Traning!

Da har jag skaffat medlemskap pa gymet. Var dar igar och idag efter jobbet. Adam var dar idag och korde med mig. Jag var helt slut efterat. Ska tillbaka imorgon ocksa. Sjukt taggad pa det :)

Imorgon ar det fredag och det ses framemot :) Vi ska dock inte gora sa mycket. Spara pengar liksom! Ska forovrigt vara soligt och jatte varmt pa lordag.. Underbart :) 

Annars hander ingenting.. darav dalig uppdatering. Carol ar i Frankrike och cyklar sa vi har huset for oss sjavla, vilket betyder wilf framfor datorn och fotboll pa tvn :P

Jaja, vi hors sen :)
btw. har fatt skype att funka pa min mobil nu.. sa alla jag kanner far garna fixa skype sa vi kan prata gratis nar vi vill :)


3 kommentarer

Johanna WP

1. Fan vad duktig du är!

2. Skype?

Datum: 2009-04-16 Tid: 22:13:36
Blogg: http://ilky.blogg.se/
fia

va du är duktig som tar tag i det! Jag har sagt i två år nu att jag ska börja träna men det blir inte mer än promenader ^^

Datum: 2009-04-16 Tid: 22:16:25
Blogg: http://fiaanderssons.blogg.se/
mamma

Det har vi ju redan gjort, härligt att kunna prata med dej varje dag gratis:) puss älskar dej

Datum: 2009-04-17 Tid: 06:35:16



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0