Sista dagen pa aret.

Idag kom min nya dator och jag blev overlycklig. Den ar superfin och rod saklart :) I love it.

Idag har jag inte gjort sa himla mycket. gick och handlade blodrott lappstift till Carol for dom ska pa maskerad nu ikvall.. Och jag hade faktiskt kanske tankt stjala lite av det. Men jag vet hur jag blir nar jag blir lite rund om fotterna. Det lar ju vara kletat over hela mitt ansikte :P

Sen har jag och carol hjalpt rob med hans utkladnad ocksa. Han ska vara punkrockare och carol hade kopt en liten uppblasbar boll som dom klippt sonder och som han ska ha pa huvudet sa det ser ut som att han ar flintis.. Sen har vi klippt lite i mina gamla tofflor och limmat dit en tuppkam ocksa. Han kommer se sa sjukt roligt ut.

Tydligen ska dom traffas runt 6 pa "smelly welly" som rob sa fint kallade det.. sa jag ska vara dar och fota lite :P Jag ar nyfiken vad bert ska kla ut sig till. Forra aret var han kvinna :P sa det lar vi kul att se haha.

Nu hade jag tankt hoppa in i duschen och gora mig iordning for kvallen. Locka haret lite och sant. Kanns inte som att det ar nyar idag. Tiden har gatt alldeles for fort. men som sagt..

a new year and a new beginning. :P Jag har haft ett bra ar, men jag hoppas pa att nasta ar blir battre :)

nej, dags att gora sig iordning :)

091229

Gick till banken i morse for att lagga in pengar och ordna upp lite saker. Banken ar inte stor i Uppermill och tydligen skulle alla dit idag och kon gick ut ur dorren och upp langs vagen lite. Sa dar var jag fast i en timma, sa jag hann aldrig hem och hamta mina gymskor som jag behovde med min tranare.

Jag gick iallafall till gymmet och satt dar med honom och pratade om vad jag ville fa gjort, hur lange jag ville att det skulle ta och sen matte han mitt kroppsfett, vagde och matte mig vilket var lite pinsamt sadar, men behovdes :P Sen fick jag massa papper jag ska fylla i, som en matdagbok etc. Sa det ska borjas imorgon. sa idag dricker jag mangder med cola light bara for att jag inte vill skriva in det pa dagboken sen :P och behova skamma haha. efter snacket skulle vi ha tranat lite men jag hade ju inga skor, sa det blev aldrig av :/ Men jag ska dit nasta torsdag da mitt forsta traningspass blir av, och da far jag aven ett traningsschema som jag ska folja da jag ar inte ar hos honom :P

Nu har vi iallafall kakat middag. Carol hade lagat underbar middag med blomkal i ostsas, potaits med vitlok och flask..eller ja, liknande iallafall. Supergott :)

Jag och wilf har aven tittat lite pa The wire och jag har hunnit sova en stund :P nu ska vi val se film eller nagot.

Imorgon blir det en snabbis i manchester for att forsoka htita skor och grejor till nyar och aven en mus och nagot att stalla datorn pa da den kommer. Vi hors sen! pusshej

2009 året som gick..

Sag att flera personer lagt upp denna lista, sa jag kanner mig ju lite tvungen jag ocksa :p

