Jag säger bara; heja Emelie!

Jag hade egentligen prov imorse. men med tanke på mina koncentrationssvårigheter igår och bristen på motivation så gjorde jag inte det. Utan jag låg och sov istället. Fy på mig kan jag säga. Men jag ska prata med Mats imorgon och fixa så jag får göra det på Måndag istället. Jag tappar all motivation och ork. Jag förstår mig inte på mig själv.

Vi hade rep idag inför vårat företag. Vi spelade Proud Mary.. Sen kom musikklassen och då tyckte Göran att vi skulle visa upp den för dom. Jag som sjöng fick panik eftersom att jag har scenskräck (även fast dom är så få).. Började skaka och greja. Men det gick väl bra ändå.

Jag är nervös. Jag har ont i magen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tror jag har tagit mig vatten över huvudet. Detta kan aldrig sluta bra. Jag känner att allt kommer skita sig. Vafan håller jag på med egentligen? jaja, det får helt enkelt bära eller brista. Det sjuka är bara att jag REDAN är nervös.

Jag jobbar idag. Sofia är här. Nu får jag äntligen träffa Sofia igen. Det tycker jag är kul. Sitta och skvallra lite och bara vara. Jag gillar Sofia.

Nu har jag uppdaterat klart.
peace


3 kommentarer

Sofia L

Naww! Jag gillar dig också! Jättemycket!

Datum: 2007-10-10 Tid: 17:22:54
Olivia

Skönt att få sova lite i alla fall

Datum: 2007-10-10 Tid: 17:34:42
Blogg: http://ulivja.blogg.se
johanna

vilken chock jag fick när jag stegade in & såg en massa rosor.

Datum: 2007-10-10 Tid: 18:08:20
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0