Torsdag

Veckan har varit allt annat an handelserik.. har jobbat, det ar det enda typ :P

har just kakat middag, aggrora med stekta champinjoner och paprika. mums. nu ska jag lagga mig och se pa nagon film eller om wilf kanske vill se the wire med mig. vi far se :P

imorgon ska jag nog hanga med angelica.. dricka vin, snacka skit och sant. maste nog ta 11 taget hem dock for jag ska formodligen se pa fotboll med wilf och hans pappa.. men vi far se hur det blir. jag ser framemot det iaf.

och se pa lordag kvall ska jag och wilf ut och kaka och sen se bio. MYS!!

kommer hem om 7,5 vecka :)

vi hors.
pusshej

Mumma!!

Stekte just upp lite laxpyttipanna till matlada imorgon. det smakade mumma. och sen varmde jag upp alglasagne till mig och wilf och den var gudomlig.. sa nu har jag bestamt att varje sondag ska jag dit och shoppa dessa grejor + kottbullar. nu ska vi ata husmanskost och ata svenskt ;)

knackebroden och kaviarn eller nu ar det typ laxkaviar for det var de enda dom hade ats flitigt pa jobbet. svenskar har sa sjukt mcyket battre matvanor an engelsman och jag saknar svensk husmans sjukt mycket!

nu vantar jag bara pa att dom ska fa in graddstuvad pyttipanna och palt.. sen saknar jag renskavsgryta, polsa, leverbiffar etc etc.. sa om nagon i min familj laser detta sa vet ni vad som kan sta pa menyn da jag kommer hem ;) men det far garna vara ett annat alternativ at min kare andra halft som inte tycker om all svensk mat :P och all konstig norrlandskmat :P

Mandag

I veckan har det inte hant sa mycket sa darav dalig uppdatering.

i fredags efter jobbet for jag wilf adam charlotte och connor och bowlade. wilf vann och jag kom tvaa ;) efter det kakade vi lite och drog till chloes fest. den sog sa jag och wilf for hem. adam vart stoppad av polisen for att han korde for fort.. galet. jag ar radd for engelska poliser :P

i lordags akte jag in till manchester for att shoppa, kom hem med en kofta fran h&m som jag bytte pa sondagen. den var for stor och ful :P halsade pa angelica ocksa.. nar jag kom hem och var dyngsur efter att ha gatt i regnet var adam har och redo att aka till sophies fest (hon fyllde 18) sa jag fick snabbt gora mig iordning och sen for vi dit. var riktigt trevligt dar. valdigt internationellt :P jag, en tysk kille, en tjej fran ukraina och en tjej fran sydafrika :P drog hem runt 12 och tittade pa the wire, kakade pizza, tittade pa x factor och slocknade :P

igar for jag och carol till ikea, jag kopte en bokhylla till vart rum och en kudde :P kan inte sova med 1 haha. efter det for jag till manchester for att byta min kofta. kom hem med en klanning ocksa. den var fin tyckte jag :) kopte forresten en massa mat fran ikea ocksa. (det var svenskar dar, jag var lycklig haha) pepparkakor, marabou choklad, kaviar, knackebrod, tekakor, skumtomtar, alglasagne, laxpyttipanna osv.. mums :)

har ar lite bilder av det jag shoppade :P


klanning fran h&m £12.99

klanningen igen och den langa koftan fran h&m £14.99

och bokhyllan som jag lyckades fa ihop efter manga om och men :P

Helgen

Igar hade scott 18 ars party i en lokal jatte nara varat hus, sa vi beslot oss for att ga. adam kom forbi lite innan och somnade pa varan sang. vilken partykille :P

Det var iaf en kul kvall. Scotts band spelade under kvallen, vi dansade, skrattade osv. sen nar baren i lokalen stangde drog vi till scotts.. men pa vagen dit fick jag hemlangtan och ringde mamma. (forlat mamma om jag forstorde din kvall) det sog hos scott sa vi beslot oss for att ga hem. satte igang life of brian medans vi at pizza och sen vart det sangdags.

nu har jag just tittat klart pa x factor och kakat lite. nu ska vi se pa the wire, men forst sa kommer lite bilder fran igar.







