Halloj

Gymmet stangde alldeles for tidigt for mig.. Jag behover vakna upp ordentligt, ata frukost och lata den smalta ett tag innan jag kan ga. men da hade dom redan stangt. Sa jag ska ta med mig Wilf ut i solskenet pa en lang promenad. Tankte se om vi kunde ta den upp bland kullarna sa jag kan ta massa fina foton pa omgivningen :)

Annars hander det ingenting. Hade tankt forsoka gora Sambal kyckling ikvall om affaren har alla ingridienser dvs och sen blir det sloande och sovande :P

Har kollat lite pa komvux kurser hemifran ocksa. Skulle behovt lasa upp lite betyg sa jag kanske kan borja universitetet nagon gang i framtiden. Ska skicka mail och se om det gar att gora det fran utlandet och med en dator som inte har aao.. vilket suger penis. Man skulle egentligne ha kopt en svensk dator.. men ack ack, man ar snal och dum helt enkelt.

Jaja, ska kla pa mig och tvinga wilfen ut nu.. vi hors


1 kommentarer

mamma

Ja ut med er :) här är det -15 å blåser småjävlar... så jag går inte ut :P puss älskar dig

Datum: 2010-01-31 Tid: 16:00:25



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0