Onsdag

image116
Jag vill börja med att säga att den här bananjakten håller på att göra mig galen!

Helgen var väl helt okej. Fredagen spenderades hemma framför dator.. (som vanligt). Blev väckt klockan 3-3.15 av en full britt. Jag svarade dock inte. hmpf, man kan inte ringa och väcka mig när jag sover.. då blir jag grinig. Fick sedan iaf en kärleksförklaring på Msn som vanligt.. bla bla bla jag älskar dig bla bla bla och sen är  han bitchig igen dagen efter. .Hurra till honom.

Lördagen spenderades på Telecenter till en början. Christopher kom och hämtade mig och vi åkte tillsammans till jobbet. Jag var trött och grinig och otrevligt folk ringde mig och jag vart galen på vissa företag. Men jag överlevde de 9 h jag var där.. Efter det åkte jag hem till mig.. gjorde mig iordning och sen kom det folk på förfest hemma hos mig. (fler än jag tänkt mig) Sofia, Cristoffer, Johanna, Peter, Carlberg, Farmarn, Samuel, Petter, Sörvåg, Rille, Gabbe, Alle, Sara, Matilda och Henke. Jaja, men trevligt var det iaf. Runt 10 åkte jag Sofia Cristoffer och Johanna till Trafikanten där det var pub-kväll. Min mamma, morgan och moster var där och gjorde sig hörda. Haha, dom var så söta. Efter det bar det av till Nyvik och Roberts 21 års fest. Den festen är mest bara en enda stor dimma. Men kul var det iaf, av det jag minns.

 
(lite bilder från lördagen då.. eller ja, det vart ganska många)

I måndags var det skola och jobb. igår var jag hemma pga att jag mådde sjukt illa och hade massor av panik inför Samhälls provet.

Idag tog jag mig till skolan.. dock är jag sjukt trött pga sömnbrist som vanligt. Har gjort bort Sam provet nu vilket känns underbart. Snart är det Kuhi redovisning som jag också vill få bortgjord så fort som möjligt. Sen är det möte på Företagsamheten.. Kanske rep också.. vem vet?

Har iaf fått en massa fler pass nu på jobbet.. Har räknat ut att jag kommer tjäna ungefär 3000 ngt nästa månad. Tack vare att Christopher tagit sig in på skolan :) (grattis till honom) Jag kommer dock inte ha en ledig helg nu framöver.. men det är nog värt det.. För nu känns England lite närmre.

btw, så har jag blivit erbjuden skjuts med bil från London till Manchester... haha, vet dock inte hur det blir med den saken. Jag och Magda i en bil med 2 engelsmän.. och vi vet inte vad vi ska säga. Det kan bli ganska pinsamt då vi ska sitta i den där bilen i 3-4 timmar. jaja, time will tell. vi får se hur det blir helt enkelt.

NU tänker jag inte skriva mer.
Peace out.


7 kommentarer

lusläsaren

oj, vilket långt inlägg.

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:27:30
TEKNIKERN

vilket fräsigt & modernt internet du har.

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:28:00
den omedvetna

vad är bananjakten?

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:28:30
festprissen

*
*
*
ROLIGA BILDER :D
*
*
*

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:29:00
Anonym

kul med fest

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:29:16
Den försiktige

Läskigt att pka bil med ngra du inte känner, i ett land du inte kan.

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:29:47
Anonym

vad går du för skola?

Datum: 2008-02-01 Tid: 14:30:08



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0