Oldham

Skulle till Manchester och shoppa men taget var installt och jag orkade inte sta dar i en timma och vanta sa jag tog bussen in till Oldham istallet.

Jag kopte med mig en jacka och ett par skor hem. Trodde inte jag skulle hitta nagonting :P

har just lockat mitt har. blev helt okej. kunde dock inte ha plattangen i badrummet sa kunde inte se bakhuvudet.. men det far duga :P

ikvall blir det scotts 18 ars fest. och forhoppningsvis samtal fran sverige. min svenska mobil kommer forhoppningsvis vara laddad :)

har kommer lite bilder

jacka fran h&m

skor fran primark


lite lockigt :)

"no stupid, you're an adult when you're 19"

jobb jobb och ater jobb och allt har gatt fel som vanligt. det ar nagot aterkommande pa jobbet. men sant far man leva med da allt ar 100 ar gammalt och man aldrig fixar det eller nagoting.

vi har just varit och atit hos wilfs pappa. fisk.. MUMMA! och nu ska vi se pa the wire som vanligt innan det ar sangdags. imorgon ska wilf komma och jobba ocksa :)

Forovrigt sa alskar wilf att gora mig irriterad. vi hade en diskussion pa vagen hem fran hans pappa. jag sa att man fortfarande ar tonaring da man ar nitton.. NitTON liksom.. men han vagrade halla med mig.. nog holl han med mig allt men han vagrade erkanna det hela vagen hem bara for att gora mig irriterad. det ar karlek det :O

imorgon ar det fredag vilket jag behover, aven fast jag inte behovt gora nagon overtid i veckan. pa lordag ska jag kanske och shoppa och sen blir det fest for hela slanten. En av wilfs vanner fyller namligen 18 och har hyrt lokal och grejor sa jag ska forsoa hitta nagot fint och ha pa mig kvallen i ara haha.

jaja, nu ar wilf lite overvant sa vi hors sen :)
pusshej

Onsdag


Jag saknar mina pojkar!

jobbet gick bra idag. var ratt slott och lorraine jobbade ensam sa vi slapp ha oronvark haha. dom fragade omj ag ville borja 1 timma tidigare imorgon. fuck that! det ar svart nog att ta sig upp till jobbet klockan 8.15. palla borja klockan 7.15 :P

har just kakat middag. jag lagade lax och potatis (duktig :) och vi har sett lite "extras" med ricky gervais som ar en av mina nya favoritkomiker. lyssnar pa hans podcast pa jobbet och garvar for mig sjalv :P

nu kom wilf hem med cola och nu ska vi se the wire.

pusshej

Vad ar det for fel pa mitt jobb?



Motorn som igar foll av airfreshener maskinen borjade idag skrika och lukta konstigt sa den plockades bort och vi kunde inte vara pa den maskinen langre. vi fick istallet ga och gora vatservetter, men kevin gjorde nagot fel och vi var tvungen att stanna den efter 1,5 pall och richard var inte lycklig kan jag lova. har varit en lang och konstig dag och lorraine har varit jobbigare an vanligt. jag och holly underhall oss med att busa och fula oss (som ni ser pa bild nr1) och tracey var less pa att hora lorraines rost (som ni kan se pa bild 2) haha.

kom hem och tittade lite pa mina serier och nu har vi just atit och ska val sova nu antar jag om vi inte tittar pa ett avsnitt av the wire innan.

vi hors sen.
pusshej

Mandag

Idag har varit en katastrof dag igen.

