England är ett komplicerat land

Igår gick jag till banken med mina papper från swedbank som var ett skämt. De hade stavat adressen fel och skrivit "his" istället för "her".. Sen var det inte ens rätt papper dom skickat. Mannen vi hade möte med berättade även att jag behöver ett national insurance number för att få ett bankkonto så jag har bokat en intervju för det nu. Problemet är bara att jag behöver ha med mig skriftligt bevis på att jag söker jobb.. dom vill ha ett jobberbjudande på papper vilket är svårt eftersom att jag inte har ett än. Jag gick dock in till han jag var på intervju hos förra veckan och frågade om han kunde skriva något för att bevisa att jag faktiskt letar efter jobb och han sa åt mig att skriva et och komma in till honom imorgon så att han kunde skriva under det.

Mötet om numret är på fredag i salford vilket ligger utanför manchester.. så att ta sig dit lär bli ett äventyr.. som tur var så ska wilf följa med mig :) Vi ska även shoppa lite i manchester efter mötet för jag behöver nya kläder. VI var inne i Oldham igår (jag hittar dit nu med buss btw. jag är stolt) för att jag skulle köpa lite grejor och dubbelkolla om jag inte kunde köpa telefon med mitt svenska bankkonto. Wilf kom hem med kalsonger och jag kom hem tomhänt.. Och inte fick jag skaffa telefonen heller.

När vi kom hem från bussen gick vi förbi puben next door där carol och rob satt  i solskenet. Vi satt där med dom och drack lite öl innan vi for hem en sväng och sedan drog till "the woolpack" en pub i Dobcross.. Jag frågade om jobb och han tog mitt nummer om dom behövde några arbetare där. Efter det gick vi (jag var rätt packad) till Adam och Jon där jag fick en "jobapplication" till hans pappas företag. Adam och Wilf försvann så jag och Jon satt och skrev till Carlberg och pratade lite. Allt känns bra mellan oss nu.. skönt.. orkar inte med intriger och arga miner. Fick skjuts hem av Jon och vi gick och la oss direkt helt utmattade.

Idag har vi först slöat. Sen gick vi in till Uppermill där jag har gått från butik till butik och sökt jobb. Har även mailat en ny café/bar som öppnar snart och som behöver anställda. Jag har delat ut 5 cvn och gett mitt nummer till en butik. Hoppas någon hör av sig snart.

Nu ska vi strax coh spela fotboll. Eller wilf ska inte jag :P Klockan 19.15 ska vi vara hos jill (wilfs låtsas mamma) för att äta middag och sen ska vi nog slöa framför harry potter 5.

Imorgon firar vi 3 månader btw.
Pusshej


3 kommentarer

Johanna WP

Blä, verkar vara sjukt mkt att hålla reda på. Påminn mig om att aldrig flytta till England (som om det skulle hända liksom).

Datum: 2008-06-24 Tid: 18:51:41
Blogg: http://ilky.blogg.se/
Johanna WP

Det gör jag också!

Datum: 2008-06-24 Tid: 22:55:34
Blogg: http://ilky.blogg.se/
Anonym

Vad gör din pojkvän där borta då? :)

Datum: 2008-06-25 Tid: 10:39:54
Blogg: http://cillii.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0