Söndagen

Tillslut har vi kommit till söndagen.. Jag traskade iväg till jobbet runt 9.15 eftersom att jag skulle vara där 9.45.. klockan 10.15 dyker hon äntligen upp och jag är måttligt irriterad för hon sa att hon skulle sätta upp allt i butiken och så, så att jag kunde sätta mig i kassan och hon kunde fara iväg och göra vad fan hon nu skulle göra. Jag fick dock hjälpa henne att ställa ut alla hennes skitsaker och hon var grinig och tjatade och grejade.. Hennes fel för att hon försov sig.. idiot.

Det var dött i butiken eftersom att det var en parad utanför med säckpipor och gamla bilar.. jag ska visa er en film sen..

Klockan 12.30 kom hon tillbaka. Jag sprang lite ärenden och sen väntade jag på att Wilf skulle komma. Det började ös regna.. och jag lovar.. jag har aldrig sett det regna så mycket.. Jag ringde Wilf och han sa att han stod under ett träd och väntade på att regnet skulle sluta.. Så jag sprang dit och vi gick hem.. När vi kom hem var vi alldeles dyngsura och lessa.. jävla skit väder!

Vi gick till puben och spelade lite biljard, lagade middag (hur gott som helst), satt och rullade cigg med rob och carol när dom kom hem och sen såg vi "van the man" som wilf aldrig har sett innan vi la oss.

Nu är det måndag och på schemat står
- rensa rummet
- diska
- tvätta kläder
- dammsug.
som tur är så är wilf hemma och kan hjälpa mig :)

Vi hörs


1 kommentarer

Johanna WP

Har de ingen diskmaskin? :)

Datum: 2008-08-11 Tid: 15:20:13
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0