En av maskinerna pa the airfreshener line har inte fungerat (den som inte fungerade i lordags) och nar den val borjade fungera ser jag hur gel borjar rinna ut over golvet.
"HOLLY!! SOMETHINGS NOT RIGHT!" och det visar sig att motorn till gelmaskin grejen har ramlat av och istallet for att gelen hamnar i plastforpackningarna sprutar det ut pa golvet istallet.

Richard borjar forsoka satta ihop maskinen igen och holly tog fram gelsugaren for att fa upp allt fran golvet. Da borjar "dammsugaren" ryka.
"holly? is it supposed to do that?" och sen hor vi en small och nagot lyser till i den och det kommer mer och mer rok ur den. ja da har den ju sprangts eller nagot.

sa vi har packat neutradol hela dagen istallet :P skont iofs eftersom att det ar slappt jobb. och sen fick jag skrattanfall den sista timman ocksa. jag ar konstig. och formodligen fattar ni ingenting av det har inlagget. men jag bryr mig inte :P

vi hors

Sondag

Tog en lang sovmorgon idag vilket jag tyckte jag fortjanade. Sen tog jag tag i tvatten och rensade bort klader jag aldrig anvander.. Annars har jag inte gjort nagonting. Gatt omkring med pyjamas, last lite, sett pa the wire med alskling och bara tagit det lugnt :)

Fick daremot nastan en hjartattack nyss da jag skulle lagga in lite snook pa min ipod och inte kunde hitta den. Kom pa att sist jag hade den var den i mina jeans, och jeansen tvattade jag idag. Jag fick panik men hittade min karesta i min vaska efter att ha sprungit runt som en galning. Hur skulle jag kunna leva utan min ipod? :P

jaja, nu ska jag sova. sa vi hors imorgon.
JAG SLUTAR KLOCKAN 5! JAG AR SA GLAD haha

Katastrof

Har varit katastrof hela javla dagen idag. kanner att det inte ar min dag haha

Jobbet gick skit da maskinen inte ville leka med oss over huvud taget. det var airfresheners overallt, pa bord, pa golvet.. valdigt irriterande och alla var trotta och less och ja.. nu blir det ledighet fran overtid i 2 veckor. vilket kanns underbart haha :)

sen forlorade vi ju saklart matchen mot danmark.. och wilf den javeln skrattade da dom gjorde mal. han sager att det var till min reaktion, men det tvivlar jag starkt pa.

jag hade tankt lagga upp en bild pa mitt har men hittar inte min kamera kabel. sa jag ska forsoka hitta den till imorgon.

vi ar ensamma ikvall sa vi ska bestalla hem pizza och se the wire och mysa framfor brasan :) behovs efter att knappt ha sett varandra i veckan.

nu ska jag se lite roast pa berns innan pizzan kommer och innan jag kan titta pa x factor :P

psushej

harfixning och grejor

jobbet idag gick bra.. hade mina podcasts att lyssna pa sa dagen gick fort.. sen att sluta klockan 15.30 istallet for 21.00 gillas ju valdigt mycket.

efter jobbet gick jag hem, duschade, fick lift av carol upp till andreas hus och sen sa fick jag mtit har fixat. fargade det morkblondt och klippte lite. inte sa mycket skillnad faktiskt men mycket fraschare. drack lite cider dar och tog det lugnt och sen kom wilf och adam och hamtade mig och vi drog till mc donalds och kakade. nu sitter dom och spelar xbox och jag hanger har uppe och nordar mig framfor datorn. blir en valdigt tidigt kvall. jobbar ju heldag imorgon.. sen blir det formodligen bio eller nagot, vi far se :)

jaja, ha en bra kvall.  bild pa haret kommer in imorgon :)
pusshej

Thursday


det star pa svenska pa nagra av vara produkter.. det gor mig glad av nagon konstig anledning

overtiden gick bra ikvall och det var faktiskt inte jobbigt alls. och sen sa fick vi ga hem 15 min tidigare ocksa vilket uppskattades.

