Mys

Ikväll blir det mys i vårat nya rena och fina rum framför den andra matrix filmen och med lite popcorn, sötade till wilf och salta till mig haha :)

Puss och kram

Andas ut

Jag kan äntligen andas ut. Igår såg jag att 500 kr försvunnit från mitt konto då jag varit på jobbet. Här händer det ofta att folks kortdetaljer stjäls och det tas pengar från konton. Jag fick såklart panik och ringde till banken. Dom kunde inte se än vad köpet var och vart det var köpt från. Skulle vara tvungen att vänta till imorgon.

När jag kommer hem och pratat klart med min käre mor i telefonen började jag fundera om H&M hade tagit mina pengar från beställningen jag gjorde för dryga 4 veckor sedan. Det stod att kläderna fanns inne i början av oktober och när jag läste deras mail så var det exakt samma summa som tagits från mitt konto igår. Sen läste jag också på hemsidan att dom inte drar pengar förrän kläderna finns inne i shoppen.

Tack gode gud säger jag. Jag hade sån panik att någon hade tillgång till mina privata detaljer och kunde ta pengar från mig.. men det visar sig att lilla dumma jag (som dumförklarat folk idag om att "I havent got enough money to forget that i bought something for £45.. Someone must have stole it from me :O") och så visar det sig att, jo emelie har tydligen visst tillräckligt med pengar att hon glömmer bort att hon köpt något för 500 kr. Smart!

förbannad

Är så jävla förbannad på min käre svärmor just nu. Hon gjorde det klart för mig ikväll att hon inte litar på mig. Det känns ju kul. "I cant tell you because Emelie will probably say something at work tomorrow". Jo, för berättar hon något för mig i förtroende är mina kollegor verkligen de första jag skulle berätta något för.

Sådana här kvällar önskar jag att jag bara kunde packa ihop och åka hem.....

<3

jag blir aldrig less på den här låten. så underbar den är alltså.


Fucking paint

Jag hade planerat min kväll.
Komma hem från jobbet och flytta möbler, dammsuga och renbädda sängen. ta ett långt bad med min lush badbomb och läsa lite ur min bok och sen krypa isäng och titta på mina tvserier.. men sen kommer jag hem och jävla listerna har inte torkat ordentligt..

Wilf har däremot lovat att göra allt imorgon när jag är på jobbet. hoppas på att allt är klart imorgon :O jag vill ha ett fint och rent rum!

Ska på Ikea på söndag tror jag och införskaffa våran tavla som ska sitta på den röda väggen, vi hade tänkt ha denna;


Har förövrigt haft en skitdag på jobbet och känner mig bara allmänt less. så jag ska titta på lite gossip girl nu och längta tills mitt bad och min renbäddade säng imorgon :P

pusshej

jävla skit

min kamera fungerar inte som den ska efter stranden. Har kommit in sand i den (skulle inte ha tappat bort mitt kamera fodral) och nu när jag zoomar så stängs den av men linsen åker inte in igen. skumt. måste nog köpa en ny kamera. men dom är ju så jävla dyra. önskar jag hade pengar så jag kunnat köpa en riktig systemkamera. en sån vill jag ha :O

Godkväll

Har haft en underbar skitdag på jobbet med hopplösa kollegor. Det enda dom gör är gnäller och gnäller. Förstår dom inte att det inte hjälper med gnäll? Maskinerna börjar inte funka om man gnäller, tiden går inte fortare om man gnäller, folk blir inte gladare då man gnäller osv. skulle vilja banka vett i dom....

ikväll har jag målat lite (wilf håller på med det sista nu) och sen har jag carol och wilfs pappa tittat på män som hatar kvinnor. Carol har suttit och upprepat vissa fraser om och om igen. hon tycker svenska låter roligt :P

justja, har ju inte berättat. men wilfs mamma och pappa är tillsammans igen. spännande! :P

Ikea och målning

Idag har vi varit på ikea och handlat lite lådor och kollat gardiner till vårt rum osv. Käkade köttbullar och lyssnade på ett abba coverband som spelade i restaurangen haha. väldigt skumt.

När vi kom hem började jag måla lister och Wilf målade den röda väggen :) Sen blev det xfactor och efter det har jag stått och målat kanterna av väggen... med en ögonskuggeborste :P alla andra var för dåliga och kanterna blev snea. så jag tog en skit sminkborste och använde den. Funkade hur bra smo helst :)

Nu är det bara 3 lister kvar, sen ska vi möblera om, fixa nya gardiner och en tavla som ska hänga på den röda väggen. yeay :)


2,5 år med älskling!

Igår firade jag och Wilf 2,5 år. Jag tyckte vi skulle göra någonting annorlunda, inte bio och middag som vi vanligtvis gör för att fira. Så han tog med mig till havet. Han vet hur mycket jag saknar att kunna åka till havet när jag vill så vi bilade till Formby med Jack och gick omkring på stranden, sprang runt i vattnet med Jack och hade picknick. Hur mysigt som helst!

Paus

Har inte haft någon ork eller inspiration för att blogga. Men ska försöka ändra på det. Tills dess hittar ni mig på http://www.twitter.com/emeliewestin

puss hej

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0