Tisdag

Igar var det Robs fodelsedag. Vi gick pa puben och drack en ol, carol lagade curry som vi kakade och sen fick rob oppna sina presenter och sen kakade vi ballerina och singoalla :) Av mig och Wilf fick han ett acdc balte, ett riktigt snyggt faktiskt och han var sa lycklig.. vagrade ta av sig det :P

Idag har det varit en lang dag pa jobbet och dom fragade aven om jag ville jobba over pa lordag. 8.15 till 17.00. det hade ju inte satt helt fel med extra pengar sahar innan jul, men jag maste in och handla mammas julklapp och fixa med packning och sa, sa att allt ar klart pa sondag da vi ska ha julafton har..

Forovrigt sa ringde jag gymmet idag och fragade om personlig tranare. 330-390 i timman. Vilket kanske inte ar sa dyrt dar hemma men har med min lon ar det de.. Men jag vill gora det iallafall. jag behover nagon som pushar mig i gymmet. sa jag ska ga in dar nagon dag och prata med dom. for jag fick namligen 2 nummer och jag vet inte vilken av dom jag vill ha. En av dom ser jatte trevlig och snall ut, men vet inte vad han heter. sa ja, jag far fixa det till veckan och boka in till just efter nyar eller just innan :)

Gick aven och solade solarium idag. Jag ar less pa att vara vit. Det hande typ ingenting med min hy.. varken rod eller brun :P Men jag vill inte sola mer an 3 minuter da jag latt branner mig.. sa det far duga :P

Nu hade jag tankt duscha och sen sova! Vi hors!


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0