Förbannade Onsdag

Jag är less på att vara sjuk. Jag är less på att inte kunna andas genom min näsa och jag är less på att jag knappt kan andas utan att börja hosta så det känns som att det bildas köttsår i min hals. Och jag är även less på att folk som sitter bredvid mig i bussen ser livrädda ut och tittar på mig som om jag bär på en dödlig smitta. förlåt att jag finns och förlåt för att jag är en normal människa som blir sjuk som alla andra.

Under både Måndagen och tisdagen var jag hemma och var sjuk.. förutom på Svenska B lektionerna. Man måste ju liksom smöra lite för Carina så man kanske får bättre betyg än man förtjänar. Men förmodligen lär det inte hända. För Carina tror att vi är de nya einsteins och att vi ligger på universitetsnivå.. HAHA så fel hon har. Jag är inte klok.

Nu ser jag verkligen fram emot en Samhällslektion med Mats.. (som tydligen saknat mig på hans lektioner). Urs, jag hatar Mats och jag hatar Samhälls och jag hatar skolan. Jag hatar allt som har med Midgård att göra. Förutom då Beatrice.

Nu är det 9 dagar kvar tills min älskade beatrice blir vuxen.. och 24 dagar kvar tills jag blir vuxen. Då ska vi vara fulla och glada... som vanligt.

hejdå


1 kommentarer

Magda

Vad vill hon ha i födelsedagspresent?

Datum: 2007-11-07 Tid: 11:58:32
Blogg: http://magie.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0