Kingfisher


mysbelysning :)

Jag och wilf kande oss lata idag sa vi bestamde oss for att ata pa Kingfisher. Det blev kyckling med god ostsas och potatis for mig. mumma :) Billigt och bra ocksa.. 2 for 1 :) sa £5 pund var for riktig mat tycker vi om!

Har varit och handlat ocksa och hela alltet gick pa £30 pund.. och det var typ bara ltie dricka till wilf imorgon, lite sodavatten och sa till jobbet och mjolk och brod. heja oss. jag onskar wilf kan fa korkortet snart sa att vi kan aka till en billigare affar :O

Jag har nyss tittat pa X factor i soffan med en stor kopp té och brasan var igang. det var supermysigt tycker jag :) Och nu har jag antligen fatt ta datorn fran wilf efter att han brakat med skrivaren i 2 timmar.. sa nu kan jag antligen norda lite :P Han har just lyckats borja med sin uppgift till uni som ska in imorgon. jag kanner pa mig att han kommer vara uppe hela natten :S tur att jag har en smartpojkvan.

sitter nu har med en skal vaniljglass och oboy, ihoprord till en smet som jag gjorde nar jag var liten. snuskigt gott tycker jag :) ska alldeles strax krypa isang med min bok!

Jobb imorgon. skjut mig!



1 kommentarer

Angelica

Vanlijglass+oboy=sant :)

Dessutom är oboygegga väldens bästa om man är grymt sockersug, inget godis hemma och affären är stängd. Oboy är världens bästa grej helt eneklt

Datum: 2009-11-17 Tid: 19:52:01
Blogg: http://metrobloggen.se/whatever



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0