Godmorgon

Det ar mandag idag och jag jobbar inte. Tydligen behovde dom inte mig idag.. sa jag valde att vara ledig utan betalt istallet. battre an att sta dar i 9 timmar och inte gora nagonting tycker jag.. sa idag star detta pa schemat:

- ga till banken for att starta ett sparkonto och internetbanken. (ska borja spara pa riktigt nu)
- stada upp i rummet
- tvatta allt  som vi hade med oss till london
- ga ut pa promenad
- ga till frukt/sallads affaren har bredvid och kopa lite saker till middag/ lunch imorgon osv.
- boka tid for ansiktsbehandling
- sola solarium?

sen hander det liksom ingenting mer. lasa lite kanske.
vi hors

1 ar tillsammans :)


min telefon och wilfs dator ar seg sa ni far inte fler bilder forran imorgon. har ar iaf en bild fran dagen vi blev tillsammans och pa varan 1 ars dag. bada bilderna ar tagna pa en trappa pa trafalgar square :)

basta aret ever :)

Sista dagen i London

Igar akte vi forst till Shepard's Bush och gick till Westfield gallerian som ar den storsta i Europa.. och ja, den var gigantisk.. Synd bara att det enda jag hittade var ett par solglasogon pa H&M. Har inte kopt nagonting riktigt. Vilken besvikelse.

Efter det akte vi till the british museum och sag pa mumier och grejor, det var ruskigt intressant. kollade aven pa vikinga grejor :P maste fa se lite svenskt ocksa aven fast jag ar har :P Efter det akte vi till the imperial war museum dar vi kollade pa krigs grejor och jag fastnade for allt som hade med hitler att gora. alla intervjuer med de overlevande fran konsentrationlagrena och grejor. sjukt intressant och sorligt.

Efter det drog vi till Soho och kakade middag pa Garlic and Shots som ar en svensk restaurang. Jag vet inte om jag skulle kalla det restaurang dock, valdigt sunkigt och servicen var inte speciellt bra. men gott vare. synd bara att jag madde sjukt illa efterat :/

Vi drog iaf tillbaka till hotellet, duschade och gjorde oss i ordning. Tog tunnelbanan till Camden, gick pa nagra pubar (skulle pa en klubb "Koko" men det var sjukt lang ko och dom slappte bara in om folk gick ut) sa vi valde pubar istallet. Tog sista tunnelbanan hem och hittade ett stalle har vid Kings Cross dar vi bor. "the bigchill house". Efter det vare hem, kaka mc donalds och sova :P

Nu har vi checkat ut, sitter pa ett internet café och fordriver tid. Om dryga halvtimman ska vi nog till Euston Station dar varat tag gar ifran.

Jag vill inte till Manchester. Jag vill stanna har i London. Jag ar kar i staden. Wilf ocksa.. sa vi ska flytta hit nagon gang. Forhoppningsvis nar han ar klar med universitetet :)

Jaja, vi hors sen.. lagger upp lite bilder nar jag kommer hem.. tog inte manga, men ett par stycken :P

Torsdag i London :)

Igar gick vi ut i Camden med Emma och Sofia. Vart en tidig kvall for oss eftersom att vi var valdigt trotta, men vi hittade ett ratt harligt stalle med olpark pa taket och dom spelade konstig musik och det var harligt :P haha.

Tog lite sovmorgon imorse. Akte till London Zoo (forsta gangen jag ar pa ett zoo/djurpark) och det var underbart :) giraffer, tigrar, lejon, pingviner, zebror, gorillor och allt. sjukt kul :) Efter det tog vi tunnelbanan till Green park, gick till buckinghampalace, forbi big ben och house of parliaments osv. Tog tunnelbanan till Covent Garden (som jag forovrigt ar kar i ) shoppade lite, kakade middag pa en pub och nu ar vi tillbaka pa hotellet :) Vi fick just veta att det finns en bar har pa hotellet (vi ar sega) sa vi ska dit och ta en ol nu. Sen sa ska vi gora oss i ordning, dricka lite pa rummet och dra in till camden och festa :) Det blir kul.

jaja, nu ska wilf ha tillbaka datorn :P

London

Vi ar just nu i London. Vi kom hit runt kvart i 12. var skitlatt att hitta till hotellet som forovrigt ar valdigt fint utvandigt och funkar helt okej inomhus ocksa :) Vi lamnade vara saker, akte och hamtade mitt nya pass (jag ser kriminell ut pa mitt foto) och nu har vi just duschat och ska fara till ett shoppingcenter och shoppa lite innan vi drar till leicster square ikvall for middag och nagon drink med emma k och sofia.

