Fredag

Idag är en sådan där dag då jag saknar min familj och mina vänner otroligt mycket.. Speciellt min mamma! Städade rummet idag och satte upp fotona mamma skickade till mig på väggen över den "öppna spisen" i vårat rum.. när jag satte upp dom hittade jag ett brev bakom den vackra bilden på min mor.. Det fick mig att gråta.. Jag saknar henne.. Så otroligt mycket!

Idag har jag som sagt städat rummet.. Det var dags för det såg ut som ett bombnerslag här.. tänkte överaska wilf när han kom hem.. efter en dag på jobbet kan det vara skönt att komma hem till ett rent och fint rum.. Förlåt mamma för att jag inte gjorde så åt dig. jag är en hemsk dotter :P

Ikväll ska vi till Sean. Vi ska se på film och kanske dricka lite öl.. Vi får se.. Vi blir iallafall inte utomhus eftersom att det regnar.. Jävla land :/ jaja.

Hoppas ni alla mår bra! :) Pusshej


4 kommentarer

mamma

Jag saknar dej åxå, så det gör ont å det gör inget att du ej städade:) det är glömt puss puss

Datum: 2008-07-19 Tid: 14:51:45
Jipp

Hej Emelie! Hur är det där borta?

Saknar dig.. :(

Datum: 2008-07-19 Tid: 21:16:38
Blogg: http://jippan.blogg.se/
Jipp

Jaså? Ja, det får vi ta och göra. Bara hon inte får dig att må dåligt. :( Har du mycket hemlängtan?



Allt är bra här. Fast jag är arbetslös.. :( Ska flytta till Robertsfors med Andreas senare och då ska vi skaffa hund! :D

Datum: 2008-07-20 Tid: 02:48:54
Blogg: http://jippan.blogg.se/
fia

alltså, dricker ni öl varje dag? :O

miss u girl <3

Datum: 2008-07-20 Tid: 18:45:49



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0