Vad ar det for fel pa mitt jobb?



Motorn som igar foll av airfreshener maskinen borjade idag skrika och lukta konstigt sa den plockades bort och vi kunde inte vara pa den maskinen langre. vi fick istallet ga och gora vatservetter, men kevin gjorde nagot fel och vi var tvungen att stanna den efter 1,5 pall och richard var inte lycklig kan jag lova. har varit en lang och konstig dag och lorraine har varit jobbigare an vanligt. jag och holly underhall oss med att busa och fula oss (som ni ser pa bild nr1) och tracey var less pa att hora lorraines rost (som ni kan se pa bild 2) haha.

kom hem och tittade lite pa mina serier och nu har vi just atit och ska val sova nu antar jag om vi inte tittar pa ett avsnitt av the wire innan.

vi hors sen.
pusshej


1 kommentarer

mamma

Ja ni är för gulliga ni ;) puss älskar dig

Datum: 2009-10-15 Tid: 18:42:35



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0