Måndag.. IGEN

Jag är så less att Måndagarna aldrig tar slut. >_<

Helgen har varit bra med x3m på fredag och släktmiddag + rött på lördagen. Vi käkade middag på Garaget på Umedalen.. Mycket god mat och mycket trevligt sällskap. Tanken var att vi skulle bowla också. Men gunnar hade tydligen problem med tummen så vi sket i det. När vi sedan berättade om våran plan vart han über taggad och ville jätte gärna spela.. Farmor utmanade mig och alla var glada och uppspelta.. då krossar bowlinghallen våra drömmar när dom säger att alla banor är upptagna. HAT ÅT DOM! Åkte till Viktor Marklund och hängde med han, Danne och Dara. Spelade lite gitarr och var allmänt fula. Åkte till Rött där vi hängde en massa människor. Hur mysigt och trevligt som helst! Något som måste göras om :) :)

Igår låg jag hemma hos pappa och slöade. Tog 15.20 bussen hem. käkade middag och drog med rasmus till dalkarlså där vi såg film. "Death at a funeral" (trångt i kistan).. En mycket mycket sjuk film, men oj vad jag skrattade! :D

Idag hade jag en lektion.. Samhälls.. Jag skickade ett mejl till Mats och bad om ursäkt över att jag inte kunde komma idag (cp bussar) och att jag skulle komma och prata med honom om min frånvaro.. (Han ser tydligen framemot att höra vad jag har för ursäkt :/ ) Imorgon har jag också en lektion. Den börjar klockan 14.15.. ÅH vad jag hatar sådana dagar. Kan dom inte typ slå ihop 2-3 dagar och ge oss lite ledighet istället? mongolider.

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla vandrarhem åt mig och Magda.
Hon kan förövrig komma hem nu.
Peace


1 kommentarer

Johanna

vad ska du dra till med för ursäkt? ;)

Datum: 2008-01-21 Tid: 20:14:31
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0