alla hjärtansdag och dålig uppdatering..

Jag känner att jag blir sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Jaja.

Tisdagen var mycket bra. Umgicks med Alexandra och Johanna. Drack öl, rökte vattenpipa, hängde lite på O'learys, suktade efter män i skyltfönstren, pratade ohyggligt mycket, lekte charader och pratade med Engelsmän. Jag hade så otroligt trevligt. Detta måste göras om :)

Igår var en slöar dag. Åkte hem från Johanna och Peter klockan 3. Sen satt jag mest bara hemma och slötittade på serier :) Snackade med britter också (vilekt förmodligen inte förvånar er vid det här laget). Jonathan gjorde iaf narr av min engelska.. så jag tänker aldrig mer prata det. sådetså >_<

Nu sitter jag på jobbet. Eftersom att jag inte har skola idag så valde jag att börja jobba tidigare. Så nu jobbar jag 11-20! pengar pengar pengar. NICE!

Nu har jag snart rast hoppas jag. Jag är trött och slut..

Glad alla hjärtansdag till er alla. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer få! :P
Puss


image203

haha omg, kan man känna sig mer ensam en sådan här dag? Äh, fuckit.



2 kommentarer

rasmusssssssss

fuck off

Datum: 2008-02-14 Tid: 14:07:24
Rana

verkligen. fuck it big times.

Datum: 2008-02-14 Tid: 21:36:43
Blogg: http://jagochkarl.webblogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0