övervänt

image144

Jag orkar inte vänta till i Mars, och jag orkar definitivt inte vänta till efter sommaren innan jag kommer iväg. Jag vill flytta nu. Jag vill att England & Manchester ska bli hem..

Jag önskar dock att jag kunde packa med mig alla mina nära och kära så att dom kunde följa med mig och uppleva alla saker med mig. Men de vet ju att de alltid har ett boende i Manchester när dom vill! :)

Ge mig studenten och ge mig sisådär 30 000 nu, så jag kan flytta :)


5 kommentarer

Josiee

jag kan flytta med;) guuu underbara england!

Datum: 2008-02-01 Tid: 16:57:24
Blogg: http://josieeme.blogg.se/fashion/
malin

håller med, vill också till england!

Datum: 2008-02-01 Tid: 17:37:08
Blogg: http://mahlins.blogg.se
ida

dit flyttade min syster efter studenten. Det var ungf. fyra år sedan och hon bor fortfarande kvar. Gillar Manchester, men det är bäst på sommaren =) härligt uteliv

Datum: 2008-02-01 Tid: 18:29:48
Blogg: http://rocknlife.blogg.se
Michelle

jag vill också till England :(.. du får ju komma dit tillslut.. jag vill oxå :/

Datum: 2008-02-01 Tid: 18:41:11
Blogg: http://shelliie.blogg.se
Anonym

vet inte om mitt lilla försök att få dig tillbaka på listan lyckades, men nu har jag iaf dödat lite tid ;) nu tycker jag att jag förtjänar ett glas cola, en dusch & massa mkt sömn! orkar verkligen inte jobba imorgon, men nu gäller det verkligen att ligga i. måste jobba så mkt som möjligt nu, det är så mkt saker jag vill köpa till nya lägenheten. plus att vi har dubbla hyror i två månader framöver. känns inte direkt peppande, men på ngt sätt ska vi väl få det att gå ihop. hoppas jag iaf! nåja. hoppas att alla mina kommentarer inte skrämde livet ur dig, & att du inte blev besviken när de bara var från mig ;) puss&godnatt på dig kusinvitamin.

Datum: 2008-02-02 Tid: 22:57:53



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0