Home sweet home

Landade igår klockan 18.00. Johanna och peter överraskade mig på flygplatsen vilket var superkul :) sen var ju såklart mamma och morgan där också. vi skjutsade hem Sari och sen åkte vi alla till Eastern palace och käkade middag. Kina-buffé. Supergott! Sen åkte vi hem och tog det lugnt. Kollade på trueblood och sen gick jag och sov. 3,5 timmars sömn och massa flygresor och hettan i sthlm när vi hoppade av flyget tog död på mig :P

Mamma väckte mig imorse och sa att det var fint väder. Satte mig ute och då försann solen haha. Käkade god svensk frukost (FIL!!!) och Line tittade förbi en sväng :) sen fick jag skjuts till farmor där det bjöds på middag. Fick se faster m. familj och farbror m. familj. hur mysigt som helst och sjukt god mat! synd bara att man blev attackerad av broms.. en bet mgi på benet och det gjorde ont så jag gick in och satte mig och busade med små kusinerna.. som förövrigt har alldeles för mycket energi :P

Farmor och gunnar var hur gulliga som helst som skjutsade hem mig till Bygdeå. Gick förbi Line för att säga hej till Lenita, och sen kom Petter och Carlberg och plockade upp oss och vi åkte till havboviken där vi mötte upp Anton och Robert. Tände en brasa och bara satt där och njöt och pratade.. Det är nog det jag saknar mest (förutom familjen och vännerna såklart) Att det är så nära till havet. Världens finaste ställe!

Nu är jag iaf hemma. Ska prata lite med älsklingen och sen blir det sova. Tidig morgon imorgon. Ska in till stan med Johanna och Line.. Shopping och picknick står på schemat.. och sen ska Kornelia komma och käka middag hos oss och så :) Blir hur bra som helst!

vi hörs!






jag ääälskar havboviken :P

Nu är det nära

Hej hej. Igår hade jag och Wilf myskväll. Det blev lite shopping, bio (shrek) och middag. Supermys :)

nu har jag separationsångest! Saknar min älskling redan och det är 2 veckor tills vi ses. Men jag tror det känns bättre imorgon  då jag får träffa Mami och så :)

är hos Angelica och Sari nu. Vi har druckit lite vin, snackat skit och sett vm finalen. Mycket trevligt.

upp 5 imorgon bitti och klockan 18 landar jag i Umeå. Längtar :) förövrigt så glömde jag massor av grejor hemma i greenfield. Solglasögon, snuset, mina sandaler osv. Får försöka att överleva haha.

jaja vi hörs när jag är i svearike. Pusshej

Snart!

- Sista arbetsdagen avklarad
- Pengar har blivit växlade
- 3/4 är packat
- Manikyren är fixad.

Det enda som återstår nu är;
- Myyyys med älskling imorgon. Middag bio och mys. Love it, kommer sakna honom massor :(
- Köpa presenter till Johanna och lillasyster, och en liten grej till mor min.
- Köpa nya billiga ballerinaskor.
- Hoppa på flyget haha.

Nu är det nära. Känns så jävla skönt att ha sista arbetsdagen avklarad. Kommer inte sakna det stället. Men man måste ju tillbaka om 4 veckor igen :(

Var förövrigt väldigt osmart idag. Gick på affären efter jobbet och köpte lite grejor med mitt kort. Kommer hem och innan jag går och ska få min manikyr hittar jag inte mitt kort. Ingenstans var det. Jag får panik och börjar grina (såklart) haha, och wilf tar cykeln och cyklar omkring och letar och frågar i affärer om dom har hittat ett kort medans jag sitter och fixar naglarna (gullegris). När jag sitter där kommer får jag en känsla att jag stoppat den i en konstig ficka i min plånbok. Så tjejen på spa låter mig ringa wilf och ja, där var det. Ingen anledning att ha panik. Hade det på mig hela tiden. Så typiskt mig alltså.

