Friday

Idag har jag jobbat. det var tänkt att jag skulle jobba en hel timma men det blev 2 istället.. har inte gjort något för mitt jobb är ett skämt. har satt rea prislappar på lite varor, sprungit till affären för att köpa glass och dricka åt henne.. pratade med wilf på vägen till affären och han sa att han sett en lapp i fönstret på co op om att dom behövde personal.. så jag gick in och hämtade en job application och har nu fyllt i den. ska lämna in den så fort jag går till jobbet imorgon.

Ikväll verkar det inte hända ett skvatt. Vi har just ätit chips & curry och vet inte vad vi ska hitta på.. Kanske går till någon pub, spelar lite biljard och bara tar det lugnt.. På Söndag ska vi dock fira Kierens kompis Joyce som fyller 18. Får se hur kul det blir.

Wilf har btw gjort en blogg idag. Jag är uppspelt.. Nu väntar jag spänt på att han ska skriva klart sitt första inlägg!


1 kommentarer

fia

ge mig hans blogg .

Datum: 2008-08-11 Tid: 12:32:56



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0