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Det har jag sakert gjort. Kan inte ha varit nagot spannande for jag kommer inte ihag det :P
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag haller aldrig mina nyarsloften :P sa darfor ska jag forsoka att inte ha nagra iar :P
3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
- Alltsa, det kanns som att alla varit gravida i ar. Visst ar det kul, men det kandes som en trend eller nagot :P Ingen av mina nara vanner har daremot blivit foraldrar.. men massor av bekanta!
4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej, vilket var valdigt valdigt tur!
5. Vilka länder besökte du?
- I ar har jag varit i Sverige och i England. och aven en natt i Danmark, men egentligen tror jag inte det raknas :P Nej men sverige och england ar vart jag hanger.. men nasta ar blir det forhoppningsvis nagot varmare stalle ocksa. antingen frankrike eller grekland tror jag :)
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
- Jag vet inte riktigt. tror inte det faktiskt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- Det har hant ganska mycket iar. Men den 25/3 var underbar! Var 1 arsdag som vi spenderade i London :) Sen fyllde jag ju saklart 20 ocksa, mend et var inte sa speciellt har och mina hemresor saklart :)
8. Vad var din största framgång 2009?
- Jag vet inte om jag lyckats med nagot riktigt haha. Jag blev saker pa jobbet, vilket var bra.. for jag behover inte oroa mig for att fa sparken. Sen har jag ju lyckats bli mer sjalvstandig och nasta lart mig laga mat ocksa :P
9. Största misstaget?
- jag tror inte jag gjort nagra stora misstag i ar. Ingenting jag angrar iallafall.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Forutom lite forkylningar och grejor har jag varit relativt frisk i ar :) Ingen baconsjuka eller liknande :)
11. Bästa köpet?
- Haha jag har faktiskt ingen aning. Har inte riktigt kopt nagot forutom bocker och mat och sant. Kanske skulle saga min dator. men nu vet jag inte an om det var ett bra kop eller inte :P min kamera? For nu kan jag antligen ta bilder igen :P
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och cigaretter, vilket det kommer bli andring pa iar :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Min familj, mina vanner och min pojkvan gor mig alltid glada :)
14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
- ahh, jag vet inte :P och inte ar jag lika ambitios som johanna heller som gjorde en spellista :P
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- jag tror jag varit gladare. Jag har ju sluppit oroa mig over mitt jobb och pengar i ar vilket har varit en oerhord lattnad. Jag har kunnat ta det lugnt och roat mig mer an forra aret da jag inte hade jobb eller pengar :P
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Jag onskar jag hade kunnat se min familj och mina vanner mer. Blivit alldeles for korta besok hemma :( som tur var fick jag ju se mamma och morgan lite extra da dom kom och halsade pa :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ingenting!
18. Hur tillbringade du julen?
- Formiddagen och kalleanka spenderades hos min faster med pappas slakt :) och se akte vi hem till mamma och at julmat dar. Mycket mysigt :)
19. Blev du kär i år?
- Jag blev kar forra aret :)
20. Hur många förhållanden?
- Ett.
21. Favoritprogram på tv?
- Greek, how i met your mother, greys anatomy, scrubs osv osv osv
22. Bästa boken du läste i år?
- Twilight bockerna saklart (jag ar en tont jag vet) och the host som ar skriven av samma forfattare. har last ackligt mycket bocker iar, men ingenting slar dom :P
23. Största musikaliska upptäckten?
- Cobra starship. karlek till dom :)
24. Något du önskade dig och fick?
- Onskade mig inte riktigt nagot. Jag fick vara frisk och glad och vara omkring manniskor jag alskar. det ar allt jag behover :)
25. Något du önskade dig men inte fick?
- En egen lagenhet. Men det ar inte sa hemskt att bo har. For jag kan ju spara massa pengar vilket jag inte skulle kunna gora med eget boende. men forhoppningsvis kan vi fixa det iar!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- Carol lagade kottbullar och vi at appelkaka med vaniljsas. hangde lite pa puben och sag pa film :) Och sa gick vi ut nagra dagar innan saklart :)
27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- ett eget boende, men som sagt. det kanske vi kan fixa i ar. annars har allt varit superbra :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- Jag haller med min kara kusin har och vet inte vad som menas med stil.. och om det menas med kladstil har jag fortfarande ingen aning om vad min stil ar :P
29. Vad fick dig att må bra?
- Min Familj, mina vanner och min alskade Wilf!
30. Vem saknade du?
- Jag saknar alla dar hemma varje dag! Speciellt familjen och min karaste Johanna. Dom saknar jag alltid!
31. De bästa nya människorna du träffade?
- jag har traffat massor av nya manniskor. Men formodligen Angelica. Min forsta svenska van har i England. vilket gjorde allt sa mycket lattare och fick mig att trivas mer :)

