Fredagen

Da var det antligen helg!

Igar pa jobbet var jag pa ovanligt bra humor pa morgonen.. jag och danny ovade nya skratt, gjorde silikonbrost at mig osv.. Men sen i slutet av dagen lyckades kvinnorna pa jobbet fa mig pa daligt humor igen. Grattis till dom.. De har lyckats med sitt livsmal.. att gora mig irriterad. Det var namligen sa att jag hade jeans, en finare t-shirt och en kofta pa jobbet istallet for den vanliga mjukisoutfiten.. Och sen hade jag pyttelite mascara pa mig. Anledningen var att jag pa fredagar vill kanna mig lite finare och inte ga runt som en javla uteliggare. Och ser man battre ut mar man battre anser jag..

Men da skulle dom saklart ifragasatta varfor jag hade smink pa mig och varfor jag hade finare klader.. Jag kan inte gora nagonting utan att dom ifragasatter och dommer mig.. Samma sak da jag ater nagot. Dom ska alltid fraga vad jag ater, varfor jag ater det osv. Varfor kan dom inte lamna mig ifred och lata mig gora vad jag vill? Jag ifragasatter inte vad dom gor.

hfelefe

Har ar iallafall en bild pa mig med silikonbrost som danny fotade.


Vi skulle aven ut och fira Wilf igar.. men forst och framst hade hans vanner inte rad att ga ut i manchester. och sen nar vi bestamt att vi skulle till church inn var jag och wilf trotta efterr en arbetsvecka.. eller jag var trott efter en arbetsvecka och wilf var trott efter en dags arbete :P Sa vi stannade hemma.. och det var jag glad for imorse kan jag lova :P


2 kommentarer

mamma

Snyggt !!!! :) puss

Datum: 2010-02-14 Tid: 09:41:11
Johanna WP

Haha, stiligt.



Tycker också att det är kul att klä sig lite finare på fredagar, förut hade vi "tema" på jobbet varje fredag. Ibland skulle alla ha ngt rosa, ibland kjol/slips osv. Just för att få den där fredagskänslan :)

Datum: 2010-02-14 Tid: 10:31:28
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0