Glomde forovrigt min harborste sa jag ser hemsk ut for tillfallet och mitt har star ut at alla hall.. men det ar val smallar man far ta.
Solen skiner iallafall och jag ar lycklig :)
Nu ska vi dra. Vi hors sen :)
Puss hej

Grattis...

..till mig och wilf pa varan 1 arsdag :) nu haller vi pa att fixa det sista och om en halvtimma aker vi med taget till manchester och darefter london  :) kommer hem pa lordag..

jag ar taggad :) forhoppningsvis har jag med mig massa bilder hem :P
puss

puss!


Sen vill jag bara saga att jag saknar denna flicka sa otroligt mycket. Hon ringde mig i fredags och sa massa sota saker och jag vill bara krama om henne och pussa pa henne och visa henne hur mycket jag alskar henne. tyvarr kan jag inte gora det :/ sen fragade hon nar jag skulle komma hem och jag hade inget svar att ge, for jag vet inte nar jag aker till sverige nasta gang. blir formodligen till jul.

Hon ar iallafall det basta som nagonsin hant mig.. hon ar min solstrale, och jag onskar jag kunde vara dar och vara en bra storasyster at henne istallet for att vara i ett annat land och bara prata med henne ibland :/

hon ar iallafall bast i varlden!

Nyttig

jag har varit nyttig mest hela veckan. spelat fotboll, atit nyttigheter, varit ute pa raskapromenader och joggingturer.. men i helgen kande jag att jag hade gjort mig fortjant av lite onyttigheter.. men ingenting slar min sallad jag gor till jobbet. gudomligt god :) vet inte vad jag ville fa ut av det har inlagget forutom att visa en bild av min fina lunch som jag at i solskenet. haha. mamma och morgan borde vara solta over mig :P


The swedes are coming..

Dagens inkop fran manchester :)



Tunika Topshop


klanning/tunika topshop


svarta keds fran Schuh


orhangen Urban Outfitters

nar jag gick omkring i Arndale gallerian sag jag forovrigt "The swedes are taking over" malad pa en vagg.. for dar ska namligen Claes Ohlsons oppnas :P svenskarna tar verkligen over ;)

nu ska vi till adam och se film. jag har pa mig min nya tunika (den oversta) och tights :) vi hors

Torsdag

jobb idag, vilket gick forvanandsvart fort :) Soligt och varmt ute vilket var deprimerande da man stod i en iskall fabrik men men :P efter jobbet gick jag och wilf pa en 50 mins promenad upp bland kullarna :) efter det gick vi och spelade lite biljard och nu har vi just atit middag och ser pa veronica mars.

fredag imorgon :) jag taggar.. vad vi ska gora ar oklart dock.. men jag gillar fredagar anda :) och sen har jag bara 3 arbetsdagar kvar tills vi ska till london. tyvarr sags det att det ska regna nasta vecka, men jag haller tummarna pa att vi far det fina varvadret som vi haft denna vecka da vi far dit :) ska forresten kanske traffa EmmaK (fager) nar vi far dit ocksa.

nej, veronica mars vare ja!

vi hors

God morgon

Jag ar vaken. Solen skiner och det kommer formodligen bli en superfin dag idag igen. synd bara att jag jobbar hela dagen :/ Imorgon ar det fredag dock.. jag far leva pa det helt enkelt och halla tummarna for att det blir soligt i helgen.

jag ar trott och nu maste jag gora frukost och min lilla lunchlada innan jag traskar ivag till jobbet. vi hors sen :)

Vårdag


idag har det varit soligt och fruktansvart varmt. Deprimerande att behova jobba nar det ar sa fint vader, men det ar smallar man far ta om man vill ha pengar. njot iallafall pa mina raster och pa lunchen :) haller tummarna for att det ar sa fint vader nar vi drar till london nasta vecka :)

Tagbiljetterna ar nu kopte btw och allt fixat.. nu galler det bara att packa och jobba de sista dagarna innan vi far. jag ar sa ackligt taggad :)

skickade en morsdagspresent till mamma i mandags btw (det ar morsdag pa sondag har) och hon fick den idag. Halsbandet ser ni dar uppe.. :) hoppas hon gillade det ;)

efter jobbet idag gick jag och wilf pa en langpromenad upp bland kullarna i solskenet. underbart :) nu fixar han mat och jag latar mig har.. haha kanner mig lite hemsk :P jaja.

vi hors sen :) Pusshej

St Patrics day



idag ar det st patrics day. vad det betyder vet jag inte.. men efter jobbet provade jag guiness for forsta ganget dagen till ara. trodde den skulle vara acklig men det var den inte :) . gick dit med kevin och spelade lite biljard. nu har jag nyss sett gossip girl och one tree hill och vantar pa att min alskling ska komma hem fran universitetet. Veckan ser inte spannande ut sa hata mig inte for dalig uppdatering.

