Sondag

Igar for vi som sagt till church inn for att mota upp adam abi och patrick. det blev prat, skratt, cola light. men alla var ratt slitna sa vi for hem ratt tidigt.. eller ja, det var tanken iaf.. men min och wilfs taxi kom dryga 50 min efter adams taxi kom. valdigt drygt.

imorse vaknade jag upp utan min bakfylla vilket var underbart :) Har sloat idag. sett lite tv, haller pa att tvatta. wilf ar och spelar fotboll men jag tror vi ska kaka varan middag nar han kommer hem. varan anniversary-meal. som vi aldrig fick tid att gora i helgen.

forovrigt sa sa adams mamma till patrick att jag och wilf har betett oss som man och hustru sedan vi blev tillsammans. haha beter vi oss verkligen som ett gift par? :P och folk fragar hela tiden nar vi ska gifta oss. konstigt tycker jag :P

jaja. nu ska jag slanga in lite mer tvatt i tvattmaskinen och sen ska jag nog fortsatta titta pa kanal5s webtv :P jag har blivit besatt. jag saknar svensk tv lite :P

vi hors ;)


bjuder pa en av mina favoritlatar just nu :P


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0