Huddersfield - Leeds

Hade helt glomt bort att vi skulle pa fotboll idag i Leeds med Wilfs pappa. Vi gick iaf upp tidigt och gjorde oss iordning och hoppade in i bilen for att aka dit.

Var fullsmockat med folk. Borta match for Huddersfield som vi hejade pa. 32 000 askadare och 30 000 av dom var typ leeds fans. hejarklacken var underbar, huddersfield gjorde vinnarmalet 2 minuter innan matchen slutade och allt var hur kung som helst.

Nar vi var pavag hem slappte dom inte ut oss fran arenan for att Leeds fans stod utanfor och vantade pa oss. Vi stod vid en grind dar leedsare kastade mynt pa oss och grejor. Vi fick poliseskort darifran och poliserna stod som en mur mellan oss och de andra fansen som gav oss mordande blickar. Nagon kastade en flaska mot huddersfield fansen. Efter ett tag lugnande det ner sig sa vi smet ivag till bilen och akte hem.

Vilken stamning :D

bilder kommer har

pa vagen till leeds

pa vag till stadion som ni ser en del av

ridande poliser











dar bakom poliserna star dom och vantar pa oss haha


"we all hate leeds scum"
see ya


1 kommentarer

Johanna WP

Haha, vilka fula hjälmar de har!

Datum: 2008-11-15 Tid: 18:58:09
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0