Ny dag


Igar klickade jag hem denna skonhet. Den kostade en del men jag behover ju som sagt en ny dator och jag alskar rott, sa jag var tvungen att kopa den har :P Vi far se hur bra den ar helt enkelt. som tur ar sa spelar jag inga spel eller nagot sa jag behover ingen varstingdator :)

Nu ar det dags att vacka wilf, sen ska vi pa banken.. jag ska lagga in mina julklappspengar pa kontot.. och sen blir det gymmet for min forsta traff med min personligatranare. blir en introduktion och sa och sen ska vi ga igenom vad vi ska gora osv.. sa jag tror inte jag behover gymklader. jag hoppas inte det iallafall. far val packa med mig for sakerhetsskull.

vi hors senare :)

Ny hårfärg


Sverige

I mandags akte vi ju som sagt mot sverige och umea. Det hade varit snostorm dagen innan i Manchester sa alla flygen var sena och installda.. och pa mandagen var flygen forsenade och installda igen. Varat flyg var 4 timmar sent sa vi missade flyget fran kopenhamn till stockholm och stockholm till Umea. Efter manga om och men och massa tarar fick vi ett gratis hotellrum och gratis mat i kopenhamn och nya flyg sa vi kunde ta oss till umea dagen darpa.

Vi landade i Umea klockan 12.20 och da var saklart varat kara bagage borta. vi fick tillbaka det pa onsdagen. dom korde det till oss med limo haha. lite vip kansla :P

Veckan har vi iallafall spenderat mest med familjen. mys med mamma och morgan, jul med pappasslakt och hemma hos mamma. Skridskoakning, tacomiddag hos farmor, forfest med gamla gymnasiekompisar, utgang med alex, johanna, peter och ganget. traffa pa massa hogstadiekompisar.. Fortet, kina mat.. Wilf och halva pappasslakt fick magsjuka sa han fick stanna hemma da vi akte pa fortet vilket var valdigt trakigt :( och sen helt plotsligt var det dags att aka hem igen.

Nasta gang blir det en mycket langre visit.. for jag hatar ju som sagt att stressa omkring. Det var dock sjukt mysigt att fa umgas med mamma och morgan och papa och ganget. synd bara att pappa hade jouren under veckan sa man knappt fick se honom. men jag far se mer av honom nasta gang jag kommer hem helt enkelt.

Tack alla for ett underbart besok! jag langtar redan tillbaka. Har ar det sa morkt och gratt och blott. inge sno overhuvudtaget langre :(

bilder far komma upp sen for jag orkar inte fixa det.. och fler detaljer om resan kanske kommer upp sen ocksa :)

Hejsan

Jag prioriterar familjen när jag är hemma då jag inte har mycket tid alls hemma. Så därför blir det ingen uppdatering :P allt får bli när vi kommer hem igen på Söndag.. eller måndag!

NU ska vi strax till farmor och käka iallafall efter att ha åkt lite skridskor. Och sen blir det utgång med mina underbara vänner :)

Puss och kram och god jul!


Jag borde inte vara vaken


Klockan ar 02.00 och jag borde sova. om 3,5 timma kommer varan taxi.. men det kanns lite som nar man var liten och inte kunde sova kvallen innan julafton. Jag langtar hem.. jag langtar efter mamma, morgan, pappa, asa, LILLASYSTER och hela tjocka slakten och mina vanner saklart! och jag ar orolig over att nagot kommer ga fel imorgon och att hela resan skiter sig och det slutar med att jag kommer hem i juli istallet.. vilket ar det sista jag vill. jag vill hem nu!

Ja, sa som sagt. jag kan inte sova. har legat och last ett tag och sen insag jag att klockan var 1.30 och da kandes det dumt att sova da jag kommer ha javligt svart att ta mig upp. Har knaprat ipren och druckit cola light och ska strax gora mig en kopp kaffe tror jag..

