Reaseheath College

Igår efter intervjun på Simply drinks (som tog 5 minuter att genomföra och dom sa att dom skulle höra av sig på Måndag) for jag in till Oldham och träffade Wilfy.. Vi åt på Subway (första gången nu här i england :P ) och gick runt och försökte hitta kläder.. H&M svek mig igen och det gjorde Bank och Primark också så jag kom hem utan kläder. köpte däremot ett bälte och en ögonskugga för £2 allt som allt :P

Efter det plockade WIlfs mamma upp oss och vi åkte till Reaseheath College för deras öppet hus.. Resan dit var rätt lång så Wilf och jag sov större delen av resan.. Det var hur fint som helst där.. Skolan såg ut som ett litet slott, med en sjö bakom.. stora gräsmattor och sånt.. såg ut som en riktigt privatskola.. Jag hoppas han kommer trivas där :)

Vi gick in till en gymnastiksal och fick sätta oss med en kvinna som berättade om programmet wilf ska läsa (Garden & Landscape Design) och sen fick vi höra om hur han skulle ta sig dit med tåg och grejor och sen for vi hem :P

Han börjar om en vecka på måndag.. så jag har en vecka till här hemma med honom innan han börjar där och måste åka iväg 10 i 7 med tåget härifrån varje måndag tisdag och onsdag och han lär inte vara hemma förrän runt 8.. det kommer inte bli kul kan jag lova er.. speciellt inte då jag inte har ett jobb. jaja. han bor iaf hemma vilket är huvudsaken :)


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0