sliiiiiitet

I fredags vart det pipes, johannas lägenhet, rött och x3m för hela slanten och jag hade jävligt kul. Dock ramlade jag av en stol på rött och alla i puben blev tysta och stirrade på mig. Jag har fortfarande ont i mitt lår och skäms när jag tänker på det! Fint var det också att alla i mitt sällskap bara skrattade och pekade på mig och att det var en främmande kille som fick hjälpa mig :P Skämde ut mig lite på x3m tror jag också.. men det vill vi inte tänka på.

Kom hem klockan 4 igår och då stod mamma och drack öl. Jag vart nyfiken på vart hon skulle någonstans. En kvart senare sitter jag i en bil påväg mot Holmsund (av alla ställen :S) Vi äter middag hos Carina (anders flickvän) och går sedan till Kajutan där Anders band spelar. Träffade Linda min kusin och det var sjukt trevligt :) Jag hade en underbar kväll och alkoholen bara regnade över mig. Kanske så det är när man är yngst. Fullt av 30+are och en del äckel som jag försökte hålla mig undan från men som ändå hittade mig. Vet inte hur många gånger vi fick höra "Är det här din dotter??? neeeee.. jag trodde ni var systrar" Jo jävlar att ni trodde det! Jaja, iaf en mycket trevlig kväll. (förutom då att min vita älskade skjorta är förstörd av rödvin. snyft och grin).

Nu har jag huvudvärk, ont i min mage och allt jag äter smakar alkohol. Lyckades somna runt 4 och sen vare bara att kliva upp runt 8-9. Jag vill hem men jag måste vara kvar här på jobbet till 16.00. Blä säger jag. Sen ska jag hem och slöa.

JAG HAR LOV! grina av glädje.


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0