nar jag kom hem hade wilf maten framme och fardig (TACK!) och nu ska vi se the wire innan vi lagger oss. han ska namligen ocksa jobba imorgon :P

imorgon efter jobbet ska jag klippa mig och farga haret. kanner for att farga det brunt men det far nog bli lite senare :P de som kanner mig vet hur jag ar med mitt har och hur jag blir less riktigt fort :P

jaja, the wire.. vi hros sen :)

The Wire


Jag slapp jobba over ikvall da han hade alldeles for manga manniskor. men jag lovade att jobba lordag eftersom att jagf ick vara ledig ikvall. jag ar dum som gor sa.. men det ar anda 8 timmar pa lordagen och det vore tokigt att tacka nej da han aker bort i flera veckor och det inte kommer vara nagon overtid da. sa jag passar pa att tjana extra pengar da jag har mojligheten till det.

maste bara fa saga ocksa att jag ar less pa att inte kunna lita pa nagon pa jobbet, forutom kanske typ 1 person. resten snackar bakom varandras ryggar och man vet aldrig vem dom berattar saker for..

annars da? jag och wilf har sett lite the wire, han ar pa affarn nu, sen blire mat och lite mer the wire.
vi hors
psushej

hemsk dag

grejen med att alltid jobba over ar att folket pa jobbet tar for givet att man alltid kan gora det. jag hade lovat mig sjalv en kvall hemma istallet for pa jobbet, och nar jag sa nej var andrew sjalvfallet tvungen att fa mig att ha daligt samvete for att de inte kunde gora overtid om jag inte var dar da folk inte kunde. och svag som jag ar var jag ju tvungen att saga ja.

sa jag fick saklart ingen kvall hemma med min pojkvan och mys, utan jobb och arga miner. jag ar sa less pa att allt ska handla om pengar. jag onskar jag inte behovde oroa mig och bara kunde gora det jag ville gora istallet for att jobba ihjal mig for att fa allt att ga ihop. sen ar jag less pa att allt ska vara sa javla dyrt i england ocksa sa att man inte kan gora annat an oroa sig for pengar.

jaja, jag har nu kollat mina nya avsnitt av mina tvserier och ska lagga mig och sova nu. sen kvall, som vanligt. jobbar 13h nu i 4 dagar och sen hoppas jag pa en riktig helg. jag ska saga NEJ!!! om dom vill att jag ska jobba pa lordag. dom ska fan inte fa forstora min helg.

forovrigt ar den en kille pa jobbet som ar lite flortig och hans mamma undrade om jag var gift och om han inte skulle ta och bli tillsammans med mig. da undrar jag hur hans mamma tanker da han ar 38 ar gammal och jag ar 19. nej tack sager jag.

nu ska jag sova.
pusshej

Overtime

Jobbade over ikvall till klockan 9. ville egentligen inte men behover verkligen pengarna (speciellt da vi ska till sverige i jul) sa var helt enkelt tvungen. vi gjorde dock blue loo vilket var skont, lite omvaxling.. nar vi hade slutat jobba och jag skulle in till fikarummet och hamta min vaska ligger det nagot konstigt bredvid min stol under bordet. en bla plastpase med nagot morkt pa. da jag sparkar lite pa pasen ser jag att det ar en dod groda. en STOR dod groda.

