Underbara tisdag

Jag alskar tisdagar, enbart dock for att nya one tree hill och gossip girl kommer ut.. Jag upptackte dock till min stora lycka att nya Heroes, the hills och nya How i met your mother kommer ut idag ocksa. Sa jag har nu dryga 3 timmars underhallning att roa mig med vilket ar tur eftersom att Wilf ar i Birmingham pa tradgardsmassa och inte kommer hem forran runt 8 (9 svensk tid).

Vaknade upp imorse av att min hals gjorde ont. Jag gjorde mig sjalv en kopp kaffe (som carol fint kopt nar jag rakade namna att jag gillade kaffe) och at nagra rostade mackor. Halsen blev lite battre men jag hostar fortfarande konstant och mitt huvud varker. Nagot som gor mig pa battre humor ar dock att solen SKINER har utanfor och det ar varmt utomhus. Sa jag tror att medans mina avsnitt laddas fardigt sa ska jag och jack ut pa en prommis. Maste bara ladda min ipod forst sa att jag har nagonting att lyssna pa..


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0