Antligen vila

Sahar har min vecka sett ut ungefar

Mandag:
Jobb, hem, ata middag sova.

Tisdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Onsdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Torsdag:
Jobba over till klockan 8, hem, ata middag, sova

Fredag:
Jobbade till 15.30, tog 15.50 taget till manchester.. motte upp Angelica, shoppade lite, fikade, tog 18.30 taget hem.. gjorde mig iordning och tog 20.50 taget tillbaka till manchester och gick ut med Adam och Jon. Taxin kom klockan 03.00 sa vi var hemma klockan 03.30

Lordag:
Andrew vacker mig klockan 7. Jag ar pa jobbet klockan 8.15 och jobbar till 16.30. Hem, gora mig iordning och sedan tog jag wilf och carol 17.50 taget till manchester. kakade middag pa Chiquitos och sag pa Alice in Wonderland. Hemma runt halv 11 och jag dackade klockan halv 12.

Idag tanker jag inte gora nagonting.. forutom att tvatta lite klader. Jag tanker ta ett langt bad och lasa min bok. Jag tanker inte lamna huset och formodligen inte sangen heller. For jag har haft somnbrist och varit stressad hela veckan och hela helgen. Och sen sa jobbar jag formodligen over imorgon och nagra andra dagar nasta vecka. Sa jag behover all vila jag kan fa..

(detta ar varfor jag varit dalig pa att skriva i veckan. har inte funnits tid eller energi :/)

Aterkommer med bilder fran forra helgen och i helgen lite senare..


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0