Mamma, jag lar nog vara underbart trevlig imorgon da jag kommer hem :P Men det skiter vi i.. Vi ar glada anda.
Nu svamlar jag.. sa jag ska hitta nagot vettigare att gora :P

Sondag

Idag har vi mest packat. varit forbi hos wilfs farmor, druckit ett glas vin och bytt julklappar och snackat skit. sen blev det hem hit och julmiddag med kalkon, stuffin, gravy, potatis och grejor. mumsigt! sen blev det julklappsoppnande :) jag fick twilight pa dvd av holly och ett par skor, bocker av tracey, duschgrejor och choklad av hilda och lush grejor av carol. sa efter det gick jag och tog ett lugnande bad da jag ar valdigt uppstressad.

det snoar ju har och engelsman kan inte hantera sno. Sa jag ar orolig over hur vi ska ta oss till flygplatsen. och flyg var installda och forsenade idag sa jag ar orolig over att varat kommer bli forsenat vilket betyder att vi missar flyget fran kopenhamn till stockolm. Det har dock slutat snoa och vagarna ar fortillfallet fri fran sno sa jag far hoppas pa det basta iallafall. Om planen fungerar kommer taxin hit imorgon klockan 5.30 och tar oss till flygplatsen. annars ska antingen carol eller robs jobbarkompis skjutsa oss till staleybridge och darifran tar vi taget till flygplatsen.. Vi far se hur det gar dock.

Nu hade jag tankt lasa lite och se om jag kan somna. Wilf ska tydligen sitta uppe hela natten, men da ar ju inte han kand for att vara smart heller :P

Jaja, vi hors imorgon da jag ar i Svearike :)

Lordag

Vi orkade aldrig kliva upp och ta 8.50 taget sa vi sov ut istallet och akte in till Oldham runt kl 2. Dom hade inte mammas julklapp sa hon far nagot annat istallet.. och sen hittade jag en sot klanning at lillasyster som jag var tvungen att kopa och en julklapp till asa :)

Hade tankt packa ikvall men det gick inte heller. har legat och sloat hela kvallen. Kakade middag och tittade pa Love Actually som gick pa tvn. Nu ar det dags att ga i sang. Ska upp tidigt imorgon bitti sa vi kommer isang i tid imorgon kvall. For vi ska namligen lamna huset runt 6 pa morgonen eller nagot liknande.

Nu ar det nara.. och nu vill jag aka hem!
jag langtar som en tok!

Inglorious Basterds


Andrade planer. Vi akte aldrig pa fest. Vi var alldeles for slitna och otaggade.. sa vi stannade hemma istallet. nu har vi just tittat klart pa inglorious basterds som forovrigt var javligt bra! :)

Nu ar det dags att ga i sang. Upp tidigt imorgon ju..

Sista arbetsdagen for 2009


Da har man jobbat klart.. eller ja for 1,5 timma sedan :P Nu ar det fardigt jobbat for iar och jag ar tillbaka igen den 4 januari :P Vi fick en fet lon da 3 veckors lon gick in idag + julbonus och pengar for julfesten som vi inte har :P Men dessa pengar ska jag ju klara mig pa tills den 8e januari.. sa jag far snala lite :P

har iallfall gatt bra idag. Jag tror vi alla varit lite overtrotta.. speciellt jag. har headbangat till musiken pa min ipod, sjungit queen och jullatar, dansat med mig sjalv och jag och holly sjong till alla latar pa radion den sista halvtimman. gjort rosetter och grejor till alla. danny fick ett diadem med rosett pa och han sag ut som en jatte babis.. och sa har det snoat saklart vilket kan vara en av anledningarna for att alla varit pa sa bra humor :P

Ikvall ska vi tydligen pa fest, men jag ar itne sa taggad.. sa det blir val att aka dit, saga hej och grattis pa fodelsedagen och aka hem och se film :P har ju massa tvatt att tvatta och packa den andra resvaskan och grejor.. och sen blir det ju manchester for att fixa det sista och sen jul pa sondag och sen bar det av :P

jag langtar en massa men borjar bli sjukt nervos infor flygningen.. men det gar sakert bra :)

nu ar jag hungrig och wilf vill ha datorn.. och jag ar hungrig och borde kanske tanka pa att borja gora mig iordning :P

sa vi hors sen!
pusshej


danny med sin huvudbonad

Sno


(pavag hem fran jobbet. har snoat mer nu dock)