Godmorgon

Vaknade runt kvart over 6 da jag horde att wilf var uppe. Jag somnade dock om igen for orkade verkligen inte kliva upp da. Nu har jag iaf duschat, atit frukost och just fatt veta att wilf har mitt bankkort och jag skulle kopt lunch och grejor pa affaren innan jobbet. jag far se om jag kan losa mitt lilla problem. Far nog helt enkelt ta ut pengar fran mitt svenska konto. skit ocksa.

Jaja, jobb till klockan 5 (fhklgjerlgkp). sen ska jag formodligen ut och jogga lite.. solen skiner sa det ar val bast att ta vara pa det fina vadret :)

vi hors nar jag kommer hem.

Det ar dags att sova

Jag och Wilf har kakat pasta, sett tva avsnitt av Veronica Mars och nu ar det dags att sova. Ny vecka imorgon.. Jag ar glad dock.. for det betyder att London resan narmar sig med stormsteg :) Nasta Onsdag bar det av och jag ar sa javla taggad :) Vi har dock inte bokat tagbiljetter an, men forhoppningsvis loser vi det imorgon :)

Btw. Jag maste bara saga att jag ar varldens lyckligaste manniska. Jag kan inte fatta att jag hittat nagon jag alskar sa mycket och som alskar mig sa mycket tillbaka. En person som verkligen forstar mig, som kanner mig helt och hallet, en person som har samma sjuka humor som jag och som ar varldens underbaraste manniska.. och att han ar min, det fattar jag verkligen inte. Jag ar iaf valdigt valdigt lyckligt lottad. Wilf ar bast i hela varlden..

Puss och godnatt :]

klader

Har varit inne pa topshops hemsida och hittat lite klader jag vill ha. Var in dar i fredags och hittade en snygg klanning och en snygg kavajjacka jag vill kopa, men man har ju inte riktigt rad. Ska iallafall kopa nagot nytt for att ha i London, och jag tror jag ska kopa den svarta klanningen ni ser pa bilden.


Powerwalk

kom just hem fran min powerwalk. gick ner till parken och tittade pa nar pojkarna spelade fotboll ocksa, men nar pulsen gick ner och jag slutade svettas vart det svinkallt sa jag gick hem igen.

den har laten lyssnas det pa flitigt just nu btw.

Helgen


I fredags for jag till frissan efter jobbet och fixade mitt har. Efter det drog jag in till Manchester, kopte 2 bocker och motte upp Emil Nilsson, Bjorn Carlsson och Jocke Karlsson eftersom att dom var i Manchester for att se fotboll. VI gick till food qourt och kakde och pratade. Det var trevligt :)

efter det akte jag hem, fixade mig lite och vi gick till the welly och motte upp digsy, adam, kev, clayton och luke. vi spelade lite biljard och akte sen till church inn. super trevligt :) jag wilf och digsy bestamde oss for att ga hem, vilket alltid ar lika kul. dyngpackade vinglade vi hem och pratade om universum och liv pa andra planeter. valdigt djupt och spannande hahahah.

igar var jag hemma hela dagen. vi sag pa veronica mars, kakade mat och myste. skulle egentligen pa pokerkvall men detv ar skont att vara hemma istallet :)

Nu har jag just atit frukost/lunch. wilf har gatt ivag till parken for att spela fotboll och jag ska lagga in lite ny musik pa ipoden och ga pa en powerwalk/jogging tur :)

vi hors sen :)

brun


idag fargade jag haret. jag sa morkblondt, men det blev brunt. jaja. folk verkar gilla det och jag borjar gilla det ocksa. ursakta bilden. jag ar ratt onykter. tar en vettigare bild imorgon.

pusshej

Onsdag


Dalig uppdatering igen, jag vet.

