Intervjuer

Igår var jag på min andra intervju på Simply Drinks och jag fick träffa en annan storemanager från en annan affär.. Hon sa typ mest samma som den andra kvinnan sa och berättade även att om jag fick jobbet så behövde hon en fotokopia av mitt pass, bevis på att jag får jobba här, mitt national insurance number osv. Dom skulle börja ringa sina referenser nu och ajg kom på att jag inte lämnat in någon så jag ska dit med dom strax då jag går till co op med referenser till dom också.. De skulle höra av sig om jag fick jobbet eller inte på måndag.

Var på co op idag på intervju också.. Hon ställde massvis med frågor som dom gör på intervjuer.. det är lite svårare dock när det är på engelska men jag hoppas jag gjorde bra ifrån mig.. Det här jobbet är 4 timmar mer i veckan än simplydrinks och jag tjänar 1 pund mer också.. alltså 12 kr mer än på simplydrinks.. hade ju varit kul att få det då jag skulle haft runt £70 att spendera varje vecka (även fast jag inte skulle spendera så mycket).. Hon skulle iaf ringa runt till referenserna och jag skulle få ett samtal även om jag inte fick jobbet innan nästa fredag..

håll tummarna för mig hörrni.


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0