Idag har det snoat och det fick mig pa bra humor :) Behovde det kande jag. Jobbet idag gick val helt okej.. speciellt da jag fick jobba med wilf storre delen utav dagen.. och vi kan ju skratta och ha kul :)

Vi for till Wilfs pappa och kakade mat idag och jag gick aven forbi gymmet och bokade min personliga tranare. Det ar jobbigt att dom maste vara attraktiva haha. inte for att jag skulle ens tanka pa att gora nagot.. men jag kanner mig sa dum da jag ska springa dar svettig och grisrosa i ansiktet da jag tranar :P Ska iallafall dit den 29e pa ett gratis mote.. dar han gar igenom priser och dylikt och vi pratar om vad jag vill fa for resultat och grejor. jag kanner mig taggad :)

Nu ska jag ta ett langt mysigt bad och lasa lite och sen blir det sangen :)

Pussochkram

jag kanner mig lite vuxen

Jag har inte fatt skaffa visa kort har da jag inte ar brittisk medborgare.. eller ja, jag har inte fatt skaffa det pa min bank. och den banken ar valdigt behandig da den ligger i uppermill och jag kan promenera dit om det skulle vara nagot.. men som sagt sa har jag fatt ha ett skitkort som inte funkar pa alla butiker och sant.

haromveckan gick jag dock in och bestallde ett nytt kort da mitt haller pa att ga sonder (jag har inte tappat bort det mamma. jag har faktiskt varit valdigt duktig har och har varken tappat bort nycklar, kort eller vaskor :) Idag fick jag kortet i posten och forvantade mig ett skitkort igen.. men ack nej sa fel jag hade. dom har antligen andrat sig och tycker jag fortjanar ett visa kort :P sa nu kanner jag mig lite vuxen.. for jag harj u inte ens visa i sverige :P


Min onsdag

har inte hant speciellt mycket idag. vad som hant ar
- Lorraine pa jobbet har varit oerhort dryg och gjort jobbet besvarligare ocksa
- Jag och Danny tjaffsade pga varan frustration over denna kvinna och behovde fa ut den pa nagon.. sa vi funkade fint som bollplank. vi blev vanner direkt efter dock :P
- jag trodde att en kvinna i kontoret glomt att ge mig ett julkort da hon gett alla andra ett vilket gjorde mig lite ledsen.. men andrew hittade det pa sitt skrivbord
- Andrew har forsokt overtala mig att jobba overtid. ville att jag skulle komma in pa eftermiddagen aven fast jag sagt nej. jag sa dock nej 10 ganger till sa nu ska Lorraine gora det istallet. haha tji fick dom!
- jag har insett hur mycket jag alskar "all i want for christmas is you" och har sjungit och dansat varje gang den kommit pa radion

ja, ungefar det har hant. nu hade jag tankt slanga in sangkladerna i tvattmaskinen, ta ett mysigt bad och sen lagga mig och sova i en renbaddad sang. det later underbart eller hur? men forst maste jag vacka wilf sa han inte ar alltfor pigg ikvall. han ska namligen komma och jobba hos oss imorgon

pusshej

Tisdag

Igar var det Robs fodelsedag. Vi gick pa puben och drack en ol, carol lagade curry som vi kakade och sen fick rob oppna sina presenter och sen kakade vi ballerina och singoalla :) Av mig och Wilf fick han ett acdc balte, ett riktigt snyggt faktiskt och han var sa lycklig.. vagrade ta av sig det :P

Idag har det varit en lang dag pa jobbet och dom fragade aven om jag ville jobba over pa lordag. 8.15 till 17.00. det hade ju inte satt helt fel med extra pengar sahar innan jul, men jag maste in och handla mammas julklapp och fixa med packning och sa, sa att allt ar klart pa sondag da vi ska ha julafton har..