I mandags var det jobb igen som vanligt. Gick upp valdigt tidigt och at grot till frukost (har aldrig hant forut), synd bara att det var enbart mandagen. alldeles for trott de andra dagarna. Mandagen var aven Morgans fodelsedag, sa han fick hora pa skonsang :)

Igar var det soligt och jag for pa en springtur efter jobbet vilket var underbart, men jobbigt. Dels for att jag har usel kondition, och aven for att min forkylning fortfarande ar kvar och jag har svart att andas. Men jaja, vill man bli fit sa far man lida liksom.

Var en lang dag idag. Nu ar jag antligen hemma dock.. eller ja, jag har varit hemma ett tag. Skickat mail till SJ med mina bankdetaljer for att fa mina pengar fran taxiresan i julas. Vi ska pa puben snart och se Manchester United - Inter Milan. Jag hoppas Zlatan blir skadad eller nagot sa Manchester United vinner... jag ar nervos :P

Tog av mig min ring btw. Som jag har haft pa mig dygnet runt i typ 3 ar. Kan itne saga att mitt finger mar bra.. men nu ska jag lata det vila :) haha.

Jaja, det var val det jag hade att saga.
Vi hors.
Ciao

Adam ater hundmat


I fredags slog Adam och Wilf vad. Adam skulle ata hundmat och Wilf skulle betala hans 5 pund for pokern. Han ar galen.

Justja

Tankte beratta for er en sak som hande i fredags da vi satt pa bussen pavag hem fran Oldham. Adam skulle med nagra till en fest som var med pa varan buss. De var typ 12 16-17 aringar som var dyngpackade och skrek och holl pa . Jag och Wilf fick huvudvark och grejor och var allmant less.

Efter nagra hallplatser hoppar 4 killar, en tjej och en liten pojke pa bussen. Dom var sakallade chavs. Vilket ar typ som fjortisar.. Fast dom ar lite gangster aktiga, tror att dom ar coola och ska slass och skolkar fran skolan osv osv. De stod dar och sa ingenting, och sen borjar de bak i bussen som Adam var med att de var dumma i huvudet och holl pa. De skrek aven pa den lilla killen sa Wilf vande sig om och sa at dom att halla kaften. De holl pa att kafta en massa och en av Chavsen gick fram till sina kompisar och fragade om dom hade nagot vasst pa sig for han ville knivhugga dom. de hade ingenting sa han tog av sig sin kedja fran halsen och virade den runt sin hand.. typ som ett knogjarn. Alla stod och skrek at honom att han var sa cool osv osv.. och jag kande bara hur arg jag vart och ville att dom bak i bussen skulle halla kaften. Som tur var skulle vi av da och jag bad om ursakt till de utsatta personerna och hoppade av. Hoppas verkligen att de slog ner nagra av idioterna pa bussen. Fyfan vad arg jag var.

Efterlangtade helg


(jag hade trakigt pa jobbet och gjorde en liten sverige flagga med toalettblocken jag gjorde pa jobbet. Kan ni se den? den luktar gott och ar fin haha)

Igar var det jobb som gallde och det var ratt trakigt. Vissa gjorde babywipes och vissa var i den stora fabriken och packade hinkar osv. Jag gjorde sverigeflaggan pa forsta bilden for att jag var uttrakad.. Sen tyckte jag att jag behovde nagot svenskt pa mitt bord i fikarummet, forutom osthyveln da haha.

Efter jobbet akte vi in till Oldham och jag hamtade ut nya piller. Underbara england och gratis piller. haha. Sen gick vi till en pub och traffade Adam, Sean, Scott, Joe, Charlotte, Sophie, Jenny, Adam Brown och dom. Det ar en pub just bredvid deras college dar dom inte tar legg. Jag och Wilf kande oss sa fruktansvart gamla haha. Efter det for vi hem eftersom att de andra inte fick kopa ol pa en annan pub vi gick pa.

Vi gick hem och gjorde oss iordning. Wilf rev ner tvn och vasen mina blommor var i sa det var glas och vatten overallt. Inte sa kul tyckte jag som fick stada upp det. Efter det gick vi till The Welly och spelade lite biljard med Adam, Adam Brown, Digsy, Kevin och Sam. Vi gick sen till kevs hus och spelade poker och at lite klyftpotatis haha.

Idag har Wilf varit pa fotboll och jag har varit hemma och tvattat och stadat lite. Nu ska vi se pa Veronica mars och mysa.

Vi hors..

