Lite shopping


Akte in till manchester idag for att shoppa lite. behovde en kniv till jobbet och sa vidare. gick in till claes ohlsons och fragade efter knivar och fick prata med en man vid namn Mats. Han pratade med en underlig dialekt och jag undrade om han var svensk. sjalvklart var jag ju alldeles for feg for att fraga om han var det.. gick iallafall och hittade mina knivar och sag ett svenskt par som gick omkring. sen borjar mannen prata med Mats som ocksa var svensk saklart.. nar jag kanner att jag behover hora lite svenska ska jag nog ga till claes ohlsons :P Dar far man hora svenska :) Sen salde dom aven sill dar vilket jag tyckte var lite underligt.. men jaja :P

Efter det gick jag och kopte gront té och en proteindrink till efter mitt pass pa mandag. Skulle kopt proteinpulver men visste inte vad jag skulle kopa for sort och sen var forpackningarna gigantiska sa.. mamma skulle fraga min kusin vilket marke och vilken sort jag borde anvanda.. sa det far vanta.. fick iaf med mig till nasta traningspass.

Efter det blev det ett besok pa subway dar jag och angelica satt och pratade. nar hennes basta van hade varit pa besok hade hon tagit med sig massa godis till angelica. och i godispasen fanns lakrits.. Angelica gillar inte lakrits sa jag fick dom.. och det var underbart gott kan jag lova :)

Sen blev det en snabbis in pa boots och H&M. kom hem med en ny varjacka (den pa bilden), ett par sovshorts.. som jag aven ska anvanda pa bikramyogan, en ogonbrynspenna, pennvassare och bommulstussar.

Jag som inte skulle spendera pengar :P Kopte aven en morakniv at Carol som varit pa "skogsvecka".. en kurs om allt som vi lart oss nar vi var barn.. typ att talja grillpinnar och sa :P dom hade iaf anvant moraknivar och hon ville ha en. som tur var har vi ju claes ohlsons :P vi svenskar ar bast pa allt tror jag :P och vi tar over england haha


1 kommentarer

mamma

Vilken fin jacka :) puss

Datum: 2010-02-14 Tid: 13:01:36



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0