Forovrigt sa ringde jag gymmet idag och fragade om personlig tranare. 330-390 i timman. Vilket kanske inte ar sa dyrt dar hemma men har med min lon ar det de.. Men jag vill gora det iallafall. jag behover nagon som pushar mig i gymmet. sa jag ska ga in dar nagon dag och prata med dom. for jag fick namligen 2 nummer och jag vet inte vilken av dom jag vill ha. En av dom ser jatte trevlig och snall ut, men vet inte vad han heter. sa ja, jag far fixa det till veckan och boka in till just efter nyar eller just innan :)

Gick aven och solade solarium idag. Jag ar less pa att vara vit. Det hande typ ingenting med min hy.. varken rod eller brun :P Men jag vill inte sola mer an 3 minuter da jag latt branner mig.. sa det far duga :P

Nu hade jag tankt duscha och sen sova! Vi hors!

Less

Jag vill ha en tv pa varat rum. Det far bli varat nasta kop. for jag ar sa less pa att se tv med carol och rob. dom ar som sma barn och pratar hela tiden da man forosker lyssna pa vad dom sager. och sen upprepar dom sig hela tiden aven fast jag horde dom forsta gangen dom sa nagot. dom kommenterade hela tiden hur folket sjong och rorde sig och bla bla bla och nar min favorit sjong sa gav dom honom bara skit och jag vart jatte less.. men sen kan jag ju inte saga ifran heller for att forst och framst sa ar dom inte mina foraldrar, och sen sa bor jag ju med carol och hon ar snall som later mig bo har.. men nu vill jag verkligen skaffa eget boende!

Lucia


Akte till Ikea idag och kopte en ny tvattkorg, en stor med en avdelare i mitten sa att man kan sortera mork och ljus tvatt redan nar man slanger i det.. det ar nog kanske vad jag behover for att fa rummet att se nagorlunda okej ut. Vi har iallafall stadat lite idag och jag har packat min resvaska med julklappar. medans jag gjorde det dock sa insag jag att mammas julklapp ar borta, och nu ser det ut som att wilf har rakat slanga bort den medans han stadat da det lag i en pase och han trodde det var skrap. sa det blir att aka in till manchester och kopa nytt till helgen. skit ocksa :/

Pa ikea kopte jag aven lite mat. Pyttipanna (vilket dom aldrig haft dar forut.. bara lax pyttipanna sa jag vart overlycklig :P ), kycklingbollar med ost, ballerina, singoalla, kanelbullar, rakost, tunnbrod, alladinchoklad till min jobbarkompis, daim och sen kopte jag lite doftljus ocksa saklart som ar tanda :) lite mysfaktor. sa jag tog iallafall en luciafika (kanelbullarna fick fungera som lussebullar haha) medans jag tittade pa xfactor finalen som forovrigt sofia ar ungefar som svenska idol fast anda inte. man kan vara med som en grupp och varje deltagare far en av jurymedlemarna som mentor :P

nu ar det iallafall dags for att sova tror jag. jag ar trott och har jobb imorgon. men det har ar sista veckan innan vi aker till sverige och jag langtar som bara den!! en vecka imorgon:)


lillasyster far saklart sta pa varan spiselkrans? mantlepiece.. jag var tvungen att googla oversattningen haha

hon ar varldens finaste :)

mitt hemmagjorda fodelsedagskort fran wilf star dar ocka saklart :)

sen var jag tvungen att lagga upp detta urgulliga kort av wilf nar han var liten som sitter pa vaggen :) han kommer formdligen hata mig efter det har :P

Lordag


Vi akte in tidigt till manchester imorse for att det skulle ga relativt snabbt att handla. och det gjorde det ocksa. allt folk kom in nar vi for hem. taget var overfullt och jag var glad att vi stallde vackarklockan imorse :P

Jag kopte iallafall julklappar till min lilla kusin, johanna, holly och morgan. nu ar det bara alexandra kvar sen ar allt fixat och det kanns underbart. wilf kopte presenter till carol och hans pappa sa det ar fixat ocksa.