Flowers


Igar for wilf pa fotboll efter universitetet och kom inte hem forran 11 igar kvall. Jag var inte overfortjust i idén eftersom att det var kallt, blasigt och regnade som satan och han var forkyld. Men pojkar lyssnar inte pa sina flickvanner. Wilf trodde iaf att jag var arg pa honom (eftersom att jag somnat nar han kom hem osv) sa han overraskade mig med blommor nar jag kom hem fran jobbet idag och bad om ursakt. Jag var inte arg och sa at honom att sluta be om ursakt, och att han var sot som kopt blommor at mig. Dom ar rosa och fina och star nu har i rummet sa jag kan visa upp dom for vem som helst som kommer hit. Jag har varldens basta pojkvan :)

jobbet har gatt bra och nar jag kom hem sa myste jag och wilfen :) Nu ska vi ata och se Veronica Mars och sen ska jag in i duschen, lasa lite shopaholic (formodligen lasa ut boken) och sen blir det ett nytt avsnitt av Veronica och sen sova. Gud vilket exotiskt och spannande liv vi lever har i England :P

Vi hors

Confessions of a Shopaholic


Jag fick ett presenkort pa Waterstones av Kev i Julklapp. Waterstones ar en bokaffar for er som undrar och for nagra veckor sedan sa beslot jag mig for att bestalla hem nagra bocker. Bla den har och Shopaholic and sister & Can you keep a secret, fran samma forfattare. Insag att jag missade nagra bocker mellan confessions och shopaholic and sister sa nar jag last ut den har boken maste jag in tll manchester och kopa dom.

Har legat och last de senaste dagarna och boken ar riktigt bra. Jag ar glad ocksa att jag inte har problemen hon har. Herregud liksom :P

jaja, har jobbat idag och dagen var lang och dom vart arga pa mig for att jag trodde en metallbit som kom ner pa rullbandet inte var viktigt och la det pa bordet da det fasktiskt var en bit av maskinen som fallit av. inte fan visste jag val det :S jaja, det loste sig iaf.

Jag och wilf har varit pa puben och spelat lite biljard. Nu ska vi ata tonfiskmackor till middag och se pa Veronica Mars. Sen ska jag aterga till lasandet en liten stund och sen ar det faktiskt dags att sova. Sa det sa.

Hoppas ni haft en bra dag.
Pusshej

1st of March


Hittade den har bilden och insag att den var tagen for 1 ar och 2 dagar sedan. Tyckte jag var fint.. speciellt da jag saknar min kusin en massa och att hon inte finns med i bloggen tillrackligt ;)

forlat for dalig uppdatering forresten. har inte varit pa blogghumor. inte for att nagot har hant eller att jag varit deppad eller nagot. har bara inte kant for det.

I fredags var det jobb, och det gick hyffsat bra faktiskt. Sen hem, kaka lite mat och efter det drog vi med Digsy till The Welly. Clayton var dar en stund men akte ivag och Adam kom forbi sen. Vi gick till Kingfisher som ar den nya puben i byn. mer an restaurang men det var mysigt anda (forutom att pojkarna pratade fotboll hela tiden).. sen gick vi tillbaka till The Welly och det slutade med att digsy kom hem till oss och vi bestallde hem pizza. mums

Pa lordagen vaknade jag klockan 7 da mitt alarm startade. Jag skulle inte upp eller nagot, bara glomt stanga av det.. sa jag vart lite irriterad. Dagen spenderades hemma och vi sag Veronica Mars. Efter det for vi med Digsy, Clayton och Kevin till Mitali i Uppermill och at indisk mat. Det var gott :) Vi drog sen till The Welly och spelade biljard och grejor. Jag holl mig till cola light hela kvallen. Fortfarande sliten efter fredagen da jag vart ratt breusad efter alla dubbel redbull och vodka jag drack :P Adam kom forbi eftersom att han inte fick komma in pa en fest dar alla hans vanner var. Jag wilf Adam och Lee gick hem till oss och vi sag pa en film. Quarantine. Den var laskig och jag och Wilf satt och hoppade och skrek :P adam for hem och jag digsy och wilf sag jackass 2 och sen var det dags att sova efter ett avsnitt av Veronica Mars :P

Idag har jag varit slo. Diskat, gatt en promenad med Jack och tittat pa nar pojkarna spelat fotboll, vilat en stund och nu har jag just slangt in lite tvatt i tvattmaskinen och wilf kommer snart hem med mat :)

Det var allt jag hade och saga. Imorgon ar det jobb igen.
Pusshej



Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0