When you're older, you will understand..

Skolan kan ju ta sig någonstans. Dom kan ju seriöst inte tro att vi ska klara av allt dom kräver av oss. Jag blir alldeles sönderstressad, och dom sätter krav på en som man inte kan uppnå. Historia provet idag kan ju också ta sig någonstans. Aldrig att man lär sig 29 a4an om 10 epoker. det fungerar inte så. vi är inga maskiner som kan ta in all information som dom pumpar i oss. Och varför ska jag kunna dom 10 historiska epokerna? Vad har jag för nytta av dom?

Jag vill gå ut skolan nu, åka iväg på min resa till usa och få börja om. jag är så less på det mesta just nu! jag blir verkligen galen.

På fredag har jag 1 år kvar till 18. Jag ser knappt framemot födelsedagen längre, och inte julen heller. det här med att snön aldrig kommer gör mig deppad och jag får ingen julkänsla alls.

Åter till Svenska arbetet.

i never knew that everything was falling through

Den här byn och dom här människorna gör mig galen. Ingen förstår hur många gånger jag än säger saker, och ingen verkar vilja förändras. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer att göra det jag borde gjort för flera år sedan.


Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0