Kopte aven en kalender till mig sjalv. ska ju forsoka styra upp mitt liv lite..o ch jag hittade den har nar vi gick in pa WHSmith.. Jag alskar den. en liten laderkalender med fint tryck pa :) (bilden ovan)

Efter shoppingen kakade vi lunch pa Chiquitos och sen akte jag hem och wilf akte och sag pa fotboll. jag tog en ol pa puben med Carol och rob och sen hamnade jag framfor datorn :P

Har kollat pa xfactor ikvall (imorgon ar det final och en av mina favoriter ar med :) och nu har vi precis tittat klart pa sista avsnittet av the wire sasong 4. hade tankt ga och lagga mig nu da min huvudvark haller pa att doda mig, sa vi hors!

Nya jackan


Angelicas onskan ar min lag.

Ikvall for vi pa puben med digsy luke och clayton. det blev lite biljard, lite spelande pa itboxen och lite ol. sen blev det hem och titta pa the wire och nu hade jag tankt sova. jag ar ackligt trott och vi ska upp tidigt imorgon for att handla julklappar.. JIPPI!

godnatt med er.

Fredag

Jobbade till klockan 1 idag. sen gick vi till banken, fixade kontoutdragtjaffs som fick funka som kvitto och sen akte vi till oldham. jag lamnade tillbaka min jacka som gatt sonder, kopte en ny finare och sen kopte jag med mig lite bedovningskram till min tand.. min visdomstand haller pa att vaxa ut och det ar inte sa skont.

annars hander ingenting. vi ska till puben en svang med digsy nu, sen hem och se film.
imorgon blir det att kopa de sista julklapparna och mys pa kvallen.

nu ar digsy har. vi hors!

Bilder fran Adams 18ars kvall













Christmas spirit

Det hander inte sa mycket spannande i mitt liv fortillfallet darav dalig uppdatering.

Det ar 12 dagar kvar tills jag kommer hem nu och jag langtar sa fruktansvart! hoppas den har veckan och nasta gar superfort.. for nu saknar jag min familj och mina vanner! jag har aven pratat med claire pa jobbet och fragat om det ar okej att ha 4 veckor ledigt nasta sommar.. det gick bra. sa det blir 2 veckor i sverige och 2 veckor i frankrike direkt efter. perfekt. kommer bli underbart :)

Idag har jag och Holly forsokt fa lite julkansla.. sa vi har sjungit julsanger. Jag sjong rudolf med roda mulen pa svenska for henne och sen satt vi mest och dansade och sjong till musiken pa radion :P Dom spelade iallafall min favorit jullat massor idag pa radion. Tankte spela den for er med.. Riktig brittisk julmusik :P

Nu mat, dusch, lasa och sova! tidig kvall ikvall. Blivit fruktansvart trott igen :/


Finding Neverland


idag har jag varit bakisslo sa jag har tittat pa film och last typ hela dagen. Sag iallafall den har filmen vilket ar en av mina favoriter. Den ar sa fin!

annars har jag forsokt vara lite produktiv och tvattat klader medans wilf forsokt stada upp i rummet. men problemet vi har ar att kladerna som vanligt hamnar pa golvet, rena och smutsiga.. vi maste foroska komma pa nagot sarts system. men det arj u inte helt latt heller :S

nej nu ska jag fortsatta lasa min bok och sen blir det att sova. jag ar ackligt sliten efter helgen!

3 bilder fran igar




Bakfylla

Idag mar jag som jag fortjanar. akte in till Angelica med 8 taget och gick hem till henne. Drack baileys och mjolk vilket inte var sadar jattebra for min bakfylla. Sen motte vi upp Wilf pa tagstationen och adam jon och hanna kom dit ocksa. Vi drog till 42nd dar jag och Wilf vart VIP igen da Robs kompis Michael jobbade. Nasta gang sa han att vi inte ens behovde sta i ko :P sa gratis intrade och grejer.. jag skulle kunna bli van med sant :P

Inne pa 42nd blev det alldeles for mycket vodkaredbull da en dubbel bara kostade 30 kr och sen en massa dans pa det och en massa random foton och sen lekte jag wingman med angelica. jag lyckades ratt bra :) haha

jag wilf och adam tog en taxi hem och sen madda jag rav. Angelica, jag tror inte vi behovde den sista shotten haha.

