma hem sent och knappt sova, plus att jag inte varit riktigt kry idag :/

Igar nar jag skulle lagga mig gick jag in pa toaletten och vart alldeles kall, var kritvit i ansiktet och holl nastan pa att svimma, sen spydde jag.. Det var inte sa trevligt och min mage har varit upp och ner idag.. At nyss en skal med avocado och fetaost sallad.. kande att jag behovde nagot latt att ata for att kunna halla ner det. Ska prova ata lite av kottgrytan som carol gjort ocksa.. for att se hur det kanns. Hoppas jag ar battre imorgon :/

Om en timma ska jag se det nya avsnittet av Shameless och sen kommer formodligen wilf hem och da blir det att sova. Upp tidigt imorgon :/ Jag har dock bara 6 arbetsdagar kvar innan min langhelg med bea och alex :) Blir sjukt underbart..

Vi hors

Sangdag

For aldrig ut med pojkarna idag. Mar inte riktigt 100% bra och tydligen ar snon alldeles for puderaktig for att kunna aka kalke och grejor sa jag ligger i sangen och tittar pa gossip girl, how i met your mother, one tree hill och kyle xy. underbara lediga dag :)

Tisdag


Igar blev jag hemskickad fran jobbet lite tidigare for att det borjade snoa. En kollega var med i en busskrasch och jag ar ledig idag med full betalt.. Jag ar glad att engelsman ar inkompetenta :P

snart ska jag ut med Lee och Kevin och aka kalke och grejor.. Det blir kul, synd bara att jag inte har bra skor eller klader for att gora det. Hade inte riktigt forvantat mig att fa sno.. tydlgien har det inte snoat sa har mycket pa 18 ar och dom pa jobbet skyller pa mig :P

wilf sov i Nantwich igar natt.. Han hade tenta igar och en imorse och ville inte riskera att missa den imorse pga installda tag osv.. Sa jag var ensam igar.. inte sa kul.. Han ar dock hemma runt 3 idag vilket jag ser framemot :)

Snoade iaf som fan igar men idag snoar det inte alls. Solen skiner mest bara och det ar en perfekt dag att spendera utomhus :)

har just spelat lite guitar hero som vi kopte i sondags och nu ska jag gora lite frukost och kla pa mig innan dom kommer och hamtar mig har.

Vi hors sen liksom!

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0