jag flyter bort

Det ar kokhett idag ocksa, jag ar helt chockad.. kan det vara sahar fint vader i England? :P

Har inte gjort sa speciellt mycket idag. diskat, varit pa promenad, atit, letat jobb och sloat. internet gick sonder idag ocksa sa det ar en av anledningarna till dalig uppdatering.. nu snyltar vi dock pa grannens tradlosa.. darfor kan jag inte sitta pa min dator med de svenska bokstaverna. sjukt storande.

har inte varit pa det basta humoret idag och inte igar heller.. mer som hander har och jag blir bara less och ledsen. maste fa ett jobb SNARAST! Var pa scotts idag och fyllde i ett formular och lamnade aven mitt cv sa jag hoppas dom hor av sig.. det borjar bli panik.

hoppas ni har det bra iaf. nu ska jag strax ner till parken for att titta pa nar pojkarna spelar fotboll.. sen ska jag laga mat. Ja mamma, du horde! JAG SKA LAGA MAT! haha. puss pa er.

och btw.. katrine som kommenterade inlagget under.. om du laser det har.. ge mig din mailadress eller msn sa kan vi snacka. hejs


3 kommentarer

Katrine

Hei igjen! :)

Her er mail adressen min!

katrine[email protected]



takk for at du svarte tilbake!

Datum: 2008-07-28 Tid: 20:54:40
Katrine

oops det skal stå



katrine[email protected]



glemte visst binde strek:(

beklager!

Datum: 2008-07-28 Tid: 23:08:17
Katrine

Hmm nei..den kommer visst ikke fram? skal være understrek mellom katrine og 988:)

Datum: 2008-07-28 Tid: 23:09:21



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0