Wilf ligger nu och sover och jag sitter har och tycker synd om mig sjalv som vanligt. Blir en valdigt valdigt slo dag idag.

jag aterkommer senare med bilder fran helgen :)
psusoch kram

Lordag




sahar sag jag ut igar. kvallen var riktigt rolig och det slutade med att vi gick till puben och drack en massa jagerbombs :P sa idag mar jag som jag fortjanar. har just kommit hem fran manchester dar jag skulle foroska hitta skor men kom hem med en klanning istallet till ikvall.

nu ar det dags att gora sig iordning igen. imorgon tanker jag inte lamna huset!! regnar gor det ocksa vilket gor att allt kanns mycket battre och man blir annu mer taggad. NEJ

Puss Alskling!


hmpf


sahar ser jag ut da jag har en sprangande huvudvark och har varit tvungen att fixa till mig och ska ivag till middag pa restaurang. det blir nog ingen utgang for min del.. blir nog bara mat och sen hem och tycka synd om mig sjalv. har dock knaprat i mig lite paracetamol sa det blir nog bra hoppas jag. har aven pa mig min morgonrock fortfarande da jag haller pa att frysa ihjal och inte hittar min kofta.. och taxin kommer om 5 min. grattis!

Torsdag

Har haft en helvettes dag pa jobbet. L har varit jobbigare an nagonsin och flera ganger ville jag bara skrika at henne att halla kaften. det ar bara klagomal som kommer ur hennes mun och hon skriker alltid och har en ackligt irriterande rost och pratar med mig om saker jag inte ens bryr mig om. Vad ska jag masta gora for att hon ska fatta att jag inte tycker om henne?

Iallafall. Min fodelsedag var bra. mycket battre an forra aret :P fick massa fina presenter pa jobbet och bjod pa kladdkaka och chokladbollar som var valdigt populart. akte hem och drog sen till puben med carol rob wilf och adam. spelade lite biljard och sa. akte hem och oppnade lite mer paket och sen kakakde vi kottbullar och potatisgratang haha. gott vare iaf :)

och igar var det ju som sagt Inflames som var superbra. Jag hade dock onskat att det varit under helgen for min vecka har varit alldeles for hektisk och jag har inte sovit mycket alls :/ skulle egentligen och se vara kompisar spela i manchester ikvall. men dom skulle borja klockan 10 och jag ville ha en tidig kvalls a jag har mest suttit och tittat pa gossip girl, one tree hill och nu blir det the hills och sen glee och scrubs :P Ska ta ett bad strax ocksa med mina nya badbomber och krypa i min nya mysiga badrock och bara vara :) det kanns skont

Mina presenter dock. har inga foton an men det fixar jag

fick runt 1.300 kr, gummistovlar som ar rosa grona och vita haha, hotellrum och middag, svenskt godis, svensk tidning, fotohallare och ett jatte fint halsband av mamsi, armband, choklad, morgonrock och tofflor, bocker, och inflames grejen saklart. och en box fran lush full av underbara produkter :) jag ar glad :)

nej nu the hills sen bad :)
puss pa er

"Give it up for our favourite swedish meatballs"


kom just hem fran konsert med bland annat In flames som var sjukt bra! Det var galet dock med moshpits och grejor som jag inte tycker ar sa spannande. men killarna var superbra och man var ju stolt over att vara svensk :)

nu tanker jag sova. imorgon far ni se lite bilder fran konserten och lite bilder av mina fodelsedagspresenter osv :)

Puss och godnatt

20


Grattis till mig sjalv pa fodelsedagen haha. Pappa ringde precis och vackte mig vilket var bra for annars hade jag formodligen forsovit mig igen :P Oppnade pappas kort igar klockan 12 och hade fatt idas nya skolfoto (hon var sa fin!!), en teckning ida gjort.. det var den brittiska flaggan och massa fina stenar :) och ett fodelsedagskort :) Teckningen och fotot pa henne ska upp pa vaggen safort jag kommer hem :)

Nu ar det dags for jobb, sa vi hors sen :P

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0