Jaja, har packat lite, tittat lite tvserier, busat lite, ätit lite och nu sitter vi och tittar på skynews om mördaren som sagt att det är krig mellan honom och polisen här i england. Han var i fängelse och hans flickvän dumpade honom. Sa att hon dejtade en polis för att han skulle hålla sig borta. Han blir galen, säger att det är polisens fel att han förlorat sitt hem, sitt jobb, sina barn och att hans flickvän skaffat en polispojkvän (han var karatetränare). Så när han kommer ut ur fängelset förra torsdagen åker han och skjuter sitt ex, som överlever, skjuter ihjäl hennes nya pojkvän och skjuter sen enpolis i ansiktet. Han överlevde som tur var. Sen har han varit på rymmen.. tills nu. Han ligger på ett fält omringad av poliser med ett avsågat hagelgevär riktat mot sitt huvud. Ska nog ge upp med att titta nu, för det börjar bli lite tråkigt. Det händer ingentign. Han ligger där och poliserna står där och stirrar. Måste finnas något mer intrssant haha.

Jaja, ska kanske sova.Måste in till MAnchester imorgonbitti ju.

Puss och godnatt!

Hmpf

Min magont ersattes med ryggvärk. Underbart. Så nu är jag sängliggandes. Fast jag håller fortfarande på med tvätten. Vill verkligen få det bortgjort!

Förövrigt kommer ni få nöja er utan bilder tills min nya usb kabel kommer. var tvungen att beställa en ny för min är spårlöst försvunnen :S Får hoppas den jag beställt fungerar bara :S kommer förmodligen på fredag! :)

Jaja, nu hade jag tänkt se på film. Vi hörs!

Goddag bloggen



Jag är hemma och är sjuk. Inte så trevligt tycker jag. Fick gå hem 14.30 igår för att jag började må jätte illa och min mage krånglade. Det känns lite bättre idag, men är fortfarande inte 100%. Jag bör dock vara tacksam att jag fått vad jag nu har fått nu och inte på Söndag eller Måndag. Skulle inte vara så trevligt att vara sjuk när jag är i Sverige!

Så igår när jag kom hem la jag mig i sängen direkt och stannade där hela kvällen. Jag såg 2 filmer. Remember me (Den med Robert Pattinson) och Farsan som jag sett folk skrivit om.

Remember me var jävligt bra och jag grät floder. Kunde typ inte sluta och Wilf blev lite orolig för mig :P Tur var dock att jag hade Farsan att se efter, och jag låg där och asgarvade. Speciellt under "Macho-sallad" scenen. Wilf tyckte jag var lite konstig. Synd att han inte kan uppskatta svensk humor :(

Vad gör jag idag då? Tänkte utnyttja att jag är hemma genom att tvätta alla våra kläder. Har haft fullt upp den senaste tiden så det har inte funnits någon tid och nu är vi inne på vårat sista par underkläder, så det var kanske dags :P Hade tänkt ta ner resväskan också och börja packa lite smått. Skulle ju vara skönt om man kunde få det överstökat tidigt, så man slipper oroa sig för det när det närmar sig.

Nu är det förövrigt 6 dagar kvar och jag längtar!

Justja, jag har ju glömt att berätta om våran fredan. Försöker hitta kabeln till min kamera så att jag kan ladda in bilder. Så jag skriver om kvällen då jag fixat det :)

Ha en bra dag! Pusshej

TGIF

Hej. Idag är det fredag och oj så skönt det känns!

ikväll blir det utgång i Manchester. Vi ska till ett ställe som heter the factory. Dom har 3 dansgolv. 1 med indie, 1 med motown och 80-tals musik och ett med techno. Jag hänger nog mest på indiegolvet och motowngolvet :) hoppas bara jag mår lite bättre tills dess. Känns som att jag ska kräkas vilken sekund som helst. Tror det är något jag ätit :/ jaja, håll tummarna för att jag mår bättre ikväll.

Vi hörs nog innan jag drar ut. Pusshej

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0