VEM FAN LAGGER EN DOD GRODA BREDVID MIN STOL? jag skrek saklart och kev var tvungen att bara ut den till kontainern utanfor. jag tror det kan har varit ipe da det hande mellan klockan 7 och 9 och han akte hem klockan 8. den javeln ska fa imorgon haha :p

annars hander det ingenting. at just min subway macka som wilf kopt at mig i manchester. ska nog se ett avsnitt av the wire innan vi gar och lagger oss.

laddade forovrigt hem "mammas nya kille" igar och lyssnade pa 2 avsnitt idag. men jag forstar inte det roliga. :S

jaja, vi hors sen!
pusshej

Sunday morning rain is falling




Har varit sjukt konstigt vader idag som vanligt. ena stunden sol och andra stunden regn och sen aven i en liten salig blanding. jag har dock hallt mig inne storre delen av dagen forutom da jag traskade ivag till co op och inforskaffade lite grejor till den nya arbetsveckan. typ juice och mjolk till min havregrynsgrot :P intressant? absolut.

annars har det inte hant sa mycket. vi har varit nordar och jag har suttit vid datorn och ugglat och wilf har spelat xbox saklart. :P

jag har nyss sett klart pa x factor (jag har blivit besatt :P) kakat curry med carol rob och wilf och nu hade jag tankt ladda ner lite podcasts till min ipod for imorgon och sen lagga mig och sova. ny arbetsvecka imorgon och en javla massa overtid om det blir som dom tankt sig.

vi hors sen :)

Lycklig

Nu ska jag egentligen inte hoppas for mycket.. men som det ser ut nu sa kommer jag och wilf ha varat eget hus inom kort :) Carol har hittat ett hus i uppermill hon vill ha. och hon ska lagga in ett bud pa mandag. far hon det, flyttar hon ut och vi bor kvar har ensamma i huset. betalar dock hennes lan och rakningar men det blir betydligt billigare an att ha en lagenhet i greenfield. sen har vi ju det mesta har ocksa.

jag ar glad.. jag har massa planer om malning och grejor. men som sagt. ska inte hoppas for mycket, for det kan ju andras fort igen.

forovrigt funderar carol och rob att folja med oss till sverige till jul. bara sa du vet mamma :P inget ar bestamt an.
nu ar det dags for x factor. pusshej

justja

skulle ju fixa mitt har pa frisorsalongen har bredvid pa torsdag. men det blir pa fredag istallet hos traceys (min jobbarkompis) basta kompis som ar frisor. fargning och klippning for dryga 500 kr istallet for tusenlappen. perfa :) hoppas det blir bra bara haha

Fredag

jobb jobb och ater jobb. det har gatt ratt bra dock, forutom att den laskiga mannen som ar besatt av mina fingrar har slutat prata med mig men istallet borjat stirra. han stirrar och stirrar.. ler lite laskigt och jag vill typ grava ner mig nagonstans. han ska borja jobba nagon annanstans nasta vecka och tydligen ville han ta med sig tarta in till jobbet for att det var hans sista dag. HALLA? alla hatar honom och han ar en argenturarbetare. vafan ska han ta med sig tarta for? som att vi bryr oss? han ar iallafall bannad fran sachets da han fatt manga klagomal och aven fast han inte kan gora nagot av jobben vi satter honom pa vill han lara sig hollys. och hon ar linemanager och skoter om allt som har med airfreshenersmaskinen att gora. skumt :S

iallafall. Wilf ar pa battringsvagen och jag hoppas att jag inte far forkylningen han hade. jag ar lite krasslig, men det ar allt. ingen feber eller nagot och jag hoppas det haller sig sa (ta i tra).

Adam var forbi idag och eftersom att han har tagit korkortet sa korde han oss till kfc for mat. jag gillar inte kfc dock och var inte sa hungrig sa det var mest sloseri med pengar :P

iallafall. jag och wilf har legat och tittat pa the wire hela kvallen, forutom mina the hills, the city och greys anatomy avsnitt da. och nu hade jag tankt att lagga mig och sova. ska upp och jobba imorgon. bara till klockan 1 dock vilket kanns javligt skont.

forovrigt fick jag ett samtal av johanna och alexandra ikvall vilket var underbart. jag saknar dom i mangder. menv i ska ju somsagt boka flygbiljetterna hem i helgen sa jag far se dom om 11,5 vecka :) och familjen da saklart.

nej nu blir det sangen. vi hors sen :)

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0