Some days I wake up dreaming.

image4

Efter jobbet igår cyklade jag iväg tillpojkarna i Dalkarlså. Där slöade jag i soffan och såg på tv med dom. När jag skulle hem upptäckte jag att det var punktering på mitt framdäck. Jag vart less och fick åka hem med Petter som är en ängel.

Missade bussen till skolan imorse. Jag antar att ingen är förvånad - det är inte jag heller.

Fick sällskap av Dennis till skolan och sedan fick jag sällskap av Emil till max där vi käkade lunch. Det var gott, men jag blev alldeles för mätt.

Tillbringade en stund i studion också med Beatrice Alexandra och Julia. Vi spelade in lite låtar - underbart. Nu vill jag bara komma på hur man gjorde för att kunna spela låtarna i itunes och så. Jag vill ha dom på min ipod!!

När jag kom hem efter skolan la jag mig i min säng och såg på nyaste Heroes. Vilken underbar serie alltså! Helt magnifik.. Synd bara att man måste vänta en vecka till nästa avsnitt. Ser dock framemot fredag och Grey's anatomy!

Nu sitter jag och slö-tittar på High School Musical 2. Jag vet att Beatrice kommer sucka djupt när hon läser detta, men det gör ingenting. För hon älskar mig ändå, även fast jag är svag för musikaler och fjortisfilmer.

Måste ta mig i kragen snart och göra läxorna jag ligger efter i. Argumentationstext till nästa vecka (?), 33 spanska glosor till fredag, Svenska rest-prov från förra året, Uppgift om äktenskap (Rättskunskap), Marknadsundersökning och namn på vårat företag osv osv. Jag blir tokig. Skolan suger. Dock måste jag verkligen klara detta året. Måste bli godkänd i alla ämnen detta år, annars får jag inte ett slutbetyg - vilket skulle suga penis.

Måste även ta tag i övningskörandet. Hoppas på att Morgan får sina papper snart så jag kan ta mig ut på vägarna med honom också. Så mycket enklare eftersom att det är här i Bygdeå jag spenderar största delen av tiden. Jag vill verkligen försöka ha körkortet innan nyår.. Vilket dock känns som ett ouppnåeligt mål. Men man måste alltid försöka.

Nu måste jag nog snart traska iväg till Dalkarlså och hämta min kära cykel som står där och är ledsen och övergiven. Jävla skit alltså. Nu blir jag sådär handikappad igen. Jag klarar mig inte utan min cykel!


Ibland kan man ju fundera på vad som försigår innuti mitt huvud. Knappt jag förstår mig själv ibland. Såhär vill jag seriöst inte känna. För det är bara fel.. FEL FEL FEL! Men jag måste lära mig snart att sluta tänka så mycket och bara leva i nuet. Sluta analysera saker, sluta tycka synd om mig själv och bara vara. Yes, det är det jag ska göra - bara vara!

SMILE!


1 kommentarer

jwp

oh, jag höll på att glömma att jag lovade att stödja ditt bloggande genom att lämna en kommentar ^^

Datum: 2007-10-03 Tid: 18:11:25



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0